מסך 1080P מארה"ב (תומך NTSC ולא PAL)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
dudil
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #21 

Lior999 כתב:ליאור
...
PAL\NTSC אלו הבחנות שקשורות ל-SD בלבד.
הטלויזיה תסתדר מצוין עם האות המגיע מהממיר HD של יס כמובן בחיבור HDMI או COMPONENT, שידורי SD רגילים לא תוכל לראות.[/quote]

דודי,

ומה לגבי FPS 50 (קצב ריפרוש התמונה) - האם לא צפוייה לי בעייה? אינני מעוניין בשידרי SD אלא ב-HD של יס או הוט, בחיבור HDMI.[/quote]

לא צפויה בעיה בחיבור HDMI או VGA.
דודי.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

בלי שום קשר לויכוח ע לההבדלים

שליחה #22 

...
הטלויזיה תסתדר מצוין עם האות המגיע מהממיר HD של יס כמובן בחיבור HDMI או COMPONENT, שידורי SD רגילים לא תוכל לראות.[/quote]

דודי,

ומה לגבי FPS 50 (קצב ריפרוש התמונה) - האם לא צפוייה לי בעייה? אינני מעוניין בשידרי SD אלא ב-HD של יס או הוט, בחיבור HDMI.[/quote]

הטלויזיה מצוינת אבל לא ממש שימושית בארץ כרגע. אתה לא יכול לבנות על ערוצי ה-HD של יס או HOT, יש כ-3-4 ערוצים וגם הם לא משהו שהייתי משלם עליו. כך שרוב הצפיה שלך תהיה SD. אם אכן אתה בונה רק על HD (ואני בספק) אז תוותר על יס או HOT ופשוט תוריד חומר מהרשת ב-24P, יש סדרות וסרטים מלאים בלי סוף ובכסף שתחסוך על החיבור ליס\HOT תקנה חיבור מהיר לאינטרנט וחשבון באחד ה-NEWS GROUPS. או תשקיע בצלחת פרטית.

אפשרות שניה היא לנסות למכור את הטלויזיה הזאת בארה"ב ולקנות טלויזיה אחרת אולי קצת פחות טובה אבל MULTI SYSTEM שתשמש אותך גם ל-SD בארץ. אני בטוח שבמחירי ארה"ב זה עדיין יצא לך יותר משתלם.
דודי.

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

Re: דווקא אתה טועה.

שליחה #23 

dudil כתב:
...
הטלויזיה תסתדר מצוין עם האות המגיע מהממיר HD של יס כמובן בחיבור HDMI או COMPONENT, שידורי SD רגילים לא תוכל לראות.
...
דודי,

לא צפויה בעיה בחיבור HDMI או VGA.[/quote]

אתה טועה ומטעה. ממש לא ברור לי על מה אתה מסתמך כשאתה כותב שהטלוויזיה "תסתדר מצוין" עם האות שמגיע מממיר HD. בכמה טלוויזיות אמריקאיות אתה אישית ראית אות ב-50 FPS, דרך HDMI או כל כניסה אחרת?

בתור אחד שחי בארה"ב ובדק לא מעט טלוויזיות בחנויות, כמעט שום טלוויזיה בארה"ב איננה מציגה אות HD בן 50 FPS. מה שאתה כותב שגוי לחלוטין.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #24 

oferlaor כתב:יש כאן בעיית טרמינולוגיה.

ברמה הטכנית, PAL קיים רק ב-SDTV בכלל. כלומר אין כזה דבר 720 PAL...

מה שרבים מתכוונים כשהם אומרים PAL זה בעצם 50HZ...
...
עופר,
בבקשה תגאל אותנו מייסורי השירשור הזה.
האם טלביזיה שנרכשה בחול ( באופן עקרוני NTSC הנגזר מ 60HZ ) תוכל להציג
תמונת HD ממיר Yes או Hot בהנחה שהסיגנל המשודר הוא 50HZ ?

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

רק אם המסך הספציפי תומך גם ב-50 הרץ.

כלומר, זה לא חד משמעי אלא תלוי בדגם הספציפי.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

odedee כתב:
dudil כתב:
...
אתה טועה ומטעה. ממש לא ברור לי על מה אתה מסתמך כשאתה כותב שהטלוויזיה "תסתדר מצוין" עם האות שמגיע מממיר HD. בכמה טלוויזיות אמריקאיות אתה אישית ראית אות ב-50 FPS, דרך HDMI או כל כניסה אחרת?

בתור אחד שחי בארה"ב ובדק לא מעט טלוויזיות בחנויות, כמעט שום טלוויזיה בארה"ב איננה מציגה אות HD בן 50 FPS. מה שאתה כותב שגוי לחלוטין.
...
אם תלך לאתר של סוני ל-SPEC של הטלויזיה הספציפית הנ"ל תראה שהיא תומכת ב-1080I 1080P 480I 480P 720P. מאחר ולא כתוב 576I סימן שהיא לא תומכת ב-PAL. אולם, לא כתוב כלום לגבי 1080I, יש 1080I 50, 1080I60, 1080I30 1080I25 1080I59.9 ועוד כמה. מאחר ולא כתוב באיזה בדיוק היא תומכת ניתן לשער שהיא תומכת בכל 1080I כולל 50 ו-25. אני לא רואה מגבלה טכמולוגית מה גם שהיא יכולה להתחבר ל220V, כלומר מתח אירופאי.

ניסית לחבר לטלויזיה שלך 50I? הרי מהרשת אתה לא יכול. האם ניסית ממחשב ולא הצלחת? האם כתוב ב-SPEC של הטלויזיה שלך שהיא תומכת 1080I באופן כולל?
...
דודי.

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

קונברטור scart to yuv

שליחה #27 

המתאם לממיר דיגיטלי רגיל לא hd מחיבור 21פין(scart לקומפוננט)
hdmi -קומפוננט תיראה ללא בעיה גם בלי מתאם
המתאם נועד להפוך סיגנל לקומפוננט כדי שתוכל לראות אותו

Lior999 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

[quote/]
...
ניסית לחבר לטלויזיה שלך 50I? הרי מהרשת אתה לא יכול. האם ניסית ממחשב ולא הצלחת? האם כתוב ב-SPEC של הטלויזיה שלך שהיא תומכת 1080I באופן כולל?[/quote]

ב-SPEC של הטלויזיה מצויין שהיא תומכת ב-1080i, אבל סוני לא מתחייבית שיעבוד בארץ. להלן אי-מייל שקיבלתי מסוני בהקשר זה:

I'm glad to provide the information regarding your Sony TV. This TV can accept 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p and 1080/24p through the HDMI interface

The display resolution of your Sony TV is Motionflow 120 Hz with Full HD high frame rate capability and 10-bit 16:9 Full HD 1080p Resolution Panel (1920x1080)

We are Sony of America Ltd. and only have information for units manufactured for sale and use in America, which are designed to be used on the NTSC system at 120v/60hz. We do not manufacture PAL, SECAM, or multi-system units. We must always suggest that you purchase units in the country in which you will be using them. There is always the possibility that a converter or adapter would not be compatible, which could cause damage to your Sony unit, thus voiding any existing warranty

NOTE: Sony does not assure proper operation of the television outside U.S

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

Lior999 כתב:
[quote/]
...
ניסית לחבר לטלויזיה שלך 50I? הרי מהרשת אתה לא יכול. האם ניסית ממחשב ולא הצלחת? האם כתוב ב-SPEC של הטלויזיה שלך שהיא תומכת 1080I באופן כולל?
...
ב-SPEC של הטלויזיה מצויין שהיא תומכת ב-1080i, אבל סוני לא מתחייבית שיעבוד בארץ. להלן אי-מייל שקיבלתי מסוני בהקשר זה:

I'm glad to provide the information regarding your Sony TV. This TV can accept 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p and 1080/24p through the HDMI interface

The display resolution of your Sony TV is Motionflow 120 Hz with Full HD high frame rate capability and 10-bit 16:9 Full HD 1080p Resolution Panel (1920x1080)

We are Sony of America Ltd. and only have information for units manufactured for sale and use in America, which are designed to be used on the NTSC system at 120v/60hz. We do not manufacture PAL, SECAM, or multi-system units. We must always suggest that you purchase units in the country in which you will be using them. There is always the possibility that a converter or adapter would not be compatible, which could cause damage to your Sony unit, thus voiding any existing warranty

NOTE: Sony does not assure proper operation of the television outside U.S[/quote]

אני בטוח שאותו אימייל תקבל גם ממיקרסופט בקש רל-XBOX 360 שהוא NTSC ותומך ב-HD. נעשה סקר קטן לכמה אנשים יש XBOX360 שנקנה בארה"ב?

בקיצור, אם לא כתוב בפירוש שהטלויזיה לא תומכת אז היא כן. בכל אופן, אני עדיין עומד מאחורי המלצתי להיפטר מהטלויזיה הזו ולקנות כזו שתומכת גם ב-SD PAL.
דודי.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #30 

בשביל השוואה, נתונים של Panasonic TH-50PF10UK
[left]
Signal System Standards
NTSC, PAL, PAL 60, SECAM, Modified NTSC

Video Signal
480/60i, 60p
575/50i, 50p
720/60p, 50p
1080/60i, 50i, 24p, 24sF, 25p, 30p, 60p, 50p
1080/50i

PC Signal
VGA, SVGA, WVGA, WSVGA, XGA, SXGA, XGA+, SXGA+, WXGA
[/left]

שהוא גם דגם אמריקאי, אבל ההבדל בין אחיו מאירופה היא רק בספק כוח

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #31 

...מאתר B&H

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

dudil כתב:
בקיצור, אם לא כתוב בפירוש שהטלויזיה לא תומכת אז היא כן. בכל אופן, אני עדיין עומד מאחורי המלצתי להיפטר מהטלויזיה הזו ולקנות כזו שתומכת גם ב-SD PAL.
...
שוב: אתה טועה ומטעה, ואני נדהם מהפזיזות שלך, שעלולה לגרום לקוראים תמימים להוציא אלפי דולרים ולקנות טלוויזיה שלא תפעל בישראל.

כמעט כל הטלוויזיות שנמכרות בארצות הברית חסומות לאותות 50 FPS. בדקתי אישית לא יצרן אחד ולא שניים, לא בחנות אחת ולא בשתיים. במקרה הטוב, הפעלה של טלוויזיות כאלה בארץ תדרוש ממיר מ-50 ל-60 FPS, שהוא יקר ועלול לפגוע באיכות התמונה. במקרה הרע הן לא תפעלנה בכלל.

בפירוש לא נכון להניח ש"אם לא כתוב שהטלוויזיה לא תומכת אז היא כן". הניסיון, שלי יש ולך אין (כי אני מבין שאתה כותב תאוריה ולא פרקטיקה) הוא שאם לא כתוב, צריך להניח שהיא לא תציג אות ב-50 FPS. חבל שאתה מתעקש לחזור שוב ושוב על דבריך השגויים.

dudil
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

odedee כתב:
dudil כתב:
...
שוב: אתה טועה ומטעה, ואני נדהם מהפזיזות שלך, שעלולה לגרום לקוראים תמימים להוציא אלפי דולרים ולקנות טלוויזיה שלא תפעל בישראל.

כמעט כל הטלוויזיות שנמכרות בארצות הברית חסומות לאותות 50 FPS. בדקתי אישית לא יצרן אחד ולא שניים, לא בחנות אחת ולא בשתיים. במקרה הטוב, הפעלה של טלוויזיות כאלה בארץ תדרוש ממיר מ-50 ל-60 FPS, שהוא יקר ועלול לפגוע באיכות התמונה. במקרה הרע הן לא תפעלנה בכלל.

בפירוש לא נכון להניח ש"אם לא כתוב שהטלוויזיה לא תומכת אז היא כן". הניסיון, שלי יש ולך אין (כי אני מבין שאתה כותב תאוריה ולא פרקטיקה) הוא שאם לא כתוב, צריך להניח שהיא לא תציג אות ב-50 FPS. חבל שאתה מתעקש לחזור שוב ושוב על דבריך השגויים.
...
תן דגם שחסום ל-50FPS ואז נמשיך. אחרת אפשר לסיים כאן והבחור יעשה את החושבים שלו.
דודי.

ronko
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #34 

dudil כתב: תן דגם שחסום ל-50FPS ואז נמשיך. אחרת אפשר לסיים כאן והבחור יעשה את החושבים שלו.
...
תשאל את Lior_M. נראה לי שיש לו אחת כזאת.

odedee,
אם אתה עדיין מחפש דגם ב ארה"ב שתומך ב PAL ו 50hz בדוק את ה AQUAS LCDs של SHARP.
יש לי אחת והכול עובד עליה.

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

dudil כתב:
odedee כתב:
dudil כתב:
...

...
תן דגם שחסום ל-50FPS ואז נמשיך. אחרת אפשר לסיים כאן והבחור יעשה את החושבים שלו.
...
נראה לי שאתה הוא זה שצריך להצביע על הדגמים שכן עובדים ב-50 FPS... זה מאוד היה עוזר לי לפני חצי שנה, שעברתי בין כל החנויות כדי למצוא כאלה - וזה קשה. בכל מקרה, רק כדוגמה אקראית לגמרי, ה-Bravia של סוני שנמכרת בארה"ב, מודל KDL-46XBR3, לא תציג אות 50 FPS. היא רק אחת מני רבות - כשבדקתי בחנויות לא טרחתי לרשום את הדגמים שלא מתאימים - כי זה כמעט כולם.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #36 

ה-PANASONIC שהזכרתי תומכת בהכל..
חוץ מ-220 וולט מתח כניסה..

וגם ה-PIONEER PDP-5000EX (שכבר לא מיוצרת לצערי), שהיא אפילו עם ספק כוח אונברסלי

שלח תגובה