YAMAHA 3800

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

גרי,
שנינו יודעים שהיית מת להתחלף איתי ראש בראש על המכשירים.
אתה הרי מצטער עד דמעות שמכרת את ספינת הדגל... :lol:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #22 

אני נדהם ממה שאני קורא פה. אני כבר עם אצבע אחת על ההדק בקניה של ה-3800. מחכה למבחן בשביל הפאנץ האחרון.

CAVI, איך הסטריאו שלו מול ה-LX70. איך ה-DPLII שלו מול ה-LX70? האם יש הרבה מידע באחוריים?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #23 

cavi כתב:המגבר הוא חלק ממבחן הרסיברם..
אני אסכם את דעתי עליו במילה אחת: מעולה.

שווה לחכות למבחן
...
שלום אבי
אני בטוח ששווה לחכות ! בכל זאת רציתי לשאול האם אתה לבד עושה את הבדיקה ? ז''א מבחן התוצאה נשען על דעתך בלבד או שיש איתך עוד חבר שניים מהפורום שיכול "לשמוע" את הדברים אולי בצורה אחרת ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #24 

amitbak,

ספר לנו, לי אין מושג ירוק מי יקבל ציונים טובים ומי לא...

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #25 

Dalamber גילי,

לך בכלל אין בעיה לארגן מכשיר כזה לשישי שבת ולעשות את הכל הניסויים והבדיקות
האפשריות עם הרמקולים שלך... אז מה הבעיה...?

ואם יש לך בעיה אז אני אסגור לך את הפינה עם מכשיר כזה ל DEMO...

נ.ב

אתה חייב ביקור כבר מזמן....

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #26 

האמת היא שאין לי שום בעיה להשיג לסופ"ש גם את ה - 1800 וגם את ה - 3800 ביחד אפילו.
אני אחכה לתוצאות השוואת הרסיברים שערכו כאן ואתייחס לזה כנקודת מוצא התחלתית למבחן השוואה שאני עצמי מתכוון לעשות.

אכן, צריכים להפגש (Y)

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #27 

bossgt6 כתב:
cavi כתב:המגבר הוא חלק ממבחן הרסיברם..
אני אסכם את דעתי עליו במילה אחת: מעולה.

שווה לחכות למבחן
...
שלום אבי
אני בטוח ששווה לחכות ! בכל זאת רציתי לשאול האם אתה לבד עושה את הבדיקה ? ז''א מבחן התוצאה נשען על דעתך בלבד או שיש איתך עוד חבר שניים מהפורום שיכול "לשמוע" את הדברים אולי בצורה אחרת ?
...
אתה מכניס אותי פה לפינה.. אם אני אגיד לך מה אני חושב עד עכשיו אז אני די חושף את התוצאות של המבחן (שאפילו אני עוד לא יודע אותם)
אני עושה את המבחן לבד, כידי להיות כמה שיותר נייטרלי אני שומע כל רסיבר מספר פעמים ומכייל אותו מחדש בכל פעם בימים שונים..

ממה שהספקתי לשמוע עד עכשיו ה3800 והLX70 הם מכשירים מדהימים! יותר מזה אני לא יכול לפרט :) .

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #28 

CAVI

אני מאוד מקווה שלא תתעלם מאיכות הפרוססינג ב-DPLII ו-NEO6 , עבורי, כמו עבור אחרים, נושא זה מאוד חשוב ולרוב מתעלמים ממנו. במסגרת ק"ב אני שומע הרבה מקורות סטריאופונים 2.0 (ערוצי הטלוויזיה, הורדות עם סאונדטראק ב-MP3 או DD 2.0).

לאחרונה היה אצלי מגבר חדש לבדיקה שהערוצים האחוריים שלו ב-DPLII היו כמעט מתים לגמרי. מגבר כזה גם עם ביצועים סוף הדרך פשוט לא רלוונטי עבורי.

אם תרצה המלצה טובה לחומר לבדיקה, אמליץ בפניך על הפרסומות בערוצים 10 ו 22. הפירסומות כוללים המון אפקטים שבפיוניר נשמעים פשוט מדהים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #29 

danlior,
שים לב כי בשביל להנות כהגון מ DPLII, יש צורך כי הסיגנל המוזן יהיה סטריאופוני בעל קידוד לערוצים האחוריים. במידה ויוזן אות סטריאופוני בלבד (כמו שאתה עשית), רק הרמקולים שבחזית ישאו בכל הנטל ואילו שברירי צלילים בלבד יגיעו לרמקולים האחוריים בשל מקדמי הפילטרים במפענח אשר ממוקם ברסיבר.
המקרה כמעט זהה עבור DTS Neo:6, ההבדל הוא שכאן המפענח מכיל תוספת של מטריצה להרחבת מספר הערוצים לעד כשבעה ערוצים.

על מנת בכל זאת להשתמש ב DPLII & DTS Neo:6, הכניסו ברסיברים תוכניות מוגדרות מראש על מנת לשנות את דרך העבודה שלהן לפי סוג המידע המוזן. DPLII Movie, DPLII Music, DPLII Game.

נתון אשר הופך את הבדיקה של מפענחי ה DPLII & DTS Neo:6 למעט מיותרת, הינה העובדה כי רוב היצרנים משתמשים בדיוק באותם צ'יפים על מנת לבצע את הפענוח.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”