aquarius,
אני חושב שהמינוח הנכון הוא שמבחינתך ה - JR התאימו יותר לחדר.
מדובר ברמקול נפלא עם יכולות מצויינות. הסט הזה התארח אצלי בבית לשבוע (יש סקירה כאן באתר) ומאוד נהנתי ממנו.
אחת הבעיות הקלאסיות של מי שרוכשים ציוד (ולעיתים קרובות גם מי שמוכרים ומציגים אותו) זה חוסר תשומת לב מספקת להתאמה הקריטית כל כך בין הציוד הרלבנטי למימדי החדר בו הוא אמור לעבוד. כלל אצבע של כל סט-אפ הוא ההתאמה: גם בין המרכיבים וגם בין המערכת כולה לחדר בו היא מושמעת. דוגמא טובה הייתה השימוש של טופ אודיו ב - 602D בחדר שבו לא היה לרמקול סיכוי להישמע טוב ועם מערכת הגברה ומקור שלא עשו עימו חסד, בלשון המעטה.
לפיכך, ייתכ מאוד שה- JR יותר התאים לחדר בתערוכה מה- SR. לא יצא לי לשמוע שם את ה - JR אבל מההאזנה באותו חדר ל-SR בשילוב ההגברה של VAC ו - THOR התרשמתי שלרמקולים האלה יש פוטנציאל נפלא. הסט אפ הזה היה מדוייק, נקי, מאוד מפורט ודינאמי, עם בס הדוק ומיד נהדר.
ממליץ לך לגשת לעופר עם ההגברה שלך ולשמוע את שני הרמקולים האלה על-מנת לגבש דעה מה מתאים לך יותר.
חדר אורן - מאסטרו אודיו !
זיו, כפי שאמרתי כררגע אני דיי צפוץ מבחינת זמן, אבל בעוד כמה שבועות אני מקווה לעבור אצלם עם המגבר שלי (המפלצת
) ה-JR (אם זכור לי נכון, למשהו אני תמיד מתבלבל) אומנם לא זול, אבל במידה ואני אחליט שהאוזניים שלי אוהבות אותו אני מאמין שאני אוכל לגייס את מרבית הסכום הנדרש בחודשים הקרובים (למרות שבשביל סכום כזה הוא צריך להיות מושלם כמעט. אחרי ששמעתי מערכות בתערוכה שבהן הכבלים עלו כמו כל המערכת שלי והמערכת שלי עדיין נשמעת טוב יותר לטעמי, אני קצת סקפטי בנוגע לעד כמה אני אתרשם מהרמקול המדובר).