שאלה די פשוטה עבורכם
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
האמת שקצת קשה לי להבין משם מהסיבה שאני לא ממש מקצועי בעניין.. אבל תודה בכל מקרה על זה.
יש לי שאלה בנוגע לפרה אמפליפייר
יש לי בו יציאת IN ויציאת OUT. השאלה שלי היא כזאת, בכל יציאה יש חיבור אדום וחיבור שחור, האדום זה ה-R או ה-L?
ולאן אני מחבר את הפטיפון, לאין או לאאוט?
יש לי שאלה בנוגע לפרה אמפליפייר
יש לי בו יציאת IN ויציאת OUT. השאלה שלי היא כזאת, בכל יציאה יש חיבור אדום וחיבור שחור, האדום זה ה-R או ה-L?
ולאן אני מחבר את הפטיפון, לאין או לאאוט?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
IN זה כניסה, לא יציאה. ולשם אתה מחבר את הפטיפון. את ה-OUT אתה מחבר עם כבךים למגבר הראשי. ואדום זה R.yuval2d כתב:יש לי שאלה בנוגע לפרה אמפליפייר
ולאן אני מחבר את הפטיפון, לאין או לאאוט?...
והתכוונתי לסוני PS-X70 , הוא היה בזמנו אחד הדגמים הטובים של סוני, אם לא הטוב שבהם.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה דרגון, הוא באמת מעולה.
חבר'ה - זהו! נגמר ! הפטיפון אצלי, ההגברה סודרה בכל זאת, מבלי להחליפה, אני שומע תקליטים!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט מדהים חבר'ה, מדהים..
אני אצלם לכם את העסק מחר שתוכלו לחוות את דעתכם. הוא מרגיש ממש טוב הפטיפון, איכותי מאוד, ניקיתי אותו גם סידרתי שם.
בנוגע למה שהזזתי.. הכל סודר, דוד שלי הגיע מירושלים במיוחד וסידר לי את הכל.. את ההגברה ואת עניין המשקולת מאחור.
התקליטים נשמעים נהדר!
חבר'ה אני חייב לציין שלא היה לי עכשיו כלום בחדר אלמלא הפורום היקר הזה!!! אתם אנשים טובים שאוהבים לעזור וזה מדהים שיש כמוכם באינטרנט!!! תודה!

חבר'ה - זהו! נגמר ! הפטיפון אצלי, ההגברה סודרה בכל זאת, מבלי להחליפה, אני שומע תקליטים!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט מדהים חבר'ה, מדהים..
אני אצלם לכם את העסק מחר שתוכלו לחוות את דעתכם. הוא מרגיש ממש טוב הפטיפון, איכותי מאוד, ניקיתי אותו גם סידרתי שם.
בנוגע למה שהזזתי.. הכל סודר, דוד שלי הגיע מירושלים במיוחד וסידר לי את הכל.. את ההגברה ואת עניין המשקולת מאחור.
התקליטים נשמעים נהדר!
חבר'ה אני חייב לציין שלא היה לי עכשיו כלום בחדר אלמלא הפורום היקר הזה!!! אתם אנשים טובים שאוהבים לעזור וזה מדהים שיש כמוכם באינטרנט!!! תודה!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- קיבל תודות: 13 פעמים
לקחת לי תמילים מהפה ...nirses כתב:... ועכשיו שהכל הסתדר ועובד - ברוך הבא לעולם האנלוגימאחל לך המון שעות הנאה וכיף גדול .
...
עכשיו יש לך את המפתח לעולם האנלוג

מאחל לך בהצלחה
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..