המלצות לראוטר
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אוקיי אז רכשתי את הלינקסיס... התקנתי והגדרתי בעזרתם האדיבה של התמיכה בנטויז'ן.
כעת אני רוצה ליצור כונני רשת מהכונן של הנייח ומהכונן הנייד שמחובר אליו איך אני עושה את זה??
תודה לעוזרים.
כעת אני רוצה ליצור כונני רשת מהכונן של הנייח ומהכונן הנייד שמחובר אליו איך אני עושה את זה??
תודה לעוזרים.
Stay foolish
כמה דברים בנוגע להודעות שונות בשרשור:
WRT54GL הוא למעשה WRT54G V2 שעוד הכיל צ'יפ של Broadcom , בעוד כל הדגמים של WRT54G מ V3 ואילך (שזה מה שנמכר היום) מכיל צ'יפים חדשים של Marvell בעלי ביצועים נמוכים בהרבה. בעיקרון על אף השם הדומה, WRT54G הוא ראוטר נחות, בעוד WRT54GL הוא חד משמעית הראוטר הכי מומלץ ב 802.11g היום.
דווקא על אף המלצות של כמה אנשים, הראוטרים של 3com ע"פ הדעה הרווחת בישראל, הם דיי... ***...
החל מקושחות דפוקות וכלה במוצר כללית דיי גרוע. ראוטרים עם שם הרבה יותר גרוע כמו Edimax ואפילו Level one & TP Link מומלצים הרבה יותר.
בשביל PS3 לא צריך DMZ, המכשיר תומך ב UPNP וגם רוב הראוטרים תומכים. האמת היא שאני לא עשיתי שום דבר מהם ואפילו לא הפנימי פורטים, והכול עובד פיקס בתקשורת ב PS3 (גם כן על גבי WRT54GL running DD-WRT v23 SP2) מבחינת הורדת עדכונים, התחברות לחנות, משחקים אונליין וכו'...
בנוגע ל WRT54GL וכבלים, דווקא נמכרות בארץ יחידות ש Out of the box לא מצליחות לחייג L2TP כמו שצריך, אלא אם מעדכנים לגירסא האירופאית האחרונה מהאתר של לינקסיס UK. בנוסף DD-WRT לדעתי בכל או רוב הגרסאות לא מצליח לחייג L2TP בישראל, לעומת Tomato שדווקא כן. כמובן שתמיד אפשר לעבור לחיבור ללא חייגן, אצל רוב הספקיות.
ואחרון חביב תשובה לשאלה שלך בנוגע לרשת ביתית, תוכל להעזר במדריך הבא:
http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm
WRT54GL הוא למעשה WRT54G V2 שעוד הכיל צ'יפ של Broadcom , בעוד כל הדגמים של WRT54G מ V3 ואילך (שזה מה שנמכר היום) מכיל צ'יפים חדשים של Marvell בעלי ביצועים נמוכים בהרבה. בעיקרון על אף השם הדומה, WRT54G הוא ראוטר נחות, בעוד WRT54GL הוא חד משמעית הראוטר הכי מומלץ ב 802.11g היום.
דווקא על אף המלצות של כמה אנשים, הראוטרים של 3com ע"פ הדעה הרווחת בישראל, הם דיי... ***...
החל מקושחות דפוקות וכלה במוצר כללית דיי גרוע. ראוטרים עם שם הרבה יותר גרוע כמו Edimax ואפילו Level one & TP Link מומלצים הרבה יותר.
בשביל PS3 לא צריך DMZ, המכשיר תומך ב UPNP וגם רוב הראוטרים תומכים. האמת היא שאני לא עשיתי שום דבר מהם ואפילו לא הפנימי פורטים, והכול עובד פיקס בתקשורת ב PS3 (גם כן על גבי WRT54GL running DD-WRT v23 SP2) מבחינת הורדת עדכונים, התחברות לחנות, משחקים אונליין וכו'...
בנוגע ל WRT54GL וכבלים, דווקא נמכרות בארץ יחידות ש Out of the box לא מצליחות לחייג L2TP כמו שצריך, אלא אם מעדכנים לגירסא האירופאית האחרונה מהאתר של לינקסיס UK. בנוסף DD-WRT לדעתי בכל או רוב הגרסאות לא מצליח לחייג L2TP בישראל, לעומת Tomato שדווקא כן. כמובן שתמיד אפשר לעבור לחיבור ללא חייגן, אצל רוב הספקיות.
ואחרון חביב תשובה לשאלה שלך בנוגע לרשת ביתית, תוכל להעזר במדריך הבא:
http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

אני מקים workgroup בדיוק עפ"י המדריך ונותן שמות מדוייקים לשני המחשבים. הכנסתי בהגדרת הכונן הנייד כ י ברצוני לשתף אותו ואכן גם התווסף לו אייקון וגם קיבלתי אישור שהוא משותף כעת.
אבל בתכלס כשאני מריץ חיפוש ב- My Network Places אני לא מצליח למצוא את הכונן באשף ה- Add a network place
וגם לא מצליח למצוא את שאר המחשבים באופצי'ה View workgroup computers
עברתי בדיוק עפ"י ההדרכות של המדריך... מישהו יכול לעזור לי מה אני עושה לא בסדר?? תודה לעוזרים
אבל בתכלס כשאני מריץ חיפוש ב- My Network Places אני לא מצליח למצוא את הכונן באשף ה- Add a network place
וגם לא מצליח למצוא את שאר המחשבים באופצי'ה View workgroup computers
עברתי בדיוק עפ"י ההדרכות של המדריך... מישהו יכול לעזור לי מה אני עושה לא בסדר?? תודה לעוזרים
Stay foolish
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי גם את כל הפתרונות שכאן:
http://www.netcheif.com/Articles/SolveH ... omeNet.htm
וכלום!! פשוט כלום! אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות...
http://www.netcheif.com/Articles/SolveH ... omeNet.htm
וכלום!! פשוט כלום! אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות...
Stay foolish
אם הפיירוואלים מכובים ואתה עדיין לא מצליח, פשוט תבצע "מעקף". תערוך בעזרת notepad את קובץ hosts שנמצא ב
c:\windows\system32\drivers\etc
תוסיף שם שורה עם הכתובת של המחשב השני והשם שעל פיו תרצה לפנות אליו, וסיימת.
בתאכלס, אם הגדרת IPים קבועים במחשבים והם לא משתנים, אז אתה פשוט יוצר קיצור דרך אז מה זה משנה אם פונים על פי IP...
c:\windows\system32\drivers\etc
תוסיף שם שורה עם הכתובת של המחשב השני והשם שעל פיו תרצה לפנות אליו, וסיימת.
בתאכלס, אם הגדרת IPים קבועים במחשבים והם לא משתנים, אז אתה פשוט יוצר קיצור דרך אז מה זה משנה אם פונים על פי IP...
תראה
ראוטרים בדרך כלל עובדים מחדלית ב- dhcp (פרוטוקול חלוקת IP דינאמית) מכיוון שאז משתמש הקצה יכול להתחבר לרשת בלי להסתבך בקינפוג של כל העסק (מה שאתה עשית ידנית כדי לקדם פורטים..) החיבור הוא פלאג אנד פליי, כל פעם שמחשב ברשת עולה מ- REBOOT הוא מקבל IP מהמאגר וכך גם הראוטר יודע לחלק כתובת שונה לכל מחשב/התקן ברשת.