Ran כתב:טוב האמת שהלכתי לכיוון אחר. בסוף הגעתי לחנות לראות שוב את ה Hitach A01, ונתנו לי לקחת אותה לשלושה ימים לבדיקה!
כרגע היא פה, מחוברת לממיר של הוט ב Scart => Svideo והתוצאה לא מדהימה, רוב הערוצים נראים דיי מטושטשים ואני לא ממש מרוצה. אני במרחק של כמעט שלוש מטר ורואה עכשיו מסודרים בביפ, בקושי מזהים הבדל בין האף לעיניים של הדמויות.
הכבל Scart => Svideo הוא מונסטר חדש לגמרי מהחנות.
המוכר הציע שיגיע אליי נציג מהחברה בשביל לעשות כיוונים - האם זה יכול לעזור בצורה משמעותית? או שכדאי לי לוותר עליה מראש?
...
Ran,
איכות התמונה כרגע בביפ על סף זוועה, רואים פיקסלציה אפילו על CRT !
עבור לערוץ 2 או 10 וחווה דעתך.
שחק עם ה-sharpnress (רצוי בד"כ להוריד את הערך)
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
מצחיק שאתה אומר את זה, כי התקנתי אותה לפני כמה שעות, ראיתי ערוץ עשר וממש התרשמתי לטובה! יצאתי מהבית ועכשיו חזרתי והתחלתי לבחון קצת יותר לעומק, ונראה כאילו ערוץ עשר נראה יותר טוב מכל השאר, אבל אני מתאפק לא להגיד שערוץ עשר הוא היחיד שנראה טוב!
אגב המחשב עכשיו מחובר ב Composite=>Svideo ורואים ממש מעולה יחסית, הרבה הרבה יותר טוב מאותו חיבור על ה CRT, אבל אני כמובן אשתדרג ל DVI=>HDMI בהקדם.
המבחן האמיתי ביום רביעי בבוקר כשיש משחק הוקי ב FOX Sports, לפי איך שנראה כדורסל אני ממש בספק שיהיה לי עניין כלשהו לראות הוקי בתנאים האלה...
pug1980
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
שליחה
אחי ראיתי את הLG פלאזמה ורואים בה הרב יותר טוב מכל LCD בשידורי SD
כמו שאמרתי, ראיתי את ה LG ליד LCD של האייר (לא פחות ולא יותר) ולא התרשמתי בטירוף...
אבל אחרי סשן לילי ארוך (וכולו משלוש מטר) עם ה A01 דיי שיניתי את דעתי, פשוט צריך להתרגל לשינוי אבל הכול נראה סבבה. גם הכפלתי את גודל הצפייה כי ה CRT שלי הוא 21" והוא איתי עשר שנים, אז צריך להסתגל...
כמו שאמרתי ביום רביעי בבוקר אני אוכל להחליט בגלל השידור שהכי חשוב לי ב SD, ובנוסף היום אקנה DVI=>HDMI ואנגן תכני HD ואראה מה קורה.
gameboy
חבר ותיק
תגובות: 1900
שליחה
Ran כתב:כמו שאמרתי, ראיתי את ה LG ליד LCD של האייר (לא פחות ולא יותר) ולא התרשמתי בטירוף...
אבל אחרי סשן לילי ארוך (וכולו משלוש מטר) עם ה A01 דיי שיניתי את דעתי, פשוט צריך להתרגל לשינוי אבל הכול נראה סבבה. גם הכפלתי את גודל הצפייה כי ה CRT שלי הוא 21" והוא איתי עשר שנים, אז צריך להסתגל...
כמו שאמרתי ביום רביעי בבוקר אני אוכל להחליט בגלל השידור שהכי חשוב לי ב SD, ובנוסף היום אקנה DVI=>HDMI ואנגן תכני HD ואראה מה קורה.
...
אתה סתם עובד קשה
אומרים לך ששום LCD לא תספק אותך בשידורי SD
אבל אתה בשלך
נו שויין..
Ran
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
שליחה
זה ממש לא ככה... המסך כבר פה ואני רוצה למצות את ההתרשמות שלי ממנו גם עם תכני HD וגם עם התוכן המועדף שלי ב SD.
אחרי זה, נחליט...
*ראיתי* את ה LG, לא הדהים אותי, זה מה שהכי חשוב לא?
בנוסף בסיקור של ה LG נאמר שרואים בה הרבה יותר טוב מרוב ה LCD ב SD, אבל לא הייתה התייחסות נקודתית ל A01 שהוא מתבלט מעל השאר ע"פ הרבה דעות, אז אולי העליונות של ה LG לא כזאת גדולה יחסית אליו?
שוב, אני לא מתעקש אלא בודק, ממש אין לי בעיה להחזיר את המסך הזה ולקחת גם את ה LG לבדיקה... בשביל השקעה של 5000 ש"ח (עם מתקן, כבלים וכו') אני מוכן לעשות קצת כאב ראש לעצמי ולמוכרים.
gameboy
חבר ותיק
שליחה
Ran כתב:זה ממש לא ככה... המסך כבר פה ואני רוצה למצות את ההתרשמות שלי ממנו גם עם תכני HD וגם עם התוכן המועדף שלי ב SD.
אחרי זה, נחליט...
*ראיתי* את ה LG, לא הדהים אותי, זה מה שהכי חשוב לא?
בנוסף בסיקור של ה LG נאמר שרואים בה הרבה יותר טוב מרוב ה LCD ב SD, אבל לא הייתה התייחסות נקודתית ל A01 שהוא מתבלט מעל השאר ע"פ הרבה דעות, אז אולי העליונות של ה LG לא כזאת גדולה יחסית אליו?
שוב, אני לא מתעקש אלא בודק, ממש אין לי בעיה להחזיר את המסך הזה ולקחת גם את ה LG לבדיקה... בשביל השקעה של 5000 ש"ח (עם מתקן, כבלים וכו') אני מוכן לעשות קצת כאב ראש לעצמי ולמוכרים.
...
1."לא הדהים אותך"-הבעייה היא כנראה בכיול של המסך שעליו הסתכלת.
2.A01 לא מתבלט מעל השאר.. ה-WD1 טוב ממנו בהצגת תכני SD.
3.נראה לך שתוכל למשוך מכשירים לבדיקה כאוות נפשך?
(אלא אם כן אתה עוסק בתחום הספציפי או עובד בחנות ששם יש גם מסכים).
Ran
חבר פעיל מאוד
שליחה
בדרך כלל אני אחד שקונה אינסטינקטיבית ולא תמיד זה יוצא טוב, עכשיו אני לא רוצה לקנות ככה... אז כן אני אמשוך גם 3-4 מסכים עד שאני אחליט וממש לא משנה איך ואיפה אני עושה את זה...
ממה שאתה אומר, כנראה שמחר אצפה בשידור המיוחל לצורך התנסות ואז אחזיר את הA01 ואראה איך אני ממשיך עם השארפ מול ה LG.
gameboy
חבר ותיק
שליחה
Ran כתב:בדרך כלל אני אחד שקונה אינסטינקטיבית ולא תמיד זה יוצא טוב, עכשיו אני לא רוצה לקנות ככה... אז כן אני אמשוך גם 3-4 מסכים עד שאני אחליט וממש לא משנה איך ואיפה אני עושה את זה...
ממה שאתה אומר, כנראה שמחר אצפה בשידור המיוחל לצורך התנסות ואז אחזיר את הA01 ואראה איך אני ממשיך עם השארפ מול ה LG.
...
מעניין מיהי החנות ה"נדיבה" הזו שנותנת ללקוח (רגיל מן השורה) לבדיקה מסכים בשווי 5000 ש"ח
רק שתבין- 5000 ש"ח זה יחסית פינאטץ במסכים..
Ran
חבר פעיל מאוד
שליחה
כנראה חנות שמעריכה כל לקוח כי לקוח שהיום קונה בגרושים יכול מחר להיכנס ולעשות עסקה גדולה פי עשר.
זאת מחשבה נכונה של איש מכירות שיודע מה הוא עושה, חבל שרובם לא יודעים מה הם עושים...
ואם זה קצת מנחם אותך אז מדובר על שני מסכים זהים כי גם חבר לוקח מה שנחליט בסוף לקנות.
gameboy
חבר ותיק
שליחה
Ran כתב:כנראה חנות שמעריכה כל לקוח כי לקוח שהיום קונה בגרושים יכול מחר להיכנס ולעשות עסקה גדולה פי עשר.
זאת מחשבה נכונה של איש מכירות שיודע מה הוא עושה, חבל שרובם לא יודעים מה הם עושים...
ואם זה קצת מנחם אותך אז מדובר על שני מסכים זהים כי גם חבר לוקח מה שנחליט בסוף לקנות.
...
אז בוא תשתף את חברי הפורום ותגיד לנו באיזו חנות מדובר?
Ran
חבר פעיל מאוד
שליחה
בשמחה - לאחר שאגמור עם כל הטרנזאקציות שלי איתה.
gameboy
חבר ותיק
שליחה
Ran כתב:בשמחה - לאחר שאגמור עם כל הטרנזאקציות שלי איתה.
...
נ.ב
רק אל תאכזב אותם שם
שימשיכו במסורת
Ran
חבר פעיל מאוד
שליחה
ברור.
כנראה אקדים תרופה למכה וכבר היום אגש להחזיר את ה A01 ולהזמין את ה LG 32PC51.
MartinHSabag
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
שליחה
Ran,
אני מבין שהבעת הדיעה שלך על המסכים היא תמימה לחלוטין, אבל נוגדת את תקנון האתר.
אבקש לעבור על תקנון האתר.
אני מבין שהבעת הדיעה שלך על המסכים היא תמימה לחלוטין, אבל נוגדת את תקנון האתר.
אבקש לעבור על תקנון האתר.
בברכה.
...
לא היה לי מושג שאסור לי להביע דעה בתור בעל סימון "עוסק בתחום". בכל אופן - כבר אינני עובד בחברת ה AV CI שבה עבדתי לכן אפשר להוריד את הסימון וכך אני מביע דעה תמימה לחלוטין...
לי יש היטאצי 32 מדגם 32ld9000ta2 ואני רואה מצויין הישרדות וגם כדורגל אין לי בכלל מריחות ושיפור הצפייה מלווה בכבלים איכותיים
אני לפני שקניתי את הlcd הייתי באיזו חנות וראו בהיטאצי גרוע עד שכבר התחרטתי לגביה
אחר כף נכנסתי לביג בוקס ושם ראיתי את האיכות
קניתי אותה לבסוף ואני לא מצטער לרגע
"זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע"
Ran
חבר פעיל מאוד
שליחה
מה זה על מה אני מדבר? בבירור לא על מה שאתה מדבר... כי ההיטאצ'י שבדקתי הייתה A1 ולא הדגם שלך, אז לא כל כך הבנתי מה הנקודה שלך פה...
מה שכן אני מסכים זה שברוב החנויות הם פשוט מביישים את הטלוויזיות עם חיבורי RF עם קומפוזיטים בשקל וחצי / מפצלי וידאו/RF דפוקים לגמרי.
באותה מידה הם היו יכולים להראות את כל הטלוויזיות מכובות..