cavi כתב:המגבר הוא חלק ממבחן הרסיברם..
אני אסכם את דעתי עליו במילה אחת: מעולה.
שווה לחכות למבחן
...
שלום אבי
אני בטוח ששווה לחכות ! בכל זאת רציתי לשאול האם אתה לבד עושה את הבדיקה ? ז''א מבחן התוצאה נשען על דעתך בלבד או שיש איתך עוד חבר שניים מהפורום שיכול "לשמוע" את הדברים אולי בצורה אחרת ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
האמת היא שאין לי שום בעיה להשיג לסופ"ש גם את ה - 1800 וגם את ה - 3800 ביחד אפילו.
אני אחכה לתוצאות השוואת הרסיברים שערכו כאן ואתייחס לזה כנקודת מוצא התחלתית למבחן השוואה שאני עצמי מתכוון לעשות.
cavi כתב:המגבר הוא חלק ממבחן הרסיברם..
אני אסכם את דעתי עליו במילה אחת: מעולה.
שווה לחכות למבחן
...
שלום אבי
אני בטוח ששווה לחכות ! בכל זאת רציתי לשאול האם אתה לבד עושה את הבדיקה ? ז''א מבחן התוצאה נשען על דעתך בלבד או שיש איתך עוד חבר שניים מהפורום שיכול "לשמוע" את הדברים אולי בצורה אחרת ?
...
אתה מכניס אותי פה לפינה.. אם אני אגיד לך מה אני חושב עד עכשיו אז אני די חושף את התוצאות של המבחן (שאפילו אני עוד לא יודע אותם)
אני עושה את המבחן לבד, כידי להיות כמה שיותר נייטרלי אני שומע כל רסיבר מספר פעמים ומכייל אותו מחדש בכל פעם בימים שונים..
ממה שהספקתי לשמוע עד עכשיו ה3800 והLX70 הם מכשירים מדהימים! יותר מזה אני לא יכול לפרט .
אני מאוד מקווה שלא תתעלם מאיכות הפרוססינג ב-DPLII ו-NEO6 , עבורי, כמו עבור אחרים, נושא זה מאוד חשוב ולרוב מתעלמים ממנו. במסגרת ק"ב אני שומע הרבה מקורות סטריאופונים 2.0 (ערוצי הטלוויזיה, הורדות עם סאונדטראק ב-MP3 או DD 2.0).
לאחרונה היה אצלי מגבר חדש לבדיקה שהערוצים האחוריים שלו ב-DPLII היו כמעט מתים לגמרי. מגבר כזה גם עם ביצועים סוף הדרך פשוט לא רלוונטי עבורי.
אם תרצה המלצה טובה לחומר לבדיקה, אמליץ בפניך על הפרסומות בערוצים 10 ו 22. הפירסומות כוללים המון אפקטים שבפיוניר נשמעים פשוט מדהים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior,
שים לב כי בשביל להנות כהגון מ DPLII, יש צורך כי הסיגנל המוזן יהיה סטריאופוני בעל קידוד לערוצים האחוריים. במידה ויוזן אות סטריאופוני בלבד (כמו שאתה עשית), רק הרמקולים שבחזית ישאו בכל הנטל ואילו שברירי צלילים בלבד יגיעו לרמקולים האחוריים בשל מקדמי הפילטרים במפענח אשר ממוקם ברסיבר.
המקרה כמעט זהה עבור DTS Neo:6, ההבדל הוא שכאן המפענח מכיל תוספת של מטריצה להרחבת מספר הערוצים לעד כשבעה ערוצים.
על מנת בכל זאת להשתמש ב DPLII & DTS Neo:6, הכניסו ברסיברים תוכניות מוגדרות מראש על מנת לשנות את דרך העבודה שלהן לפי סוג המידע המוזן. DPLII Movie, DPLII Music, DPLII Game.
נתון אשר הופך את הבדיקה של מפענחי ה DPLII & DTS Neo:6 למעט מיותרת, הינה העובדה כי רוב היצרנים משתמשים בדיוק באותם צ'יפים על מנת לבצע את הפענוח.