ייעוץ| איזה רמקולים לקנות למחשב?
-
צרפתי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
מישהו...??
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
אני מאד מרוצה מה-6021
-
צרפתי
-
- חבר פעיל מאוד

אפשר קצת יותר פירוט? למה אתה משתמש בהם? (מוזיקה/סרטים/משחקים...)gameboy כתב:אני מאד מרוצה מה-6021...
ובמה הם מציגים ביצועים טובים ובמה פחות?
אני ממש עוד מעט הולך לקנות וכרגע אני קונה את ה-5021 כי שמעתי אותם והם טובים...
את ה-6021 הלכתי לראות במלא חנויות ולא נתנו לשמוע, לא היה להם בתצוגה...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
אני מכיר היטב את אלטק. היו לי את כל הדגמים שהזכרת. כבר שנתיים יש לי את ה-5021. אני מרוצה מהם בטירוף. יש להם צליל של מערכת גדולה. ווליום מטורף, באס חזק ואיכות סאונד נעימה ומלטפת.
ה-6021 בפירוש נשמע פחות טוב מה-5021. מטרת ה-6021 היא להציג רמקולים ארוכים ודקים על מנת לשים על יד מסך פלזמה - לאוהבי העיצוב.
אין מה להשוות! לך על 5021 באופן עיוור. לא תצטער
ה-6021 בפירוש נשמע פחות טוב מה-5021. מטרת ה-6021 היא להציג רמקולים ארוכים ודקים על מנת לשים על יד מסך פלזמה - לאוהבי העיצוב.
אין מה להשוות! לך על 5021 באופן עיוור. לא תצטער
-
צרפתי
-
- חבר פעיל מאוד

ידעתי! לא רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך אחרי שממש לפני חצי שעה-שעה קניתי את ה.................5021 !!!danlior כתב:אני מכיר היטב את אלטק. היו לי את כל הדגמים שהזכרת. כבר שנתיים יש לי את ה-5021. אני מרוצה מהם בטירוף. יש להם צליל של מערכת גדולה. ווליום מטורף, באס חזק ואיכות סאונד נעימה ומלטפת.
אין מה להשוות! לך על 5021 באופן עיוור. לא תצטער...
שומעים מדהההיייים!! בדיוק כמו שאתה מתאר!! התלהבתי מהם!!
תודה ממש ממש ענקית לכולכם פה שעזרתם בצורה מקצועית תודה לכם!!!
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
סקרנותי התעוררה...
איך הרמקולים הללו לשימוש עבור מוזיקה מ Squeezebox וקולנוע ביתי בווליום נמוך (השכנים...) בסלון? האם ניתן לבחור בין שתי כניסות הline-in? (הבנתי שכניסה אחת היא 3.5 והשניה RCA)
כבר שנים שאני עם לוג'יטק Z-640 והווליום שלהם יותר ממספיק (בעיקר הסאב).
לאחר תקופה אינטנסיבית של צפיה בסרטים עם אזניות DT770 דרישות הפירוט והאיזון שלי מרמקולים עלו טיפה (עדיין לא עלו מספיק כדי להצדיק רסיבר ורמקולים בנפרד, כאשר האזנה קריטית למוזיקה עדיין תהיה באזניות). יש לי היכרות חיובית עם ATP3.
בהתחלה שקלתי JVC TH-L1 אבל אני לא רואה כך כך שימוש בסראונד, וגם נתקלתי בכמה ביקורות צוננות על איכות הצליל.
איך הרמקולים הללו לשימוש עבור מוזיקה מ Squeezebox וקולנוע ביתי בווליום נמוך (השכנים...) בסלון? האם ניתן לבחור בין שתי כניסות הline-in? (הבנתי שכניסה אחת היא 3.5 והשניה RCA)
לאחר תקופה אינטנסיבית של צפיה בסרטים עם אזניות DT770 דרישות הפירוט והאיזון שלי מרמקולים עלו טיפה (עדיין לא עלו מספיק כדי להצדיק רסיבר ורמקולים בנפרד, כאשר האזנה קריטית למוזיקה עדיין תהיה באזניות). יש לי היכרות חיובית עם ATP3.
בהתחלה שקלתי JVC TH-L1 אבל אני לא רואה כך כך שימוש בסראונד, וגם נתקלתי בכמה ביקורות צוננות על איכות הצליל.
-
צרפתי
-
- חבר פעיל מאוד

אמממ...כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בתחום הזה.maladjusted כתב:סקרנותי התעוררה...
בהתחלה שקלתי JVC TH-L1 אבל אני לא רואה כך כך שימוש בסראונד, וגם נתקלתי בכמה ביקורות צוננות על איכות הצליל....
אבל אני יכול להגיד שהרמקולים באיכות מצוינת, ממש טובים.
מספיקים בהחלט לקולנוע ביתי בסלון, הווליום חזק במיוחד! (לפחות בשבילי - אני לא מחפש משהו שירעיד את הקירות)
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
אוקיי תודה.
לא ראיתי אפשרות לברור בין מקורות LINE IN אבל אני מניח שלא תהיה בעיה להשתיק אחד כאשר השני מנגן (ויש לי גם נסיון מסוים עם צורות מיתוג יצירתיות).
עפ"י
http://www.pcper.com/article.php?aid=73 ... pert&pid=7
עושה רושם שאני אהיה די מרוצה.
לא ראיתי אפשרות לברור בין מקורות LINE IN אבל אני מניח שלא תהיה בעיה להשתיק אחד כאשר השני מנגן (ויש לי גם נסיון מסוים עם צורות מיתוג יצירתיות).
עפ"י
עושה רושם שאני אהיה די מרוצה.
-
צרפתי
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי ספק שתהיה מרוצה!! הם נהדרים בסרטים!!maladjusted כתב:אוקיי תודה.
עפ"י
עושה רושם שאני אהיה די מרוצה....
אל תצפה לעוצמה כמו במערכת רצינית עם רסיבר/מגבר...אבל בשבילי העוצמה של הרמקולים היא מעל למה שאני צריך אפילו ולפי הבנתי היא תספק גם אותך אבל קודם כל לך לשמוע אותם בחנות כדי להיות בטוח!!
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
כמה שתצפה לטוב, עדיין תופתע לטובה לא מאמין שתמצא במחיר שלהם איזושהי קומבינציה שתשמע קרוב להם.maladjusted כתב:סקרנותי התעוררה...
בהתחלה שקלתי JVC TH-L1 אבל אני לא רואה כך כך שימוש בסראונד, וגם נתקלתי בכמה ביקורות צוננות על איכות הצליל....