המסכים החדשים של טושיבה-סקירה של רן לוי
אני הבנתי את המאמר הנ"ל קצת אחרת.
נבדקו בו מסך ה 32C3500 שבסך הכל נתן רושם חיובי.
ונבדק ה 42X3500 שהביקורת עליו, ממה שאני מבין, זו זליגת אור ונטיה חזקה לאדום.
את האדום הוא תיקן על ידי שינוי כיול התמונה.
יש לציין שלא נבדק מצב 1080P כי נגן הHD במבחן תמך רק עד 1080I.
נבדקו בו מסך ה 32C3500 שבסך הכל נתן רושם חיובי.
ונבדק ה 42X3500 שהביקורת עליו, ממה שאני מבין, זו זליגת אור ונטיה חזקה לאדום.
את האדום הוא תיקן על ידי שינוי כיול התמונה.
יש לציין שלא נבדק מצב 1080P כי נגן הHD במבחן תמך רק עד 1080I.
חחח אני מפחד להתאכזב..חבל שאף אחד לא יכול לצלםישראל123 כתב:תקנה כבר רייטינג!!!amitgba כתב:gk11 מה אמרו על הc3500 ?...![]()
![]()
אם תרצה שלח לי את הכתובת שלך ואני אשלח לך את הגיליון![]()
...
אגב ישראל...יש לך את הטוישבה 37c3000 ...אני בטוח לא אתאכזב?
אם אתה מפחד להתאכזב אז לך לראות את המסך בעיניים.
אני אישית לא התרשמתי מהמאמר הזה כי הוא היה די קצר ולא מפורט בניגוד לבקורות שכתובות פה.
גם אפשר להגיד שהוא לא נכתב בלשון מקצועית כך שחלק מן הדברים שנאמרו לא ברורים לי.
דרך אגב בחנות בהוליווד בהרצליה יש בתצוגה את ה 42X3500, 46XF350 וכנראה גם את ה 37C3500.
בהקשר למאמר, אכן ל 42X3500 יש זליגת אור בעיקר בצידה הימני אבל לטעמי היא די חלשה ולא פוגמת באיכות הצפיה.
לעומ זאת הוצג בא דיסק הדגמה עכלל פרומואים של סרטים מוכרים ולא ראיתי שום נטיה קיצונית לאדום כמו שצויין במאמר והתמונות היו בעלי חיות מרשימה.
הקונטרסט היה קצת פחות מרשים מזה של ה 46XF350 אבל זה מובן כי הוא מוצהר כפחות ע"י טושיבה.
אני אישית לא התרשמתי מהמאמר הזה כי הוא היה די קצר ולא מפורט בניגוד לבקורות שכתובות פה.
גם אפשר להגיד שהוא לא נכתב בלשון מקצועית כך שחלק מן הדברים שנאמרו לא ברורים לי.
דרך אגב בחנות בהוליווד בהרצליה יש בתצוגה את ה 42X3500, 46XF350 וכנראה גם את ה 37C3500.
בהקשר למאמר, אכן ל 42X3500 יש זליגת אור בעיקר בצידה הימני אבל לטעמי היא די חלשה ולא פוגמת באיכות הצפיה.
לעומ זאת הוצג בא דיסק הדגמה עכלל פרומואים של סרטים מוכרים ולא ראיתי שום נטיה קיצונית לאדום כמו שצויין במאמר והתמונות היו בעלי חיות מרשימה.
הקונטרסט היה קצת פחות מרשים מזה של ה 46XF350 אבל זה מובן כי הוא מוצהר כפחות ע"י טושיבה.
ברור שאני אלך לראות,איזה שאלה....אבל הרבה חניות מכיילות מסכים יבמינו כך שאי אפשר לדעת...[אני גר בחיפה,והחנות היחידה שאני בוטח בה היא אניגמה,ולי מה שהבנתי היא לא מחזיקה מסכי טושיבה.....אולי לגאסי מחזיקה?] אגב,אולי בגלל שיצא דגם חדש,c3500 ,יוציאו אותו מתצוגה?gk11 כתב:אם אתה מפחד להתאכזב אז לך לראות את המסך בעיניים.
....