למה אתה לא מצליח להפנים , הכל כתוב בעיברית , האומנם לא בעברית רהוטה אבל בכל זאת.diz1 כתב:היום הייתה לי שיחה על הנושא עם מישהו לא בתחום.
כיום בלימודי מנהל עסקים יש מגמות "התמחות" שונות כמו מימון, שיווק, אסטרטגיה, חקר ביצועים ועוד.
הגענו למסקנה שצריך להקים התמחות חדשה והיא התמחות "תיאום ציפיות"
וזה בדיוק העניין- תיאום ציפיות.
כנראה לא הבנתי מתשובותיך, אבל יש בדבריך נימה של אכזבה מהסידי והתפעלות חוזרת מהרוטל.
השאלה היא איזו צפייה הייתה לפני הקניה , בזמן הקניה ואחריה.
אם זה עוד פוסט שאומר שהברנסון הכי טוב- אז היית צריך לכתוב את הפוסט שלך אחרת.
....
אני לא אחזור לנושא הברנדסן ולאיכויות שלו , מה שברור הוא עונה באופן מלא לציפיות שלי , כך שאנחנו מתואמים .
אז כדי שניסגור את זה סופית , לא אין לי אכזבה , אלא סיפוק והנאה מהרכישה לי .
כבר כתבתי , באודיו אני לא עושה טעיות .
לגבי שאר דבריך .
ללא ספק גילוי נאות , אבל אתה חייב להבחין במספר דברים
1.לא לכולם יש את התקציב והיכולת לטעות , ולכן העלתי את הפוסט הזה מבלי קשר למכשיר כזה או אחר , אלא להבהיר לקהילה ולספק צד אחר של המטבע.
2.אני עדיין לא סגור שאתה סגור על הסטאפ שלך , ואם עשית טעיות , אזי תוכל למכור את הציוד ללא בעיה וגם אתה יודע זה.
3.לא כולם יכולים להגיע לאותה הרמה ואותה הנקודה .
ראה כמה אנחנו שונים , אני לא היתי טס אפילו שעה ע"מ להביא רכיב כזה או אחר מבלי להיות סגור מראש על הפוטנציאל שלו ,בטח ובטח שלא היתי הלוקח מוצרים סופר איזוטרים .
כפי שאתה יודע היתי מסתדר טוב גם עם מותגים ידועים בתחום שעושים אחלה מוסיקה .
4.ללא ספק בשנתיים האחרונות היית עסק בהרכבת מערכת , ואני לעומת זאת היתי עסוק בלהנות ממוסיקה ולרכוש מאות דיסקים ולהספיק להנות מהם .
(אני יודע שאתה צרכן מוסיקה גדול , רק קשה לי להבין מתי אתה מספיק לשמוע עם המערכת בשדרגת אין סופית ) .
הצד השני של המטבע (הקבלה לסעיפים הקודמים )
1. אם יש אפשרות תקציב וזמן , אז למה לא לבחון ולהשקיע .
2.אם אתה ציודופיל , אז ללא ספק שהשלמת עם זה שהמערכת שלך תעבור שינויים באופן אין סופי .
3.אם תנאי 1 מתקיים , אז למה לא לראות את העולם הגדול ולצאת מהבועה הישראלית ומותגים בישראל (ולא שאין לנו במה להתגאות )
4. אם 2 מתקיים אזי ברור שהנאה ממוסיקה היא זמנית עד השדרוג הבא.
ואם כבר ציינת תאום צפיות
הכל קשור בהחלטות שלך עם עצמך, ואם אתה שלם , אשריך.