מבצע סוניFULL HD /נערך אני רוכש פלזמה פיוניר!!!!!
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ראשית לא ראיתי את הדגם הזה במכרזיםdantheman כתב:ב-P1000 אפשר להוציא את המסך הזה בקצת פחות מ-10K ללא ה-PS3 כמובן.
(ובאחריות של ישפאר)
משלוח זה עוד 250 ש"ח....
דבר נוסף תוסיף התקנה+אחריות לשלוש שנים+כבל HD ותגיע אוליי ל11K
והכי חשוב כמו שאמרתי זה השירות של המוצר
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני רכשתי את KDL40D3550 לפני שבוע וחצי מ OLSALE ב 9.4K
כולל הובלה והתקנה 10K כמובן 3 שנים אחריות של ישפאר
הבנתי מהמתקין שגם ובמידה והמסך נשבר יש אחריות שבועיים על ההתקנה.
קיבלתי אותה לאחר שלושה ימים,תמונה ממש איכותית ולא מעוותת אני מדבר על תמונה רגילה של TV לא בלוריי ולא HD שעדין לא יצא לי לבדוק (נגמר לי הכסף).
למעשה הגשתי הצעה לדגם אחר אבל אז יצר איתי קשר טלפוני איש מכירות של OLSALE והציע לי את הדגם החדש במחיר מדהים.
אז ניתן לרכוש אותו היום בחנויות בסביבות ה 14K עם אפשרות רכישה של ה PS3 בתוספת של 990.
ה PS3 שווה היום בסביבות ה 3.8K חשבון פשוט אתם משלמים מחיר מלא של ה PS3 ואולי יותר.
ישראל תתחדש אני בטוח שתהנה מהמסך, וכן הוא לא יורד באיכות שלו מהסמסונג.
במידה ואתה צריך את הקוד טכנאי שלה בכדי לבדוק ולעקוב אחר שעות מסך דבר איתי ואני אשלח לך את הקוד.
קיבלתי אותה לאחר שלושה ימים,תמונה ממש איכותית ולא מעוותת אני מדבר על תמונה רגילה של TV לא בלוריי ולא HD שעדין לא יצא לי לבדוק (נגמר לי הכסף).
למעשה הגשתי הצעה לדגם אחר אבל אז יצר איתי קשר טלפוני איש מכירות של OLSALE והציע לי את הדגם החדש במחיר מדהים.
אז ניתן לרכוש אותו היום בחנויות בסביבות ה 14K עם אפשרות רכישה של ה PS3 בתוספת של 990.
ה PS3 שווה היום בסביבות ה 3.8K חשבון פשוט אתם משלמים מחיר מלא של ה PS3 ואולי יותר.
במידה ואתה צריך את הקוד טכנאי שלה בכדי לבדוק ולעקוב אחר שעות מסך דבר איתי ואני אשלח לך את הקוד.
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

ראשית תתחדשsharonel כתב:אני רכשתי את KDL40D3550 לפני שבוע וחצי מ OLSALE ב 9.4K
במידה ואתה צריך את הקוד טכנאי שלה בכדי לבדוק ולעקוב אחר שעות מסך דבר איתי ואני אשלח לך את הקוד....
אבל בסוף לקחתי את הדגם40V3000AEP
בכל אופן
עם 2 כבלי HD ובנוסף הסוני התקנה לקיר מתקין של ישפאר ואחריות מלאה ל3 שנים
במחיר נהדר כולל הסכום עבור הסוני
והשירות הנדיר של זוהר
אז זה מחיר מצויין
מה גם שאחריי הסקר שעשיתי
אני מרגיש גם כך
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

ומה זה אומר?dantheman כתב:הדבר היחיד שמטריד אותי בדגמים האלו של סוני שאין להם Scaler נורמלי (סוני החליטה שזה ראוי רק לסדרת ה-X שם יש את ה-Bravia Engine Pro).
בגלל זה אני התלבטתי עם ה-LG שיש להם Faroudja....
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
Scaling זה פעולה של מעבר בין רזולוציות. הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הזו (native resolution) היא 1920X1080. כאשר אתה מחבר מקור שהרזולוציה שלו נמוכה יותר (כמו למשל DVD, יס, הוט וכו') הטלויזיה מבצעת המרה מהרזולוציה הנמוכה לרזולוציה הגבוהה יותר (upscaling). לפעולה זו ועל האופן שבו היא נעשית יש אפקט עצום על איכות התמונה המתקבלת ולכן יש לא מעט טכנולוגיות בשוק שמבצעות את זה כל אחת בדרך שונה.
אחת החברות הידועות בתחום הזה היא Faroudja יצרנית הטכנולוגיה DCDi. משתמשים בה למשל בטלויזיות של LG וזה ה-Scaler הכי טוב שקיים היום בשוק. הסבר נוסף תוכל למצוא כאן:
http://www.gnss.com/tch_dcdi_overview.phtml
סוני לצערי אוהבת לייצר את הכל in house (חס וחלילה שהם ישתמשו במשהו אחר חוץ מה-Memory Stick אבל זו סתם דוגמה קטנה. לפעמים זה מצליח להם כמו למשל עם בלו ריי) ולכן היא מייצרת scaler-ים משלה. זה לא שאני לא סומך על סוני לעשות את זה כמו שצריך, פשוט חבל שהם שמים את הטכנולוגיה הזו רק בסדרת ה-X ולכן משאירים את שאר הלקוחות עם טלויזיה שהיא מצויינת ל-HD ב-1080 אבל כל מקור אחר יהיה באיכות ירודה משמעותית (בהשוואה לסדרת X).
אחת החברות הידועות בתחום הזה היא Faroudja יצרנית הטכנולוגיה DCDi. משתמשים בה למשל בטלויזיות של LG וזה ה-Scaler הכי טוב שקיים היום בשוק. הסבר נוסף תוכל למצוא כאן:
http://www.gnss.com/tch_dcdi_overview.phtml
סוני לצערי אוהבת לייצר את הכל in house (חס וחלילה שהם ישתמשו במשהו אחר חוץ מה-Memory Stick אבל זו סתם דוגמה קטנה. לפעמים זה מצליח להם כמו למשל עם בלו ריי) ולכן היא מייצרת scaler-ים משלה. זה לא שאני לא סומך על סוני לעשות את זה כמו שצריך, פשוט חבל שהם שמים את הטכנולוגיה הזו רק בסדרת ה-X ולכן משאירים את שאר הלקוחות עם טלויזיה שהיא מצויינת ל-HD ב-1080 אבל כל מקור אחר יהיה באיכות ירודה משמעותית (בהשוואה לסדרת X).
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

טובetayk כתב:ישראל123 שלום,
אני מתלבט גם כן בין שני הדגמים,ה d3550 וה- v3000.
אתה יכול להסביר מה גרם לך לבחור בסוף בv3000?
ומה ההבדל במחיר ביניהם פחות או יותר?
תודה....
ביטלתי את העסקה של הסוני אני בדרך לרכוש פלזמה של םיוניר
הבדלים שמיים וארץ זה לא מילה(לצרכים שלי)
בכל אופן הV בHD מראה תמונה מדהימה נפורטת ועמוקה מאוד
אהבתי יותר מהF של סמסונג אבל מכייון שאני משוגע על כדורגל
ויתרתי ואני בדרך לפךזמה
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- קיבל תודות: 2 פעמים
עזבו פשוט תמליצו על עיניים אמריקן לייזר הדסה קר או כל מכון לתיקון ראייה....חבל על המאמץgameboy כתב:הוא (וגם אני) התייאשנו כבר מלשנות את דעתם של חובבי ה-LCD לכיווןישראל123 כתב:למה לא המלצת קודם?josef_he כתב:צודק, החלטה מעולה.......
"הדבר האמיתי"...
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

למה?gameboy כתב:הוא (וגם אני) התייאשנו כבר מלשנות את דעתם של חובבי ה-LCD לכיווןישראל123 כתב:למה לא המלצת קודם?josef_he כתב:צודק, החלטה מעולה.......
"הדבר האמיתי"...
לא ניסיתם אפילו איתי חבל הייתם מצליחם וזוכפים את ההצלחה בשבילכם!!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס