משהו מוזר בקשר להיטצי LD900, אולי קונספירציה, כנסו בבקשה
לא יודע בקשר לאחרות, אבל A01 בהחלט מקבלת NR בכניסת HDMI ואור אישר פה אותו דבר לגבי LD9000roeish כתב:אני גם כבר מבולבל לגמרי מזה, להגיד לך אבל מה הכי משגע אותי, כל הזמן מדברים פה שההיטצי LD9000 והסמסונג 81 הן הכי טובות בחיבור למחשב, וזה חוזר פה בכל הודעה שניה, וכל הזמן מהללים את ההיטצי הזו, ובסוף מתברר שהיא בכלל לא תומכת ב NR, אז או שבכל המפרטים טועים או שחל בילבול מסויים אצל האנשים והם לא הגיעו ל NR.amiti כתב:ב-ld900 כמו ב-ld9000 ניתן להגיע 'רק' עד 1080i , לעומת a01 שמגיעה ל-1080p .
האם זה נובע מכך שב-ld900 נותר מעבד התמונה כמו ב-ld9000?...
אין לי מושג כבר....
אור אומר שכל הפאנלים אותו הדבר (של ה LD9000 , LD900,A01) אז זה אומר שגם ה 900 אמורה לקבל NR לא?tomerR כתב:לא יודע בקשר לאחרות, אבל A01 בהחלט מקבלת NR בכניסת HDMI ואור אישר פה אותו דבר לגבי LD9000roeish כתב:אני גם כבר מבולבל לגמרי מזה, להגיד לך אבל מה הכי משגע אותי, כל הזמן מדברים פה שההיטצי LD9000 והסמסונג 81 הן הכי טובות בחיבור למחשב, וזה חוזר פה בכל הודעה שניה, וכל הזמן מהללים את ההיטצי הזו, ובסוף מתברר שהיא בכלל לא תומכת ב NR, אז או שבכל המפרטים טועים או שחל בילבול מסויים אצל האנשים והם לא הגיעו ל NR.amiti כתב:ב-ld900 כמו ב-ld9000 ניתן להגיע 'רק' עד 1080i , לעומת a01 שמגיעה ל-1080p .
האם זה נובע מכך שב-ld900 נותר מעבד התמונה כמו ב-ld9000?...
אין לי מושג כבר.......
ובקשר למפרט החסר, אף אחד לא מצא את הניגודיות הסטטית של ה 900 (כתוב שחור על גבי לבן)
דבר מוזר שאמרו לי בראפ ששאלתי מה ההבדל בין ה 9000 ל 900, זה שהוא אמר שזה בדיוק אותו הדבר רק שה 900 חדש ושיש לו טיונר דיגיטלי, דבר שאין ל 9000, זה הגיוני?
מהירות התגובה של הפאנל ב-900 6MS
מהירות התגובה של הפאנל ב-9000 7MS
מכאן המסקנה שה-900 משמשת בפאנלים חדשים יותר :6MS וניגודיות (לא דינאמית) 1000 . מלבד העובדה הזו , הטיונר הדיגיטלי וכיסוי הרמקולים השחור אין הבדל(כנראה).
מכאן המסקנה שה-900 משמשת בפאנלים חדשים יותר :6MS וניגודיות (לא דינאמית) 1000 . מלבד העובדה הזו , הטיונר הדיגיטלי וכיסוי הרמקולים השחור אין הבדל(כנראה).
איפה ראית של 900 יש 6MS?amiti כתב:מהירות התגובה של הפאנל ב-900 6MS
מכאן המסקנה שה-900 משמשת בפאנלים חדשים יותר :6MS וניגודיות (לא דינאמית) 1000 . מלבד העובדה הזו , הטיונר הדיגיטלי וכיסוי הרמקולים השחור אין הבדל(כנראה)....
[left]Key Features:
זה מתוך העמוד האוסטרלי לגבי ה-37LD900DTA
- * 94cm (37") High Definition LCD TV
* Number of pixels: 1366 x 768
* Aspect ratio: 16:9
* Digital/ Analogue Tuner Integrated
* 2 x component video with analogue audio (RCA)
* HDMI input: 1
* 6 ms response time
* Matrix surround sound
* Picture aspect modes: 4:3, Panoramic, Cinema, Full
* PC connection
* Easy input switching from the remote control
* Fixed desk stand
* Subwoofer output
* Headphone socket
* On/ Off timer
זה מתוך העמוד האוסטרלי לגבי ה-37LD900DTA
וואלה... אז לא יודע כבר מה לאמר, כניראה שראפ ממש לא מאורגנים.... אני לא מבין איך יבואן שמכבד את עצמו לא מספק מידע כמו שצריך... אגב גם בביג בוקס שמתיימרים להיות מקצועיים מאוד רשום שיש למסך 7MS...amiti כתב:[left]Key Features:
[/left]
- * 94cm (37") High Definition LCD TV
* Number of pixels: 1366 x 768
* Aspect ratio: 16:9
* Digital/ Analogue Tuner Integrated
* 2 x component video with analogue audio (RCA)
* HDMI input: 1
* 6 ms response time
* Matrix surround sound
* Picture aspect modes: 4:3, Panoramic, Cinema, Full
* PC connection
* Easy input switching from the remote control
* Fixed desk stand
* Subwoofer output
* Headphone socket
* On/ Off timer
זה מתוך העמוד האוסטרלי לגבי ה-37LD900DTA...
אני מקווה ש keyser אכן יצליח לפתור את המחלוקות האלה ויימצא למעננו (וניראה לי שגם למען ראפ ולמען המון חנויות ואתרים) את המפרט האמיתי של המסך הנ"ל (כולל הניגודיות הסטטית האמיתית).
לדעתי ב-37LD900DTA
- מהירות תגובה :6MS
ניגודיות 'סטטית' :1000 (מתוך אתר של יצרן הפאנל)
ניגודיות דינמית :10000 כמו כל המסכים של היטאצ'י (מספר די סתמי לדעתי , הרי הוא לא השתנה גם כשהפאנלים הוחלפו לטובים יותר)
מעבד תמונה - זהה למעבד שבדגמים הקודמים ולזה שב 9000 (תואם 'רק' ל-1080i ולא 1080p כמו ב-A01)
דווקא בכל החנויות אומרים שה A01 הוא דגם כושל והם ממליצים על ה 900.amiti כתב:לדעתי ב-37LD900DTAלסיכום - ה900 חדשה יותר מה-9000 אבל ה-A01 מתקדמת קצת יותר - התוכנה(מעבד התמונה וכו') עדכנית יותר.
ניגודיות דינמית :10000 כמו כל המסכים של היטאצ'י (מספר די סתמי לדעתי , הרי הוא לא השתנה גם כשהפאנלים הוחלפו לטובים יותר)
מעבד תמונה - זהה למעבד שבדגמים הקודמים ולזה שב 9000 (תואם 'רק' ל-1080i ולא 1080p כמו ב-A01)...
גם לפי מה שראפ אמרו ל keyser הניגודיות הסטטית היא 1:1200 ב 900, וניראה לי שראיתי באיזה מקום שגם ל A01 יש ניגודיות כזו.amiti כתב:לדעתי ב-37LD900DTAלסיכום - ה900 חדשה יותר מה-9000 אבל ה-A01 מתקדמת קצת יותר - התוכנה(מעבד התמונה וכו') עדכנית יותר.
מעבד תמונה - זהה למעבד שבדגמים הקודמים ולזה שב 9000 (תואם 'רק' ל-1080i ולא 1080p כמו ב-A01)...
מתוך האתר של יצרן הפאנלים IPS ALPHA :
][left][/left]
- Screen Size 94 / 37 cm / inches
Number of Pixels 1,366×768 pixels
Pixel Pitch 0.6×0.6 mm
Useful Display Range 820×461 mm
Display Mode IPS Pro
Number of Display Colors 16,777,216 colors
Gray Level 256
Contrast 1,000
Luminance 500 cd/m2
Response Time 6 ms
Viewing Angle Vertically and Horizontally: 178° (CR > 100)
Outside Dimensions 877x517x56 (max.)mm
Weight 9,500g
Power Consumption 120W
Commercial Production Period : Now in commercial production...
roeish,
יש לי רעיון שיעבוד בטוח ויהיה הכי אמין שיש...
שלח מייל לHITACHI העולמית ותשאל אותם איזה פאנל בדיוק יש למסך ומה הנותנים המדויקים של כל אחד מהדגמים שמעניינים אותך, אם הם יפנו אותך ליבואן המקומי (ראפ) אז תגיד להם שהם בעצמם לא בטוחים לגבי הניגודיות הסטטית שלו...
מה אתה אומר?
יש לי רעיון שיעבוד בטוח ויהיה הכי אמין שיש...
שלח מייל לHITACHI העולמית ותשאל אותם איזה פאנל בדיוק יש למסך ומה הנותנים המדויקים של כל אחד מהדגמים שמעניינים אותך, אם הם יפנו אותך ליבואן המקומי (ראפ) אז תגיד להם שהם בעצמם לא בטוחים לגבי הניגודיות הסטטית שלו...
מה אתה אומר?
טוב יש קצת התקדמות, קודם כל מצאתי באתר HI-FI שהם שינו את הנתונים של המסך LD900 לזה שיש לו 6ms ולא 7, בנוסף לכך הם הוסיפו שיש לו טיונר דיגיטלי ואנלוגי, זה שופך קצר אור על המסך, אך עדיין כולנו מחכים לנתונים הרשמיים, וכמובן למספר הניגודיות הסטטית שלו!!
אגב ישנה עוד התפתחות, מצאתי משתמש בפורום שרכש את המסך הזה (ראיתי הודעה שלו בפורום אודיו שהוא מחפש לבנות מערכת למסך שלו), שלחתי לו הודעה פרטית שינסה למצוא בחוברת שהוא קיבל עם המסך, נחכה להתפתחות גם בגיזרת keyser שבודק את העניין וגם בגיזרת היטצ'י ששלחתי אליהם מייל
אגב ישנה עוד התפתחות, מצאתי משתמש בפורום שרכש את המסך הזה (ראיתי הודעה שלו בפורום אודיו שהוא מחפש לבנות מערכת למסך שלו), שלחתי לו הודעה פרטית שינסה למצוא בחוברת שהוא קיבל עם המסך, נחכה להתפתחות גם בגיזרת keyser שבודק את העניין וגם בגיזרת היטצ'י ששלחתי אליהם מייל