LG 32PC51 - נצרבה על השבוע הראשון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה

Ran כתב:מבין אותך, ומאמין לך, מכיוון שאני NOOB מוחלט,
א-ב-ל
אם תחשוב שניה על המובן הצרכני נטו של העניין, ומה יקרה איתו ב"בית משפט", יש פה קייס רציני.
פשוט מאוד - לקוח שקונה מוצר ולא מיודע בנוגע לכך ששימוש מסויים עלול לפגוע במוצר, כאשר השימוש הזה, הוא למעשה מובן מאליו!!! הרי למה הצרכן קנה את הטלוויזיה? בשביל להשתמש בה! אם לא מיידעים אותו ששימושים מסויימים עלולים לפגוע בה אז אין ספק שזו הבעיה של הצד השני.

ובנימה אחרת... ח.י פשוט אהבלים... יש לכם מנגנון ייחודי, תתרברבו בו...
...
אתה ממשיך לטעות...
תופעת הצריבה בפלזמות ידועה ברבים מהיום הראשון שהן התחילו להיות משווקות.
זו גם הסיבה העיקרית שבגללה בכלל מוכרים מסכי LCD....
לגבי האורביטר-זה מנגנון שקיים היום כמעט בכל מסך של כלל החברות...

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה

אתה משתמש במילה "ידוע" בצורה מופרעת...
אני לא חושב שבבית משפט הטיעון "זה ידוע" יעזור ממש ליבואנית של פלאזמות, מול צרכן פשוט שהפלאזמה שלו התמלאה קשקושים בגלל שהוא רצה לראות טלוויזיה ואף אחד לא אמר לו שזה אסור.

We'll agree to disagree on this one.

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955

lg בעית צריבה

שליחה

אתה לא הראשון ולא האחרון שיסבול מצריבה בlg ,אתה לא אשם ועל תתן לאף אחד לספר לך סיפורים ,תמשיך לנסות white wash ,אורביטור חובה בlg
בפנסוניק זה לא היה קורה

nils_s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

gameboy כתב:רן,
אתה טועה,ובגדול.
אף חברה שמייצרת פלזמות לא רושמת בשום מקום שצריך להפעיל את א' ב' או ג'.....
במקרה הטוב מציינים שרצוי להוריד ערכים בעשרות השעות הראשונות .
גם נושא ההרצה-לא מוזכר אפילו בחצי מילה.
כך זה נהוג מהיום הראשון שהתחילו למכור פלזמות בעולם.
זו הטכנולוגייה.לא מתאים לך-אל תקנה.
סה טו.
...
אני מחזיק בידי את חוברת ההפעלה של הסמסונג שלי
בדף הראשון כתוב שחור על גבי לבן

"צריבת המסך
אין להציג במסך תמונות סטילס (כגון משחקי וידאו, או בזמן חיבור המסך למחשב) במשך זמן רב, הדבר יכול לגרום לצריבת התמונה במסך. למניעת צריבת המסך, יש להוריד את דרגת הבהירות והניגודיות בזמן הצגת תמונות סטילס במסך.

ובעמוד 29 תחת הכותרת מניעת צריבה של המסך רשום:
" כשבמסך מוצגות תמונות סטילס, יש סכנה של צריבת המסך. על מנת למנוע מצב של צריבת המסך, האלויזיה כוללת טכנולוגיה למניעת צריבה של המסך."

לא אמשיך לצטט אך כל העמוד מתיחס להסברים למניעת צריבת המסך.

ג ם המתקינים העירו את צומת ליבי לנושא וכן הגדירו את המסך שפונקציה זאת מאופשרת.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אתה הבנת את זה,Ran? :roll:
אז לפני שאתה מתחיל לבזבז כסף על עורכי דין-רצוי שתלמד את הנושא טוב טוב...

נ.ב
סמסונג "משקיעים " קצת יותר מאחרים בנושא האזהרות...

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נו? מה היה לי להבין פה? יבואן אחד כן ביצע מה שצריך לבצע, והיבואן שאיתו אני התעסקתי לא ביצע את זה.
אז אולי אתה הבנת את זה gameboy???
זה רק מוסיף לטיעון שלי לא גורע...

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Ran כתב:נו? מה היה לי להבין פה? יבואן אחד כן ביצע מה שצריך לבצע, והיבואן שאיתו אני התעסקתי לא ביצע את זה.
אז אולי אתה הבנת את זה gameboy???
זה רק מוסיף לטיעון שלי לא גורע...
...
אני הבנתי את זה הרבה יותר,והרבה לפני שאתה שמעת בכלל על המושג מסך דק...
אבל אם אתה מתעקש לגלות את אמריקה-תנסה את מזלך בתביעה ייצוגית :lol:

locus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

Ran

קודם כל אל תרתח ועל תכעס, זה לא שווה את הבריאות שלך (U)

אני מאמין שאתה כעת כבר מבין את ההבדל בין צריבה ל retention
וזה ידוע שמסכי LG סובלים ומאוד רגישים לretention.
אישית זה לא מפריע לי כי זה נעלם תוך דקות, אבל כמו שgameboy אמר אני לא חושב שזה יעלם לעולם במסכים שאנחנו כבר קנינו (so what).

לגבי עניין ההסברה ללקוחות חדשים:
אני לא יודע מה המדיניות של ח.י. כיום, אבל לפני שנה שהם הביאו לי את המסך הם הסבירו לי במפורט על הנושאים הללו ומה צריך לעשות בכדי למנוע אותם - כולל אורביטר ושטיפה.
יתרה מזאת, אל תתפוס אותי במילה אבל אם אני זוכר נכון...הם אפילו החתימו אותי על דף נייר שאומר שם שאני הלקוח מודע לכך שצריך להפעיל את האורביטר.

השטיפה לעולם לא תוכל להעלים צריבה אמיתית אלא רק לעמעם אותה.
כדי שתהיה צריבה אמיתית צריך הרבה שעות סטטיות (עשרות רבות) , והרבה פחות מכך שהמסך חדש - אבל עדיין...אתה עשית הרצה...

שורה תחתונה אני לא מאמין שזו צריבה מה שיש לך אלה retention וזה יעבור
בכל מקרה אחרי התקופה הראשונה שאתה מתרגל לשמירה זה שווה את זה - התמונה פשוט יפה ונעימה לעומת LCD (אלא אם כן ממש מסך יקר).

odi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468

שליחה

game boy
תגלה קצת אמפתיה לבחור.
הוא בסה"כ קנה מסך ורצה להנות ממנו...
לא כל האנשים מודעים למה שצריך לעשות כשרוכשים פלסמה.
ליתר דיוק רוב האנשים אינם יודעים .
ran
דבר עם היבואן .(זה אפילו חרוז..)
אם תמשיל להתלוננן כאן בפורום (פרסום לא טוב ליבואן ולמוצר....)בסופו של דבר
ילכו לקראתך.
תביעה היא צעד מרחיק לכת שיגזול ממך זמן רב ולאו דווקא תישא פירות.
והכי חשוב .
פרופורציות .
זה עדיין רק מסך.
לא בריאות.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

odi כתב:game boy
תגלה קצת אמפתיה לבחור.
הוא בסה"כ קנה מסך ורצה להנות ממנו...
לא כל האנשים מודעים למה שצריך לעשות כשרוכשים פלסמה.
ליתר דיוק רוב האנשים אינם יודעים .
ran
דבר עם היבואן .(זה אפילו חרוז..)
אם תמשיל להתלוננן כאן בפורום (פרסום לא טוב ליבואן ולמוצר....)בסופו של דבר
ילכו לקראתך.
תביעה היא צעד מרחיק לכת שיגזול ממך זמן רב ולאו דווקא תישא פירות.
והכי חשוב .
פרופורציות .
זה עדיין רק מסך.
לא בריאות.
...
ראשית,אין לי שום דבר אישי נגד Ran..(ההיפך-תרמתי לבחור מזמני החופשי גם דרך ההודעות הפרטיות).
אבל בזמן האחרון התחילה כאן בפורום "מסכת קוטרייה" בנוגע לתופעות שונות שבגינם אין עילה לתביעות .
לא שמעתי בחיים שלי על מישהו שתבע איזושהי חברה כנגד צריבה בפלזמה-וזכה בה.
מסבירים לבנאדם שמה שהוא חושב נובע כתוצאה של חוסר ידע בנושא-והוא ממשיך בשלו וחושב שהוא המציא את הגלגל.

Ran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כמה דברים...
1. שום דבר פה לא אישי ואף אחד לא מתעצבן, זה דיון שנוגע בנקודה חשובה והוא לדעתי מאוד ענייני.
2. כמה שהדיון ענייני, מבחינתי כרגע הוא תאורטי לחלוטין מכיוון שאין לי צריבה ואכן היה מדובר ב Retention דיי עצבני.
3. לא ידעתי על הרגישות הכ"כ גבוהה ל Retention, אבל זה בהחלט משהו שקשה להתעלם ממנו. זה לפעמים קצת מצחיק שכשאני מעלה את ה MENU בשביל לשים White wash, ה MENU נשאר אחרי כולה חמש שניות שהוא היה דולק... אבל ככה זה.
4. בשביל לסכם את כל העניין הזה של ה"תביעה" - כמו שאמרתי אני ממש לא מתכוון לתבוע אף אחד, גם אם הייתה לי צריבה הייתי מאוד רחוק מלהגיע לדברים כאלה. ועל אף ש gameboy מעולם לא שמע על תביעה כזאת אני כן מאמין שיש פה "קייס". לאף אחד לא אכפת מ"זה ידוע מאז שפלאזמה קיים" ושאר שטויות כאלה, העובדות היבשות מתייחסות לכך שהלקוח לא מיודע מה הם שימושים שעלולים לפגוע במוצר. יתרה על כך שימו לב שכן כלולות חלק מהאזהרות במדריך, בנוגע לחיבורי חשמל, הארקה וכו' - אז איפה האזהרה בנוגע לתכנים שעלולים להצרב? לא קיימת... ולמה? את זה אולי היבואן יכול להסביר אם יידרש.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Ran כתב:כמה דברים...
1. שום דבר פה לא אישי ואף אחד לא מתעצבן, זה דיון שנוגע בנקודה חשובה והוא לדעתי מאוד ענייני.
2. כמה שהדיון ענייני, מבחינתי כרגע הוא תאורטי לחלוטין מכיוון שאין לי צריבה ואכן היה מדובר ב Retention דיי עצבני.
3. לא ידעתי על הרגישות הכ"כ גבוהה ל Retention, אבל זה בהחלט משהו שקשה להתעלם ממנו. זה לפעמים קצת מצחיק שכשאני מעלה את ה MENU בשביל לשים White wash, ה MENU נשאר אחרי כולה חמש שניות שהוא היה דולק... אבל ככה זה.
4. בשביל לסכם את כל העניין הזה של ה"תביעה" - כמו שאמרתי אני ממש לא מתכוון לתבוע אף אחד, גם אם הייתה לי צריבה הייתי מאוד רחוק מלהגיע לדברים כאלה. ועל אף ש gameboy מעולם לא שמע על תביעה כזאת אני כן מאמין שיש פה "קייס". לאף אחד לא אכפת מ"זה ידוע מאז שפלאזמה קיים" ושאר שטויות כאלה, העובדות היבשות מתייחסות לכך שהלקוח לא מיודע מה הם שימושים שעלולים לפגוע במוצר. יתרה על כך שימו לב שכן כלולות חלק מהאזהרות במדריך, בנוגע לחיבורי חשמל, הארקה וכו' - אז איפה האזהרה בנוגע לתכנים שעלולים להצרב? לא קיימת... ולמה? את זה אולי היבואן יכול להסביר אם יידרש.
...
בנושא הצריבה-הייבואן לא חייב לך שום דבר...
תבדוק אותי...
תדווח בפורום מה עלה בחכתך

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”