סיפורי וינטאג'....
אני דווקא מוקסם מהארונית , יש מקום למספיק דיסקים

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
בדיוק-מרטין כבר כתב על זה בשירשור על התערוכה הבינלאומית ויגאל סבו בעצמו יוצא מגדרו ואפילו דרך הטלפון שומעים שיש כאן
סנסציה-הכוונה לאייפוד שעובר שידרוג קטן כלשהו שלא בדיוק עמדתי על טיבו מחובר לdac של msb שעולה בסכ הכל 4250
דולר,האייפוד עצמו דומני 1900 דולר?טוב, המחירים פחות מענינים כרגע-מה שהבנתי מיגאל שאתה מחזיק אייפוד ביד וכמו
שלט עובר בין כל החומרים שיש לך שם ואיכות השמיעה עולה על כל מכשיר קומפקט דיסק,אני מפחד לנסוע אליו לשמוע אלה
אם תעשו למעני מגבית-כל אחד מ13000 שיש כאן ויש לי את הכסף,מה אתם אומרים?
סנסציה-הכוונה לאייפוד שעובר שידרוג קטן כלשהו שלא בדיוק עמדתי על טיבו מחובר לdac של msb שעולה בסכ הכל 4250
דולר,האייפוד עצמו דומני 1900 דולר?טוב, המחירים פחות מענינים כרגע-מה שהבנתי מיגאל שאתה מחזיק אייפוד ביד וכמו
שלט עובר בין כל החומרים שיש לך שם ואיכות השמיעה עולה על כל מכשיר קומפקט דיסק,אני מפחד לנסוע אליו לשמוע אלה
אם תעשו למעני מגבית-כל אחד מ13000 שיש כאן ויש לי את הכסף,מה אתם אומרים?
אמן מייסר
אהה, עכשיו "נרגעתי"
זה "מדבר" אלי כעת רק בעניין של גיבוי המוסיקה הקיימת אצלי בתקליטורים, למקרה לא עלינו, שהם (התקליטורים) יעלמו כלא היו
(אלא אם כן זה נוקאאוט בדקה הראשונה של הסיבוב הראשון...ואני לא מאמין כי- אין יש מאין!)
כמה זמן עבודה וכמה נפח אחסון אמורים להשקיע לטובת המרת 100 תקליטורי מוסיקה באיכות הגבוהה ביותר
(כבסיס לחישוב כ"א על האוסף שלו).
זה "מדבר" אלי כעת רק בעניין של גיבוי המוסיקה הקיימת אצלי בתקליטורים, למקרה לא עלינו, שהם (התקליטורים) יעלמו כלא היו
(אלא אם כן זה נוקאאוט בדקה הראשונה של הסיבוב הראשון...ואני לא מאמין כי- אין יש מאין!)
כמה זמן עבודה וכמה נפח אחסון אמורים להשקיע לטובת המרת 100 תקליטורי מוסיקה באיכות הגבוהה ביותר
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: