על איזה מבין האוזניות IN EAR הבאות אתם ממליצים?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
oav
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

truejoker כתב:
oav כתב:זה תלוי בסוג המוזיקה שאתה שומע. בסוגים שחשובים בהם הפרטים, למשל במוזיקה קלאסית, הזנהייזר מאכזבות למדי.
...
לעומת מה השווית אותן ?
...
הממליצים עם ה-CX300 כנראה צודקים שבשביל המחיר, אלה אוזניות סבירות. אבל כשמשווים אותן לאוזניות יקרות יותר, או לאוזניות גדולות יותר, לאו דווקא המשובחות ביותר, ההבדל הוא הבדל של יום ולילה.

אני משווה אותן למשל לזנהייזר HD485, אוזניות full size שבהן אני משתמש להאזנה ביתית עם נגן נייד. אלה אוזניות יחסית פשוטות מבין האוזניות שכבר אפשר לקרוא להן "טובות". יש אוזניות הרבה יותר טובות מהן, אבל ה-CX300 נשמעות לעומתן ממש עלובות.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

ה זנהייזר מעולות,אבל אם תפשפש בגוגל אתה תגלה ש 90% מהם מזוייפות,ולכן לעולם לא תדע אם קנית אמיתי או זיוף ולכן....לא כדאי לקנות אותם.
כל מי שחושב שיש לו מקוריים, תחפשו בגוגל ,אני נדהמתי לגלות שה 300 שלהם הכי נמכרים ויש להם הכי הרבה זיופים.
גם בארץ תעשיית הזיופים של הסנהייזר מלבלבת,ואין אפשרות לדעת מקורי או זיוף.
עדיף ללכת על בטוח,ולרכוש משהו שלא מזייפים כ"כ הרבה,למשל סוני מהרמות הגבוהות יותר או גיביאל...ויש עוד רבים וטובים.
אני לעצמי רכשתי JBLדגם 220 דרך איביי עם ספרות מקורית,קופסא מקורית ,אחריות יצרן לכמה שנים,חוברת קטלוג,נרתיק מיוחד לאוזניות ושלל אביזרים נילווים,הכל מקורי לחלוטין. 50% מאיביי = ויש להם סאונד מעולה ,יחסית לאוזניות המקוריות של ש IPOD אין בכלל שום מקום להשוואה.

בברכה.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #23 

moshem74 - אם 90% מזוייפות , אז זה אומר שגם המזוייפות הם באיכות טובה.
אחרת לא היו ממליצים עליהם כל כך הרבה אנשים.

אם הזיופים הם לכל דגמי Sennheiser?
מה לגבי CX400? הם גם באותה איכות של ה CX300?

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #24 

לאחר בירור מעמיק,הזיופים לכל הדגמים של החברה הזאת ובמיוחד דגם 300 שהכי נפוץ בגלל מחירם ה"לא יקר יחסית" לשאר מוצרי החברה , כולם קונים אותם כי הם יודעים שזאת חברה טובה ואיכותית,אך מה שהם לא יודעים,ש90 אחוז מהם קונים חיקויים.

עכשיו האם החיקוי טוב כמו המקור?

על זה לא אוכל לענות לך , אישית אני העדפתי חברה אחרת שלא מזייפים את מוצריה, קראתי ביקורות על JBL, והלכתי על דגם גבוהה יחסית שלהם.

סה"כ זה שיקול שלך.

ציטוט מאתר החברה העולמית לאחר פניות חוזרות לגבי זיופים של מוצריה ודגם 300 בפרט:

האוזניות לא מייצרת סנהייזר בעצמה אלא היא משתמשת בחברה סינית שמספקת את העיצוב ואספקטים אחרים של היצור (תחת מפרט ובקרה של סנהייזר). סנהייזר אומרת מפורשות שאין לה זכויות על העיצוב לכן המפעל הזה מייצר אוזניות זהות למי שבא לו (קריאטיב למשל) ומכאן נובעת (=> ), ביחד עם הפופולריות של האזוניות, קלות הזיוף של דגם זה.

תריצו חיפוש בגוגל ותראו כמה תמצאו על העניין הזה.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #25 

ה CX400 הם אוזניות איכותיות?

הבעיה כאן היא שלא ניתן לבדוק לפני שקונים... זה הימור...

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

zovirax כתב:הבעיה כאן היא שלא ניתן לבדוק לפני שקונים... זה הימור...
...
נכון, ואני אישית מאוד מרוצה מההימור הזה! (Y)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #27 

oav כתב:
truejoker כתב:
oav כתב:
אני משווה אותן למשל לזנהייזר HD485, אוזניות full size שבהן אני משתמש להאזנה ביתית עם נגן נייד. אלה אוזניות יחסית פשוטות מבין האוזניות שכבר אפשר לקרוא להן "טובות". יש אוזניות הרבה יותר טובות מהן, אבל ה-CX300 נשמעות לעומתן ממש עלובות.
...
א - להשוות ל485 זה לא אומר כלום
ב- אפשר לקנות זנהייזר CX95 שתתקרב מאוד ל485 והיא לא צריכה מגבר
ג - כפי שכבר ידוע לזנהייזר יש דגם שביחד עם המגבר שלו עולה 22000$ (אאל"ט) , אז כפי שתשלם כך האיכות
ד- יש אוזניות INEAR יותר טובות מזנהייזר לקלאסי אבל הן גם עולות הרבה יותר
ה - מי שרוצה את הכי טוב וצריך אייפוד , לוקח את המכשיר החדש של אפוג'י ומעביר לDAC מעולה (1K-10K$ ) ומשם למגבר אוזניות ואוזניות דינאמיות , או ישר לסטאקס

אני בהחלט מסכים שהCX300 לא מספיק טובות (ולכן אני חושב על שידרוג) , אבל במחיר שלהן אני חושב שהן נותנות את התמורה הכי טובה לכסף . ובאיכות , השמיים הם הגבול
...
...

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #28 

אורי_ו כתב:לחבר שלי יש את הסנהייזר, הוא מוזיקאי ואיש אולפן והוא אמר לי שהן מעולות.

אני אישית משתמש בINEAR שקניתי ב10 דולר בארה"ב שבמקור עולות 30 ,והן מ ע ו ל ו ת.
...
החברה:
http://www.skullcandy.com/
http://www.amazon.com/gp/product/B000Q6 ... MP3W85D785
זה מה שלי יש .

תזמין את זה מאמזון. תאמין לי שלא תתאכזב.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”