ריכוז שידורי הוט היי דפינישן
- yakirnav
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
למישהו זה קורה? שהתמונה מאבדת מאיכותה בתזוזת המצלמה?? זה קורה בצורה יותר דראסטית בספורט HD.
היום ראיתי פרומואים ב- NG HD.. הייתי בהלם! יכלתי לספור את מספר שעורי החיטה בשדה הגדול שנפרש לפניי וכך גם לגבי השפיריות שריחפו להם מעל האגם ליד.. פשוט מדהים. (גם תוך כדי תזוזה-אז הבנתי שהמסך כן מסוגל). (אולי זה הכבל? אני עוד עם הקומפוננט שהטכנאי הביא.. אבי לך יש Dvi-->HDMI אתה נתקל בתופעה?)
ספורט 5 HD מאכזב אותי ודווקא קראתי פה שכולם מתלהבים בעיקר משידורי הספורט
היום ראיתי פרומואים ב- NG HD.. הייתי בהלם! יכלתי לספור את מספר שעורי החיטה בשדה הגדול שנפרש לפניי וכך גם לגבי השפיריות שריחפו להם מעל האגם ליד.. פשוט מדהים. (גם תוך כדי תזוזה-אז הבנתי שהמסך כן מסוגל). (אולי זה הכבל? אני עוד עם הקומפוננט שהטכנאי הביא.. אבי לך יש Dvi-->HDMI אתה נתקל בתופעה?)
ספורט 5 HD מאכזב אותי ודווקא קראתי פה שכולם מתלהבים בעיקר משידורי הספורט
Stay foolish
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
שים את הממיר על 720P בערוץ זה, זה יפחית את המריחות.
שי
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 622
1080i מעצם זה שהוא interlaced מאבד רזולוציה בתזוזה (יותר נכון בעצם להגיד שהוא מרוויח רזולוציה כשהתמונה סטטית). זה טבעי. עד כמה זה נראה לעין תלוי אני מניח באיכות העיבוד תמונה של המסך שלך (או של הממיר של יס אם הגדרת אותו 720P).
אני מניח שזו אחת הסיבות שתמיד אומרים שספורט עדיף לצלם ולשדר 720P.
(אני לא אומר שזה בהכרח הבעיה אצלך, אבל יתכן...)
אני מניח שזו אחת הסיבות שתמיד אומרים שספורט עדיף לצלם ולשדר 720P.
(אני לא אומר שזה בהכרח הבעיה אצלך, אבל יתכן...)
- miron
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
המסך הוא PH9, החיבור הוא דרך הרסיבר 2700.
** עדכון **
במסך החדש שלי אין שום בעיה עם הקווים שהזכרנו. הבעיות נותרו במסך LCD HD READY של חדר השינה. לכן אני מניח שהבעיה אינה מ HOT והפתרון טמון במסך ובהגדרותיו....
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

ניסית חיבור ישיר למסך אני מניח ?miron כתב:המסך הוא PH9, החיבור הוא דרך הרסיבר 2700.
** עדכון **
במסך החדש שלי אין שום בעיה עם הקווים שהזכרנו. הבעיות נותרו במסך LCD HD READY של חדר השינה. לכן אני מניח שהבעיה אינה מ HOT והפתרון טמון במסך ובהגדרותיו.......
- miron
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי ואכן הבעיה היא רק כשהחיבור הוא דרך הרסיבר, האם יתכן שה2700 לא תומך בקבלת 1080I50 דרך HDMI?
- miron
-
- חבר פעיל במיוחד

וזה מה שמצאתי באתר של YAMAHA
I have an amp with HDMI inputs. When I connect my source component to the display device directly, all is OK, however it will not operate when connected via HDMI through the amp, is my amp faulty?
HDMI is a complex connection. In order to communicate with other devices, protocols are used. These communications are two way. In order to operate directly to a display device, different protocols are required to communicating through an intermediate device (called a repeater). These repeater protocols are required by your source component to work through the amps HDMI repeater. We would suggest contacting your dealer or manufacture of the source equipment to see if a firmware upgrade is available to allow HDMI repeater support.
I have an amp with HDMI inputs. When I connect my source component to the display device directly, all is OK, however it will not operate when connected via HDMI through the amp, is my amp faulty?
HDMI is a complex connection. In order to communicate with other devices, protocols are used. These communications are two way. In order to operate directly to a display device, different protocols are required to communicating through an intermediate device (called a repeater). These repeater protocols are required by your source component to work through the amps HDMI repeater. We would suggest contacting your dealer or manufacture of the source equipment to see if a firmware upgrade is available to allow HDMI repeater support.
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

אצלי לדוגמא דרך מגבר אונקיו 674 אני מצליח להעביר אות של 720P בלבד, ב 1080i אין תמונה.
יכול להיות ב FIRMWARE UPDATE שהם מדברים עליו יפתור את הבעיה.
עד אז כמו שתמיד אומרים....אין כמו חיבור ישיר למסך.
יכול להיות ב FIRMWARE UPDATE שהם מדברים עליו יפתור את הבעיה.
עד אז כמו שתמיד אומרים....אין כמו חיבור ישיר למסך.
שי
- miron
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, גם אצלי ה720P עובד
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

אני מקווה שהממיר החדש של HOT "ידבר" עם הרסיברים טוב יותר דרך ה HDCPmiron כתב:כן, גם אצלי ה720P עובד...
- PHOENIX
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
אני לא מבין למה להתחבר עכשיו
הממיר שיש עכשיו זה ההמיר משידורי הניסיון בסוף החודש הזה לפי מקורות אמור להגיע ממיר חדש של טומסון
שידע לשדר גם בHD וגם בSD
אז אולי הוא יפתור את הבעיות שידברתם עליהם
הממיר שיש עכשיו זה ההמיר משידורי הניסיון בסוף החודש הזה לפי מקורות אמור להגיע ממיר חדש של טומסון
שידע לשדר גם בHD וגם בSD
אז אולי הוא יפתור את הבעיות שידברתם עליהם
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
- PHOENIX
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
זה מה שנמסר לי בוא נחכה ונראה
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2816
- שם מלא: אוריה גלזמן
שלום לכולם !
אתם תותחים תאמינו לי.כבר שבוע אני לא מבין מדוע אני רואה תמונה לא טובה בחיבור DVI ליציאת HDMI.עכשיו הבנתי שיש לחיץ V FORMAT וב 720 זה שיפר.
אבל !!!! אני רואה דרך הקומפוננט ומקבל תמונה מעולה ב 1080 ולכן אני נשאר שם.
רק כאשר יגיע הממיר החדש שלהם בסביבות אפריל נוכל להתחבר ישירות HDMI ל HDMI או סקרט לסקרט וכו.....
ודרך אגב אני לא מקבל אודיו בחיבור DVI ל HDMI יש למישהו רעיון ? אני יודע שצריך לחבר RCA אדום ולבן מהממיר לטלויזיה אבל האם הסאונד יהיה דיגיטלי או שרק דרך המגבר הוא יהיה כזה ? או אולי צריך להמתין לממיר החדש ולחבר HDMI ואז הוא יהיה כזה.....
יש עצות ?
אתם תותחים תאמינו לי.כבר שבוע אני לא מבין מדוע אני רואה תמונה לא טובה בחיבור DVI ליציאת HDMI.עכשיו הבנתי שיש לחיץ V FORMAT וב 720 זה שיפר.
אבל !!!! אני רואה דרך הקומפוננט ומקבל תמונה מעולה ב 1080 ולכן אני נשאר שם.
רק כאשר יגיע הממיר החדש שלהם בסביבות אפריל נוכל להתחבר ישירות HDMI ל HDMI או סקרט לסקרט וכו.....
ודרך אגב אני לא מקבל אודיו בחיבור DVI ל HDMI יש למישהו רעיון ? אני יודע שצריך לחבר RCA אדום ולבן מהממיר לטלויזיה אבל האם הסאונד יהיה דיגיטלי או שרק דרך המגבר הוא יהיה כזה ? או אולי צריך להמתין לממיר החדש ולחבר HDMI ואז הוא יהיה כזה.....
יש עצות ?
- shmulik444
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 51
dvi לא מוציא סאונד רק hdmi לhdmi לממיר הזה יש רק חיבור אופטי לסאונד דיגיטלי שאותו מחברים לרסיבר