oferlaor כתב:Catskinner,
הממיר חינם - מה שעולה לך זה ההתחייבות וחבילת הערוצים...
...
האם מכך ניתן להסיק שמנוי שזקוק לשני ממירי HD ישלם עדיין רק על חבילה אחת?
צודק אין להם מושג מה קורה איתם וHD מה זה הם לא יודעים עצוב...guy_k כתב:ממה שאני הבנתי וכפי שהסבירה לי מנהלת האזור שלי (למה נותנים להם לנהל איזור עם הם לא מבינות על מה הן מדברות...)
צריך לשלם על כל ממיר 39 ש"ח, סה"כ 78 ש"ח.
או שהיא גם בנושא הזה לא הבינה על מה היא מדברת...
גיא...

אז מה פה HD ? הרי Upscale זה לא ממש HD ...Catskinner כתב:הסיגנל המשודר בערוצים הרגילים היה ועודנו 576i ולא 720P...

בנוסף לערוצים הרגילים יש לך גם חבילה מאוד מצומצמת של ערוצים המשודרים במקור ב 1080i. ברם, משיקולים לא כל כך מובנים, החליטה חברת יס לבצע upscale בממיר לערוצים שימשיכו להיות משודרים ב 576i. זה קצת בעייתי לאלה מאיתנו שיש להם מעבדי ווידאו ייעודיים ושבטח יעדיפו להמשיך ולבצע את ה upscale מחוץ לממיר ולאלה שיש להם מסכים HD Ready שיצטרכו לבצע downscale ל 720p.Lior_M כתב:אז מה פה HD ? הרי Upscale זה לא ממש HD ...Catskinner כתב:הסיגנל המשודר בערוצים הרגילים היה ועודנו 576i ולא 720P......

אם איכות עיבוד התמונה של ה PV60 יותר טובה משל ממיר ה YESHD אז כן, אתה תראה פחות טוב מהמקס.yes-man כתב:לי יש מסך HD Ready , פנאסוניק PV60.
האם אתה אומר שאני אראה בערוצים הרגילים פחות טוב מאשר דרך המקס?...

אל תשכח רק לבקש את הסטיקר..yes-man כתב:אני מבטיח לדווח כשהממיר החדש יגיע......

Hagihagi כתב:גילי ,
אני חושב שכל אחד חופשי לעשות את שיקוליו בקשר ל-YES-HD ....
צודק, ממש בלתי נתפס.abikhen כתב: מה ששבר אותי היתה העובדה שבכדי לקבל את HD5, אני חייב לרכוש מנוי ללייב+גולד. זו כבר גזלנות לשמה. אני אמתין שיס ירדו מהעץ עליו הם טיפסו....

YesManyes-man כתב:Giliboy,
דבר ראשון, אני מבקש שתרשה לי לעשות את החשבונות שלי בעצמי.
לי 250 ש"ח לשנה נשמע סביר וזה גם בלי התחייבות.
בקשר לנושא של ערוצי הספורט, ספורט לא מעניין אותי אבל תמחור הערוצים האלה באמת מרגיז.
אני מניח שההחלטה באה מספק הערוצים ולא רק מ-yes....