זה שאין WIFI זו נקודה טובה אבל - וזה מניסיון רב עם המכשיר - לא גולשים הרבה באינטרנט איתו גם ככה. וכשכן תרצה תוכל להשתמש באינטרנט של דור 3 או דור 3 וחצי. כמה שהiPhone עושה את זה ליותר נוח זה עדיין לא נוח לגלוש באינטרנט.
...
חיבור ה WIFI מאפשר לך לסנכרן RSS בחינם, ולקרוא מתי שאתה רוצה...
ותוכנות צד ג' הן הדבר הכי מופרז בערכו כרגע על האיפון והאיפוד טאץ'
...
לא אמרתי כרגע. האייפון קיבל עכשיו את ה SDK, ואני מניח שתוך 6 חודשים שוק תוכנות הצד ג' של האייפון יתפוצץ מתכנים.
אני לא מבין מה כל ההתפעלות ממכשירי צג המגע. אלא אם מדובר במכשיר חכם שיכול לעשות הרבה יותר הייתי מעדיף מכשיר כמו הN95. אני לא מצטער שקניתי את האיפוד אבל האמת היא שחוץ מלהשתמש בו לעיתים רחוקות במסנג'ר (מוביילצ'ט) הוא מכשיר מוזיקה.
...
צג המגע הופך את תפעול המכשיר להרבה יותר אינטואיטיבי ומהיר, אם התוכנה יודעת לנצל אותו כמו שצריך, כמובן.
להתכתב עם המכשיר הזה זה כל כך מעצבן ביחס ללחיצה סיזיפית על הכפתורים. זה מרגיש מאוד לא טבעי ומאוד לא אינטואטיבי לא לקבל מידע חזרה מהלחיצה. אם אין צורך בMP3 ועדיין רוצים תוכנות צד ג אפשר לקחת N95 (שעדיין יש לו MP3) ומקבלים הרבה יותר.
...
זה גם הרבה עניין של הרגל. בכל מקרה לטעמי זה הרבה יותר נוח מאשר להקליד SMS ואמיילים עם מקשי המספרים (בממוצע 2 לחיצות ע"מ לקבל אות כלשהי, ושלא נדבר על תווים אחרים).
לא צריך לקנות איפון כי הוא מגניב. אחרי שמתרגלים למכשיר (וכמו עם כל דבר אחר, זה קורה הרבה יותר מידי מהר) מתחילים לגלות כמות מאוד גדולה של בעיות. המכשיר הוא בסך הכל טרנד עיצובי שממשיך למשוך אנשים שלא מנוסים איתו. מכשירים אחרים הרבה יותר טובים ולא כדאי לקנות אותו בגלל שהוא מגניב. מהר מאוד תמצא את עצמך עם מכשיר סוג ב' וממשק הרבה פחות נוח ממה שהוא נראה
...
אני מסכים שנכון להיום האייפון לא מכשיר אידיאלי, אבל בהשוואה לשני הסלולרים האחרים שמדברים עליהם באשכול הזה, הוא לוקח בקלות.