Consonance A120 Linear או Audiolab8000s
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני אל יודע על איזה סוויץ' אתה מדבר , אבל זה הול להיתחבר לרסיבר 3800אורי_ו כתב:אתה רוצה להשתמש במגברים כמגברי כח בלבד?
או שיהיה להם סוויץ' מקדימה (או מאחורה ) שתוכל לשחק עם זה?
לאיזה מגבר במקור זה הולך להיות מחובר ?
האם יש לך סראונד?...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

כי כולכם יודעים לספר איך מגבר הסטריאו מוציא איכויות שרסיבר גם ברמות הגבוהות לא יודע להוציא
אז תמכור רסיבר וקנה מגבר משולב.
או תקנה מגבר כוח ותחבר רסיבר.
רסיבר בד"כ מחברים למגבר כח ולא למגבר משולב.
רסיבר בד"כ מחברים למגבר כח ולא למגבר משולב.
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר לחבר ורצוי לחבר מגבר משולב לרסיבר (עשיתי את זה כמה פעמים בחיי המערכת שלי) אבל זה בתנאי שיש לך מקור סטריאו (נגן CD , פטיפון וכו') שיחובר ישירות למגבר הסטריאו וכך, בעת שמיעת סטריאו, הרסיבר בכלל לא במשחק והוא יהיה מכובה.
אם המקור הוא DVD שמחובר לרסיבר בחיבור דיגיטלי למשל, מה שאומר שבכל מקרה הרסיבר יהיה שותף במסלול האות, אזי, באמת אין שום טעם לשרשר עוד קדם מגבר בדרך (מה שרק ייפגע) ו-POWER יכול להוסיף (או שלא).
אם המקור הוא DVD שמחובר לרסיבר בחיבור דיגיטלי למשל, מה שאומר שבכל מקרה הרסיבר יהיה שותף במסלול האות, אזי, באמת אין שום טעם לשרשר עוד קדם מגבר בדרך (מה שרק ייפגע) ו-POWER יכול להוסיף (או שלא).
זה כמובן בתנאי שלמגבר המשולב יש כניסת PRE IN.MartinHSabag כתב:אפשר לחבר ורצוי לחבר מגבר משולב לרסיבר (עשיתי את זה כמה פעמים בחיי המערכת שלי) אבל זה בתנאי שיש לך מקור סטריאו (נגן CD , פטיפון וכו') שיחובר ישירות למגבר הסטריאו וכך, בעת שמיעת סטריאו, הרסיבר בכלל לא במשחק והוא יהיה מכובה....
במצב כזה נהנים ממגבר משולב לסטראו בלבד (כמו שמרטין כתב, מחובר ישירות למקור) ונהנים גם ממגבר משולב בתפקיד מגבר כוח (בחיבור המגבר המשולב בעל כניסת PRE IN ליציאת PRE OUT של הרמקולים הקדמיים ברסיבר).
בסיכום, צריך רסיבר עם יציאת PRE OUT לקדמיים ומגבר משולב עם כניסת PRE IN (משולב שיודע לתפקד גם כמגבר)
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

MartinHSabag כתב:אפשר לחבר ורצוי לחבר מגבר משולב לרסיבר (עשיתי את זה כמה פעמים בחיי המערכת שלי) אבל זה בתנאי שיש לך מקור סטריאו (נגן CD , פטיפון וכו') שיחובר ישירות למגבר הסטריאו וכך, בעת שמיעת סטריאו, הרסיבר בכלל לא במשחק והוא יהיה מכובה.
אם המקור הוא DVD שמחובר לרסיבר בחיבור דיגיטלי למשל, מה שאומר שבכל מקרה הרסיבר יהיה שותף במסלול האות, אזי, באמת אין שום טעם לשרשר עוד קדם מגבר בדרך (מה שרק ייפגע) ו-POWER יכול להוסיף (או שלא)....
אפשר גם להוציא מה dvd יציאות אנלוגיות ישירות למגבר הסטריאו בנוסף ליציאה הדיגיטלית שמחוברת לרסיבר
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

נחמד מאוד - זה מה שאני מחפש במיוחד אם אני הולך לחבר אותו לרמקולים בהיריםzeev78 כתב:Consonance A120 : אהבתי מאוד את המגבר הזה. יש לו צליל חם והוא מתאים לג"אז בלוז ומוסיקה קלאסית....
אתה יודע אולי אם יש לו אפשרות חיבור ל PRE-IN ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממש זה לא תנאי חובה. המקסימום הוא שהוא ייצטרך כל פעם שהוא משתמש ברסיבר להביא את הווליום למצב ידוע מראש.זה כמובן בתנאי שלמגבר המשולב יש כניסת PRE IN....
נכון, לא נוח ולרמקולים מסויימים קצת מסוכן אם עוברים למגבר הסטיראו ושוכחים להנמיך....
אני מדבר כמובן מניסיון של שנים עם מגבר משולב ועם PRE....
בודאי שאפשר וזה כמובן נחשב כמקור סטריאו, השאלה היא האם זה לא יהווה צוואר בקבוק בשרשרת שיימנע את התועלת שבמגבר סטריאו נפרד.אפשר גם להוציא מה dvd יציאות אנלוגיות ישירות למגבר הסטריאו בנוסף ליציאה הדיגיטלית שמחוברת לרסיבר...
אני בכל מקרה מציע במקרה שיש לך תקציב לשידרוג המערכת לבחון מה נותן לך את קפיצת המדרגה הגבוהה ביותר לתקציב שיש לך.
רוצה לאמר, שלמרות שזה לא "אודיופילי" להישאר עם הרסיבר שיש לך וה-DVD כמקור סטריאו, יכול מאוד להיות שבתקציב הנתון והמערכת שיש לך, דווקא שינוי הרמקולים הקידמיים ייתן לך קפיצת מדרגה גבוהה יותר (בסטריאו).
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אפשר עוד משהו.MartinHSabag כתב:ממש זה לא תנאי חובה. המקסימום הוא שהוא ייצטרך כל פעם שהוא משתמש ברסיבר להביא את הווליום למצב ידוע מראש.זה כמובן בתנאי שלמגבר המשולב יש כניסת PRE IN....
נכון, לא נוח ולרמקולים מסויימים קצת מסוכן אם עוברים למגבר הסטיראו ושוכחים להנמיך....
....
לחבר לכניסת הTAPE . הרי כשמדגירים TAPE LOOP ברוב המגברים (לפחות במגבר שלי ושאר הARCAMים המושמצים) אפשר לקבוע מה ווליום הכניסה כדבר קבוע. כמו כן הוא קופץ ישר מעל כל ההגדרות והכניסות ככה שגם אם בטעות נעביר ל CD או למשהו אחר עם השלט זה לא יפירע לו.
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

zionm כתב:הייתי מזמין אותך לשמוע את ה audiolab עם AR 318PS, אבל נראה לי שקצת רחוק לך, לא?
בכל אופן, אני אוהב את השילוב....
יפה מצידך
רחוק אבל קופץ הרבה לבקר , בכל זאת איך ה 318 דומים ל 310 ? אני לא מכיר אותם בכלל
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

אורי אם הבנתי אותך נכון אני תמיד יכול לצאת מ PRE OUT של הרסיבר ולהתחבר לכניסות TAPE -IN או לאחת הכניסות האלו - ראה למשל כאן בלינק יש את המגבר הזה ללא הגדרות כניסהאורי_ו כתב:אפשר עוד משהו.MartinHSabag כתב:ממש זה לא תנאי חובה. המקסימום הוא שהוא ייצטרך כל פעם שהוא משתמש ברסיבר להביא את הווליום למצב ידוע מראש.זה כמובן בתנאי שלמגבר המשולב יש כניסת PRE IN....
....
לחבר לכניסת הTAPE . הרי כשמדגירים TAPE LOOP ברוב המגברים (לפחות במגבר שלי ושאר הARCAMים המושמצים) אפשר לקבוע מה ווליום הכניסה כדבר קבוע. כמו כן הוא קופץ ישר מעל כל ההגדרות והכניסות ככה שגם אם בטעות נעביר ל CD או למשהו אחר עם השלט זה לא יפירע לו....
{תקליק על התמונה בכדי להגדיל }
http://www.vincent-tac.de/en/produkt/vo ... 26mkII.php
ויש את הקטן ללא המנורה עים כניסת TAPE IN ועים הגדרות בכניסות
http://www.vincent-tac.de/en/produkt/voll/sv_129.php
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

utopia כתב:אז תמכור רסיבר וקנה מגבר משולב.
רסיבר בד"כ מחברים למגבר כח ולא למגבר משולב....
אם אני ארכוש רמקול מאוד נציל מגבר כח זה הדבר האחרון שאני אצטרך
רסיבר אני רוצה לק''ב
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 26/01/2008 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.