המלצות לפונוסטייג'
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אהלן שמוליק
sammm כתב:
זה הפונו סטייג' שיש לך היום,נכון? מה בדקת בנוסף?אני התכוונתי כמובן ל EARGOLD V...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

טוב..אחלה.
קצר במילים אתה שמוליק.sammm כתב:את הג'ולידה
ואת הפונו של אסף....
* אגב,צפה לביקור בקרוב...
Re: מה החלטה/קנית בסופו של דבר? את אקווה?
לא שלא עיניין - בדקתי את מה שיכולתי להשיג אצל חבריי (ואת מה שהיה לי - MF5). אחרי הבדיקה הזמנתי את הפונו סטייג' אצל אסף (מקווה לקבל אותו מחר).עופר_צפריר כתב: ויטלי,דבר נוסף - לא עיניין אותך לבדוק את גראהם סלי??...
ויטלי
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

שמוליק,
בוודאי שאגיע.
ויטלי,תתחדש.
אגב, דיברתי עם אסף והוא ישלח לי את הפונו לבדיקה.
בוודאי שאגיע.
ויטלי,תתחדש.
אגב, דיברתי עם אסף והוא ישלח לי את הפונו לבדיקה.
תודה. אגב, התחדשתי גם בפטפון - Pro-ject 6.9 עם הראש Ortofon 2M Bronze.עופר_צפריר כתב: ויטלי,תתחדש.
אגב, דיברתי עם אסף והוא ישלח לי את הפונו לבדיקה....
אני בטוח שתהנה מהפונו של אסף - תנסה אותו עם אינטרקונקטים שונים (הוא די רגיש לעניין הכבלים).
ויטלי
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

ויטלי,
תתחדש פעמיים.
חשבתי בעבר גם על פרו ג'קט{ RPM 10 } בתור קניה - אבל הסוף ידוע.
וכמובן שאקח את עניין האינטרקונקטים לתשומת ליבי. {במידה ואמצא/אשאיל משהו}
תתחדש פעמיים.
חשבתי בעבר גם על פרו ג'קט{ RPM 10 } בתור קניה - אבל הסוף ידוע.
וכמובן שאקח את עניין האינטרקונקטים לתשומת ליבי. {במידה ואמצא/אשאיל משהו}
לאחרונה הזדמן לי לשחק עם פונו סטייג' של אודיו ריסרץ'. PH5 או שם דומה עם מנורות על היציאה.
זה סטייג' מהטובים ששמעתי עד היום - בהרבה שנות האזנה. לשם השוואה חיברתי את הפטפון לטיונר רגיל מסדרה גבוהה של פיוניר ולא החזקתי מעמד יותר מ30 שניות. הסאונד של ה PH5 הוא שיפור של מאות אחוזים מעל סטייג' רגיל וכמה ליגות מעל קופסאות קטנות. זה מעמיד בסימן שאלה הרבה מאד ביקורות שקראתי .
זה סטייג' מהטובים ששמעתי עד היום - בהרבה שנות האזנה. לשם השוואה חיברתי את הפטפון לטיונר רגיל מסדרה גבוהה של פיוניר ולא החזקתי מעמד יותר מ30 שניות. הסאונד של ה PH5 הוא שיפור של מאות אחוזים מעל סטייג' רגיל וכמה ליגות מעל קופסאות קטנות. זה מעמיד בסימן שאלה הרבה מאד ביקורות שקראתי .
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

לא כוחות בכלל
לא ניתן/נכון/הגיוני להשוות פונו סטייג' של 1000 ש"ח, או מעט יותר{שזה נושא השרשור כאן...}לפונו סטייג' של 12K! צריך לבחון אותו מול יריבים שווים/שקולים.
לאיזה סוגים/חברות נוספות השוואת את האודיו ריסרץ' הנידון?{באותה רמת מחיר,או קרובה...}
ובאיזה סט -אפ מדובר?
לאיזה סוגים/חברות נוספות השוואת את האודיו ריסרץ' הנידון?{באותה רמת מחיר,או קרובה...}
ובאיזה סט -אפ מדובר?
ההערה לא באה לערוך השוואה ישירה מול מוצרים אחרים אלא לציין הארה חוויתית. איני עורך השוואות כתחביב ומערכת השמע שלי קצרה וחושפנית ביותר וכוללת: מקור צליל טוב, מגבר כוח מעולה ורמקולים. כבלים קצרים מאד.
לראשונה חוויתי תוצאה שהפתיעה אותי מפונו סטייג' - רכיב שייחסתי לו תכונת מועטות בלבד.
היות וההערה הייתה הערת אגב, וההארה היתה אישית לחלוטין, אני מציע שלא נחטוף את השרשרת למקומות רחוקים. מוסר ההשכל היחיד הוא שכדאי לשמוע מוצר איכותי מסוג זה כדי לקחת/לקבל נקודת משען לכל השוואה עתידית - בכל רמת מחיר.
לראשונה חוויתי תוצאה שהפתיעה אותי מפונו סטייג' - רכיב שייחסתי לו תכונת מועטות בלבד.
היות וההערה הייתה הערת אגב, וההארה היתה אישית לחלוטין, אני מציע שלא נחטוף את השרשרת למקומות רחוקים. מוסר ההשכל היחיד הוא שכדאי לשמוע מוצר איכותי מסוג זה כדי לקחת/לקבל נקודת משען לכל השוואה עתידית - בכל רמת מחיר.
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברים,
המטרה של השירשור היא להמליץ על פונו איכותי במחיר של עד 1000 ש"ח.
כרגע לא מעניין אותי פונו במחירים של 5 ספרות.
בואו נתמקד במטרה.

בואו נתמקד במטרה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

צודק, יש איזה התקדמות בנושא הפונו?
michaelhar כתב:חברים,
בואו נתמקד במטרה.
...
בדקת/שמעת משהו?
אגב, אני שומע כבר כמה שבועות את קמברידג' אודיו 640 שמתאים לראשי מובינג מגנט/קויל.
וכדאי לקחת אותו בחשבון עקב מחירו והתמורה הטובה שהוא נותן.