עופר שלום ,
תודה על ההבהרה . מישהו ציין כאן סוג של נוסחה לגבי גובה הקנס אבל זה יותר מעשי עכשיו כשתרגמת את זה למספרים .
לפי החישוב הזה , מניח שאם מישהו יעדיף להתנתק אחרי שנה ישלם כבר את מלוא הקנס שזה 999 שח .
שאלה בהקשר הזה : נניח שיס יוצאים בעוד שנה עם YES-MAX-HD , ממיר שמאפשר גם להקליט תכני HD . האם מישהו שרכש את הממיר ה-HD הרגיל יצטרך לשלם את הקנס כדי לעבור לממיר החדש המקליט או שהמעבר יהיה ללא תוספת קנס . תוספת תשלום אני מניח שתהיה בכל מקרה בגלל שעולותו של ממיר מקליט HD צפויה להיות גבוהה יותר .
לגבי השאלה שלך , אם אני חושב ברצינות על כך שאם מישהו שרכש מערכת קולנוע ביתית בעשרות אלפי שח לא יוכל להרשות לעצמו את זה ( חבילת הפרמיום YES-HD ) - התשובה שלי היא , ללא טיפת הלתהמות , "כן , ועוד איך חושב כך ! " ובבקשה תרשה לי להסביר מדוע .
אני אחד כזה שקנה מערכת קולנוע ביתי בעשרות אלפי שקלים שמכילה מוצרים של הפירמות בין הכי יוקרתיות שקיימות : SONY , HARMAN/KARDON , BOSE . השקעתי את מיטב כספי בזה כי אני לא מתפשר על איכות . זה אומר לא השקעתי אפילו שקל חדש אחד ממבלי לבדוק את המוצרים האלה לפני הרכישה . קניתי אך ורק מוצרים שמבחנתי , ברמות הדרישה שלי , שוות את הכסף ביחס עלות vs. איכות עם דגש מאוד , מאוד חזק על
איכות .
לגבי המוצר שמוצג בשרשור כאן , YES-HD כחבילת פרמיום , לדעתי אין שום קשר בינו לבין הכמות הכסף שהשקעת עבור מערכת קולנוע ביתי . זה כמו להגיד שבגלל שקניתי מכונית טויוטה חדשה ב-120000 שח אז אני יכול להרשות לעצמי מערכת אודיו בתוך האוטו של לפחות 25000 שח כדי שזה יתאים לעלות המכונית . מה הקשר ? ואם אמצא מערכת שמבחינת איכות תתן לי אותן התוצאות ב-1000 שח לא אקנה אותה ?
השופט צריך להיות אתה\אני\הוא\ , הצרכן , ולא לתת לאחרים להכניס לראש מילים כמו "פרמיום" או "תאמין לי - זה שווה את זה" שנציגי השירות ינסו לדחוף . ראינו כבר בעבר מוצרים עם מדבקה של "פרמיום" שהיו מוגדרים "כפרמיום" ועולים כמו "פרמיום" אבל מבחינת הצרכנים היו תת רמה .
אם המוצר איכותי ועונה לדרישות שלנו מבחינת איכות מול עלות אז רוכשים אותו , אם לא , אז בוחרים מוצר אחר שמתאים לנו יותר .
אם יס יוכיחו שהשם "מוצר פרמיום" גם שווה את הכסף ולא רק את השם על החבילה YES-HD , אני משוכנע שלא רק האנשים שרכשו מערכות קולנוע ביתיות בערשות אלפי שקלים ישמחו להיות חלק מהחבילה . יס רק צריכים להוכיח שהמוצר מצדיק מבחינת איכות את השם "פרמיום" וביחד עם זה את גם את העלות .
אני מקווה שלא תראה את התגובה הזו כמתלהמת אלא עיניינית .
בנוסף , אם התגובות הקודמות שלי היו מתלהמות , אני מבקש את סליחתך ושל שאר הקוראים . מסכים שדיונים כמו זה ובכלל , באופן כללי , צריכים להעשות בצורה עיניינית ולא מתלהמת .
Hagi
oferlaor כתב:hagi,
אתה טועה ומטעה!
ניתוק אחרי חודש עולה 102 ש"ח.
אחרי חודשיים: 141 ש"ח
אחרי שלושה חודשים: 180 ש"ח
כאשר הקנס לא יעבור את ה-999 ש"ח.
ככה זה כשמדובר במוצר פרמיום!
תגיד, אתה ברצינות רוצה לומר לי שמישהו שרכש מערכת בעשרות אלפי ש"ח (שזה מי שזה מיועד לו) לא יכול להרשות לעצמו את זה?
...