איינשטיין כתב:לפי מה ש-oferlaor ענה באחד השרשורים אין הרבה מה לעשות. רק תוודא שהטלוויזיה מאווררת כראוי.
מדובר בפלסטיקים שתמתרחבים ומתכווצים קצת....
PANASONIC TH-50PH10 ביקורת לאחר התקנה
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
סליחה? אין מה לעשות? הייתי מטיס את המסך הזה ישר לחזרה לחנות. החבר הכי טוב שלך בא לראות את הפלה החדש שלך ומה תגיד לו, נדפקתי? ( יש לך מספיק עבודה גם ככה להסביר כול פעם מחדש למה באמצע התמונה נראה בסדר ובשוליים שמנים ב-JUST). הרבה חברה פה קנו את המסך הזה בדור 8 ו-9 (כולל אני) ואני לא זוכר מקרה כזה וגם בAVSFORUM לא מצאתי (תעשה חיפוש). פנסוניק הוא מותג איכותי ביותר בשוק ה-TV ואתה צריך לצאת מרוצה.
נערך לאחרונה על ידי starre ב 01/08/2008 11:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78972
- שם מלא: עפר לאור
לא מדוייק,
צריך לבדוק אם הבעיה תחילה אם הבעיה נובעת מכיווץ/התרחבות של המסך בשל טמפ' (זה די קל לבדיקה - זה קורה רק בהדלקה וכיבוי)?
יתכן שזה גם קורה בנקודת החיבור עם הרמקולים, כך שיתכן ששיטת חיבור מעט שונה של הרמקולים תפתור את סוגיה, או אפילו התזה של SILICON GREASE בנקודות חיבור ספציפיות.
צריך לבדוק אם הבעיה תחילה אם הבעיה נובעת מכיווץ/התרחבות של המסך בשל טמפ' (זה די קל לבדיקה - זה קורה רק בהדלקה וכיבוי)?
יתכן שזה גם קורה בנקודת החיבור עם הרמקולים, כך שיתכן ששיטת חיבור מעט שונה של הרמקולים תפתור את סוגיה, או אפילו התזה של SILICON GREASE בנקודות חיבור ספציפיות.
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

מסכים, אבל מגיע לו טיפול בנוסה
oferlaor כתב:לא מדוייק,
יתכן שזה גם קורה בנקודת החיבור עם הרמקולים, כך שיתכן ששיטת חיבור מעט שונה של הרמקולים תפתור את סוגיה, או אפילו התזה של SILICON GREASE בנקודות חיבור ספציפיות....
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
אהבתי את החתימה שלךstarre כתב:מסכים, אבל מגיע לו טיפול בנוסה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

די מקה הספה שלנו.......בטח זה שפה או מכה........איפה אישתי........
איינשטיין כתב:אהבתי את החתימה שלךstarre כתב:מסכים, אבל מגיע לו טיפול בנוסה......
- opher
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
תודה .איינשטיין כתב:אם אתה כבר רואה מצוין, ההבדל (אם בכלל) יהיה זניח.opher כתב: אני חיברתי את המחשב לחיבור הPC IN והגדרתי 1366*768 רואים מצוין , יש מצב שבחיבור DVI ל HDMI אני אראה יותר טוב?...
כן, אם תחבר בדרך טרנסקודר. אתה לא יכול לחבר את ה-RGB ישירות לקומפוננט.opher כתב: איך חיברתם את הממיר ? אני חיברתי SCART ל SVIDEO והגדרתי בממיר SVIDEO , ראיתי בממיר שיש אופציית הגדרה לRGB זה אומר שאני יכול לחבר SCART ל COMPONENT ?......
סיימתי לחבר ותליתי על הקיר.
את הPC חיברתי לכניסת PC תמונה מעולה פשוט מדהים.
את הDVD פיוניר חיברתי ל COMPONENT progressive scan תמונה טובה מאד.
את הממיר חיברתי ל S-VIDEO רואים סביר.
כרגע יש לי חיבור HDMI פנוי + סלוט של 2*HDMI בארון מחכים שיהיה תקציב לDVD HD ולממיר HD ואולי אפילו לממיר לוויני HD