giladye כתב:אין לי מושג לא בדקתי, הם מפרסמים זאת כבר שבוע בכל עיתון, תוכל לראות זאת בעיתוני סוף השבוע, עד כמה שאני יודע הם עובדים ומשווקים מוצרים של ח.י. אבל זה לא הפריע להם למכור במקביל מוצרים של י.שלום.
בכל מקרה זה שווה בדיקה.
...
ה- 32PC51 בכלל לא נמכר במחסני חשמל
אתה מתבלבל עם דגם אחר
giladye
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 509
שליחה
gameboy כתב:
giladye כתב:אין לי מושג לא בדקתי, הם מפרסמים זאת כבר שבוע בכל עיתון, תוכל לראות זאת בעיתוני סוף השבוע, עד כמה שאני יודע הם עובדים ומשווקים מוצרים של ח.י. אבל זה לא הפריע להם למכור במקביל מוצרים של י.שלום.
בכל מקרה זה שווה בדיקה.
...
ה- 32PC51 בכלל לא נמכר במחסני חשמל
אתה מתבלבל עם דגם אחר
...
איזה דגם אחר של LG הוא פלזמה 32''?
נערך לאחרונה על ידי giladye ב 30/03/2008 16:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
avielbaz1
חבר פעיל מאוד
תגובות: 443
שליחה
מחר הבנתי שניפתחים מיבצעים ברשת "מגה" יש פלאזמה DANTAX במחיר מצחיק של בערך 2000 ש'ח
אייל_חמו
עוסק בתחום
תגובות: 26
שם מלא: אייל חמו
שליחה
במחסני חשמל זה י.שלום, במחסני חשמל 99% מהמוצרים זה פרלל.
giladye
חבר פעיל במיוחד
שליחה
eyalol כתב:במחסני חשמל זה י.שלום, במחסני חשמל 99% מהמוצרים זה פרלל.
...
אני לא מתכוון להגן עליהם כי מבחינת שירות הם לא משהו, אבל אם אתה עוסק בתחום אז אתה יודע שלעניין הפרלל זה כבר לא נכון, ואתה בעצם מטעה את החברים שאתה אומר את זה.
נושא הפרלל במחסני חשמל הוא סטיגמה שדבקה בהם וליוותה אותה בראשית דרכם, היום לידיעתך, הרשת שייכת לאלקטרה מוצרי צריכה הבעלים של שקם אלקטריק וסנסור, ואחוז מכירות המוצרים הפרללים בה כבר לא גבוה כלל.
למרות זאת, יתכן מאוד כפי שציינתי לעיל כי המוצר הוא של י. שלום, אבל צריך לבדוק זאת.
gameboy
חבר ותיק
תגובות: 1900
שליחה
giladye כתב:
...
אני לא מתכוון להגן עליהם כי מבחינת שירות הם לא משהו, אבל אם אתה עוסק בתחום אז אתה יודע שלעניין הפרלל זה כבר לא נכון, ואתה בעצם מטעה את החברים שאתה אומר את זה.
נושא הפרלל במחסני חשמל הוא סטיגמה שדבקה בהם וליוותה אותה בראשית דרכם, היום לידיעתך, הרשת שייכת לאלקטרה מוצרי צריכה הבעלים של שקם אלקטריק וסנסור, ואחוז מכירות המוצרים הפרללים בה כבר לא גבוה כלל.
למרות זאת, יתכן מאוד כפי שציינתי לעיל כי המוצר הוא של י. שלום, אבל צריך לבדוק זאת.
...
בדקתי טלפונית
השירות הוא של ח.י
המחיר-3850 ש"ח
נ.ב
בהתחשב במחיר שציינת קודם-נראה לי שיש כאן מגיפת SARAS שמתפשטת בפורום
giladye
חבר פעיל במיוחד
שליחה
אני אגיע הביתה ואבדוק את הפרסום אני זוכר בוודאות שזה היה כ-2,800 ש"ח מאחר וחבר שלי רצה לרכוש אותה והעיר את תשומת ליבי למחיר.
יותר מאוחר אני מבטיח לחזור עם תשובה מדוייקת בנושא.
shraga007
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
שליחה
Ran כתב:2800 עם ח.י או י.שלום?
אין מצב שח.י... זה כבר לא עניין של הנחות או רכש בכמויות, זה פשוט עניין של - היבואן לא היה מאפשר להם למכור במחיר כזה.
...
לדעתי זה לא יתכן, כולם מוכרים אותה סביב ה-4K והם מטוב ליבם מוכרים אותה ב-30% פחות???
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
giladye
חבר פעיל במיוחד
שליחה
טוב בדקתי זאת שוב ופרסום השבוע לא היה זכר לכך אלא דווקא מחיר-3850 ש"ח כמו ש- gameboy אמר.
אז אני נאלץ להודות שיתכן שטעיתי ועמכם הסליחה... ט.ל.ח.
אבל אני בטוח שלפני כשבוע וחצי חבר שלי הראה לי פרסום שלה במחיר הזה יתכן שהיתה להם טעות דפוס בפרסו, או שלנו היתה טעות בהבנת הנקרא.
rafib
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
שליחה
לא טעית
בעיתון ביום ששי הם מפרסמים שהם מוכרים פלזמה lg ב 2990
idomeron
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שליחה
לפי ח.י ה-PC51 היא גם ב-100 הרץ...
" קבוצת ח.י., נציגת LG Electronics בארץ, משיקה טלוויזיית פלזמה ראשונה מסוגה בישראל - בגודל של 32". עד כה, טלוויזיות הפלזמה הקטנות ביותר שנמכרו בשוק היו בגודל של 42", וצרכנים שרצו לרכשו טלוויזיה דקה בגודל קטן יותר, נאלצו לרכוש LCD.
הפלזמה החדשה, 32PC51, מבוססת על טכנולוגיית 100 Hz המונעת הבהובים ומקלה על הצפייה והתעייפות העיניים]- גם לאחר צפייה ממושכת. הטלוויזיה מגיעה עם רזולוציה של 852* 480 המתאימה לשידורי הטלוויזיה בישראל, יחס ניגודיות של 1:1800 ורמקולים מובנים איכותיים - בעוצמה של 10W X 2. הפלזמה מגיעה עם חיבור HDMI לתמיכה בשידורי High Definition ועיצוב שחור מרהיב.
dts2 כתב:כרגיל לא עולה כסף לקשקש ,מספרים סיפורי אגדות ומעשיות לגבי מחירים פיקטיביים
אין L.G ב2800 ואין DANTEX ב2000 כל תוכי מצייץ ציוצים,
...
בעיתון ביום שישי מחסני חשמל פירסמו שהם מוכרים את הטלויזיה ב 2990
Ran
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
שליחה
gameboy כתב:
giladye כתב:
...
...
בדקתי טלפונית
השירות הוא של ח.י
המחיר-3850 ש"ח
נ.ב
...
עדיין שרפתי 550 ש"ח יותר ב Best Buy (אחרי """הנחה""").
באסה.
gameboy
חבר ותיק
תגובות: 1900
שליחה
Ran כתב:
gameboy כתב:
giladye כתב:
...
...
בדקתי טלפונית
השירות הוא של ח.י
המחיר-3850 ש"ח
נ.ב
...
באסה.
...
בתקופה שאתה קנית המסך הזה עדיין לא נמכר במחסני חשמל....
rafib
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
שליחה
[[/quote]
באסה.[/quote]
דרך אגב , היום זה עולה בבסט ביי 3880 כולל מתקן לקיר+תלייה
אבל זה לא שאני זורה לך מלח גס על הפצעים
Ran
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
שליחה
זה דווקא מוזר כי בזאפ http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598026
היחידות שמסומנות כ"רשמיות" עדיין מוכרות ב4400.
אה ובנוגע ל"כולל מתקן ותליה" גם שלי ב4400 כלל... הם אמרו לי שם שזו הדרך היחידה לקנות את ה LG, כלומר הם מעבירים את ההזמנה לח.י שמספקים + תולים אצלי בבית.
לא יודע אם זה נכון או לא אבל כך או כך יכול להיות שהמחיר במחסני חשמל לא כולל את זה?
gameboy מתי קנית את שלך? אני קניתי בערך לפני שלושה שבועות...