גרסא חדשה ל YES MAX
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קראתי.
וזה עדיין לא מסביר דבר לגבי מדוע צריך את הפעלת יציאת ה Ethernet כדי לקבל שירות שיחה מזוהה בטלפון
וזה עדיין לא מסביר דבר לגבי מדוע צריך את הפעלת יציאת ה Ethernet כדי לקבל שירות שיחה מזוהה בטלפון
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נראה לי שמה שאמרת כאן , זה הכי סביר:
Catskinner כתב:ויש כמובן את האפשרות שאף אחד לא אוהב לחשוב עליה:
שילוב של חלמאות בפתוח ובקרת QA רופפת גרמה לכך שבגרסה זו יציאת ה Ethernet הופעלה בטעות....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אוקיי, אני אבדוק היום בערב אם גם ביס מקס מדור ראשון שלי (להלן הבוילר) יש את האפשרות הנוספת הזו.
מה שממש לא ברור לי זה בשביל מה צריך את זה בעצם? כלומר, את מי זה באמת מעניין לקבל שיחה מזוהה על המסך של הטלוויזיה כשהיס מקס עובד ולמה הם חושבים שהוא תמיד עובד ותמיד מחובר למסך?
מה שממש לא ברור לי זה בשביל מה צריך את זה בעצם? כלומר, את מי זה באמת מעניין לקבל שיחה מזוהה על המסך של הטלוויזיה כשהיס מקס עובד ולמה הם חושבים שהוא תמיד עובד ותמיד מחובר למסך?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אל תצחק אבל אני בטוח שרק בזכות היס מקס דור ראשון שלי לא קפאתי למוות בסלון לפני 3 שבועות כשהיה את גל הקור הגדול.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש עוד כמה שיפורים חוץ משיחה מזוהה ושיפור נושא התקשורת (לפי הבירור שלי, זה הכנה ל-VOD בעיקר, אבל הם לא שוללים שיפורים נוספים לפי זמינותם מ-NDS).
נושא הקלטות מקבילות אמור להיות מטופל באופן חכם יותר. מחיקת הקלטות משאיר אותך במקומך (קודם זה קפץ עד למעלה).
מהירות התגובה מהירה יותר. ניתן עכשיו גם לנגן את התוכן הישר מתקציר התוכנית.
כנראה שיש עוד שיפורים שאנחנו לא יודעים עליהם עדיין.
נושא הקלטות מקבילות אמור להיות מטופל באופן חכם יותר. מחיקת הקלטות משאיר אותך במקומך (קודם זה קפץ עד למעלה).
מהירות התגובה מהירה יותר. ניתן עכשיו גם לנגן את התוכן הישר מתקציר התוכנית.
כנראה שיש עוד שיפורים שאנחנו לא יודעים עליהם עדיין.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין לי שום כוונה להשקיע כרגע ביס מקס כאשר השימוש שלי בו הוא מינימאלי לחלוטין.zovirax כתב:לא משתלם יותר להחזיר את המכשיר ולקחת אחד בהתחייבות לשלוש שנים באותו מחיר של דמי אחזקה חודשיים?
וגם תקבלו את הדור השני...
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שיחה מזוהה - יכול להיות שמדובר בניסיון של יס לגרום ליותר אנשים לחבר את קו הטלפון שלהם לממיר. זו הדרך היחידה שלהם לקבל ערוץ חזור מהממיר שלהם. ולמה צריך ערוץ חזור? יש להם המון סיבות לזה.
חיבור רשת - אני לא מאמין שהתוכנה של NDS תאפשר לנו משהו מעבר ל VOD +הקלטת תוכניות מרחוק. כל מה שמעבר לזה ממש לא באינטרס שלהם. במיוחד לא ה STREAMING.
חיבור רשת - אני לא מאמין שהתוכנה של NDS תאפשר לנו משהו מעבר ל VOD +הקלטת תוכניות מרחוק. כל מה שמעבר לזה ממש לא באינטרס שלהם. במיוחד לא ה STREAMING.
- oferlaor
- מנהל

sickboy666,
אל תשכח שיש להם תחרות גדולה מהאינטרנט. אופציות כאלה (כמו STREAMING, P2P) מגיעות בכדי לתת מענה לכך שרבים מתחילים לחשוב על שימוש באינטרנט במקום על שימוש במקור לוייני או כבלים וזה כבר סיכון רציני לעתיד החברה.
אל תשכח שיש להם תחרות גדולה מהאינטרנט. אופציות כאלה (כמו STREAMING, P2P) מגיעות בכדי לתת מענה לכך שרבים מתחילים לחשוב על שימוש באינטרנט במקום על שימוש במקור לוייני או כבלים וזה כבר סיכון רציני לעתיד החברה.
היות ומהפורום לא באה הישועה...דיברתי עם יס.kobi1023 כתב:לא עובד לי השיחה מזוהה בממיר, האם צריך להגדיר משהו?...
עדכון הגירסה לכלל הלקוחות -עדיין לא הסתיים,ורק חלק נהנים מהשירות נכון לכרגע.
ברגע שתעודכן אצלך גירסת התוכנה-יופיע בעמוד ההגדרות החיווי שצויין בשרשור.
תוכל להפעיל או לנטרל את הפונקצייה.
הממיר חייב להיות מחובר לקו בזק בלבד.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופר - כמובן שהם חייבים להיות יד על הדופק. תחרות היום קשה מאוד.ובלי ערוץ חזור, הם נשארים מאחורה.
אולי שיסבסדו (כמו בבנק הפועלים
) את עלות הקו טלפון ללקוח.
אולי שיסבסדו (כמו בבנק הפועלים
- oferlaor
- מנהל

shiki,
אין דרך. החברה עושה את ההעברה בקבוצות קטנות כרגע בכדי שאם יש בעיה, יזהו אותה בקבוצה ההיא והתמיכה הטכנית לא תקרוס מרוב שיחות. כיום יש כבר כמות נכבדת של יס מקס בארץ (להערכתי למעלה מ-120 אלף יחידות, יתכן שאפילו הרבה יותר מכך) וזה כבר לא פרקטי להעביר את כולם במכה.
זה יסתדר בימים הקרובים.
sickboy666,
כל הרעיון של VOD הוא להגדיל את רוחב הערוץ בינך לבין יס וגם להוסיף ערוץ חוזר חכם יותר. כרגע זה לא ממומש מסיבות כלכליות של בזק (חברת התשתית).
לא חוקי ליס לגעת בעלויות תשתית של חברת האם שלה (שהיא עדיין חברה חצי ממשלתית) - בזק. לא ברור לי מדוע הם צריכים לסבסד את חשבון הטלפון, שהרי הם לא מכריחים אותך לחבר את המכשיר לטלפון כלל... ערוץ חוזר משמש היום אך ורק להזמנות סרטים וזה מבוצע דרך שיחה חינמית (1-800)
אין דרך. החברה עושה את ההעברה בקבוצות קטנות כרגע בכדי שאם יש בעיה, יזהו אותה בקבוצה ההיא והתמיכה הטכנית לא תקרוס מרוב שיחות. כיום יש כבר כמות נכבדת של יס מקס בארץ (להערכתי למעלה מ-120 אלף יחידות, יתכן שאפילו הרבה יותר מכך) וזה כבר לא פרקטי להעביר את כולם במכה.
זה יסתדר בימים הקרובים.
sickboy666,
כל הרעיון של VOD הוא להגדיל את רוחב הערוץ בינך לבין יס וגם להוסיף ערוץ חוזר חכם יותר. כרגע זה לא ממומש מסיבות כלכליות של בזק (חברת התשתית).
לא חוקי ליס לגעת בעלויות תשתית של חברת האם שלה (שהיא עדיין חברה חצי ממשלתית) - בזק. לא ברור לי מדוע הם צריכים לסבסד את חשבון הטלפון, שהרי הם לא מכריחים אותך לחבר את המכשיר לטלפון כלל... ערוץ חוזר משמש היום אך ורק להזמנות סרטים וזה מבוצע דרך שיחה חינמית (1-800)