זה נכון...Steve כתב:before you rush of and buy a DAC make sure you can hear a difference - many people cant and even those that do may not hear it on your set up...
ההתקף ממשמש ובא..תחזיקו אותי...
- vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
ויטלי
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
רונן
קיים מבחר אין סופי של מכשירי אודיו ובטוח שלא אספיק בימי חיי לבדוק את כוווולם..
לכן כדי למקד את חיפושיי אני שואל לדעת חברי הפורום...
לטעמי דווקא בשלב הסופי של בחירה בין XX ל- YY או ל- ZZ אין טעם לשאול לדעתם של אחרים מפני שבשלב הזה מה שהכי קובע זה טעמו האישי של כל אחד ואחד.
שלמה
קיים מבחר אין סופי של מכשירי אודיו ובטוח שלא אספיק בימי חיי לבדוק את כוווולם..
לכן כדי למקד את חיפושיי אני שואל לדעת חברי הפורום...
לטעמי דווקא בשלב הסופי של בחירה בין XX ל- YY או ל- ZZ אין טעם לשאול לדעתם של אחרים מפני שבשלב הזה מה שהכי קובע זה טעמו האישי של כל אחד ואחד.
שלמה
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
וכמה זמן אם בכלל מצליחים להגיע לתוצאה ?avilior כתב:מצטרף לקודמיי. השינוי שיוצר סאב הוא בל יתואר ומשנה לחלוטין את התמונה....
שלמה
תנסה לתאר במילים מה היתה רוצה לשפר.
זה לפחות יתן כיוון .
דבר נוסף מאחר ואתה שומע דברים ספציפיים תנסה לתאר את טעמך .
שליוב של שני הדברים הללו יגדיר לאן השידרוג ילך .
אני עדיין מחזיק בדעה שמקור ישפר לך את התוצאה משמעותית מאחר והמקור שלך רחוק מלהביא את המערכת שלך לפוטנציאל מלא מבלי לשדרג את ההגבר והרמקולים .
ואם תוכל לתאר במילים את מה שביקשתי , אנסה להיות יותר מדיוק ולהמליץ לך על מקרות .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

אייל
הדבר שהכי חסר לי זו במה יותר גדולה - מעבר לגבולות הרמקולים.
נכון להיום כל מה שנשמע מתמקד בטווח שבין הרמקולים ומאחוריהם ...
את הקטע של הבמה האחורית אני דווקא אוהב אבל חסרה לי התחושה של גודל במה.
הסיגנונות המוסיקליים שלי דיי מגוונים ומנוגדים החל מהרכבי ג'אז אינטימיים עם דגש על שירה נשית כמו פטרישיה ברבר, ג'אקינטה וכו', עובר דרך- ג'אז רוק / פיוז'ן כמו אלדי מיאולה, 3G , פאט מטיני, צ'יק קוריאה וכו' וכלה ברוק כבד ואפילו קצת מטאל.
אני לא בטוח שדווקא המקור יביא לשידרוג / שיפור בתחום שחסר לי (גודל הבמה) אבל התקציב המצומצם לא מאפשר כרגע שינוי ממש גדול ברמקולים נניח.
שלמה
הסיגנונות המוסיקליים שלי דיי מגוונים ומנוגדים החל מהרכבי ג'אז אינטימיים עם דגש על שירה נשית כמו פטרישיה ברבר, ג'אקינטה וכו', עובר דרך- ג'אז רוק / פיוז'ן כמו אלדי מיאולה, 3G , פאט מטיני, צ'יק קוריאה וכו' וכלה ברוק כבד ואפילו קצת מטאל.
אני לא בטוח שדווקא המקור יביא לשידרוג / שיפור בתחום שחסר לי (גודל הבמה) אבל התקציב המצומצם לא מאפשר כרגע שינוי ממש גדול ברמקולים נניח.
שלמה
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

לכל מציעי הסאב...
לא ברור לי למה אתם ממליצים דווקא על סאב..לא חסר לי באסים בצליל. אני מאד אוהב איך שהתחום הנמוך נשמע אצלי במערכת.
הסט אפ מוציא בס עמוק והדוק ולעיתים בקטעים עתירי באס כשאני שומע בווליום גבוה ארובת האח מצטרפת וומשמיעה קולה מרב הויברציות.
שלמה
לא ברור לי למה אתם ממליצים דווקא על סאב..לא חסר לי באסים בצליל. אני מאד אוהב איך שהתחום הנמוך נשמע אצלי במערכת.
הסט אפ מוציא בס עמוק והדוק ולעיתים בקטעים עתירי באס כשאני שומע בווליום גבוה ארובת האח מצטרפת וומשמיעה קולה מרב הויברציות.
שלמה
- zy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2050
אז תרחיק את הרמקולים האחד ממשנהוKOOKE כתב:
...
אני טוען וחוזר וטוען ש"הבמה" נקבעת ע"י הטכנאי, קח דיסק הדגמה בנידון וראה שכל מע' הכי פשוטה יודעת להציג את ה"במה" בדיוק כפי שתוכננה, כולל מעבר לגבולות הרמקולים.
נכון, יש עניין של גודל ועומק הסאונד בכללי הנובעים מהאלקטרוניקה ומהרמקולים, אך זה בפרוש לא משהו שבהכרח "מגדיל מעבר לגבולות הרמקולים".
אני דווקא מצדד (מניסיוני ולהפתעתי
**אני מקווה שהכסף לא מגיע מהדיפנדר שאמרת שתמכור בגללי
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
כי לא כתבת קודם מה אתה מחפש... אגב, אני אישית לא חושב שצריך להתחיל שדרוג דווקא מסאב - זה השלב האחרון בבנית המערכת, במיוחד במקרה שלך.KOOKE כתב:לכל מציעי הסאב...
לא ברור לי למה אתם ממליצים דווקא על סאב..לא חסר לי באסים בצליל. אני מאד אוהב איך שהתחום הנמוך נשמע אצלי במערכת....
בעיניי, רוחב הבמה לא כל כך תלוי במקור. אימג'נג - כן, ואימג'נג טוב מוסיף המון לחוויית ההאזנה (וגם יכול לתת תחושה של במה רחבה יותר). אבל אימג'ינג נבנה לא רק ע"י הנגן - כל רכיבי המערכת חשובים (נגן-אינטרקונקט-מגבר-כבל הרמקולים- רמקולים), לכן בספק שתוכל להגיע ל-WOW רק ע"י החלפת הנגן - הכי משובח שיהיה.
אגב, חבל שהתעלמת מרעיון הפטפון - בתחום זה יש פוטנציאל גדול לתחושות WOW
ויטלי
- itzo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1347
אין דבר כזה במה מעבר לרמקולים,KOOKE כתב:אייל
שלמה...
אם תפנה אותם אלכסונית החוצה, אז הם ינגנו מחוץ ל"במה" הסטנדרטית - אבל זה לא רעיון טוב.
אני אישית לא מבין מה מעניין במה לכיוון המטבח, והייתי מתרכז בבמה שבין הרמקולים ובין הרמקולים וביני, ובעיקר איך זה נשמע.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
גם אני חושב שהרמקולים הם השלב הבא שלך.
ה CD טוב, המגבר מעולה והרמקול פסדר...
בטרייד אין עליהם פלוס 10K (אולי) תוציא אחלה רמקול שיתן לך וואו יותר רציני מה CD החדש.
אבל אישית, ב 10K, הייתי נוסע לסופש"ב בניו יורק/לונדון/פריס.

ה CD טוב, המגבר מעולה והרמקול פסדר...
בטרייד אין עליהם פלוס 10K (אולי) תוציא אחלה רמקול שיתן לך וואו יותר רציני מה CD החדש.
אבל אישית, ב 10K, הייתי נוסע לסופש"ב בניו יורק/לונדון/פריס.
- Steve
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
[left]אבל התקציב המצומצם לא מאפשר כרגע שינוי ממש גדול ברמקולים נניח....
Dali IKONS new about 8K so lets say an easy 4K if you sale them - add this to your 10K and you have 14K so you can buy something second hand worth 25K
That could be one hell of a upgrade
Many will disagree but if you can stand the English read this
http://theaudiocritic.com/blog/index.ph ... 3&blogId=1
[/left]
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
בסטאפ הקודם שלי, דווקא שילוב של סאב איכותי לא בהכרח הוסיף "באסים" אלא גם ובמיוחד פתח את הבמה (שאם אני לא טועה, אתה בעצמך אמרת שזה מה שאתה מחפש).לא ברור לי למה אתם ממליצים דווקא על סאב..לא חסר לי באסים בצליל. אני מאד אוהב איך שהתחום הנמוך נשמע אצלי במערכת....
בכל מקרה, לדעתי, התמורה הגבוהה ביותר ובמיוחד לאור הדרישות שלך, הרמקולים הם הבאים בתור.
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

מרטין
אם אתה מוכר את הרמקולים שלך, אז בהחלט זה יהיה השידרוג שלי..
נכון להיום, רק הרמקולים שלך (וייתכן שכל הסט אפ) גרמו לי ליפול ברצפה בכיסא..אךךךך הטבעיות והריאליזם..
מעניין מה שאתה אומר לגבי סאב...
ויטאלי
לא מתעלם מהפטיפון - לצערי או לשמחתי (עדיין לא החלטתי אם לשמוח או להצטער על כך )עדיין לא נשביתי בקסם האנאלוגי...אני חושש שההתאמה והמרדף אחר פטיפון, זרוע, ראש, מחט, פונו סטייג' ותקליטים איכותיים ידרשו ממני זמן ואנרגיה שאני לא בטוח שיש לי.
שלמה
אם אתה מוכר את הרמקולים שלך, אז בהחלט זה יהיה השידרוג שלי..
נכון להיום, רק הרמקולים שלך (וייתכן שכל הסט אפ) גרמו לי ליפול ברצפה בכיסא..אךךךך הטבעיות והריאליזם..
מעניין מה שאתה אומר לגבי סאב...
ויטאלי
לא מתעלם מהפטיפון - לצערי או לשמחתי (עדיין לא החלטתי אם לשמוח או להצטער על כך )עדיין לא נשביתי בקסם האנאלוגי...אני חושש שההתאמה והמרדף אחר פטיפון, זרוע, ראש, מחט, פונו סטייג' ותקליטים איכותיים ידרשו ממני זמן ואנרגיה שאני לא בטוח שיש לי.
שלמה
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
שלה הייתי פונה לאריאל אריאלי מהכתום או למומחה אקוסטיקה רציני ביותר ומטפל באקוסטיקה בבית.
הבמה נקבעת ע"י הטכנאים באולפן. המטרה של המערכת היא רפרודוקציה ביחס למקום ההשמעה.
הבמה נקבעת ע"י הטכנאים באולפן. המטרה של המערכת היא רפרודוקציה ביחס למקום ההשמעה.
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
KOOKE כתב:אייל
שלמה...
שלמה תקרא את המאמר הבא ותקבל את התשובה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=882
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
-
KOOKE
-
- חבר ותיק

קראתי ואהבתי את מה שקראתי כבר אז.
אבל תשובה אקבל רק לאחר שאשמע במו אוזניי את הברנדסן או מועמדים אחרים בסט אפ אצלי בבית.
מועמדים נוספים הם המיקרומגה והבלו נוט שרק מחמיאים להם הן כותבי האודיו והן חברים שיש להם את הנגנים האלו.
שלמה
אבל תשובה אקבל רק לאחר שאשמע במו אוזניי את הברנדסן או מועמדים אחרים בסט אפ אצלי בבית.
מועמדים נוספים הם המיקרומגה והבלו נוט שרק מחמיאים להם הן כותבי האודיו והן חברים שיש להם את הנגנים האלו.
שלמה