לא מצליח להריץ סרט בלו-ריי מלא
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
המחשב שעליו אני מדבר זה HP Pavilon שולחני ויש בו כרטיס NVIDIA GF 8500GT
מעבד Core 2 Due E4400
1GB
VISTA
לא נראה לי שלמחשב כזה אמור להיות בעיה לסחוב סרט בלו ריי מלא
מעבד Core 2 Due E4400
1GB
VISTA
לא נראה לי שלמחשב כזה אמור להיות בעיה לסחוב סרט בלו ריי מלא
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אייזיק,
כאמור מדובר במחשב מותג שמגיע מוכן ומורכב ע"י HP
לפיכך, אין לי מושג האם הכרטיס עדכני או לא.
מה שכן, אני יכול לנסות להעביר את הסרט למחשב הנוסף שיש לי בסלון, שהוא כבר HTPC יעודי. שם יש כרטיס ATI 2600XT וגם כל המקודדים הנחוצים מותקנים.
אם הסרט ירוץ שם כהלכה, אז יתכן שיש באמת בעיה בעדכון הכרטיס, או שמשהו במקודדים לא מותקן או מוגדר כמו שצריך.
אני אעדכן כאן.
guyezra
תודה שטרחת לבדוק. האמת שמראש היה לי קצת קשה להאמין שהבעיה היא בסרט עצמו, למרות שהכול אפשרי...
ZeppeliN
לא מדברים על דברים כאלה בגלוי. תשאל אנשים במסר פרטי, אני בטוח שתקבל תשובה
כאמור מדובר במחשב מותג שמגיע מוכן ומורכב ע"י HP
לפיכך, אין לי מושג האם הכרטיס עדכני או לא.
מה שכן, אני יכול לנסות להעביר את הסרט למחשב הנוסף שיש לי בסלון, שהוא כבר HTPC יעודי. שם יש כרטיס ATI 2600XT וגם כל המקודדים הנחוצים מותקנים.
אם הסרט ירוץ שם כהלכה, אז יתכן שיש באמת בעיה בעדכון הכרטיס, או שמשהו במקודדים לא מותקן או מוגדר כמו שצריך.
אני אעדכן כאן.
guyezra
תודה שטרחת לבדוק. האמת שמראש היה לי קצת קשה להאמין שהבעיה היא בסרט עצמו, למרות שהכול אפשרי...
ZeppeliN
לא מדברים על דברים כאלה בגלוי. תשאל אנשים במסר פרטי, אני בטוח שתקבל תשובה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עדכון:
העברתי את הסרט למחשב ה-HTPC והנה הפלא ופלא, זה רץ בלי שום בעיה.
המסקנה-יתכן שזה עניין של עדכון דרייבר, כפי שאמר אייזיק, או שמשהו אצלי במקודדים לא מוגדר כהלכה.
ועכשיו לסרט עצמו (לא לתוכן, כמובן), כי דיברנו די הרבה על ההבדלים בין סרט בלו ריי מלא, לבין סרט מכווץ-
ובכן, הפתיח אכן נראה מדהים. אבל אז, כמה מאכזב. אחרי שאני בוחר ב-PLAY , האיכות נראית לא יותר טוב מאשר DVD רגיל (קניתי את האורגינל על דיסק)!
חוץ מזה, אין תרגום עברי, ואני לא יודע אם אפשר "להדביק" לשם כתוביות בעברית ממקור חיצוני, ואם כן, אז איך בכלל עושים זאת.
שורה תחתונה: הטלוויזיה שלי אמנם לא עברה עדיין כיול מקצועי , אבל אני לא חושב שהשיפור עשוי להיות כזה דרסטי. ולכן עד שלא יוכח לי אחרת, אני לא רואה שום נחיצות בחיפוש אחר סרטים מלאים, גם אם ימצא פתרון לבעיה של הכתוביות...
העברתי את הסרט למחשב ה-HTPC והנה הפלא ופלא, זה רץ בלי שום בעיה.
המסקנה-יתכן שזה עניין של עדכון דרייבר, כפי שאמר אייזיק, או שמשהו אצלי במקודדים לא מוגדר כהלכה.
ועכשיו לסרט עצמו (לא לתוכן, כמובן), כי דיברנו די הרבה על ההבדלים בין סרט בלו ריי מלא, לבין סרט מכווץ-
ובכן, הפתיח אכן נראה מדהים. אבל אז, כמה מאכזב. אחרי שאני בוחר ב-PLAY , האיכות נראית לא יותר טוב מאשר DVD רגיל (קניתי את האורגינל על דיסק)!
חוץ מזה, אין תרגום עברי, ואני לא יודע אם אפשר "להדביק" לשם כתוביות בעברית ממקור חיצוני, ואם כן, אז איך בכלל עושים זאת.
שורה תחתונה: הטלוויזיה שלי אמנם לא עברה עדיין כיול מקצועי , אבל אני לא חושב שהשיפור עשוי להיות כזה דרסטי. ולכן עד שלא יוכח לי אחרת, אני לא רואה שום נחיצות בחיפוש אחר סרטים מלאים, גם אם ימצא פתרון לבעיה של הכתוביות...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מסך FHD של שארפאייזיק כתב:איזה מסך יש לך ?
איזה רזולוציה המחשב שולח למסך ובאיזה חיבור ?...
חיבור DVI-HDMI
עם הרזולוציה של המסך אני משחק לפי התכנים. כאשר מדובר ב-1080p אני מעביר לרזולוציה המכסימלית. כאשר הסרט ברזולוציה נמוכה יותר, אני מוריד רזולוציה גם במחשב.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה אתה מוריד רזולוציה במחשב?bariko כתב:מסך FHD של שארפאייזיק כתב:איזה מסך יש לך ?
חיבור DVI-HDMI
עם הרזולוציה של המסך אני משחק לפי התכנים. כאשר מדובר ב-1080p אני מעביר לרזולוציה המכסימלית. כאשר הסרט ברזולוציה נמוכה יותר, אני מוריד רזולוציה גם במחשב....
תשלח לטלויזיה תמיד NR.
או שבדקת וראית שהמסך עושה עבודה טובה יותר מהמחשב?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

פשוט נראה לי שב- 720P ועוד יותר מכך, בתכנים שהם בכלל לא HD -התמונה יותר טובה כאשר אני מוריד מהרזולציה המכסימלית של המסך.guyezra כתב:למה אתה מוריד רזולוציה במחשב?bariko כתב:מסך FHD של שארפאייזיק כתב:איזה מסך יש לך ?
חיבור DVI-HDMI
עם הרזולוציה של המסך אני משחק לפי התכנים. כאשר מדובר ב-1080p אני מעביר לרזולוציה המכסימלית. כאשר הסרט ברזולוציה נמוכה יותר, אני מוריד רזולוציה גם במחשב....
תשלח לטלויזיה תמיד NR.
או שבדקת וראית שהמסך עושה עבודה טובה יותר מהמחשב?...
אני אומר זאת בהסתייגות, כי אני לא חד עין במיוחד...