שמעון מזרחי הרס אותי!
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נ.ב. אני אדום ירושלמי, לא תל אביבי (סתם הבהרה).
Silence speaks louder than words
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
איך אתה משחק אותה אובייקטיבי, אתה אדום ולא מצפים משכמוך לגלות סימפטיה למכבי.Giliboy כתב:אני מניח שאני אוהד הפועל לא פחות ממך, אבל אני יודע לשמור על אובייקטיביות. ישנם אנשים שששמם קשור בהפועל ת"א והם מעוררים בי גועל לא פחות מהחבר'ה האלה (ע"ע שאול אייזנברג, למשל..)MetalliJoe כתב:ההתנצלות שלו הגיעה בשניה שהוא ידע על כך, בשידור ברדיו. תראה, אם אני, אוהד הפועל שרוף, מגן על הבנאדם, אז תבין שהוא באמת בסדר. הלוואי עוד אנשים כמוהו במכבי, היא היתה נראית נורמלית לגמרי....
קראת מה כתבתי קודם? הבנאדם אומר בשידור חי ברדיו כי איגוד הכדורסל לא יידע את הקבוצה בדבר החובה להישאר בטקס.
רבאק, מה אנחנו מטומטמים או מה..?...
אני מסכים שמה שמכבי עשו לא במקום אך אני בטוח שהם לא עשו זאת בכוונה הם פשוט היו מאוכזבים וכועסים עקב מה שקרה ואנשים במצבים כאלה נוטים להגיב בצורות כאלה.
בכל זאת הם לא הרגו אף אחד ולא נהגו באלימות. לא שופטים אדם בעת צערו.
שלא תחשוב שאני מאשים מישהו בהפסד מלבד את המועדון שלי למרות שלשופטים היה חלק לא קטן.
עכשיו, אל תבוא ותשחק אותה שאתה נגד אנשי הפועל גם כן, כי שאול אייזנברג הוא יקיר אוהדי מכבי על זה שהוא פירק את הפועל ת"א ואת מגרש החניה החדש בת"א ולכן אין אוהד אחד של הפועל שמחשיב אותו כהפועליסט.
לסיכום: אני לא מצפה משונאי מכבי להבין את מה שקרה, שימחו לכם ביום חגכם שחל פעם ביובל כי כמו שכבר למדתם הרבה רגעים של שמחה אין לכם ובכלל הפועל ת"א(יש דבר כזה?)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה טועה ובענק.shraga007 כתב:אני מסכים שמה שמכבי עשו לא במקום אך אני בטוח שהם לא עשו זאת בכוונה הם פשוט היו מאוכזבים וכועסים עקב מה שקרה ואנשים במצבים כאלה נוטים להגיב בצורות כאלה.
שלא תחשוב שאני מאשים מישהו בהפסד מלבד את המועדון שלי למרות שלשופטים היה חלק לא קטן....
רשמתי את זה גם בשירשור של ג'ו אתמול.
וזה נכון על אחת כמה וכמה כשמדברים על קבוצה שמגדירה את עצמה כ-"קבוצה של המדינה" שנהנתה לא פעם ולא פעמיים משיפוט בייתי.guyezra כתב: (ולמקרה שהתכוונת ברצינות, עשרות פעמים הקבוצות שהיו מול מכבי בדיוק באותו מעמד וחטפו התקף דיכאון מהפסד, התגברו על הרצון להסתגר וכיבדו את הנוכחות של נשיא המדינה ואת המעמד)...
- shraga007
- חבר מכור קשה

guyezra כתב:אתה טועה ובענק.shraga007 כתב:אני מסכים שמה שמכבי עשו לא במקום אך אני בטוח שהם לא עשו זאת בכוונה הם פשוט היו מאוכזבים וכועסים עקב מה שקרה ואנשים במצבים כאלה נוטים להגיב בצורות כאלה.
שלא תחשוב שאני מאשים מישהו בהפסד מלבד את המועדון שלי למרות שלשופטים היה חלק לא קטן....
רשמתי את זה גם בשירשור של ג'ו אתמול.
וזה נכון על אחת כמה וכמה כשמדברים על קבוצה שמגדירה את עצמה כ-"קבוצה של המדינה" שנהנתה לא פעם ולא פעמיים משיפוט בייתי.guyezra כתב: (ולמקרה שהתכוונת ברצינות, עשרות פעמים הקבוצות שהיו מול מכבי בדיוק באותו מעמד וחטפו התקף דיכאון מהפסד, התגברו על הרצון להסתגר וכיבדו את הנוכחות של נשיא המדינה ואת המעמד)......
כמו שכבר אמרתי, לא מצפה מאוהדי הפועל להבין או להפגין סימפטיה.
מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, היא קבוצה מצליחה שאנשים אוהבים לתפוס גל על ההצלחה שלה.
מי שלא מכביסט לא יבין לעולם את המושג "מכביזם".
אמרתי כבר, לא מאשים אף אחד בהפסד חוץ מאת המועדון שלנו.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

זה בהחלט לא מקובל ולא מכובד, והם היו צריכים לכבד את המעמד, את נשיא המדינה ואת הקבוצה היריבה שירקה דם בשביל לנצח אותם. אבל אני בהחלט מבין אותם, כזאת אכזבה זה משהו שבאמת קשה להתגבר עליו, וכשאתה מרגיש מקופח (שערוריה בפני עצמה, איך הם מעיזים להרגיש כך) קשה לך לכבד את היריב שלך. חבל, אבל באמת לא נורא.
תגובות כאלה של אוהדי מכבי באמת יכולות להוציא אותי מדעתי! זאת כבר חוצפה לשמה!shraga007 כתב:שימחו לכם ביום חגכם שחל פעם ביובל כי כמו שכבר למדתם הרבה רגעים של שמחה אין לכם...
- shraga007
- חבר מכור קשה

גם אני לא מקבל את ההתנהגות וחושב שהיה עליהם לכבד גם את ירושלים וגם את הנשיא.
אין לי ולו תלונה אחת נגד ירושלים, למרות שאני צהוב, באירופה שהם משחקים נגד קבוצות מחו"ל אני בעדם.
אבל ההתנהגות של האוהדים שלהם מזוויעה ולעיתים נראה שהם שונאים יותר את מכבי מאשר אוהדים את הקבוצה שלהם וחבל.
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
ככה זה... הליגות האחרות בעולם גרועות יותר! האוהדים הופכים את השנאה ליריבים לפולחן! מטרה בפני עצמה...shraga007 כתב:![]()
ולעיתים נראה שהם שונאים יותר את מכבי מאשר אוהדים את הקבוצה שלהם וחבל....
Stay foolish
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

נכון, אני לא טורח להסתיר את זה, אני שונא מכבי הרבה יותר משאני אוהד הפועל, ותפסיקו עם ההתייפייפות, המצב של ברסה-ריאל או מנצ'סטר-ליברפול לא טוב יותר. חוץ מזה, בכל מה שקשור לשנאה של הקבוצה שלכם, יש לכם רק את הנהלת מכבי להאשים!
ו-stinki, תעשה לי טובה....
ו-stinki, תעשה לי טובה....
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
חח
ריאל בארסה זו הדוגמא הכי טובה...
למרות שאני אישית שונא בארסה אבל כן נהנה לפעמים לראות אותם משחקים...
אני צהוב לגמרי וגם נאי נוטה להאשים את הנהלת מכבי בהרבה מהבעיות שלה... הראש פה רקוב אבל לא שמעון מזרחי אישית.. למרות שהוא גורר תגובות שונות ומשונות להתנהגות שלו...
ריאל בארסה זו הדוגמא הכי טובה...
למרות שאני אישית שונא בארסה אבל כן נהנה לפעמים לראות אותם משחקים...
אני צהוב לגמרי וגם נאי נוטה להאשים את הנהלת מכבי בהרבה מהבעיות שלה... הראש פה רקוב אבל לא שמעון מזרחי אישית.. למרות שהוא גורר תגובות שונות ומשונות להתנהגות שלו...
Stay foolish
- shraga007
- חבר מכור קשה

הנה הוכחה לתרבות השינאה שהתפתחה בארצנו בשנים האחרונות.MetalliJoe כתב:נכון, אני לא טורח להסתיר את זה, אני שונא מכבי הרבה יותר משאני אוהד הפועל, ותפסיקו עם ההתייפייפות, המצב של ברסה-ריאל או מנצ'סטר-ליברפול לא טוב יותר. חוץ מזה, בכל מה שקשור לשנאה של הקבוצה שלכם, יש לכם רק את הנהלת מכבי להאשים!
ו-stinki, תעשה לי טובה.......
אחר כך באים בטענות שלא ראינו ולא ידענו, אנשים כמו ג'ו המטאלי שאני רואה אותם אנשים ממורמרים מכשלון הקבוצה שלהם ולכן עקב צרות עין שונאים את הקבוצה המצליחה.
אגב זה נכון לא רק בעולם הספורט.
אבל אין לי טענות, אני אתן לג'ו המטאלי לשקוע במרמור שלו ואני אמשיך להיות גאה בקבוצה שצריכה ויכולה להיות מודל לחיקוי לכל הקבוצות בארץ ובאירופה בניהול ובמסורת.
הייתי ב-3 הפיינל פור האחרונים וגם שטיילתי באירופה שאני אמרתי שאני מישראל כולם ענו לי "מכבי מכבי" כנראה שלא רק למי שלא אוהד הפועל בארץ אין מושג מה זה הפועל
ולא , אני לא חושב שהקבוצה שלי מושלמת, גם לה יש מקום לשיפור.
אבל אני אוהד את הקבוצה שלי ולא מתעסק בשנאת חינם לקבוצות אחרות.
אזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
shraga007 כתב:הנה הוכחה לתרבות השינאה שהתפתחה בארצנו בשנים האחרונות.MetalliJoe כתב:נכון, אני לא טורח להסתיר את זה, אני שונא מכבי הרבה יותר משאני אוהד הפועל, ותפסיקו עם ההתייפייפות, המצב של ברסה-ריאל או מנצ'סטר-ליברפול לא טוב יותר. חוץ מזה, בכל מה שקשור לשנאה של הקבוצה שלכם, יש לכם רק את הנהלת מכבי להאשים!
ו-stinki, תעשה לי טובה.......
אחר כך באים בטענות שלא ראינו ולא ידענו, אנשים כמו ג'ו המטאלי שאני רואה אותם אנשים ממורמרים מכשלון הקבוצה שלהם ולכן עקב צרות עין שונאים את הקבוצה המצליחה.
אגב זה נכון לא רק בעולם הספורט.
אבל אין לי טענות, אני אתן לג'ו המטאלי לשקוע במרמור שלו ואני אמשיך להיות גאה בקבוצה שצריכה ויכולה להיות מודל לחיקוי לכל הקבוצות בארץ ובאירופה בניהול ובמסורת.
הייתי ב-3 הפיינל פור האחרונים וגם שטיילתי באירופה שאני אמרתי שאני מישראל כולם ענו לי "מכבי מכבי" כנראה שלא רק למי שלא אוהד הפועל בארץ אין מושג מה זה הפועל![]()
ולא , אני לא חושב שהקבוצה שלי מושלמת, גם לה יש מקום לשיפור.
אבל אני אוהד את הקבוצה שלי ולא מתעסק בשנאת חינם לקבוצות אחרות.
אזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם....
אוהדי הפועל לצערי הם אוהדי שנאה , בעיקר הפועל ת"א , לעומת הפועל ירושלים כפי שראינו בהיכל עד הרבע השלישי גם כשהיה אבוד עמדו עודדו דחפו את הש/חקנים וראויים להערצה
לעומתם אוהדי הפועל ת"א (כן עדיין יש דבר כזה...) , עסוקים בשנאה מתמדת לכולם , גם בכדורגל , במשחק השבוע מול פ"ת ולוזון , האוהדים צעקו לגוטמן שמצידם לרדת ליגה העיקר לא להפסיד ללוזון , במשחקי כדורסל , הם הושפלו חדשות לבקרים אך אותם עניין שמכבי לא בפיינלפור או הפסידה בגמר הפיינלפור בזמן שהם מושפלים בגלבוע ....
בקיצור לא סתם שונה השם להגועל ת"א ,
- shraga007
- חבר מכור קשה

אני מסכים שאוהדי הפועל ת"א הם האוהדים הגרועים בארץ ולא ראויים להיקרא אוהדים.
אפילו שחקני הקבוצה שלהם מחו ויצאו נגדם כמה וכמה פעמים והם כמובן ינצלו את המרמור מהכחדת הקבוצה שלהם ע"י היקיר שאול אייזנברג שמכר אותם ואת המגרש שלהם תמורת נזיד עדשים.
הם כמובן לא יפספסו לשמוח לאידה של מכבי ת"א.
לגבי הירושלמים, אכן הם קהל טוב עם פוטנציאל, אבל הקריאות שהיו גם בגמר הגביע נגד שמעון מזרחי האיש שבלעדיו לא היה קיום לכדורסל הישראלי מחוץ לישראל, להתאבד, פשוט מביאה לסלידה איך הם מעיזים לצעוק כך לאיש שנלחם כדי שיהיה להם ייצוג ביורוליג והם ויתרו עליו בקלות.
אין גם טעם לנסות להסביר לאוהדי הפועל מה זה מסורת, מכבי היא אימפרייה שגם עוד עשורים רבים קבוצות קטנות כמו הפועל לא יצליחו להגיע לרבע ממנה, קבוצה גדולה נמדדת ע"פ מסורת , השאיפה לניצחון, והכי חשוב ספורטיביות ואוהדים.
שימו לב שרק אוהדי הפועל אם זה ת"א או ירושלים מעודדים את קבוצתם ע"י שירים שכוללים קללות נאצה אם זה שימוש בשואה( אחד הנושאים הכי כאובים לעם ישראל) ואם זה קריאות להתאבדות. במילה אחת פשוט בושה!
הפתרון היחידי, פשוט להתעלם ולהתרכז בקבוצה האהובה שלנו. הם אולי יודעים מהו טעמו שלי גביע המדינה אבל אליפות ובטח ובטח אליפות אירופה אני לא חושב שהם יטעמו בקרוב אם בכלל אם הם ימשיכו בדרך שלהם.
אפילו שחקני הקבוצה שלהם מחו ויצאו נגדם כמה וכמה פעמים והם כמובן ינצלו את המרמור מהכחדת הקבוצה שלהם ע"י היקיר שאול אייזנברג שמכר אותם ואת המגרש שלהם תמורת נזיד עדשים.
הם כמובן לא יפספסו לשמוח לאידה של מכבי ת"א.
לגבי הירושלמים, אכן הם קהל טוב עם פוטנציאל, אבל הקריאות שהיו גם בגמר הגביע נגד שמעון מזרחי האיש שבלעדיו לא היה קיום לכדורסל הישראלי מחוץ לישראל, להתאבד, פשוט מביאה לסלידה איך הם מעיזים לצעוק כך לאיש שנלחם כדי שיהיה להם ייצוג ביורוליג והם ויתרו עליו בקלות.
אין גם טעם לנסות להסביר לאוהדי הפועל מה זה מסורת, מכבי היא אימפרייה שגם עוד עשורים רבים קבוצות קטנות כמו הפועל לא יצליחו להגיע לרבע ממנה, קבוצה גדולה נמדדת ע"פ מסורת , השאיפה לניצחון, והכי חשוב ספורטיביות ואוהדים.
שימו לב שרק אוהדי הפועל אם זה ת"א או ירושלים מעודדים את קבוצתם ע"י שירים שכוללים קללות נאצה אם זה שימוש בשואה( אחד הנושאים הכי כאובים לעם ישראל) ואם זה קריאות להתאבדות. במילה אחת פשוט בושה!
הפתרון היחידי, פשוט להתעלם ולהתרכז בקבוצה האהובה שלנו. הם אולי יודעים מהו טעמו שלי גביע המדינה אבל אליפות ובטח ובטח אליפות אירופה אני לא חושב שהם יטעמו בקרוב אם בכלל אם הם ימשיכו בדרך שלהם.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
בסקר פנימי שביצעתי בקרב בני משפחתי (מהצד של אשתי) לבין חלק קטן מאוד מחברי - אוהדי הפועל ת"א שאלתי את השאלה
מה אתה יותר :
אוהד הפועל ת"א
או
שונא מכבי ת"א
100% ענו את אותה התשובה ----
שונא מכבי ת"א
מה אתה יותר :
אוהד הפועל ת"א
או
שונא מכבי ת"א
100% ענו את אותה התשובה ----
שונא מכבי ת"א
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

תמשיכו להתפלא ולא להבין למה שונאים את הקבוצה המגעילה שלכם. תמשיכו לא לקלוט שהשנאה אליכם בכלל לא קשורה לאהדה לקבוצה אחרת, והיא כל כולה באשמתכם. הרי אנשים כמו shraga007 והתגובות שלו מתמצתים בדיוק איך אנחנו מרגישים כלפיכם. אני ממורמר? אוהדי הפועל ירושלים ממורמרים? היית פעם בחיים במשחק של הפועל, ראית את הקהל שם? אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר! אבל הרבה יותר קל לקרוא לי ולשכמותי ממורמרים מאשר להסתכל במראה, או להתבונן סביב ולראות מה עשיתם מהכדורסל הישראלי. לא סתם שונאים אותכם, תהיה בטוח

- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

מר shraga007, קבוצה נמדדת הכי הרבה לפי ספורטיביות ואוהדים? הרגת אותי מצחוק
באמת תודה! עשית לי את היום!
באמת תודה! עשית לי את היום!
- shraga007
- חבר מכור קשה

מעניין למה הפועל ת"א היא הקבוצה השנואה בארץ. גם על אוהדי בית"ר ומכבי חיפה.
בכדורסל אין להפועל בכלל קבוצה אז אין לך זכות דיבור.
הקבוצה שלנו מגעילה?! היא אחת הגאוות שיש לכדורסל הישראלי.
רק אוהדי הפועל רואים ברצון הגדול של מכבי להצליח משהו שלילי. המקום לשאוף להגיע לרמה של מכבי הם רוצים שמכבי תרד ברמה כדי שתשווה להם, מצטער לאכזב אותך אבל זה לא יקרה.
אני לא רואה אותם מקללים את שאול אייזנברג שמחה את קבוצתם כהרף עין, הם מייחסים את קריסתה ומחיקתה של "הגועל" ת"א למכבי ועכשיו שאין להם קבוצה לעודד אז הם מינפו את השינאה שלהם למכבי.
אתה יכול לשנוא כמה שאתה רוצה, הרבה לא יצא לך מזה ולהגיד שאתה לא ממורמר זה הדחקה.
אנחנו נמשיך להתענג על הקבוצה שלנו ונשאיר לכם ולפלסטינאים לשנוא.
מכבי מעדו פעם וזה קורה לטובים ביותר.
ביום ראשון אנחנו נסגור חשבון(במובן הספורטיבי כמובן) עם ירושלים שהתבזתה אתמול בחולון.
ואתם תמשיכו לערוך אזכרות לקבוצתם עליה השלום.
בכדורסל אין להפועל בכלל קבוצה אז אין לך זכות דיבור.
הקבוצה שלנו מגעילה?! היא אחת הגאוות שיש לכדורסל הישראלי.
רק אוהדי הפועל רואים ברצון הגדול של מכבי להצליח משהו שלילי. המקום לשאוף להגיע לרמה של מכבי הם רוצים שמכבי תרד ברמה כדי שתשווה להם, מצטער לאכזב אותך אבל זה לא יקרה.
אני לא רואה אותם מקללים את שאול אייזנברג שמחה את קבוצתם כהרף עין, הם מייחסים את קריסתה ומחיקתה של "הגועל" ת"א למכבי ועכשיו שאין להם קבוצה לעודד אז הם מינפו את השינאה שלהם למכבי.
אתה יכול לשנוא כמה שאתה רוצה, הרבה לא יצא לך מזה ולהגיד שאתה לא ממורמר זה הדחקה.
אנחנו נמשיך להתענג על הקבוצה שלנו ונשאיר לכם ולפלסטינאים לשנוא.
מכבי מעדו פעם וזה קורה לטובים ביותר.
ביום ראשון אנחנו נסגור חשבון(במובן הספורטיבי כמובן) עם ירושלים שהתבזתה אתמול בחולון.
ואתם תמשיכו לערוך אזכרות לקבוצתם עליה השלום.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

איך בדיוק הבנת שאני אוהד הפועל תל אביב? כתבתי כבר כמה פעמים על הפועל ירושלים. והיא לא התבזתה אתמול, קורה שמפסידים. אפילו בעשרים הפרש. אתה מבין את הבדל הגישות בינינו?
עזוב עכשיו את הפועל, ואת הפועל תל אביב, ואת השנאה שלנו כלפיכם. אתה באמת מדבר על הקבוצה שלך במונחים של אהבה? הרי אתם קהל קונצרטים, שמורכב ברובו מאינטרסנטים. כמה מכם היו אוהדי מכבי אם מכבי לא היתה מי שהיא עכשיו? כמה מכם התחילו לאהוד אותה בשנת הפסד האליפות לגליל? כמה מכם נמצאים ביד אליהו רק כי קורעים את היריבה התורנית, וכמה ממכם היו ממשיכים לבוא גם בהפסדים ובעונות שחורות??
ובוא לא נדבר על ספורטיביות. לא נזכיר הפחדת שופטים, וניצחון בכל מחיר וכל אמצעי, ודיבורים עם שחקנים במהלך העונה ואפילו הפלייאוף. שנזמין פיצה ונדבר על זה?
תגיד מה שתגיד על אוהדי הפועל, גם אני לא אוהב את השירים לשמעון מזרחי ואני אפילו חושב שמחוץ לקבוצה הצהובה הוא אפילו בנאדם עם המון נקודות זכות (מי שיודע מה הוא עושה במילואים יודע על מה אני מדבר). אבל קהל כמו של הפועל אין בכל העולם. לשיר כמו מטורפים במשך מחצית שלמה (!) במינוס ארבעים (!!) נגד מכבי (!!!) בבית (!!!!) זה משהו שאף קבוצה בעולם לא עוברת. רק תחשוב על התגובה של אוהדי מכבי בהפסדים להפועל, ותבין.
עזוב עכשיו את הפועל, ואת הפועל תל אביב, ואת השנאה שלנו כלפיכם. אתה באמת מדבר על הקבוצה שלך במונחים של אהבה? הרי אתם קהל קונצרטים, שמורכב ברובו מאינטרסנטים. כמה מכם היו אוהדי מכבי אם מכבי לא היתה מי שהיא עכשיו? כמה מכם התחילו לאהוד אותה בשנת הפסד האליפות לגליל? כמה מכם נמצאים ביד אליהו רק כי קורעים את היריבה התורנית, וכמה ממכם היו ממשיכים לבוא גם בהפסדים ובעונות שחורות??
ובוא לא נדבר על ספורטיביות. לא נזכיר הפחדת שופטים, וניצחון בכל מחיר וכל אמצעי, ודיבורים עם שחקנים במהלך העונה ואפילו הפלייאוף. שנזמין פיצה ונדבר על זה?
תגיד מה שתגיד על אוהדי הפועל, גם אני לא אוהב את השירים לשמעון מזרחי ואני אפילו חושב שמחוץ לקבוצה הצהובה הוא אפילו בנאדם עם המון נקודות זכות (מי שיודע מה הוא עושה במילואים יודע על מה אני מדבר). אבל קהל כמו של הפועל אין בכל העולם. לשיר כמו מטורפים במשך מחצית שלמה (!) במינוס ארבעים (!!) נגד מכבי (!!!) בבית (!!!!) זה משהו שאף קבוצה בעולם לא עוברת. רק תחשוב על התגובה של אוהדי מכבי בהפסדים להפועל, ותבין.