droren כתב:אני חושב שהתשובה של יונתן היא הנכונה אבל אין לי את הידע הטכני
לגבי ערוצי HD, אני לא מצאתי בתדר שציינת כלום, האם תוכל להיכנס בממיר .HD שלך להגדרות ממיר ולקבל הגדרות סיגנל ולפרסם פה? אני אשמח
...
דרור,
אל תבזבז את זמנך בחיפוש אחרי ערוצי HD עם הכרטיס הזה. הכרטיס הזה הוא DVB רגיל ולא DVB2 ולכך לא תוכל לעשות כלום עם הערוצים האלה.
droren כתב:אני חושב שהתשובה של יונתן היא הנכונה אבל אין לי את הידע הטכני
לגבי ערוצי HD, אני לא מצאתי בתדר שציינת כלום, האם תוכל להיכנס בממיר .HD שלך להגדרות ממיר ולקבל הגדרות סיגנל ולפרסם פה? אני אשמח
...
דרור,
אל תבזבז את זמנך בחיפוש אחרי ערוצי HD עם הכרטיס הזה. הכרטיס הזה הוא DVB רגיל ולא DVB2 ולכך לא תוכל לעשות כלום עם הערוצים האלה.
ערוצי הHD הם ב:
SYMBOL RATE 6890
QAM256
תדר 169750
זה גם מה שכתבתי מקודם
עריכה:
אני לא יודע אם זה קשור להצפנה אבל בזמן ההתקנה הממיר לא מזהה ערוצים, הטכנאי מתקשר למוקד ומקריא לו את הSN של הממיר, המוקד מכניס את הSN מאשר שהוא רואה שהממיר מחובר ורק אז ניתן לראות את הערוצים בחיפוש.
נערך לאחרונה על ידי laminar ב 12/01/2008 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
לגבי DVB-2 בכבלים, טעות שלי. הוטעתי ע''י כך שראיתי כרטיסי TECHNOTREND עבור HD בכבלים למכירה באחד האתרים. עכשיו הסתבר זה סתם אותו הכרטיס עם CODEC של MPEG4:)
עושה רושם ש-HD ב-HOT פרוץ לחלוטין. לצערנו, כנראה לא להרבה זמן:(
אגב, לי יש היום אינטרנט של HOT בבית (רק אינטרנט ללא מנוי טלוויזה כלשהו מטעמם). מישהו יודע האם ניתן לקלוט את הערוצים הדיגיטליים שלהם באמצעות כרטיס DVB-C? אני יודע שלגבי הערוצים האנלוגיים התשובה היא "לא", אבל מה עם הערוצים הדיגיטליים?
laminar כתב:ערוצי הHD הם ב:
SYMBOL RATE 6890
QAM256
תדר 169750
זה גם מה שכתבתי מקודם
עריכה:
אני לא יודע אם זה קשור להצפנה אבל בזמן ההתקנה הממיר לא מזהה ערוצים, הטכנאי מתקשר למוקד ומקריא לו את הSN של הממיר, המוקד מכניס את הSN מאשר שהוא רואה שהממיר מחובר ורק אז ניתן לראות את הערוצים בחיפוש.