Reuters: Pioneer Ending ALL Plasma Production?
- gilpioneer
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
שלום לכל החברים.....
בהודעה כתוב : מפסיקה לייצר מסכים בגדול 42 אינץ'.
אבל להזכירכם - 42 הוא לא המסך היחיד (תזכרו בכמה דורות אחורה....)
כפי שאמר שרגי - תמתינו כמה ימים להכרזה במסיבת העיתונאים ותגלו חדשות מעניינות מאוד על עתידה של פיוניר בתחום הוידיאו.
נעדכן בקרוב, תודה לכולם על הדאגה !!!!
בהודעה כתוב : מפסיקה לייצר מסכים בגדול 42 אינץ'.
אבל להזכירכם - 42 הוא לא המסך היחיד (תזכרו בכמה דורות אחורה....)
כפי שאמר שרגי - תמתינו כמה ימים להכרזה במסיבת העיתונאים ותגלו חדשות מעניינות מאוד על עתידה של פיוניר בתחום הוידיאו.
נעדכן בקרוב, תודה לכולם על הדאגה !!!!
גיל לייזר
סמנכ"ל שיווק
ט.ר אלקטרו סטריאו בע"מ
הנציגים בישראל של : Pionner,Klipsch,Tannoy
סמנכ"ל שיווק
ט.ר אלקטרו סטריאו בע"מ
הנציגים בישראל של : Pionner,Klipsch,Tannoy
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
לא הבנת את ההודעה , הם התכוונו להפסיק את ה-42" אבל הם מפסיקים את הכל .
Now Japan's Nikkei and Reuters are reporting that they're going to cease making plasma panels entirely
לא הבנת את ההודעה , הם התכוונו להפסיק את ה-42" אבל הם מפסיקים את הכל .
Now Japan's Nikkei and Reuters are reporting that they're going to cease making plasma panels entirely
- israeli2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
http://www.engadgethd.com/2008/03/04/pi ... business-/
חבל... למרות שהסדרות החדשות של LG, SAMSUNG ו PANASONIC מתהדרות בנתוני CR דומים לאילו של הקורו, ואף למעלה מזה. כנראה שפיוניר מבינים שהייתרון הטכנולוגי שלהם בתחום הפאנלים נותן להם פור משמעותי של כשנה על המתחרים. לעומת זאת למתחרים יש יכולות ייצור גדולות וזולות בהרבה משלהם, מה שהופך את העסק ללא כלכלי.
חבל... למרות שהסדרות החדשות של LG, SAMSUNG ו PANASONIC מתהדרות בנתוני CR דומים לאילו של הקורו, ואף למעלה מזה. כנראה שפיוניר מבינים שהייתרון הטכנולוגי שלהם בתחום הפאנלים נותן להם פור משמעותי של כשנה על המתחרים. לעומת זאת למתחרים יש יכולות ייצור גדולות וזולות בהרבה משלהם, מה שהופך את העסק ללא כלכלי.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
dudib,
מדובר כרגע רק בשמועה, הם מצטטים "INDUSTRY SOURCE", זה לא ממש מקור רשמי.
אני לא אומר שהשמועות לא נכונות, אלא שיתכן שהן מורכבות יותר.
אני לא מאמין שהטכנולוגיה של פיוניר תתבזבז, זה לא כמו HD DVD ששם אי עמידה ביעדים גורם להתקפלות.
מה שיותר סביר לי זה סוג של קואליציה רחבה יותר. ההרגשה שלי היא שהחיבור בין פנסוניק לבין פיוניר עלולה להתהדק.
מדובר כרגע רק בשמועה, הם מצטטים "INDUSTRY SOURCE", זה לא ממש מקור רשמי.
אני לא אומר שהשמועות לא נכונות, אלא שיתכן שהן מורכבות יותר.
אני לא מאמין שהטכנולוגיה של פיוניר תתבזבז, זה לא כמו HD DVD ששם אי עמידה ביעדים גורם להתקפלות.
מה שיותר סביר לי זה סוג של קואליציה רחבה יותר. ההרגשה שלי היא שהחיבור בין פנסוניק לבין פיוניר עלולה להתהדק.
- israeli2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
עופר- מדובר בקצת יותר משמועה אבל קצת פחות מהכרזה סופית. ראה לינק בהודעה מעל להודעה שלך. בוא נהיה ריאלים: פיוניר יוצאים מהמשחק כיצרנים.
- oferlaor
-
- מנהל

israeli2k,
שוב, כל עוד אין הכרזה או סימוכין רשמי, זה בגדר שמועה.
לדעתי זה יותר מורכב ממה שמדובר כרגע, אם המהלך ילך כמו שאני חושב, אז זה יהיה הרבה יותר משמעותי ממה שאתם חושבים.
שוב, כל עוד אין הכרזה או סימוכין רשמי, זה בגדר שמועה.
לדעתי זה יותר מורכב ממה שמדובר כרגע, אם המהלך ילך כמו שאני חושב, אז זה יהיה הרבה יותר משמעותי ממה שאתם חושבים.
- varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
אני מבדיל בין הפסקת יצור לבין הפסקת פיתוח/מכירות.
אם יכולת היצור של פנסוניק יכולה להביא מסכים בטכנולוגיה המדהימה הזו
להיות תחרותיים יותר עם טכנולוגיות LCD 100Hz ו-Backlit LED שמאיימות מכיוון אחר,
אז אני מוכן לבלוע את הגלולה ... ואני מנחש שיהיה לה טעם לוואי מתוק
אבי.
אם יכולת היצור של פנסוניק יכולה להביא מסכים בטכנולוגיה המדהימה הזו
להיות תחרותיים יותר עם טכנולוגיות LCD 100Hz ו-Backlit LED שמאיימות מכיוון אחר,
אז אני מוכן לבלוע את הגלולה ... ואני מנחש שיהיה לה טעם לוואי מתוק
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- Frosti7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
קשה לראות את פיוניר או כל חברה אחרת מוותרת על הטכנולוגיה המתקדמת שלהם, ועל כס המלכות בתחום המסכים הדקים....הרי בינינו לא קיים מסך אחר, ולא בשום מחיר
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
זה רשמי
תתכוננו ל KuroLCD
http://www.engadget.com/2008/03/07/pion ... o-lcds-co/
חתיכת שנה הולכת להיות לנו. קודם התקפלות HDDVD ועכשיו זה. שנה של שינויים מהותיים
תתכוננו ל KuroLCD
http://www.engadget.com/2008/03/07/pion ... o-lcds-co/
חתיכת שנה הולכת להיות לנו. קודם התקפלות HDDVD ועכשיו זה. שנה של שינויים מהותיים
Need more cowbell
- oferlaor
-
- מנהל

מאמר מערכת על ההכרזה הדרמטית:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1187
אין ספק, יום עצוב.
מצד שני, משמעות הדבר היא שפיוניר תעמיד למכירה את הטכנולוגיה שלה (שאין ספק, לאור מה שראינו ב-CES, שהיא כיום המובילה בתחום המסכים הדקים בעולם) לכל המרבה במחיר.
ההרגשה שלי היא שבקרוב נראה גם KURO במסכי פנסוניק... פנסוניק לדעתי תרכוש את המפעלים + את הידע ותמכור בחזרה בזול לפיוניר את הפאנלים הללו.
זה לא אומר שקו המוצרים יגווע.
מצד שני, זה יוריד את הייחוד של פיוניר, שעמדה עד כה בקטגוריה משלה, וגם יוריד בסה"כ את התחרותיות בשוק המסכים הדקים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1187
אין ספק, יום עצוב.
מצד שני, משמעות הדבר היא שפיוניר תעמיד למכירה את הטכנולוגיה שלה (שאין ספק, לאור מה שראינו ב-CES, שהיא כיום המובילה בתחום המסכים הדקים בעולם) לכל המרבה במחיר.
ההרגשה שלי היא שבקרוב נראה גם KURO במסכי פנסוניק... פנסוניק לדעתי תרכוש את המפעלים + את הידע ותמכור בחזרה בזול לפיוניר את הפאנלים הללו.
זה לא אומר שקו המוצרים יגווע.
מצד שני, זה יוריד את הייחוד של פיוניר, שעמדה עד כה בקטגוריה משלה, וגם יוריד בסה"כ את התחרותיות בשוק המסכים הדקים.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
חבל חבל חבל 
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
-50
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
וואו, איזה בשורות עצובות.
חבל
חבל
- saar156
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 966
מתוך ההכרזה של פיוניר:
we have decided to terminate in-house plasma display panel production and to procure
these panels externally, after panel production for our next series of models is
complete.[/quote]
כלומר הם יפסיקו את ייצור הפנלים אחרי שיגמר ייצור הפנלים לסדרת המודלים הבאה.
בהנחה שסדרת המודלים הבאה היא מה שהוצג ב-CES , אולי יימכרו פלאזמות עם פנלים כמו ב-CES....
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
יהי זכר החברה ברוך 
- gameboy
-
- חבר ותיק

מעניין איך הנ"ל ישפיע על ט.רjosef_he כתב:יהי זכר החברה ברוך...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
רבותי,
אתם מתעלמים מהחצי השני של ההודעה "ומעבר למכירת LCD בשיתוף עם SHARP"
לא סתם זה נאמר באותה נשימה. לי היה ברור כבר תקופה ארוכה שתכנולוגית הפלזמה בשלבים האחרונים לחייה וה-LCD רק הולך ומשתפר.
אתמול עמדתי מול מסך קורו 42" ומסך LCD 37" של פנסוניק, הפנסוניק עלה בכל פרמטר על הקורו בהרבה - איכות צבעים, פירוט, דינמיות, איכות לבנים, חוץ מה......שחור. השחור בקורו היה הרבה יותר עמוק מה שנתן לכל התמונה גוון יותר "איכותי"
אך ברור שה-LCD במגמת שיפור וזה עניין של זמן קצוב עד שהשחורים ב-LCD יהיו כמו בקורו.
דרך אגב, עוד דבר ששמתי לו לב - ההבדל לעין בין 1080P ל-768P במסך פלזמה לא גדול. ב-LCD הוא מהותי.
לא סתם זה נאמר באותה נשימה. לי היה ברור כבר תקופה ארוכה שתכנולוגית הפלזמה בשלבים האחרונים לחייה וה-LCD רק הולך ומשתפר.
אתמול עמדתי מול מסך קורו 42" ומסך LCD 37" של פנסוניק, הפנסוניק עלה בכל פרמטר על הקורו בהרבה - איכות צבעים, פירוט, דינמיות, איכות לבנים, חוץ מה......שחור. השחור בקורו היה הרבה יותר עמוק מה שנתן לכל התמונה גוון יותר "איכותי"
אך ברור שה-LCD במגמת שיפור וזה עניין של זמן קצוב עד שהשחורים ב-LCD יהיו כמו בקורו.
דרך אגב, עוד דבר ששמתי לו לב - ההבדל לעין בין 1080P ל-768P במסך פלזמה לא גדול. ב-LCD הוא מהותי.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
הם יצטרכו להתחיל להרוויח כמו כולם. אל תדאג להם!gameboy כתב:מעניין איך הנ"ל ישפיע על ט.רjosef_he כתב:יהי זכר החברה ברוך......
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 07/03/2008 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

danlior,
אבקש לערוך את ההודעה, זה לא סגנון דיבור המקובל כאן באתר.
gameboy,
כרגע אין לזה השפעה מיידית מעבר לכך שיש להם גם מודלים של LCD לשווק.
בנוסף, פיוניר ימשיך להיות מודל פרמיום. רק שהם יעברו למודל יותר כמו סוני/סמסונג (ייצור בשיתוף עם חברה נוספת )
ככל הנראה אין היום דרך להיות רווחיים בתחום הזה בלי להיכנס ל-LCD ולייצר בקונסולידציה עם מישהו.
לכן נראה לדעתי כיווץ משמעותי במספר היצרנים של פאנלים שיהפכו למגה-יצרנים (אחד ביפן, אחד בקוריאה ואחד בסין).
אבקש לערוך את ההודעה, זה לא סגנון דיבור המקובל כאן באתר.
gameboy,
כרגע אין לזה השפעה מיידית מעבר לכך שיש להם גם מודלים של LCD לשווק.
בנוסף, פיוניר ימשיך להיות מודל פרמיום. רק שהם יעברו למודל יותר כמו סוני/סמסונג (ייצור בשיתוף עם חברה נוספת )
ככל הנראה אין היום דרך להיות רווחיים בתחום הזה בלי להיכנס ל-LCD ולייצר בקונסולידציה עם מישהו.
לכן נראה לדעתי כיווץ משמעותי במספר היצרנים של פאנלים שיהפכו למגה-יצרנים (אחד ביפן, אחד בקוריאה ואחד בסין).
- gameboy
-
- חבר ותיק

ידידי,danlior כתב:רבותי,
דרך אגב, עוד דבר ששמתי לו לב - ההבדל לעין בין 1080P ל-768P במסך פלזמה לא גדול. ב-LCD הוא מהותי....
תעשה כיול דחוף לעיניים שלך