המלצות לפטיפון
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברים מה דעתכם על טורנס TD166? כרגע מופיע בלוחות.
לגבי הטכניקס SL221 יצאתי קצת מבולבל, האם שווה להייחס אליו?
לגבי הטכניקס SL221 יצאתי קצת מבולבל, האם שווה להייחס אליו?
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

חנן,
יש לך מושג על חנויות שמוכרות פטיפונים משומשים?
עדיפות לאיזור הדרום - ב"ש
יש לך מושג על חנויות שמוכרות פטיפונים משומשים?
עדיפות לאיזור הדרום - ב"ש
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
michaelhar,
אין לי שמץ של מושג מי מוכר פטפונים באזור הדרום. את הפטפון שיש לי קניתי לפני יותר מ-25 שנה, ומאז עברו המון מים בירדן
נראה לי שתצטרך להצפין עד למרכז כדי למצוא משהו. אבל תוכל לנסות לחפש אצל פרטיים שעושים שדרוגים (אודיופילים בדרך כלל שומרים טוב על הציוד, גם אם הם מוכרים אותו).
אין לי שמץ של מושג מי מוכר פטפונים באזור הדרום. את הפטפון שיש לי קניתי לפני יותר מ-25 שנה, ומאז עברו המון מים בירדן
נראה לי שתצטרך להצפין עד למרכז כדי למצוא משהו. אבל תוכל לנסות לחפש אצל פרטיים שעושים שדרוגים (אודיופילים בדרך כלל שומרים טוב על הציוד, גם אם הם מוכרים אותו).
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- קיבל תודות: 1 פעם
מיכאל גם אני באר שבעי, ולצערי ולצערך ולצער כל מי שלא גר באיזור המרכז, הוא יאלץ לקחת רכבת או להיכנס לרכב שלו ולבזבז 200 שקל דלק
בכדי להגיע לתל אביב או ירושלים (אם נוסעים לאודיו פידלטי) ולרכוש שם את המכשיר. מה לעשות שהדברים מתנהלים רק שם.. לפחות אלה.. וזה חבל!
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

אישתי דווקה נהנית מכל הסיפור הזה.
אני כל הזמן מחפש תירוץ שניסע למרכז ו"נשלב" איזה ביקור באיזה חנות או בדיקת איזה מוצר.
היא מבחינתה רק שאני אקנה ואפסיק לקדוח לה בראש על משהו שלא נותן לי לישון.
אין ברירה כנראה אני אשלב בדיקת 2 פטיפונים שנמצאים במרכז אחד של טורנס והשני טכניקס.
יובל מה שבטוח שלנסוע למרכז זה חלק מהחוויה של שדרוג המערכת.
אני כל הזמן מחפש תירוץ שניסע למרכז ו"נשלב" איזה ביקור באיזה חנות או בדיקת איזה מוצר.
היא מבחינתה רק שאני אקנה ואפסיק לקדוח לה בראש על משהו שלא נותן לי לישון.
אין ברירה כנראה אני אשלב בדיקת 2 פטיפונים שנמצאים במרכז אחד של טורנס והשני טכניקס.
יובל מה שבטוח שלנסוע למרכז זה חלק מהחוויה של שדרוג המערכת.
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

לגבי הפרוג'קט הומלץ לי להתחיל דווקה עם טורנס משומש מאשר דביוט 3 החדש, לא יודע למה לא שמעתי עדיין את שניהם אבל בב"ש אין מצב לשמוע אחד כזה אלא אם אני אסע ספיישל לירושלים לאייל פור.
מאז שהיא ראתה שיש לי באוסף 3 תקליטים של מייק בראנט והחומה של הפינק פלוייד היא דיי מתעניינת.
למרות שהיא לא גדלה עם תקליטים (ילידת שנות ה-80) זה מסקרן אותה.
בשבילי זה בונוס

מאז שהיא ראתה שיש לי באוסף 3 תקליטים של מייק בראנט והחומה של הפינק פלוייד היא דיי מתעניינת.
למרות שהיא לא גדלה עם תקליטים (ילידת שנות ה-80) זה מסקרן אותה.
בשבילי זה בונוס
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני ממליץ בדיוק להיפך - טורנס משומש יכריח אותך להתעסק יותר עם כיוונים ותחזוקה, בעוד שפרוג'קט, גם מהזולים יותר, הוא פטיפון של "שגר ושכח", במיוחד בהשוואה לטורנס. יש מצב שהוא גם יישמע יותר טוב מהטורנס.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- קיבל תודות: 13 פעמים
שמע לפי מה שהבנתי תלך על פרוג'קט הכי טוב עבורך אני בעד 
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

מבחינתי החסרון כרגע בפרוג'קט זה המחיר, המינימום זה בסביבות 2,000 ש"ח.
דעתי האישית להשקיע עד 1000 ש"ח ביד שנייה טוב, ואם תוך מספר חודשים אני חזק בתחום האנלוגי אז יש מצב שאקנה מכשיר חדש כדוגמת טורנס או נוטינגהם.
נראה לי שאני אבדוק את הטכניקס SL221 ואת הטורנס TD166 שנמכרים עד 800 ש"ח ואז יהיה לי כיוון.
דעתי האישית להשקיע עד 1000 ש"ח ביד שנייה טוב, ואם תוך מספר חודשים אני חזק בתחום האנלוגי אז יש מצב שאקנה מכשיר חדש כדוגמת טורנס או נוטינגהם.
נראה לי שאני אבדוק את הטכניקס SL221 ואת הטורנס TD166 שנמכרים עד 800 ש"ח ואז יהיה לי כיוון.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
יאיר,yairf כתב:חפש בסבלנות, תמצא גם PROJECT ביד 2. בכל מקרה ה-166 מצויין, צריך לבדוק שלא עבר התעללות...
1.איך שאתה יוצא ממהומות רבתי
2.מסכים איתך לגבי טכניקס כפטיפון ביתי עם הסתייגות לכאלה שרוצים משהו שהוא "סוס עבודה" עם סאונד בינוני מאוד וגם מכשיר אימון לשיטפת כלים בשעות הפנאי.
3.האם תוכל לפרט לגבי הטורנס 166 מה ההבדל בינו לבין ה 160? ובכלל לגבי הסדרות הקלאסיות של הטורנס ,אם תוכל לדרג.
תודה...
-
michaelhar
- חבר פעיל מאוד

בשעה טובה נקנה הפטיפון
חברים שלום
לאחר כמה שבועות של חיפושים נסעתי אתמול למרכז הארץ בשעות הערב המאוחרות.
שמעתי את הטכניקס ואת הטורנס למזלי שניהם היו די קרובים באותה עיר.
בהתחלה הלכתי לשמוע את הטכניקס SL221 יש לציין שהפטיפון משנת 79 ולא תאמינו ממש חדש כאילו נקנה אתמול כל רכיב בו עבד מצוין אפילו הראש מקורי של טכניקס.
הבדיקה נעשה ברובה על תקליט של דייר סטריט איכות הסאונד הייתה מושלמת, פעם ראשונה ששמעתי תקליט באיכות כזאת גבוהה.
התרשמתי מאוד במיוחד שהבעלים שמר עליו בקנאות יתרה לרבות ספרות מקורית של המכשיר והחלפת רצועה מלפני מספר חודשים.
ע"פ הבדיקה שארכה 45 דקות נראה שהפטיפון מכוון ברמה גבוהה, ובשום חלק של הבדיקה לא נכנס לתהודה או לוויברציות כתוצאה מהצליל הנמוך. סיימתי את הבדיקה בתחושה מצויינת והלכתי לבדוק את הטורנס.
הטורנס איכזב אותי, הוא לא היה חד ונקי בצליל, הראש היה פשוט של חברה לא מוכרת וחובר להגברה לא איכותית שלא מיצתה אותו.
המכשיר היה שמור אך דרש התעסקות, הבחנתי בבורג חלוד אחד לבסוף החלטתי לפסול אותו.
מבחינת הסאונד הטכניקס היה טבעי יותר ומאוזן מאוד לעומת הטורנס.
כנראה שנפלתי על טורנס פחות מוצלח.
לבסוף קניתי את הטכניקס ובשעה 24:00 הוא כבר היה מחובר אצלי בבית בבאר שבע וניגן את מייק בראנט לבקשת אישתי.
תודה לכל מי שייעץ לי בקנייה.
עכשיו אני מתחיל להתמקד בקניית תקליטים ופונו סטייג' איכותי.
לאחר כמה שבועות של חיפושים נסעתי אתמול למרכז הארץ בשעות הערב המאוחרות.
שמעתי את הטכניקס ואת הטורנס למזלי שניהם היו די קרובים באותה עיר.
בהתחלה הלכתי לשמוע את הטכניקס SL221 יש לציין שהפטיפון משנת 79 ולא תאמינו ממש חדש כאילו נקנה אתמול כל רכיב בו עבד מצוין אפילו הראש מקורי של טכניקס.
הבדיקה נעשה ברובה על תקליט של דייר סטריט איכות הסאונד הייתה מושלמת, פעם ראשונה ששמעתי תקליט באיכות כזאת גבוהה.
התרשמתי מאוד במיוחד שהבעלים שמר עליו בקנאות יתרה לרבות ספרות מקורית של המכשיר והחלפת רצועה מלפני מספר חודשים.
ע"פ הבדיקה שארכה 45 דקות נראה שהפטיפון מכוון ברמה גבוהה, ובשום חלק של הבדיקה לא נכנס לתהודה או לוויברציות כתוצאה מהצליל הנמוך. סיימתי את הבדיקה בתחושה מצויינת והלכתי לבדוק את הטורנס.
הטורנס איכזב אותי, הוא לא היה חד ונקי בצליל, הראש היה פשוט של חברה לא מוכרת וחובר להגברה לא איכותית שלא מיצתה אותו.
המכשיר היה שמור אך דרש התעסקות, הבחנתי בבורג חלוד אחד לבסוף החלטתי לפסול אותו.
מבחינת הסאונד הטכניקס היה טבעי יותר ומאוזן מאוד לעומת הטורנס.
לבסוף קניתי את הטכניקס ובשעה 24:00 הוא כבר היה מחובר אצלי בבית בבאר שבע וניגן את מייק בראנט לבקשת אישתי.
עכשיו אני מתחיל להתמקד בקניית תקליטים ופונו סטייג' איכותי.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
Re: בשעה טובה נקנה הפטיפון
תתחדש!michaelhar כתב:מבחינת הסאונד הטכניקס היה טבעי יותר ומאוזן מאוד לעומת הטורנס.
עכשיו אני מתחיל להתמקד בקניית תקליטים ופונו סטייג' איכותי....
אין ספק שטורנס תקול לא יהיה טוב כטכניקס במצב מושלם.
לגבי פונו סטייג' אתה תצטרך להקציב סכום שאתה מוכן להוציא .
הרבה שעות הנאה לך ולאישתך..