דעה על רמקולי Peerless דגם Lord 15
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
איך שקראתי את הכותרת ידעתי שזה עוד בחור שלא תצליחו להזיז מהפירלס שלו
כמה כאלו כבר עברו בפורום??..הרבה
אני מאמין שלרוב אלו אנשים שמקשרים בין גודל פיזי למחיר, והמחיר משחק פה דבר מרכזי יותר מהאיכות ושלרוב לא ירגישו בהבדל בין *** רמקול לרמקול איכותי יותר.
אדם שבאמת היה חשוב לו איכות היה מקבל את דעות הפורום ואני מאמין שב1500 ש"ח אפשר למצא מדפיים טובים.
רק נשאר לאחל לו הנאה ואולי עם השנים הוא ירגיש את חוסר האיכות.
כמה כאלו כבר עברו בפורום??..הרבה
אני מאמין שלרוב אלו אנשים שמקשרים בין גודל פיזי למחיר, והמחיר משחק פה דבר מרכזי יותר מהאיכות ושלרוב לא ירגישו בהבדל בין *** רמקול לרמקול איכותי יותר.
אדם שבאמת היה חשוב לו איכות היה מקבל את דעות הפורום ואני מאמין שב1500 ש"ח אפשר למצא מדפיים טובים.
רק נשאר לאחל לו הנאה ואולי עם השנים הוא ירגיש את חוסר האיכות.
- michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצטרף לאיחולים

נועם.. תשמע אני יודע שיש יותר טובים במחיר הזה אבל אני רוצה זוג רצפתי ולא מדפיים.
וחס וחלילה אני לא שולל שום אפשרות לרכוש רמקולים אחרים. פשוט אני רוצה לשמוע את הלורד 15
ולבחון אותם אין שום רע בזה. האיכות הכי חשובה לי לצד הצורך שלי לקנות זוג רצפתי.
לכן אני יבחן אותם הרבה לפני שאני יחליט לקנות אותם.
שוב האיכות היא זו שמשחקת תפקיד מרכזי ואני מאמין שחשוב להקשיב לרמקולים לפני שאני נועל אותם לצמיתות ברשימה השחורה.
אז.. תודה על האיחולים ועל ההצעות!
וחס וחלילה אני לא שולל שום אפשרות לרכוש רמקולים אחרים. פשוט אני רוצה לשמוע את הלורד 15
ולבחון אותם אין שום רע בזה. האיכות הכי חשובה לי לצד הצורך שלי לקנות זוג רצפתי.
לכן אני יבחן אותם הרבה לפני שאני יחליט לקנות אותם.
שוב האיכות היא זו שמשחקת תפקיד מרכזי ואני מאמין שחשוב להקשיב לרמקולים לפני שאני נועל אותם לצמיתות ברשימה השחורה.
אז.. תודה על האיחולים ועל ההצעות!
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
טל היקר.
שים לב למה שכותבים לך פה.
אחת הבעיות המרכזיות של הרמקולים האלו היא עמידות. כלומר יש סיכוי טוב שאתה קונה מוצר שימות לך מאוד מהר.
למה להסתכן? יש מוצרים מעולים חדשים , עם אחריות , עם חלקי חילוף לעתיד , יש רמקולים איכותיים יותר.
אתה קונה חתול בשק. אבל כמו תמיד יש גבול כמה אנחנו יכולים לשכנע , ובתכלס גם כמה אנחנו רוצים.
שים לב למה שכותבים לך פה.
אחת הבעיות המרכזיות של הרמקולים האלו היא עמידות. כלומר יש סיכוי טוב שאתה קונה מוצר שימות לך מאוד מהר.
למה להסתכן? יש מוצרים מעולים חדשים , עם אחריות , עם חלקי חילוף לעתיד , יש רמקולים איכותיים יותר.
אתה קונה חתול בשק. אבל כמו תמיד יש גבול כמה אנחנו יכולים לשכנע , ובתכלס גם כמה אנחנו רוצים.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אורי, שוב פעם אני חייב לא להסכים.
הקטע של עמידות במוצרי מדבקה הוא לא מחייב!
הוא יותר LIKELY אבל הוא לא מחייב.
הוא צריך להזהר מהרמקול הזה סתם כי הוא גרוע, לאו דוקא כי הוא ילך לעולמו מהר.
הקטע של עמידות במוצרי מדבקה הוא לא מחייב!
הוא יותר LIKELY אבל הוא לא מחייב.
הוא צריך להזהר מהרמקול הזה סתם כי הוא גרוע, לאו דוקא כי הוא ילך לעולמו מהר.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- קיבל תודות: 1 פעם
michaelhar כתב:טל תקשיב סיפור קטן.
היו לי פירלס לפני 10 שנים, קניתי אותם באחת השגיאות הגדולות שעשיתי דרך ערוץ הקניות.
רמקול יפה תואר ומרשים, כל מי שהיה נכנס אלי לחדר היה מתפעל מיופיים.
הבעיות התחילו אחרי חודש שהטוייטרים החלו להישרף כמו פופקורן.
כל חודש הרמקול היה מועמס ונוסע ל"מעבדה" בנצרת שם כבר התגלתה הרמאות (רמקול דני מישהו טען בערוץ!!!).
כאמון אני מב"ש וכל הובלה כזאת היא לוגיסטיקה לא פשוטה שלא נדבר על השריטות שהרמקול היה צובר בנסיעות.
בשלב מאוחר היבואן סיריוס אלקטרוניקה הבין שאני עוסק בתחום ההנדסה והציע לשלוח אליי את הדרייברים שאני אחליף בבית, כמובן שהסכמתי זה בטח עדיף מלהוריד רמקול מקומה שלישית ולהסיעו לצפון המדינה.
בסופו של דבר נתתי אותם מתנה לקרוב משפחה שמכר אותם אחרי חצי שנה.
בקיצור פירלס וכל מותגי המדבקי האלו גורמים לי תמיד להיזכר ביסורים שעברתי.
ואני רק ביקשתי לשמוע מוזיקה.
![]()
...
קראת?
הם לא סיניים הם הודים ומיוצרים בבומבי....
בכל אופן תחסוך עוד קצת ותיקנה רמקול נורמלי כמו וורפידל דיימונד 9.6 שעולה קצת פחות מ 3 k ושווה מאוד את מחירו.
בכל אופן תחסוך עוד קצת ותיקנה רמקול נורמלי כמו וורפידל דיימונד 9.6 שעולה קצת פחות מ 3 k ושווה מאוד את מחירו.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
העצות כבר לא רלוונטיות
הבחור התחדש ברמקולים.
הבחור התחדש ברמקולים.
חח תודה על העצות בסוף נכנעתי ליופי שלהם ואני לא מצטער הבאס שלהם נקי ואיכותי כמה שתגביר לא יהיו זיופים וחרחורים למיניהם.
המגבר שלי 100W אני מגביר עד הסוף ואין זיופים בצלילים של הטוויטר בכלל..
לדעתי זהו דגם מצויין אני ממליץ לכם לבדוק את הדגם הספציפי הזה ואז לתת חוות דעת על הדגם הספציפי הזה!
שיהיה יום טוב ח'ברה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני את ה LSI9 שלי שמחוברים ל PMA1500AE לא מחליף בכלום פשוט כלום מדהים מה שהרמקולים הקטנים האלה נותנים בשילוב עים המגבר הזה ועוד בחדר עים אקוסטיקה גרועה...
הפירלס האלה טובים אולי בתור רהיט אים מישהוא אוהב את העיצוב ולא יותר מכך.
אבל על טעם ורח אן להתווכח.
תתחדש
הפירלס האלה טובים אולי בתור רהיט אים מישהוא אוהב את העיצוב ולא יותר מכך.
אבל על טעם ורח אן להתווכח.
תתחדש
רב סרן-רועי קליין.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה מה שאתה חושב.....talt71 כתב:....
![]()
חח תודה על העצות בסוף נכנעתי ליופי שלהם ואני לא מצטער הבאס שלהם נקי ואיכותי כמה שתגביר לא יהיו זיופים וחרחורים למיניהם.
המגבר שלי 100W אני מגביר עד הסוף ואין זיופים בצלילים של הטוויטר בכלל..
לדעתי זהו דגם מצויין אני ממליץ לכם לבדוק את הדגם הספציפי הזה ואז לתת חוות דעת על הדגם הספציפי הזה!![]()
שיהיה יום טוב ח'ברה!...
- Tal-macmull
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
יש לי אותם אם אתה כל כך רוצה לקנות כאלו אתה מוזמן להגיעtalt71 כתב:מה דעתכם על הדגם הזה?![]()
יש לי רסיבר JVC RX-5022 בעל הספק 100X5.1 RMS...
054-5855236
טל.
האמת היא שהם מיוצרים ע"י פרואק,והם זהים פרט למדבקה
כולכם לא מבינים כלום..
אודיופילים פל......ים שכמותכם....
תתחדש אחינו
אם אתה נהנה מהם...סחטיין
גם תולעת שחיה בתוך בצל חושבת שהוא מתוק,עד שהיא עוברת לתפוח...
אתה זוכר את תקופת הסוברו,הרבה ברזל ,מזגן אוטומט,חלונות חשמל והכל על מנוע 1300..
אתה ישראלי גאה...זקוף גבך...יש לך סוברו..סליחה,,,פירלס
כולכם לא מבינים כלום..
אודיופילים פל......ים שכמותכם....
תתחדש אחינו
אם אתה נהנה מהם...סחטיין
גם תולעת שחיה בתוך בצל חושבת שהוא מתוק,עד שהיא עוברת לתפוח...
אתה זוכר את תקופת הסוברו,הרבה ברזל ,מזגן אוטומט,חלונות חשמל והכל על מנוע 1300..
אתה ישראלי גאה...זקוף גבך...יש לך סוברו..סליחה,,,פירלס