צריך להיזהר ממה שמבקשים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Eyal_W פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

diz1 כתב:היום הייתה לי שיחה על הנושא עם מישהו לא בתחום.
כיום בלימודי מנהל עסקים יש מגמות "התמחות" שונות כמו מימון, שיווק, אסטרטגיה, חקר ביצועים ועוד.
הגענו למסקנה שצריך להקים התמחות חדשה והיא התמחות "תיאום ציפיות"
וזה בדיוק העניין- תיאום ציפיות.
כנראה לא הבנתי מתשובותיך, אבל יש בדבריך נימה של אכזבה מהסידי והתפעלות חוזרת מהרוטל.
השאלה היא איזו צפייה הייתה לפני הקניה , בזמן הקניה ואחריה.
אם זה עוד פוסט שאומר שהברנסון הכי טוב- אז היית צריך לכתוב את הפוסט שלך אחרת.
.
...
למה אתה לא מצליח להפנים , הכל כתוב בעיברית , האומנם לא בעברית רהוטה אבל בכל זאת.

אני לא אחזור לנושא הברנדסן ולאיכויות שלו , מה שברור הוא עונה באופן מלא לציפיות שלי , כך שאנחנו מתואמים .
אז כדי שניסגור את זה סופית , לא אין לי אכזבה , אלא סיפוק והנאה מהרכישה לי .
כבר כתבתי , באודיו אני לא עושה טעיות .

לגבי שאר דבריך .
ללא ספק גילוי נאות , אבל אתה חייב להבחין במספר דברים

1.לא לכולם יש את התקציב והיכולת לטעות , ולכן העלתי את הפוסט הזה מבלי קשר למכשיר כזה או אחר , אלא להבהיר לקהילה ולספק צד אחר של המטבע.

2.אני עדיין לא סגור שאתה סגור על הסטאפ שלך , ואם עשית טעיות , אזי תוכל למכור את הציוד ללא בעיה וגם אתה יודע זה.

3.לא כולם יכולים להגיע לאותה הרמה ואותה הנקודה .
ראה כמה אנחנו שונים , אני לא היתי טס אפילו שעה ע"מ להביא רכיב כזה או אחר מבלי להיות סגור מראש על הפוטנציאל שלו ,בטח ובטח שלא היתי הלוקח מוצרים סופר איזוטרים .
כפי שאתה יודע היתי מסתדר טוב גם עם מותגים ידועים בתחום שעושים אחלה מוסיקה .

4.ללא ספק בשנתיים האחרונות היית עסק בהרכבת מערכת , ואני לעומת זאת היתי עסוק בלהנות ממוסיקה ולרכוש מאות דיסקים ולהספיק להנות מהם .
(אני יודע שאתה צרכן מוסיקה גדול , רק קשה לי להבין מתי אתה מספיק לשמוע עם המערכת בשדרגת אין סופית ) .

הצד השני של המטבע (הקבלה לסעיפים הקודמים )

1. אם יש אפשרות תקציב וזמן , אז למה לא לבחון ולהשקיע .

2.אם אתה ציודופיל , אז ללא ספק שהשלמת עם זה שהמערכת שלך תעבור שינויים באופן אין סופי .

3.אם תנאי 1 מתקיים , אז למה לא לראות את העולם הגדול ולצאת מהבועה הישראלית ומותגים בישראל (ולא שאין לנו במה להתגאות )

4. אם 2 מתקיים אזי ברור שהנאה ממוסיקה היא זמנית עד השדרוג הבא.

ואם כבר ציינת תאום צפיות
הכל קשור בהחלטות שלך עם עצמך, ואם אתה שלם , אשריך.
(Y)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022

שליחה

אייל-התגובה שלך קצת מביכה אותי בחוסר הבנה והקשבה ואולי קיבעון. אנסה להסביר את זה במענה למשפטים שלך
Eyal_W כתב:
diz1 כתב: .
.
...
למה אתה לא מצליח להפנים מה אני צריך להפנים ולמה ההפנמה הזו מאוד נחוצה, הכל כתוב בעיברית , האומנם לא בעברית רהוטה אבל בכל זאת.תבדוק שוב מה כתבת על התאמת הכבלים לסידי בפוסט הראשון ובהמשך כתבת שידעת מראש מה הכבלים-כנראה לא היית ברור כאן וסתרת את עצמיך
אני לא אחזור לנושא הברנדסן ולאיכויות שלו , מה שברור הוא עונה באופן מלא לציפיות שלי , כך שאנחנו מתואמים .
אז כדי שניסגור את זה סופית , לא אין לי אכזבה , אלא סיפוק והנאה מהרכישה לי .
כנראה שלא היית ברור בנושא היות וגם אחרים "התפלאו" על תחושת גילוי הדעת שלך , רק הם לא הבינו שלא התכוונת לעצמיך, כי:"
, באודיו אני לא עושה טעיות .מצויין ואני בטוח שאתה מאמין בזה

לגבי שאר דבריך .
ללא ספק גילוי נאות , אבל אתה חייב להבחין במספר דברים

1.לא לכולם יש את התקציב והיכולת לטעות , ולכן העלתי את הפוסט הזה מבלי קשר למכשיר כזה או אחר , אלא להבהיר לקהילה ולספק צד אחר של המטבע.

2.אני עדיין לא סגור שאתה סגור על הסטאפ שלך למה אתה צריך להיות סגור על מה שאני סגור , ואם עשית טעיות , אזי תוכל למכור את הציוד ללא בעיה וגם אתה יודע זה.

3.לא כולם יכולים להגיע לאותה הרמה ואותה הנקודה .
ראה כמה אנחנו שונים וטוב שכך, אני לא היתי טס אפילו שעה ע"מ להביא רכיב כזה או אחר מבלי להיות סגור מראש על הפוטנציאל שלו ואתה החלטתי שאני לא הייתי סגור ,בטח ובטח שלא היתי הלוקח מוצרים סופר איזוטרים מצויין, לא אמרתי לך לא להיות בעל הציוד שלך ולומר שהוא הכי טוב .
כפי שאתה יודע היתי מסתדר טוב גם עם מותגים ידועים בתחום שעושים אחלה מוסיקה .

4.ללא ספק בשנתיים האחרונות היית עסק עסוק? בהרכבת מערכת , ואני לעומת זאת שוב משווה?היתי עסוק בלהנות ממוסיקה ולרכוש מאות דיסקים ולהספיק להנות מהם-איזה יופי,רק לעדכן אותך, אני מבטיח לך שכמות המדיות וההופעות שהייתי בהם השנה ושנה שעברה ולפני שנתיים ושלוש ויותר ,גדולה לאין שיעור ממה שאתה בכלל מכיר ויודע להתייחס .(אני יודע שאתה צרכן מוסיקה גדול-אם זה מאוד חשוב לך אוכל לספק לך רשימה כמעט מלאה של מספר הכותרים , רק קשה לי להבין מתי אתה מספיק לשמוע עם המערכת בשדרגת אין סופית ) [bכנראה אתה יודע גם מתי אני שומע וכמה. לגבי השדרגת הבלתי סופית- היא מאוד סופית ואיננה מצריכה זמן מיותר, כאשר עושים אותה בצורה נכונה ונעזרי בעיצה מאנשים נכונים שגם הם למרות שהם בעלי ידע ונסיון רב , "טועים" או משנים את דעתם ולפעמים גם בעלי ציוד "אזוטרי" והם בכלל לא ידעו שיש מישהו בפורום בארץ שמצטט אותם ומביא מראה מקום של מאמרים שלהם לפורום הכחול[/b]
הצד השני של המטבע (הקבלה לסעיפים הקודמים )

1. אם יש אפשרות תקציב וזמן , אז למה לא לבחון ולהשקיע .

2.אם אתה ציודופיל , אז ללא ספק שהשלמת עם זה שהמערכת שלך תעבור שינויים באופן אין סופי שוב קביעות שמתבססות על כלום ונאמרות בצורה נחרצת

3.אם תנאי 1 מתקיים , אז למה לא לראות את העולם הגדול ולצאת מהבועה הישראלית ומותגים בישראל (ולא שאין לנו במה להתגאות )

4. אם 2 מתקיים אזי ברור שהנאה ממוסיקה מה, להוכיח לך שמה שאני שומע בשנה אתה לא בעשור?זה מגוחך היא זמנית עד השדרוג הבא.

ואם כבר ציינת תאום צפיות
הכל קשור בהחלטות שלך עם עצמך, ואם אתה שלם , אשריךתודה.
(Y)
...

ביחיאת, עזוב אותך מניחושים ואמירות חסרות בסיס.
הטרד שהתחלת בו על "ההתפקחות", ובעצם לא ציינתי בתחילתו שאתה יודע שאתה לא טועה - יש כאן אוקסימורון, ולכן הטרד לא מובן וכך גם אילו שברכו אותך על "התפקחותך", למרות שלא דאגת להסביר להם שהם טועים כי אתה לא טועה.
אני חיי עם בחירותי מצויין, לא מרגיש צורך להסביר למה ואיך.
ומשהו מניסיון חיים. מי שחושב שהוא אינו טועה-טועה ובענק. ההדחקה מביאה תמיד לפתרונות פחות טובים בכל תחום. אני נזהר מלהתייעץ או להקשיב לכאילו שבטוחים שהם לא טועים.כאשר אני מתייעץ, אני צריך את עזרת המייעץ ולא את האגו שלו.

מהי טעות ומהו שינוי בטעם זה נושא אחר.

מקווה שלא לחצתי יותר מידי ושאין משהו שלוחץ עליך , כפי שמשתמע מתשובתך זו.

בהצלחה בתערוכה.

j4richter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302

שליחה

אייל
אני מבין אותך בהחלט. כל הכבוד על הכנות. לא פעם חששתי להחליף את מה שיש לי גם אם הציוד שלי לא נחשב בכלל להיי אנד.

ל- DIZ 1
נראה לי שפשוט לא הבנת!

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

דיז, אתה מתגעגע לאילן אה? :)
HiFiMusic IL

Eyal_W פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

aloni כתב:דיז, אתה מתגעגע לאילן אה? :)
...

גם אם נירצה לייצר אחד בשבילו לא נוכל.
בילתי ניתן לשכפול גנטי .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022

אחחחח אילן אילן אילן, אייכה(באינטונציה של שולי רנד)

שליחה

aloni כתב:דיז, אתה מתגעגע לאילן אה? :)
...
היכן הוא? השאיר אותי לבד ככה. :עצוב:

הוא עוד ישוב.
בדרך כלל עם שחקן החיזוק שלו ועוד 2 במושב האחורי כדי שיתנו ביחד 100 שנות ניסיון אודיופילי.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363

שליחה

לי יש יותר גדול!
על מה הדיון בכלל?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

היתה לי תופעה מעניינת וקשורה (אם כי לא זהה) לאחרונה.

הרסיבר שלי בתיקון (שבר בציר הפאנל הקדמי) וניצלתי את ההזדמנות להחליף כמה רסיברים בכדי לראות "HOW THE OTHER HALF LIVES..."

בקיצור, החלפתי תחילה ל-LX70. מיד שמעתי הבדל משמעותי. ההבדל היה ממש קיצוני ולטובה (אם כי ההגברה היתה בהירה לטעמי וזה דרש תיקון). בשלב השני החלפתי ל-3800, שדווקא נשמע דומה יותר לרסיבר הקודם שלי (4306 של דנון). לכל אחד משלושת הרסיברים היו יתרונות וחסרונות. בסה"כ, אני ממש מתלבט בשלב הזה אם לשדרג (יש תקציב), או להישאר עם הרסיבר שלי עוד דור... סה"כ לא סבלתי קודם (רחוק מזה), כך שאני ממש מתלבט... אין לי ספק שאהיה מרוצה מכל אחד מהשלושה, אבל האם כדאי לשדרג עכשיו?

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה

תוכיח. :lol:

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756

שליחה

תמיד אתה יכול לחזור לרוטל אם זה מה שאתה אוהב...
קיבלת את אישור הפורום (Y) :lol:

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068

שליחה

oferlaor כתב:היתה לי תופעה מעניינת וקשורה (אם כי לא זהה) לאחרונה.

הרסיבר שלי בתיקון (שבר בציר הפאנל הקדמי) וניצלתי את ההזדמנות להחליף כמה רסיברים בכדי לראות "HOW THE OTHER HALF LIVES..."

בקיצור, החלפתי תחילה ל-LX70. מיד שמעתי הבדל משמעותי. ההבדל היה ממש קיצוני ולטובה (אם כי ההגברה היתה בהירה לטעמי וזה דרש תיקון). בשלב השני החלפתי ל-3800, שדווקא נשמע דומה יותר לרסיבר הקודם שלי (4306 של דנון). לכל אחד משלושת הרסיברים היו יתרונות וחסרונות. בסה"כ, אני ממש מתלבט בשלב הזה אם לשדרג (יש תקציב), או להישאר עם הרסיבר שלי עוד דור... סה"כ לא סבלתי קודם (רחוק מזה), כך שאני ממש מתלבט... אין לי ספק שאהיה מרוצה מכל אחד מהשלושה, אבל האם כדאי לשדרג עכשיו?
...
לדעתי לא.
הדנון 4306 הוא חתיכת רסיבר. אם אתה לא יכול לחיות עם זה שאין לך את הפורמטים
החדשים שישנם ברסיברים החדשים אז תשדרג , מעבר לזה אני לא רואה שום חסרון.
בטח שלא באיכות הסאונד בדו ערוצי.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”