מחפש פתרון להשמעת מוזיקה בבית קפה
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
לדעתי מחשב עם חומרה ישנה שלא עולה הרבה או שאפילו יש לך או לחבר יסדר את העניין וגם יהיה הרבה יותר נוח מלהשתמש באייפוד (יקר בארץ)... תעביר לך את המחשב ותתקין תוכנה נוחה ואתה מסודר.. ואיכות הסאונד לא תהווה עניין כל עוד הריפים הם 192+..
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
אם אתה אומר שכל הדיסקים שלך מקוריים, תהנה מהם. חבל.
תקנה צ'נג'ר קרוסלה של 5 דיסקים שיתן כמה שעות של שקט. אפילו תשים אותו ב repeat.
יש גם לאונקיו דגם מאוד מוצלח (dx-c390) עם 6 דיסקים שגם קורא MP3 - יכול להיות פיתרון גם לדיסקים הקיימים וגם אם תרצה בעתיד MP3.
יש בשוק גם צ'נג'רים של 100 ואפילו 200 דיסקים שמתנגנים אחד אחרי השני. אם הדיסקים הם מקוריים, תהנה מהם ומהאיכות שלהם.
אני מעדיף נגני דיסקים על איפודים למיניהם.
תקנה צ'נג'ר קרוסלה של 5 דיסקים שיתן כמה שעות של שקט. אפילו תשים אותו ב repeat.
יש גם לאונקיו דגם מאוד מוצלח (dx-c390) עם 6 דיסקים שגם קורא MP3 - יכול להיות פיתרון גם לדיסקים הקיימים וגם אם תרצה בעתיד MP3.
יש בשוק גם צ'נג'רים של 100 ואפילו 200 דיסקים שמתנגנים אחד אחרי השני. אם הדיסקים הם מקוריים, תהנה מהם ומהאיכות שלהם.
אני מעדיף נגני דיסקים על איפודים למיניהם.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
תקנה תוכי מדבר
אמן מייסר
-
elicbelic
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
לגבי ה- ONKYO DX-C390
זו כבר הוצאה קצת יותר גדולה ממה שתכננתי (2500 בזאפ, אבל יש שם רק חנות אחת שמוכרת אותו. איפה עוד אפשר להשיג אותו?) מחשב חדש בסיסי אפשר לקנות ב-1500 ש"ח והדפדוף בין השירים נוח יותר. עוד מישהו חושב שעדיף ללכת על נגן דיסקים במקום על מחשב?
לגבי תוכנה להשמעת מוזיקה במחשב שתתאים לי, על איזו אתם ממליצים?
אגב, תוכי מדבר נשמע דווקא פתרון טוב...
לגבי תוכנה להשמעת מוזיקה במחשב שתתאים לי, על איזו אתם ממליצים?
אגב, תוכי מדבר נשמע דווקא פתרון טוב...
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
לגבי האונקיו dx-c390 ניתן להשיגו אצל כל משווק של אונקיו. פשוט עושים הזמנה. תוכל למצוא אותו בפחות (גם מיקוח קטן לא יזיק). הוא בדר"כ לא מופיע בתצוגה.
אני יודע שהרבה מאוד בתי קפה, מסעדות, חנויות בוחרים בפיתרון זה (לאו דווקא הנגן הספציפי הזה, אלא צ'יינג'ר בכללי).
יש מספר דגמים נוספים בזאפ של מרנצ, ימאהה ודנון.
אגב, אמרת שמבחינת אקו"ם וזכויות יוצרים אתה מסודר. השאלה היא האם מעבר לשימוש ב MP3 ולא דיסקים מקוריים ייצור בעיה (הגם שאלו מצויים ברשותך). שווה לבדוק אם אין סעיף ברישיון שלהם שמתנה את ההשמעה הפומבית בכך שהמדיה תהיה מקורית, טרם קבלת ההחלטה.
אני יודע שהרבה מאוד בתי קפה, מסעדות, חנויות בוחרים בפיתרון זה (לאו דווקא הנגן הספציפי הזה, אלא צ'יינג'ר בכללי).
יש מספר דגמים נוספים בזאפ של מרנצ, ימאהה ודנון.
אגב, אמרת שמבחינת אקו"ם וזכויות יוצרים אתה מסודר. השאלה היא האם מעבר לשימוש ב MP3 ולא דיסקים מקוריים ייצור בעיה (הגם שאלו מצויים ברשותך). שווה לבדוק אם אין סעיף ברישיון שלהם שמתנה את ההשמעה הפומבית בכך שהמדיה תהיה מקורית, טרם קבלת ההחלטה.
- KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
שאלה של הדיוט - האם כשאומרים rip הכוונה להעתקה של השירים מהתקליטור למחשב ??
ועוד שאלה של הדיוט - אם לשואל יש אוסף של דיסקים האם לא ניתן להעתיק אותם כמות שהם לספריה במחשב (מבלי לאבד מאיכות הדיסק - המידע שבדיסק) ולהשמיע אותם ישירות מהמחשב עם כרטיס קול איכותי ??
אם התשובה לשאלה השנייה חיובית אז אכן המחשב הוא הפיתרון הנכון לדעתי.
שלמה
ועוד שאלה של הדיוט - אם לשואל יש אוסף של דיסקים האם לא ניתן להעתיק אותם כמות שהם לספריה במחשב (מבלי לאבד מאיכות הדיסק - המידע שבדיסק) ולהשמיע אותם ישירות מהמחשב עם כרטיס קול איכותי ??
אם התשובה לשאלה השנייה חיובית אז אכן המחשב הוא הפיתרון הנכון לדעתי.
שלמה
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
1. כן
2. גם מי שטוען שיש הבדלים בין ריפים, טרנספורטים וכו' לא מדבר על מערכות בסדר גודל שמדובר כאן אז לצורך העניין התשובה היא חיובית.
2. גם מי שטוען שיש הבדלים בין ריפים, טרנספורטים וכו' לא מדבר על מערכות בסדר גודל שמדובר כאן אז לצורך העניין התשובה היא חיובית.
HiFiMusic IL
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
כדי שגם המתלוננים הספורים על איכות ה-MP3 יוכלו להתארח אצלך ולהנות מקפה , תמיר את הדיסקים לקבצים באיכות LOSSLESS. יש לך מספר פורמטים :flac, ape וכו'. הפורמט הכי נפוץ ופחות מעיק על המעבד הוא ה-flac . ב-APE הקבצים יהיו קצת יותר קטנים.
אם אין בעייה של מקום בהרד דיסק זה נראה לי הפתרון הטוב ביותר :גם תשמור על איכות הדיסק המקורי , גם הקבצים בגודל סביר (אם כי כפולים מגודלם של MP3) וגם Dmitry ישתה אצלך קפה.
אם אין בעייה של מקום בהרד דיסק זה נראה לי הפתרון הטוב ביותר :גם תשמור על איכות הדיסק המקורי , גם הקבצים בגודל סביר (אם כי כפולים מגודלם של MP3) וגם Dmitry ישתה אצלך קפה.
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
צ'יינגר יתן לך רק מספר מוגבל של דיסקים . התוכנה של האייפוד תיתן לך את היכולת להשתמש בדיסקים שעשית להם ריפ עם פליליסט . אם אתה משתמש במחשב אתה צריך תוכנת השמעה , זה יכול להיות האיטיונס של האייפוד או שזה יכול להיות WINAMP או פובאר , אבל לשתיהן רשימות ההשמעה הן פחות מקיפות מאלו של האיטיונס .
אני חושב שכמה שעות עבודה בלעשות ריפ לתקליטורים שלך ולבקש מתוכנת האיטיונס להמיר אותם לפורמאט לוסלסס של האייפוד , ולשים אותם באייפוד יהיה הרבה יותר טוב ממחשב
אם אתה רוצה להשתמש במחשב אז אתה צריך כרטיס קול נורמאלי ולעשות ריפ לדיסק קשיח , ושם לעבוד עים האיטיונס כדי ליצור רשימות השמעה
לענ"ד 192 כפי שכמה ממליצים כאן ישמע גרוע , אני אישית לא מסוגל לשמוע אותו . ולא מבין מי יכול לסבול את האיכות הזוועתית הזו
אני חושב שכמה שעות עבודה בלעשות ריפ לתקליטורים שלך ולבקש מתוכנת האיטיונס להמיר אותם לפורמאט לוסלסס של האייפוד , ולשים אותם באייפוד יהיה הרבה יותר טוב ממחשב
אם אתה רוצה להשתמש במחשב אז אתה צריך כרטיס קול נורמאלי ולעשות ריפ לדיסק קשיח , ושם לעבוד עים האיטיונס כדי ליצור רשימות השמעה
לענ"ד 192 כפי שכמה ממליצים כאן ישמע גרוע , אני אישית לא מסוגל לשמוע אותו . ולא מבין מי יכול לסבול את האיכות הזוועתית הזו
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
אצל אקו"ם אין נגן כפי יכולתך . המחיר מיסתכם בכמות האנשים . ובכמות המוסיקה שמנגנים .
אפשר לעמוד איתם על המקח . הייתה פעם תחנה אזורית שלא ניגנה מיזרחי . כי לא היגיעה להסדר עים אקו"ם . והם היו מודעים את זה כול פעם מעל גלי האתר.
והם עושיפ פשיטת על בתי קפה
אפשר לעמוד איתם על המקח . הייתה פעם תחנה אזורית שלא ניגנה מיזרחי . כי לא היגיעה להסדר עים אקו"ם . והם היו מודעים את זה כול פעם מעל גלי האתר.
והם עושיפ פשיטת על בתי קפה
רק הטכנאי קרמר