התחדשתי במערכת ק"ב חדשה צריך את חוות דעתכם
-
מיכאל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
אכפת לך להסביר למה אתה מתכוון כשאתה אומר pre
החיים הם סרט ,אז למה לא לראות אותם ב HD
- synth
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
אה, אני מבין שעוד לא חיברת את כל העסק. אז כאשר אתה תחבר את סאב שלך אתה תחבר אותו ליציאת ה- Pre Out של הרסיבר - ככה מחברים סאבים אקטיביים.מיכאל כתב:אכפת לך להסביר למה אתה מתכוון כשאתה אומר pre...
- kolokito
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
אתה חמוד אתה.....synth כתב:אתה טועה, אני יודע את זה מניסיון אישי.MetalliJoe כתב:הסאב מגביר רק את עצמו! אי אפשר בלי רסיבר....
הרמקולים מתחברים לסאב - לא לרסיבר, לכן הרסיבר לא מגביר אותם.
אולי זאת הסיבה למה אנשים קונים דברים לא נחוצים....
בא ספר לנו איך העסק מחובר אצלך בבית..
ועל הדרך, במה אתה נוהג? הרי גלגלים של אופניים גם מסתובבים...... למה אנשים קונים מכוניות אני לא מבין
נערך לאחרונה על ידי kolokito ב 19/02/2008 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
synth,
מה קרה לך? ממתי סאב אקטיבי זה אומר אוטומטית שהוא מגביר גם את הסטאליטים? מה גם שההבדל באיכות של הגברה דרך סאב לבין הגברה דרך מגבר/רסיבר נורמלי יכול להיות ענק!
מה קרה לך? ממתי סאב אקטיבי זה אומר אוטומטית שהוא מגביר גם את הסטאליטים? מה גם שההבדל באיכות של הגברה דרך סאב לבין הגברה דרך מגבר/רסיבר נורמלי יכול להיות ענק!
Silence speaks louder than words
- synth
-
- חבר שרק התחיל

אתה יודע בשביל מה קיימות המערכות המשולבות האלה של 5.1 עם סאב אקטיבי? כדי שאפשר יהיה לחבר אותו למחשב / יס / CD וכו' - פשוט לחבר ולהאזין. ללא כל צורך ברסיבר. הרי זה כל היופי במערכות בסגנון הזה - שהם חוסכים לך את רסיבר. לי היו 2 סטים כאלה בעבר.
אבל אם אתה מתעקש בכל זאת על קניית רסיבר אז למה לקנות סאב אקטיבי שבא עם 5 רמק' לוויניים? במחיר כזה אתה כבר יכול לשים 2 רמקולי רצפה איכותיים וליהנות ממוסיקה בסטריאו בכמה רמות מעל.. ואם הכסף לוחץ בעוד חודשיים-שלושה להשלים בשני סטלייטים וסנטר - בטווח הארוך תיהנה יותר.
שמע, אפילו אם נהיה לארג'ים ונניח שהבנאדם בכוח כן יחבר אותם לרסיבר. כמה RMS כבר רמקול כזה נותן 15? 20? איזה בדיוק הבדל אתה תשמע ברמות האלה? אתה יודע איזה רמקולים צריך כדי לשמוע הבדל שנובע מההגברה? לא נראה לי שבסטלייטים כאלה בכלל תרגיש..
וגם אם נניח מבחינה היפוטטית שאתה כן היית שומע הבדל, אז שאלה בשביל מה צריך רסיבר 130W פר ערוץ כאשר אפשר להסתפק ברסיבר שעולה שליש מחיר, אפילו של אותה חברה.
בקיצור, הנקודה פה היא כמו שאמרתי, שיהיה לו למיכאל לבריאות, רק חבר'ה - תבקשו חוות דעת קודם - ורק אח"כ תלכו לקנות, כי חבל לזרוק כסף.
אבל אם אתה מתעקש בכל זאת על קניית רסיבר אז למה לקנות סאב אקטיבי שבא עם 5 רמק' לוויניים? במחיר כזה אתה כבר יכול לשים 2 רמקולי רצפה איכותיים וליהנות ממוסיקה בסטריאו בכמה רמות מעל.. ואם הכסף לוחץ בעוד חודשיים-שלושה להשלים בשני סטלייטים וסנטר - בטווח הארוך תיהנה יותר.
שמע, אפילו אם נהיה לארג'ים ונניח שהבנאדם בכוח כן יחבר אותם לרסיבר. כמה RMS כבר רמקול כזה נותן 15? 20? איזה בדיוק הבדל אתה תשמע ברמות האלה? אתה יודע איזה רמקולים צריך כדי לשמוע הבדל שנובע מההגברה? לא נראה לי שבסטלייטים כאלה בכלל תרגיש..
וגם אם נניח מבחינה היפוטטית שאתה כן היית שומע הבדל, אז שאלה בשביל מה צריך רסיבר 130W פר ערוץ כאשר אפשר להסתפק ברסיבר שעולה שליש מחיר, אפילו של אותה חברה.
בקיצור, הנקודה פה היא כמו שאמרתי, שיהיה לו למיכאל לבריאות, רק חבר'ה - תבקשו חוות דעת קודם - ורק אח"כ תלכו לקנות, כי חבל לזרוק כסף.
- iziko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1192
synth
לי יש סאב אקטיבי אבל אין לו יציאות לרמקולים...
לכן הרסיב מגביר לי את הרמולים ונכון מה שאתה אומר שהאות רק מעובר ע"י הרסיבר לסאב.
מה גם שלפי דעתי הדלה ישנם סאבים שלא יודעים לעשות חלוקה ל5 ערוצים עם מפענחים דיג' כגון (DTS)
ככה שמיכאל לא זרק כסף כי בעצם היא מאפשרת לו מישות בעתיד - עד כה החלפתי 3 סטים של רמקולים מביות / רצונות כאלו ואחרים והרסיבר היה ועודנו אותו רסיבר.
לי יש סאב אקטיבי אבל אין לו יציאות לרמקולים...
לכן הרסיב מגביר לי את הרמולים ונכון מה שאתה אומר שהאות רק מעובר ע"י הרסיבר לסאב.
מה גם שלפי דעתי הדלה ישנם סאבים שלא יודעים לעשות חלוקה ל5 ערוצים עם מפענחים דיג' כגון (DTS)
ככה שמיכאל לא זרק כסף כי בעצם היא מאפשרת לו מישות בעתיד - עד כה החלפתי 3 סטים של רמקולים מביות / רצונות כאלו ואחרים והרסיבר היה ועודנו אותו רסיבר.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

synth,
אלוהים ישמור! מאיפה הבאת את כל זה? איפה ראית זוג רמקולים רצפתיים איכותיים במחיר של החמישיה ההיא?? וממתי תוספת של רסיבר נמדדת רק ב-15 וואט שהוא מוסיף? את מי בכלל מעניין תוספת של וואטים???
חוץ מזה שפעם העשירית, סאב אקטיבי זה אומר סאב שמגביר את עצמו! לא בהכרח גם את הסטאליטים!
אלוהים ישמור! מאיפה הבאת את כל זה? איפה ראית זוג רמקולים רצפתיים איכותיים במחיר של החמישיה ההיא?? וממתי תוספת של רסיבר נמדדת רק ב-15 וואט שהוא מוסיף? את מי בכלל מעניין תוספת של וואטים???
חוץ מזה שפעם העשירית, סאב אקטיבי זה אומר סאב שמגביר את עצמו! לא בהכרח גם את הסטאליטים!
- giladye
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 509
synth,
בוא נעשה סדר בבלאגן צירפתי תמונה אחורית של החיבורים בשני סאבים טיפוסיים של חברת מורל אודה לך אם תסביר לכולנו להיכן מחברים חמישה רמקולים סטאליטים.
תודה מראש.
בוא נעשה סדר בבלאגן צירפתי תמונה אחורית של החיבורים בשני סאבים טיפוסיים של חברת מורל אודה לך אם תסביר לכולנו להיכן מחברים חמישה רמקולים סטאליטים.
תודה מראש.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
- synth
-
- חבר שרק התחיל

לפי מה שאני רואה במקרה הזה אכן יהיה צורך ברסיבר. כנראה גם במקרה של מיכאל.
לא זו הייתה הנקודה.
לא זו הייתה הנקודה.
- iziko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1192
synth
הנק' הייתה שהבאת דברים כמובנים מאליו מבלי לבדוק אותם במיוחד לדגם הספציפי של מיכאל..
להבא מציע שתנסה לרדת יותר לעומק העניין
המשך יום נעים,
איציק.
הנק' הייתה שהבאת דברים כמובנים מאליו מבלי לבדוק אותם במיוחד לדגם הספציפי של מיכאל..
להבא מציע שתנסה לרדת יותר לעומק העניין
המשך יום נעים,
איציק.
- synth
-
- חבר שרק התחיל

אני אכן הנחתי הנחה שגויה ע"פ הנסיון המועט שלי עם סאבים אקטיביים. בזה אני מודה.
יחד עם זאת,
- הבנאדם עדיין הוציא ימבה כסף על הרסיבר יחסית למה שהוא הולך להגביר
- אם רק היה שואל קודם, אני בטוח שהיה מקבל פה הצעה שבסטריאו היה נהנה הרבה יותר
- ובכל אופן - לא מתחדשים בדבר ואח"כ מבקשים חוות דעת - זה פוינטלס..
מכל מקום הקניה כבר נעשתה ונשאר רק לאחל שהבנאדם ייהנה מזה
יחד עם זאת,
- הבנאדם עדיין הוציא ימבה כסף על הרסיבר יחסית למה שהוא הולך להגביר
- אם רק היה שואל קודם, אני בטוח שהיה מקבל פה הצעה שבסטריאו היה נהנה הרבה יותר
- ובכל אופן - לא מתחדשים בדבר ואח"כ מבקשים חוות דעת - זה פוינטלס..
מכל מקום הקניה כבר נעשתה ונשאר רק לאחל שהבנאדם ייהנה מזה
- giladye
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 509
ראשית, אני מעריך את הכנות שלך כי אין זה דבר פשוט להודות בטעות.
שנית, הבן אדם (מיכאל) רכש מערכת קולנוע ביתית במטרה לשמוע קולנוע ביתי ולא סטריאו, ולשימוש הזה היא מצויינת, וגם מוסיקה הוא ישמע טוב מאוד.
לא הבנתי למה אתה חושב שהוא הוציא ימבה כסף בשביל מה שהוא הולך להגביר, הרמקולים שהוא רכש מתאימים מאוד לרסיבר.
מקריאת השרשור כולו נראה לי שביסוד, הטעות שלך נובעת מזה שאתה חושב שרמקולים סטאליטים הם כמו רמקולים של מחשב ולכן הם לא צריכים הגברה, אך בפועל לא כך הדבר, רמקולים סטאליטים לקולנוע ביתי חייבים הגברה של רסיבר, ולצורך העניין הזה הם לא שונים מרמקולים רצפתיים.
ובאשר להערה השלישית שלך אני לא הייתי מעיר אותה.
שנית, הבן אדם (מיכאל) רכש מערכת קולנוע ביתית במטרה לשמוע קולנוע ביתי ולא סטריאו, ולשימוש הזה היא מצויינת, וגם מוסיקה הוא ישמע טוב מאוד.
לא הבנתי למה אתה חושב שהוא הוציא ימבה כסף בשביל מה שהוא הולך להגביר, הרמקולים שהוא רכש מתאימים מאוד לרסיבר.
מקריאת השרשור כולו נראה לי שביסוד, הטעות שלך נובעת מזה שאתה חושב שרמקולים סטאליטים הם כמו רמקולים של מחשב ולכן הם לא צריכים הגברה, אך בפועל לא כך הדבר, רמקולים סטאליטים לקולנוע ביתי חייבים הגברה של רסיבר, ולצורך העניין הזה הם לא שונים מרמקולים רצפתיים.
ובאשר להערה השלישית שלך אני לא הייתי מעיר אותה.
Emancipate yourselves from mental slavery
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

למה? מכל ההערות שלו אני חושב שהשלישית היא היחידה שנכונה.
- kolokito
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
הלו הלו הלו הלו הלו
שחכנו את הדבר הכי חשוב: מיכאל - תתחדש כאן אצלינו לא בא בלי התניות.....רוצים לראות תמונות של הדיירים החדשים
שחכנו את הדבר הכי חשוב: מיכאל - תתחדש כאן אצלינו לא בא בלי התניות.....רוצים לראות תמונות של הדיירים החדשים
-
מיכאל
-
- חבר פעיל מאוד

את התמונות תקבלו ביום שאני אסיים להסתיר את החוטים בקיר.
אני מאמין שעד אמצע שבוע הבא יהיו תמונות
ותודה על התגובות הרבות שהבאתם.
אני מאמין שעד אמצע שבוע הבא יהיו תמונות
ותודה על התגובות הרבות שהבאתם.
נערך לאחרונה על ידי מיכאל ב 20/02/2008 17:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
מיכאל
-
- חבר פעיל מאוד

ודרך אגב synth השימוש העיקרי שלי הולך להיות ק"ב
ופחות מוזיקה
ופחות מוזיקה
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

הכי חשוב זה תתחדש ותהנה!
- synth
-
- חבר שרק התחיל

אם כך, אני שוב מאחל לך שתיהנה ומצטער אם עוררתי בך סקונד תוטס על הקניה.מיכאל כתב:ודרך אגב synth השימוש העיקרי שלי הולך להיות ק"ב
ופחות מוזיקה...