המלצות שלכם ??? מה לקנות LG KU990 ,n95,iphone

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

זה שאין WIFI זו נקודה טובה אבל - וזה מניסיון רב עם המכשיר - לא גולשים הרבה באינטרנט איתו גם ככה. וכשכן תרצה תוכל להשתמש באינטרנט של דור 3 או דור 3 וחצי. כמה שהiPhone עושה את זה ליותר נוח זה עדיין לא נוח לגלוש באינטרנט.
...
חיבור ה WIFI מאפשר לך לסנכרן RSS בחינם, ולקרוא מתי שאתה רוצה...
ותוכנות צד ג' הן הדבר הכי מופרז בערכו כרגע על האיפון והאיפוד טאץ'
...
לא אמרתי כרגע. האייפון קיבל עכשיו את ה SDK, ואני מניח שתוך 6 חודשים שוק תוכנות הצד ג' של האייפון יתפוצץ מתכנים.
אני לא מבין מה כל ההתפעלות ממכשירי צג המגע. אלא אם מדובר במכשיר חכם שיכול לעשות הרבה יותר הייתי מעדיף מכשיר כמו הN95. אני לא מצטער שקניתי את האיפוד אבל האמת היא שחוץ מלהשתמש בו לעיתים רחוקות במסנג'ר (מוביילצ'ט) הוא מכשיר מוזיקה.
...
צג המגע הופך את תפעול המכשיר להרבה יותר אינטואיטיבי ומהיר, אם התוכנה יודעת לנצל אותו כמו שצריך, כמובן.
להתכתב עם המכשיר הזה זה כל כך מעצבן ביחס ללחיצה סיזיפית על הכפתורים. זה מרגיש מאוד לא טבעי ומאוד לא אינטואטיבי לא לקבל מידע חזרה מהלחיצה. אם אין צורך בMP3 ועדיין רוצים תוכנות צד ג אפשר לקחת N95 (שעדיין יש לו MP3) ומקבלים הרבה יותר.
...
זה גם הרבה עניין של הרגל. בכל מקרה לטעמי זה הרבה יותר נוח מאשר להקליד SMS ואמיילים עם מקשי המספרים (בממוצע 2 לחיצות ע"מ לקבל אות כלשהי, ושלא נדבר על תווים אחרים).
לא צריך לקנות איפון כי הוא מגניב. אחרי שמתרגלים למכשיר (וכמו עם כל דבר אחר, זה קורה הרבה יותר מידי מהר) מתחילים לגלות כמות מאוד גדולה של בעיות. המכשיר הוא בסך הכל טרנד עיצובי שממשיך למשוך אנשים שלא מנוסים איתו. מכשירים אחרים הרבה יותר טובים ולא כדאי לקנות אותו בגלל שהוא מגניב. מהר מאוד תמצא את עצמך עם מכשיר סוג ב' וממשק הרבה פחות נוח ממה שהוא נראה
...
אני מסכים שנכון להיום האייפון לא מכשיר אידיאלי, אבל בהשוואה לשני הסלולרים האחרים שמדברים עליהם באשכול הזה, הוא לוקח בקלות.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6048
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #22 

flsh
זה דווקא כן מחשב.
זה מחשב קטן, והוא חוסך לגרור לפטופ.
הממשק זה בדיוק הסיבה לכך שהוא כ"כ מוצלח.
חברת המחשבים, אפל, מראה ליצרני הטלפונים, איך עושים ממשק.
והממשק של נוקיה וסוני הוא הסיבה שהם, לדעתי, גרועים.
יש לי טלפון עם סימביאן (N73) והשימוש בו הוא בדיחה גרועה.
האייפון גם זול ממנו (בזמנו) משמעותית וטוב פי כמה.
צג המגע זו מהפכה, נקודה.
בקיצור, יש שם כ"כ הרבה דברים טובים, וכמה דברים בסיסיים חסרים, כמובן.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #23 

הממשק של האיפון לא כזה טוב. אני חי עם מכשיר עם ממשק זהה חצי שנה כבר ואני מכיר את המכשיר טוב. הממשק לא הרבה יותר מנוצץ ומרשים בהתחלה. אחרי שמתרגלים גם זה לא.
הנקודה הכי גדולה של המכשיר זה שהוא נגן מדיה. מי שלא צריך לנגן מוזיקה וסרטים לא צריך איפון ובאמת שעדיף לו לא לקנות אחד.
האמת היא שהממשק של המכשיר הגיוני בעיקר כשצריך לראות סרטים, תמונות ולשמוע מוזיקה. שם הממשק מושלם. בכל מקום אחר הוא נחמד אבל אפל לא חשבה עד הסוף. (יותר בהמשך ההודעה)

SDK רשמית יש עכשיו. המכשיר פרוץ כבר כל כך הרבה זמן ותוכנות מוציאים כל כך הרבה זמן ופשוט לא יוצאים דברים מרתקים. הרעיון עם הRSS נחמד אבל באמת שאין דברים טובים שאפשר לעשות על המכשיר הזה חוץ מדברים שפשוט יעלו כסף כמו אפשרות לערוץ קבצי OFFICE. אני לא מבין למה אנשים מתלהבים מזה חוץ מהסיבה שאין להם את המכשיר עדיין. זה באמת מכשיר שהשימוש המאוד עיקרי שלו זה נגן מוזיקה. זה שהוסיפו לו כמה דברים לא הופך אותו ליותר טוב.
מעבר בין תפריטים לא היה בעיה בשבילי אף פעם. לא נתקלתי במכשיר שלא נותן לך לעצב אותו לגישה מאוד מהירה (בין אם מדובר בקיצורי דרך, לשנות מיקום פיזי בתפריט או שיש כפתור קיצור במקלדת עצמה). הממשק של האיפון פשוט יותר יפה, בהחלט לא מהפכני כמו שאנשים חושבים.

בקשר לSMSים - תלוי מאוד איך אתה כותב. אם אתה רוצה להחזיק את המכשיר ביד אחת ולהקיש בעדינות עם אצבע מהיד השניה (מבלי מעבר מהיר בין אותיות למקרה שבטעות האצבע שלך נגעה באות אחרת ותצטרך למחוק) אז זה אחלה ממשק. אם אתה מעדיף להשתמש ב2 אותיות מהר (מה שיפצה על זה שצריך ללחוץ לפעמים יותר מפעם אחת על כפתור) אז השיטה הנוכחית יותר טובה. אני מעדיף את השיטה של המקשים הפיזיים.
כמובן שהכל ייפתר ברגע שאפל יפעילו את הג'ירוסקופ שיש במכשיר בכל תוכנה כך שהטייה של המכשיר תטה את התוכנה (זה קיים בצפיה בתמונות, סרטים, מוזיקה וספארי. לא קיים בכל מקום אחר ולא קיים בשום מסך מקלדת [צריך לצאת מהמקלדת, להטות אם אפשר ולחזור למקלדת]). כנראה שאפל חושבים שמקלדת שימושית וגודל אחיזה נוח לא מתאים לכתיבת סיסמאות, SMSים, התכתבות במסנג'ר וכו'. עד אז שימוש ב2 כפתורים עם כמה לחיצות יישאר משמעותית יותר מהיר.

בכל אופן אני לא הייתי קונה את אף אחד מהטלפונים האלה. לא בדור הנוכחי שלהם לפחות. אבל אם רוצים - לא לקפוץ ישר על האיפון. זה די טיפשי שזה כל מה שאנשים רוצים רק בגלל שהוא נראה מגניב וסמל הסטטוס שלו. ברגע שיצא משהו חדש אנשים ישכחו מהמכשיר והממשק שלו ואנשים יתקעו עם מכשיר שלא מתאים להם בכלל. שאנשים יחשבו אם הם רוצים את האיפוד טאץ'. אם לא אבל את האיפון כן כי הוא גם טלפון - ממש לא המכשיר שצריך לקנות. הרבה יותר ממה שהאיפון הוא טלפון עם יכולת MP3 הוא MP3 עם יכולת סלולרית. שאנשים באמת יקחו את זה בחשבון לפני שהם רצים לקנות מכשיר מוזיקה להכל חוץ ממוזיקה.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6048
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #24 

לקחת קשה את האייפון הזה...
המכשירים האלה הם גאדג'טים, ולא ציוד להצלת חיים.
זה נכון שיש מתאימים יותר ופחות, ומכשירים מוצלחים יותר ופחות, גם לפני הופעת האייפון.
אבל אפל חידשה את ה GUI וגרמה לכל היצרנים להתעורר ולחשוב מחדש.
זה כבר דבר טוב, גם לך.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #25 

חידשה את הממשק? באיזה מובן? אני לא רואה אנשים מעתיקים את האיפון (חוץ מחברה אחת שמעתיקה את כל מה שאפל עושה בתחום הניידים. שכחתי את השם שלה).
האיפון הוא לא הטלפון הראשון עם צג מגע ולא הראשון שפורסם להיות עם צג מגע. אנשים שוכחים מהר מידי את הLG PRADA שהופיע כמה חודשים לפני האיפון.

וזה נראה לי מטומטם שאנשים ממליצים על האיפון דבר ראשון. זה לא כזה מכשיר טוב למה שאנשים מחפשים וזה נראה לי מטומטם שאנשים ישקיעו סכומים מאוד גדולים על טלפון שהם מצפים ממנו לדברים שהם לא יקבלו. לקחתי קשה? אם אני הייתי קונה איפון ומצפה לדברים שהרבה אנשים מצפים הייתי מאוד מתעצבן. לא הייתי קונה שום מכשיר רק כי כולם רוצים אותו ולדעתי אף אחד לא צריך לעשות את זה. לקנות איפון זה בזבוז כסף אם אתה קונה אותו מהסיבות הלא נכונות.
כשבן אדם בא ושואל איזה טלפון מבין שלושה שאין ביניהם הרבה דימיון הוא כנראה לא יודע מה הוא רוצה ולכן לא צריך להמליץ ישר על האיפון. אם הוא יודע מה הוא רוצה אז הבחירה של האיפון תהיה מאוד ברורה כי אין לו הרבה מתחרים (ולמען האמת, חוץ מהווקמן של סוני אריקסון אין לו ממש מתחרים ישירים). אני לא הייתי לוקח את האיפון אלא אם הייתי רוצה MP3 וסרטים. אם לא הייתי רוצה זה מכשיר שלא הייתי נוגע בו.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #26 

flsh,

אני לא מבין מה חסר באייפון שיש ב LG או Nokia, פרט לדור 3.5, או GPS, במקרה של ה Nokia.

מצד שני באייפון אני בהחלט רואה דברים שחסרים ב LG או ב Nokia.

ניתן להשיג את האייפון באזור ה 2000 ש"ח בארה"ב, וזה מחיר דומה מאוד למחירים של ה LG וה- Nokia בארה"ב. אם אתה קונה את ה LG או ה Nokia בארץ, אתה מחויב ל 3 שנים, ותקלל את עצמך במוקדם או במאוחר.

המגמה היום בעולם היא מעבר למכשירים עם צג מגע גדול, וממשק המתאים לאצבע. לדעת רבים זוהי הדרך הנוחה ביותר לעבוד עם הסלולרי. את המגמה הזו הכתיבה בעיקר חברת אפל.

meni12321
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

כמו שאתה רואה כל אחד יגיד לך , זה טוב וזה טוב ! לכל אחד יש דעה שונה .
חסוך ממך ומאיתנו את כל הבלאגן הזה. אין תשובה מדעית מובהקת למה יותר עדיף .
הגורל יעשה את שלו כבר ואתה תבחר בסופו של דבר בפלאפון,אחרי 3 שנים אתה תקנה אחר וכל הויכוח הזה ישכח .

חחחח נכון שזה היה מפחיד.....

meni12321
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

מזה משנה ! עוד שנה כבר ישכחו תאיפון הזה ואף אחד לא ידבר עליו ! בידיוק כמו עם ה N95 דיברו עליו שנים ! הוא יצא ולאחר שנה , זהו הכל רגיל ושום דבר לא חדש .
ככה זה יקרה כל הזמן, מה לעשות אי אפשר להיות תקועים והתכנולוגיות מתחדשות בקצב מהיר אפילו מהיר יותר מידי.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”