האם אתה מודע לזה ש"אדון עופר" הוא מנהל האתר והוא מבין ממך ומחבר שלך ט-י-פ-ה יותר,אולי ככה בקטנה?זה פשוט "צורם" לי איך אתה מדבר לאיש כאילו הוא איזה ילד בן 13 [כמוניnivt כתב:תעשה חיפוש טוב טוב בפורום הזה על כל מישהו שימליץ לך על טושיבה יש 4 שנכוו ממנה
לא פלא שהירידת ערך של המסך הזה כל כך גדולה לעומת מותגים אחרים . אם לפני חצי שנה זה עלה 13-15 היום אתה יכול להשיג באתרי אינטנרט בחצי המחיר. [ אני מדבר על 42WL68]
אין כל ויכוח שטושיבה מצויינת והיתה אימפריה בכל מה שקשור למסכי CRT
בכל מה שקשור למסכי LCD אני משווה אותה לקאיה מענף הרכב.
אם יש לך משפחה בחו"ל תשאל אותם אם יש טושיבה איפה שהם נמצאים אל תתפלא אם הם יחשבו שאתה מקלל אותם .
טושיבה זו חברה עם אנשי מרקטינג בין הטובים שאני מכיר אבל עם טכנלוגיה ואיכות ירודים.
מה שפשוט הכי הורג אותי שמשווים אותם לשארפ סמסונג פיליפס וסוני שמקדימים אותם בכמה שנות אור .
ובוא אני אספר לך עוד משהו קטן על טושיבה - השכן שלי שגם טיפה מבין הראה לי ביקורת באתר נורא נחשב שמה קיבל הדגם שלך את הציון המקסימלי.
אבל מה לצערו הרב הדגם היה WLT68 ולא WL68
בין שני הטלויזיות יש הבדלים של שמים וארץ- בעיקר חיבורים ומעבדי תמונה . [ דרך אגב מאז הוא נהיה מבין גדול.
לסיכום אני אגדיר את זה במשפט אחד סוני פיליפס שארפ וסמסונג די סופרים את השוק הישראלי טושיבה לא ממש.
תיכנס -תתקשר לחניות עם אנשי מקצוע בכירים ותשאל את המוכרים שם מה הם הכי ממליצים לקנות LCD טושיבה פיליפס שארפ סמסונג או סוני ....
ובלי קשר,זה ממש מעצבן .פשוט הוצאתם לי את החשק לקנות מסך.
יש לך עכשיו פלזמה של הייסנס,אני מתכוון להחליף לטושיבה [טרייד אין לאחד ממסכי ניופאן,זה או טושיבה או מוצר מדבקה,הנחה של חצי מחיר] ונמאס לי מאנשים שאומרים שהlcd של טושיבה ח*א. כאליו אפשר לדעת איזה דגם אכזב אותכם נורא ומה יש לכם נגד החברה הזו? מה הc3000 עשה לכם ?
עופר,לפי מה שהבנתי הc3000 מאוד דומה 6ל68,אותה סקרתה. איך המסך הזה היה בהשוואה לlcd אחרות שראיתה שהם hd ready [סמסונג,סוני,היטאצ'י,שארפ,פיליפס ושאר הרשימה של האיש]?