כי זה מה שהבטיחו.mikele כתב:אם זה כולל את ערוצי ה"בקרוב", למה נעצרת ב-4?.......
ה "בקרוב" האחרים יעלו כנראה כסף.

כי זה מה שהבטיחו.mikele כתב:אם זה כולל את ערוצי ה"בקרוב", למה נעצרת ב-4?.......

לא צריך לנחש, למצב הזה כבר יש תקדים, הסברתי זאת בעבר בפורום אחר. כל ערוץ בחבילת הבסיס אשר יש לו פלטפורמה בHD ישודר בחינם ללקוח אשר ישכור ממיר HD. ערוץ הספורט HD לוקח את מרבית תכניו בשילוב מספורט 5 + וספורט 5 Live ועל כן, נכון לעכשיו הוא הערוץ היחיד שיהיה בתשלום בנפרד. השאלה שעולה היא מה יהיה על ערוצים בHD שאין לה פלטפורמה רגילה כלל וכלל, דוגמת ערוץ VOOM International בHOT.oferlaor כתב:יתכן שיהיו בעתיד ערוצים בתשלום, אבל עד כמה שאני מעודכן, ערוץ הסדרות לא ידרוש תשלום נוסף.
לדעתי גם MGM לא ידרוש תשלום נוסף, אבל זה כבר ניחוש שלי בלבד....

איפה שהוא נראה לי שאם יש לבחור מכתב רשמי של YES, הם לא בדיוק החליטו להתנכל למי שכתב מכתב נזעם...smallville4r כתב:kwintner, אני חושב שבגלל שכתבת מכתב נזעם ל- yes עם כל טענותיך על השרות הנוגע ל- yesHD, התעצבנו עליך שם, והחליטו להחזיר לך מכתב מתנכל.
אני אישית, ביררתי 3 פעמים לפני שהצטרפתי והובטח לי שארבעת הערוצים yesHD, ערוץ הסדרות HD, ערוץ MGM-HD וערוץ NGC-HD יינתנו ללא כל תוספת תשלום. לעומת זאת, ערוץ הספורט HD יהיה פתוח חינם עד ה- 31.3.08 לכל בעלי ממיר HD.
אם יתברר שאכן ייגבה על הערוצים הנ"ל תשלום נוסף, אני אתנתק מהשירות בפרט ומ- yes בכלל. וד"א אני ממליץ לכל בעלי הממיר לעשות זאת במידה שזה נכון....

בוקר טוב אליהו רוצה כוס קקאו?rgb31 כתב:אגב משיחה שלי עם נציג יס HD ונציגת קישריי לקוחות הובהר לי חד משמעית שלא יהיה ערוץ MGM ושהנציג שהבטיח שיהיה כניראה טעה ( תרוץ קבוע )
הבטחות לחוד ומעשים לחוד
ממש לא ברורה לי ההיתנהלות הזו של אינפורמציה מטעה ושיקרית
מה יס מיתכוונת להשיג דרך היתנהגות לא אמינה זו ?
העיקר שאת הכסף שלנו הם גובים בזמן ופה הם לא טועים...

אפשר בבקשה להוריד את עוצמת ההתלהמות?מזמן אמרתי ששני החברות הללו הם
חברות ביזיון ושקרניות זה מתחיל בהבטחות רבות ונגמר בשקרים רבים...

ride כתב:XVision,
ביום שלישי ורביעי הקרוב ישודרו שידורים חיים ב HD מליגת האלופות. כבר שבוע יש פרומואים בנושא...

ride כתב:XVision,
לפחות תהיה הוגן במידע שאתה מוסר. שידורי ה HD החלו ב 27.12, לפני חודש וחצי ! ליגת האלופות חוזרת השבוע ואיתה השידורים החיים....