האם זו תקרה גבוהה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

התחושה שלי מהתמונות זה שיש לך הידהוד ואולי אנרגיה בנמוכים שחוזר מכיון ימין (מטבח וחדרים).
קודם כל הוילון שיש לך לא מזיז לסאונד (אולי לגבוהים מאוד מאוד) לכן, הייתי מנסה וילון הרבה יותר כבד וצפוף.
אם אתה יכול למשוך (כשההנהלה לא בבית....) את המזרון הזוגי לסלון ולהעמיד אותו פעם אחת על דלתות הזכוכית ולבדוק וח"כ להעמיד אותו כך שאתה סוגר מצד ימין ויוצר "קיר" לצד הרמקול הימני, הייתי שמח לשמוע על התוצאות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

vingi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

מרטין אכן צדקת בשני הדברים (Y)
הזדמנה לי אפשרות לבדוק את נושא האקוסטיקה כפי שהימלצת לי עם המזרון עוד מעט אצרף תמונות של השינויים שעשיתי .

כאשר שמתי את המזרון על חלונות הזכוכית ההדהוד פחת משמעותית והמוסיקה נשמעה יותר ברור - כנראה שאצטרך לארגן וילון עבה וצפוף אך זה בית בשכירות(אינני בטוח שכדאי לרכוש וילון) לכן בינתיים הזזתי את כל המערכת כמה שאפשר ימנה כפי שהמליץ yairf ואכן ההדהוד פחת אך ברמה חלקית(בינתיים זה בסדר) כנראה שבדירה זו אין מנוס מוילון כדי להפסיק לגמריי את ההדהוד.

לגביי הפתח לכיוון המטבח והחדרים - סגרתי את הפתח עם המזרון וממש שיפור בנמוכים הם היו קצת בומיים וכעת נרגעו .
לבעיה זו אין לי פתרון משום שאינני יכול לחסום את המעבר אך עבורי זו ממש בעיה מציקה אפילו מעבר לבעיה של ההדהוד .

אני מעונין לשתף אתכם בדבר נוסף על מנת לפצות על חלק מהבעיות האקוסטיות בדירה החלטתי לשדרג את המקור שלי כרטיס קול CREATIVE X-FI ELITE ניגשתי לחנות באזור מגוריי והשאלתי CDP של הארמן קארדון HD970 שהוא הזוג של מגבר הסטריאו שלי HK970 ׁ(עוד מעט אצרף תמונה של הקומפקט)

הופתעתי לשמוע שלא היה שום הבדל באיכות בין שני המקורות גם בניגון דיסקים וגם כשהשואתי בין שני הDACׁ ים (יש להארמן הזה אפשרות לשמש כ DAC חיצוני).

אני חייב לציין ששני המקורות הללו לדעתי איכותיים ביותר אך נשמעו לי אותו הדבר כך שהחלטתי להחזיר לחנות את ה CDP ולהמשיך לעבוד עם הכרטיס עד שיתאפשר לי לרכוש מקור שבאמת יהווה שידרוג באיכות מול הכרטיס .

אשמח להצעות בקשר לבעיה האקוסטית שיוצר הפתח לחדרים .
תודה .

vingi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

תמונה

vingi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד