עלות רכישת Popcorn Hour A-100/110 ?
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
המסלול הוא :
הונג קונג - גרמניה, גרמניה - איטליה, איטליה - ישראל (מכס), שחרור מהמכס והגעה לבית.
הונג קונג - גרמניה, גרמניה - איטליה, איטליה - ישראל (מכס), שחרור מהמכס והגעה לבית.
-
pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
צריך להגיע למכס כדי לשחרר את המוצר???
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
לא, מגיע שליח כחלק מהמשלוח - DHL
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
תמתין עד שיהיה רשום שהחבילה הועברה לסניף מקומי של DHL ואז תתקשר לסניף הקרוב למקום מגוריך, הם יאתרו את החבילה ואז יתאמו איתך ביחד שליח.
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
התקשרו אלי מחברת DHL לברר פרטים(המוצר נמצא במכס) , עוד לפני שעדכנו את סטטוס ההזמנה במייל
בדקתי את מצב המשלוח צריך לראות כדי להאמין במסלול שעבר הנגן לפני שהגיע לארץ (מצ"ב תמונה)
בדקתי את מצב המשלוח צריך לראות כדי להאמין במסלול שעבר הנגן לפני שהגיע לארץ (מצ"ב תמונה)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

שימו לב שעכשיו חלק מהמשלוחים מעוכבים עד שניתן מספר הת.ז של מזמין החבילה. נוהל זה נעשה עבור חבילות בשווי של מעל $150 ונדרש על ידי המכס, כנראה עבור מעקב.
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
אכן ביקשו ממני מספר ת"ז כדי לשחרר את המוצר מהמכס
הנציג מ DHL אמר לי שרק היום הגיעו לפחות 20 נגנים כאלה , וכנראה שגם הוא יזמין אחד
אגב, טוב לדעת שבגלל ש DHL משחררים את המוצר , לא משלמים מע"מ ומכס על המשלוח , אלא רק על מחיר המוצר .
ביבוא פרטי אחר כשהמזמין הולך לשחרר את המוצר(EMS למשל) , צריך לשלם מע"מ ומכס על המחיר הכולל (מוצר + משלוח) .
הנציג מ DHL אמר לי שרק היום הגיעו לפחות 20 נגנים כאלה , וכנראה שגם הוא יזמין אחד
אגב, טוב לדעת שבגלל ש DHL משחררים את המוצר , לא משלמים מע"מ ומכס על המשלוח , אלא רק על מחיר המוצר .
ביבוא פרטי אחר כשהמזמין הולך לשחרר את המוצר(EMS למשל) , צריך לשלם מע"מ ומכס על המחיר הכולל (מוצר + משלוח) .
-
pup26
-
- חבר ותיק

אני גם באותו הנוהל, כנראה מחר אצלי בבית, תתחדשו כולם
ואזהרה לזיו, כנראה תקבל מבול של שאלות פה בפורום.....
ואזהרה לזיו, כנראה תקבל מבול של שאלות פה בפורום.....
- Ernajj
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
להזמנות עתידיות,
כששלי הגיע לארץ, התקשרו אלי מ DHL שאלו מה זה המכשיר הזה ואיך לסווג אותו, ציינתי שזה נגן MP4 שולם מע"מ
120 + 30 עמלת שחרור מהמכס + 30 שקל לDHL על המשלוח עד הבית.
120 + 30 עמלת שחרור מהמכס + 30 שקל לDHL על המשלוח עד הבית.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

pup26,
תודה על ה Head's up
שווה להזכיר כי לפני שפותחים שרשורים עם שאלות בנוגע לתפעול וכו", רצוי לעיין בשנית בביקורת שערכתי על הנגן:
Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי? וגם לעיין בשרשור התגובות לביקורת, המון מידע יעיל ואינפורמטיבי שיעזור להביא למקסימום את ההנאה שלכם מהנגן ולהביא למלוא ניצול יכולותיו.
שימו לב כי רוב המידע שימושי גם עבור משתמשי מזרימדיה אחרים אשר גם מבוססי NMT. הרי יש לנו באתר כמה חברים עם מכשירי HD X 900 & ISTAR HD. הם גם ידעו לענות על רוב השאילתות.
תודה על ה Head's up
שווה להזכיר כי לפני שפותחים שרשורים עם שאלות בנוגע לתפעול וכו", רצוי לעיין בשנית בביקורת שערכתי על הנגן:
Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי? וגם לעיין בשרשור התגובות לביקורת, המון מידע יעיל ואינפורמטיבי שיעזור להביא למקסימום את ההנאה שלכם מהנגן ולהביא למלוא ניצול יכולותיו.
שימו לב כי רוב המידע שימושי גם עבור משתמשי מזרימדיה אחרים אשר גם מבוססי NMT. הרי יש לנו באתר כמה חברים עם מכשירי HD X 900 & ISTAR HD. הם גם ידעו לענות על רוב השאילתות.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

PUP26
באמת אתה מקבל אותו מחר?
לי אמרו רק ביום ראשון...
הכבל רשת הגיע, נשאר רק רכזת 1G ואני מסודר...
יאללה שיגיע כבר
לי אמרו רק ביום ראשון...
הכבל רשת הגיע, נשאר רק רכזת 1G ואני מסודר...
יאללה שיגיע כבר
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

ziv
אפשר להעביר בקשה ל SYSABAS?
פתיח אישי לסרטים:
בתפריט תהיה אופציה שיורץ פתיח אישי - קובץ - לפני הפעלת סרטים
ככה אפשר להשוויץ לחברים וכד' על המערכת שלך.... ולתת תחושה של קולנוע
מבולבלים? גם אנחנו
פתיח אישי לסרטים:
בתפריט תהיה אופציה שיורץ פתיח אישי - קובץ - לפני הפעלת סרטים
ככה אפשר להשוויץ לחברים וכד' על המערכת שלך.... ולתת תחושה של קולנוע
מבולבלים? גם אנחנו
-
pup26
-
- חבר ותיק

האמת ביקשתי במיוחד שישלחו לי בגלל שאני יוצא ל"חופשת" מילואים ביום ראשון בצאלים....
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
נראה שכבר מוכן למשלוח מעניין אם יגיע היום (שישי) או בראשון.

- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

היית צריך להיות מציק כמוני
חברה דיי מעצבנת DHL האלה
התקשרתי אתמול בצהריים כשראיתי שזה הגיע לארץ ואמרתי מה אפשר לעשות בשביל לזרז העניינים
אמרו שאין מה, אמרתי להם שאם הם כן צריכים משהו שיתקשרו אליי לפלאפון ולא לבית
כמובן שהתקשרו לבית ואמא שלי (הערת ביניים - אנחנו גרים באותה חצר ויש מרכזיה - אני לא גר עם אמא שלי באותו הבית) ענתה, ואמרו לה שיביאו ביום ראשון.
כמובן, שחטפתי ג'ננה, יצרתי איתם קשר אתמול בערב ואמרו לי שיבדקו אם אפשר להביא היום ויחזרו אליי, לקראת 22:00 כשראיתי שלא חוזרים אליי וע"פ האתר הם עובדים עד עשר, התקשרתי שוב, ואז הסבירו לי שזה מוקד גיבוי - ותכלס - היא לא יכולה לעשות כלום - איזה מן גיבוי זה?
בכל מקרה, היום ב 8:00 העירו אותי, שאלו למה אני מציק להם, הסברתי, בדקו שהמשלחים עוד לא יצאו, ואמרו שיביאו היום,
ב9:30 הצעצוע כבר היה אצלי
עכשיו רק נשאר למתוח את הכבל רשת ול
כל היום 
התקשרתי אתמול בצהריים כשראיתי שזה הגיע לארץ ואמרתי מה אפשר לעשות בשביל לזרז העניינים
אמרו שאין מה, אמרתי להם שאם הם כן צריכים משהו שיתקשרו אליי לפלאפון ולא לבית
כמובן שהתקשרו לבית ואמא שלי (הערת ביניים - אנחנו גרים באותה חצר ויש מרכזיה - אני לא גר עם אמא שלי באותו הבית) ענתה, ואמרו לה שיביאו ביום ראשון.
כמובן, שחטפתי ג'ננה, יצרתי איתם קשר אתמול בערב ואמרו לי שיבדקו אם אפשר להביא היום ויחזרו אליי, לקראת 22:00 כשראיתי שלא חוזרים אליי וע"פ האתר הם עובדים עד עשר, התקשרתי שוב, ואז הסבירו לי שזה מוקד גיבוי - ותכלס - היא לא יכולה לעשות כלום - איזה מן גיבוי זה?
בכל מקרה, היום ב 8:00 העירו אותי, שאלו למה אני מציק להם, הסברתי, בדקו שהמשלחים עוד לא יצאו, ואמרו שיביאו היום,
ב9:30 הצעצוע כבר היה אצלי
עכשיו רק נשאר למתוח את הכבל רשת ול
-
pup26
-
- חבר ותיק

לא יפה, לי זה עוד לא הגיע..... איזה באסה ועוד אני במילואים מיום ראשון למשך שבועיים.....
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
העלות הסופית של הפופקורן הסתכמה ב- 976.66 ש"ח.
מכשיר + משלוח: 794.91
שחרור מהמכס: 181.75
מכשיר + משלוח: 794.91
שחרור מהמכס: 181.75
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אני מאמין שניתן כבר לסכם את השרשור עבור כל אלו אשר מעוניינים לדעת עלויות ייבוא אישי סופיות של הזמנת יחידה בודדת של Popcorn Hour A-100.
$179 - יחידה בודדת של Popcorn Hour A-100.
$45 - משלוח.
סכום זה אשר מסתכם ב $224 משלמים ישירות ל Popcorn Hour באמצעות Google Checkout.
30 ש"ח - עמלת גבייה.
124 ש"ח - מע"מ
20 ש"ח - אגרות מכס.
הסכומים כאן עלולים להשתנות במקצת לפי שער הדולר. את כל הסכום הנ"ל משלמים ישירות לנציג DHL אשר מגיע עד פתח הבית על מנת לבצע את המשלוח, ניתן לשלם במזומן ובכרטיס אשראי.
$179 - יחידה בודדת של Popcorn Hour A-100.
$45 - משלוח.
סכום זה אשר מסתכם ב $224 משלמים ישירות ל Popcorn Hour באמצעות Google Checkout.
30 ש"ח - עמלת גבייה.
124 ש"ח - מע"מ
20 ש"ח - אגרות מכס.
הסכומים כאן עלולים להשתנות במקצת לפי שער הדולר. את כל הסכום הנ"ל משלמים ישירות לנציג DHL אשר מגיע עד פתח הבית על מנת לבצע את המשלוח, ניתן לשלם במזומן ובכרטיס אשראי.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

שימו לב שכרגע זמנית השלט אשר מגיע עם המזרימדיה הינו בצבע שחור אך הוא זהה פונקציונלית לשלט אשר נסקר בביקורת אשר פורסמה באתר.
כבל ה HDMI גם הוא שונה לכבל גנרי ללא לוגו חברת Popcorn Hour. הכבל בעל מעטפת בד ולא רשת פלסטיק כפי שהיה.
כבל ה HDMI גם הוא שונה לכבל גנרי ללא לוגו חברת Popcorn Hour. הכבל בעל מעטפת בד ולא רשת פלסטיק כפי שהיה.