הודעת פניות הציבור שלYES שב-31.3.08 כל ערוצי HD יהיו בתשלום

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
מסכם_עניין
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422

שליחה

mikele כתב:אם זה כולל את ערוצי ה"בקרוב", למה נעצרת ב-4?....
...
כי זה מה שהבטיחו.

ה "בקרוב" האחרים יעלו כנראה כסף.

kwintner פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

קראתי את כל התגובות וכל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה,שדיבר עם נציג שרות כזה או אחר ושברר,אבל לצערי הרב כל מה שאתם אומרים הוא רק לאחר שיחות טלפוניות עם נציגי שרות שיתכן ואינם יודעים,אני פניתי אליהם במכתב תלונה רשמי על נייר פירמה שלי,ויש לי את תגובתם בכתב ,אני מבהיר שוב -בכתב,ממחלקת פניות הציבור על נייר של YES, וכל מה שכתבתי הוא ציטוט מילה במילה מהתשובה שקיבלתי בכתב,אז בטח שזה אינו שטויות,אני מצאתי לנכון לעדכן את חברי האתר, ובקשתי שמי שמקורב יבדוק,ואם התשובה היא מעופר שזה לא נכון,אחרי שבדק זה ירגיע אותי,אבל אחרת...
דרך אגב עם עופר רוצה אני יכול לפקסס לו את המכתב שלהם.

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

שליחה

נשמע כמו תרמית גדולה של חברת יס!

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

שליחה

מתוך האתר של יס -

yesHD כוללת:
מחיר חבילת yesHD הינו 39.90* ש"ח לחודש. החבילה כוללת:
• מפענח HD חדש בשכירות חודשית של 39.90* ש"ח
• ממשק משתמש חדש ויחודי
• ערוץ סרטים וערוץ ובו מיטב תכני National Geographic בפורמט HD.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407

שליחה

oferlaor כתב:יתכן שיהיו בעתיד ערוצים בתשלום, אבל עד כמה שאני מעודכן, ערוץ הסדרות לא ידרוש תשלום נוסף.

לדעתי גם MGM לא ידרוש תשלום נוסף, אבל זה כבר ניחוש שלי בלבד.
...
לא צריך לנחש, למצב הזה כבר יש תקדים, הסברתי זאת בעבר בפורום אחר. כל ערוץ בחבילת הבסיס אשר יש לו פלטפורמה בHD ישודר בחינם ללקוח אשר ישכור ממיר HD. ערוץ הספורט HD לוקח את מרבית תכניו בשילוב מספורט 5 + וספורט 5 Live ועל כן, נכון לעכשיו הוא הערוץ היחיד שיהיה בתשלום בנפרד. השאלה שעולה היא מה יהיה על ערוצים בHD שאין לה פלטפורמה רגילה כלל וכלל, דוגמת ערוץ VOOM International בHOT.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ואם יגדירו את הסרטים בHD
כערוץ הסרטים פרימיום סילבר גולד פלטינום מגה סטאר?
אה HD
אין לו פלטפורמה בערוצים הרגילים

אז אפשר לגבות עליו פרימיום?
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 12/02/2008 23:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407

שליחה

לא כל כך הבנתי את הניסוח, אבל בעיקרון גם היום בכדי לקבל את חבילת "בסיסHD" על לקוח צריך קודם כל להיות מנוי בחבילת הסרטים בנוסף לחבילת הבסיס. כך שתנאי זה בעצם מאפשר את קיומו של ערוץ הסרטים בHD והן את ערוץ הסדרות בHD (כיוון שye stars2 קיים אף הוא בחבילת הסרטים).

בעיקרון, זה עובד בערך כך. נגיד שעולה ערוץ CNN-HD (לא שזה בתכנון, רק לשם דוגמה) כיוון שהוא ממוקם בחבילת הבסיס הוא אוטומטית מצטרף לחבילת "בסיסHD". אך אם לדוגמא יעלה ערוץ !E-HD אז לקוח אשר רכש את המקביל של הערוץ בSD יקבל את הערוץ בHD ללא תשלום, אך אם ללק' אין את הערוץ בHD יצטרך לשלם בנפרד.

אני מפנה אותך לחברת Direct האמריקאית כדי לבחון דוגמאות נוספות בהתאם.
www.directv.com

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אני לא חושב שיס מעתיקים כל דבר שקורה בחברות אחרות.
מה שתכוונתי הוא שמאוד קל לומר שלערוץ HD אין ייצוג בערוצים הרגילים
ולכן הוא מתומחר פרימיום מלכתחילה

זה מה שמדאיג כל הזמן
היכולת ליוצר זליגת תכנים מערוץ לערוץ
מםרימיום לפריום אקסטרא
העם דורש..... כל מיני דברים

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

kwintner, אני חושב שבגלל שכתבת מכתב נזעם ל- yes עם כל טענותיך על השרות הנוגע ל- yesHD, התעצבנו עליך שם, והחליטו להחזיר לך מכתב מתנכל.

אני אישית, ביררתי 3 פעמים לפני שהצטרפתי והובטח לי שארבעת הערוצים yesHD, ערוץ הסדרות HD, ערוץ MGM-HD וערוץ NGC-HD יינתנו ללא כל תוספת תשלום. לעומת זאת, ערוץ הספורט HD יהיה פתוח חינם עד ה- 31.3.08 לכל בעלי ממיר HD.

אם יתברר שאכן ייגבה על הערוצים הנ"ל תשלום נוסף, אני אתנתק מהשירות בפרט ומ- yes בכלל. וד"א אני ממליץ לכל בעלי הממיר לעשות זאת במידה שזה נכון.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

smallville4r כתב:kwintner, אני חושב שבגלל שכתבת מכתב נזעם ל- yes עם כל טענותיך על השרות הנוגע ל- yesHD, התעצבנו עליך שם, והחליטו להחזיר לך מכתב מתנכל.

אני אישית, ביררתי 3 פעמים לפני שהצטרפתי והובטח לי שארבעת הערוצים yesHD, ערוץ הסדרות HD, ערוץ MGM-HD וערוץ NGC-HD יינתנו ללא כל תוספת תשלום. לעומת זאת, ערוץ הספורט HD יהיה פתוח חינם עד ה- 31.3.08 לכל בעלי ממיר HD.

אם יתברר שאכן ייגבה על הערוצים הנ"ל תשלום נוסף, אני אתנתק מהשירות בפרט ומ- yes בכלל. וד"א אני ממליץ לכל בעלי הממיר לעשות זאת במידה שזה נכון.
...
איפה שהוא נראה לי שאם יש לבחור מכתב רשמי של YES, הם לא בדיוק החליטו להתנכל למי שכתב מכתב נזעם...

אבל - זו תיאורה מעניינת... :oops:

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602

שליחה

אגב משיחה שלי עם נציג יס HD ונציגת קישריי לקוחות הובהר לי חד משמעית שלא יהיה ערוץ MGM ושהנציג שהבטיח שיהיה כניראה טעה ( תרוץ קבוע )
הבטחות לחוד ומעשים לחוד
ממש לא ברורה לי ההיתנהלות הזו של אינפורמציה מטעה ושיקרית
מה יס מיתכוונת להשיג דרך היתנהגות לא אמינה זו ?
העיקר שאת הכסף שלנו הם גובים בזמן ופה הם לא טועים

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

אולי זה הפיתרון לכל ההבטחות בעל פה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505831,00.html
גיא, אני ואתה ודי!

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

rgb31 כתב:אגב משיחה שלי עם נציג יס HD ונציגת קישריי לקוחות הובהר לי חד משמעית שלא יהיה ערוץ MGM ושהנציג שהבטיח שיהיה כניראה טעה ( תרוץ קבוע )
הבטחות לחוד ומעשים לחוד
ממש לא ברורה לי ההיתנהלות הזו של אינפורמציה מטעה ושיקרית
מה יס מיתכוונת להשיג דרך היתנהגות לא אמינה זו ?
העיקר שאת הכסף שלנו הם גובים בזמן ופה הם לא טועים
...
בוקר טוב אליהו רוצה כוס קקאו?
מזמן אמרתי ששני החברות הללו הם
חברות ביזיון ושקרניות זה מתחיל בהבטחות רבות ונגמר בשקרים רבים
אני מאמין ששידורי הHD יהפכו בדיוק כמו לשידורי
הספורט בארץ עם 5+ספורט 1 ו2 5 לייב 5גולד (מי יודע אולי בקרוב
5 פלטינום :lol: ) גם לי אמרו שיש דמי קנס התנתקות של
800 ש"ח בגלל ההתחייבות שלי לאינטרנט שגם כך אני ממשיך עם
בזק חברת האם של יס ועד היום אין להם
את החוזה שחתמתי עליו!! למה כי לא חתמתי!!! :roll:
אני במשרד התנתקתי מהוט ובבית שוב מחכה לניתוק מיס
והפעם זה סופי לצערי :@
אור שפע ואהבה

XVision
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

ל יש עיקרון מאוד ברור : אם לא מקבל מה שהובטח לי אני מחזיר את זה . בגלל זה YES-HD החזיק מעמד אצלי 4 ימים לפני שהחזרתי אותו וקיבלתי את מלוא תמורת הכסף בחזרה .
אם אתם מחפשים תשובות לאיך נפלתם קורבנות לתרמית כזו לא צריכים ללכת רחוק . היתה התלהבות בלתי מוצדקת כבר חודשים לפני תחילת השידורים . האתר הזה בעצמו הביא סקירות מנופחות ולא מדויקות . יס בעצמה התחילה לשווק אגרסיבית עם פרסומות בכל הערוצים על נפלאות YES-HD . הכל כדי למשוך לתרמית כמה שיותר לקוחות . הם הצליחו .
רובינו רכשנו את החבילה בגלל ההבטחות לשידורים ישירים מליגת האלופות וליגות מובחרות באירופה וערוצים רבים של סרטים , סדרות , סרטים דוקומנטריים .
למרות שליגת האלופות עוד לא חזרה , כל הליגות האחרות באירופה משחקות כבר כמה חודשים . איפה השידורים שהבטיחו ב-HD ? אין . אל תצפו שכשליגת האלופות תחזור , תראו ממנה דקה אחת של HD כי להערכתי זה לא יקרה .
היו כמה חברים באתר שהזהירו בפני התרמית הזו כבר לפני תחילת שידורי YES-HD. אני התעלמתי מהם וטעיתי . לא יודע מה עלה בגורלם אבל מאז שניסו לפתוח את עיניניו נעלמו או הועלמו מהאתר . המידע שמסרו היה אמין ומדויק . חבל .

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

XVision,

ביום שלישי ורביעי הקרוב ישודרו שידורים חיים ב HD מליגת האלופות. כבר שבוע יש פרומואים בנושא

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78956
שם מלא: עפר לאור

שליחה

tiptip,
מזמן אמרתי ששני החברות הללו הם
חברות ביזיון ושקרניות זה מתחיל בהבטחות רבות ונגמר בשקרים רבים
...
אפשר בבקשה להוריד את עוצמת ההתלהמות?

תודה.

XVision
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

איזה יופי ! מצטער , לא ידעתי . תהנו .
לקיים הבטחה אחרי שלושה חודשים זה גם יפה .
ride כתב:XVision,

ביום שלישי ורביעי הקרוב ישודרו שידורים חיים ב HD מליגת האלופות. כבר שבוע יש פרומואים בנושא
...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

XVision,

לפחות תהיה הוגן במידע שאתה מוסר. שידורי ה HD החלו ב 27.12, לפני חודש וחצי ! ליגת האלופות חוזרת השבוע ואיתה השידורים החיים.

XVision
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ride ,
ההבטחות של יס החלו הרבה לפני 27.12 . גם אני היתי תמים והתחברתי כדי שאוכל לצפות בתכנים שהובטחו . כשגיליתי שבמקום משחקים בשידורים חיים יס משדרת שקופיות בשידור ישיר באיכות HD הסקתי את המסקנות ולא מתכוון לחזור . האמון שלי ביס נסדק .
27.12-20.2 זה נראה יותר כמו חודשיים אבל פרק הזמן לא העיניין כאן . יס הבטיחו חוץ משידורים מליגת האלופות גם שידורים ישירים גם מליגות המובחרות באירופה ב-HD . איפה השידורים האלה ? חודשיים לא מספיקים אפילו לשידור אחד ?
אז זה העיניין בחבילת HD5 ובכלל YES-HD ? שני משחקים ישירים מליגת האלופות בשבוע במשך חודשיםיים תמורת 40 שח עם התחיבות לשלוש שנים ?
ride כתב:XVision,

לפחות תהיה הוגן במידע שאתה מוסר. שידורי ה HD החלו ב 27.12, לפני חודש וחצי ! ליגת האלופות חוזרת השבוע ואיתה השידורים החיים.
...

zayon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104

שליחה

בדקתי לפני מספר ימים וגם כשהתחברתי אמרו לי שתוספת תהה רק לספורט .
בעתיד הרחוק יותר נשלם על הזמנת סרט כמו כל הזמנה.
אז ניתן להיות רגועים לפחות כרגע

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”