המלצות לשרתי usenet
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
אני מצטרף להמלצות על GIGANEWS - חוץ מהמהירות היציבה (מקסימום ממה שאתה מקבל מבזק, אף פעם השרת הוא לא צוואר הבקבוק) ושלמות ההודעות יש להעלות את נושא ה - RETENTION. ב - GIGANEWS יש חומר בינרי מלא ושלם יותר מחצי שנה אחורה.
זה נותן המון - אתה לא לחוץ להוריד ושאתה מוצא קבוצה חדשה עם חומר מעניין יש לך המון חומר זמין.
זה נותן המון - אתה לא לחוץ להוריד ושאתה מוצא קבוצה חדשה עם חומר מעניין יש לך המון חומר זמין.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
בעיכרון ( danlior ) צודק מאה אחוז - אני מנסה "להביא למחשב שלי" את ה BEE GEES ONE NIGHT ONLY
שפורסם לפני 90 יום בערך - ואין כל זכר ב NEWSHOSTING.
מה לעשות ? לקוות שיעלו עוד הפעם ? , לא נראה לי שזה ייקרה,
לעומת זאת , אני מקווה שלא כך יהיה המצב ב USENETSERVER.
שפורסם לפני 90 יום בערך - ואין כל זכר ב NEWSHOSTING.
מה לעשות ? לקוות שיעלו עוד הפעם ? , לא נראה לי שזה ייקרה,
לעומת זאת , אני מקווה שלא כך יהיה המצב ב USENETSERVER.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
USENETSERVER מתחייבים ל-101 יום.
TO BE ON THE SAFE SIDE תתחיל מהורדת ה-PARS...
TO BE ON THE SAFE SIDE תתחיל מהורדת ה-PARS...
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
אני מנוי ב-NH הרבה שנים (מנובמבר 2001) ועיקר הפעילות הורדות של תוכניות טלויזיה וסדרות.
אשתי מתעסקת בלעדית בנושא ומשתמשת בתוכנת NewsLeecher. לטענתה מי שמוריד באופן שוטף את מה שמעניין אותו אז ה - RETENTION של 45 יום מספיק ואין סיבה לשלם את המחיר היקר יותר של GIGANEWS.
היא לא מתלוננת על בעיות שלמות הקבצים למרות ששאלתי אותה לאור השירשורים בפורום. ההתעסקות שלה בנושא על בסיס יומי ולכן כנראה אין בעיות.
ערן
אשתי מתעסקת בלעדית בנושא ומשתמשת בתוכנת NewsLeecher. לטענתה מי שמוריד באופן שוטף את מה שמעניין אותו אז ה - RETENTION של 45 יום מספיק ואין סיבה לשלם את המחיר היקר יותר של GIGANEWS.
היא לא מתלוננת על בעיות שלמות הקבצים למרות ששאלתי אותה לאור השירשורים בפורום. ההתעסקות שלה בנושא על בסיס יומי ולכן כנראה אין בעיות.
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
ערן, הייתי לקוח שלהם בערך אותו משך זמן כמוך ואני חייב לציין שבמהלך השנה האחרונה המצב פשוט התדרדר באופן מחריד.carmonle כתב:אני מנוי ב-NH הרבה שנים (מנובמבר 2001) ועיקר הפעילות הורדות של תוכניות טלויזיה וסדרות.
ערן...
הסיבה שלדעתי בשימוש כמו שלך לא תשים לב לעניין היא שמשתמש שמוריד באופן יומיומי יוריד בדרך תוכן שהופיע במשך היום האחרון ושם בדרך כלל לא הייתה בעייה. גם שרת עם retention של יומיים-שלושה יתן לך תשובה מספקת.
הבעייה מתחילה כשכמות התוכן שתרצה להוריד מתחילה להצטבר ואתה מתחיל להוריד דברים שכבר ישבו בשרת 30-40 יום לפני שהתחלת להוריד אותם. אז אתה פתאום נתקל בקבצים לא שלמים וקצב הורדה לא יציב.
באופן תיאורטי הבעייה הזו הייתה אמורה להפתר כשהם התחילו להפעיל תוכנית חדשה עם retention גבוה יותר (70 יום). לצערי זה לא ממש עזר במקרה שלהם - קבצים (או חלקים של קבצים) שהתחילו להעלם בתוכנית הקצרה כבר אחרי 20-30 יום, היו בדיוק באותו מצב גם בתוכנית הארוכה יותר ולכן כל מה שקיבלת תכלס היו headers של 25 ימים נוספים שבאופן מעשי לא ניתן היה להוריד אותם, ולכן גם לא הייתה שום הצדקה לעבור לתוכנית הארוכה יותר.
כיום אני לקוח של GN ומרוצה מאוד מהשירות.
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
העיקר לעשות " חבר מביא חבר"
לא משנה לאן עוברים או מתחברים -
לזכור תמיד שיש את נושא " שיתוף החברים / חבר מביא חבר "
זה עולה כסף וממש יועיל אם מישהו שאתם אוהבים/מכירים יקבל "עמלה" על זה שהכניס אתכם להיות מנוי.
ידוע לי כי יש את זה ב:
usenetserver:
http://www.usenetserver.com/en/referralprogram.php
Earn a $5 credit on your UNS bill by referring others to UNS. No paper work to complete, no minimums. Your customer ID will allow others to sign-up with their account of choice, and you will receive credit.
ו :
Giganews
http://www.giganews.com/referral_programs.html
For every person you refer to Giganews, you'll get an automatic $15 credit on your Giganews account once the customer has completed 90 consecutive days of service.
Now you can also earn an extra $5 credit on your Giganews account if your referral signs up after clicking on your custom URL on a Usenet forum or website. That's a total of $20 in possible credits for each person you refer to Giganews
לא חקרתי לעומק את הנושא אצל האחרים.
סליחה על ההתפרצות - אבל אוליי שווה לעלות את בקשתי לדביקים - שכן ייעזור לכולנו בסופו של דבר.
לזכור תמיד שיש את נושא " שיתוף החברים / חבר מביא חבר "
זה עולה כסף וממש יועיל אם מישהו שאתם אוהבים/מכירים יקבל "עמלה" על זה שהכניס אתכם להיות מנוי.
ידוע לי כי יש את זה ב:
usenetserver:
http://www.usenetserver.com/en/referralprogram.php
Earn a $5 credit on your UNS bill by referring others to UNS. No paper work to complete, no minimums. Your customer ID will allow others to sign-up with their account of choice, and you will receive credit.
ו :
Giganews
http://www.giganews.com/referral_programs.html
For every person you refer to Giganews, you'll get an automatic $15 credit on your Giganews account once the customer has completed 90 consecutive days of service.
Now you can also earn an extra $5 credit on your Giganews account if your referral signs up after clicking on your custom URL on a Usenet forum or website. That's a total of $20 in possible credits for each person you refer to Giganews
לא חקרתי לעומק את הנושא אצל האחרים.
סליחה על ההתפרצות - אבל אוליי שווה לעלות את בקשתי לדביקים - שכן ייעזור לכולנו בסופו של דבר.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

carmonle,
ברגע שעוברים להוריד בלוריים ו-HDDVD אז כבר לא מסתדר כמה ימים במיוחד שמורידים בנוסף גם סדרות ב-HD.
וב-NH דברים של 50-40 יום כבר פשוט לא יורדים.
תומר:
שיחקת אותה
ברגע שעוברים להוריד בלוריים ו-HDDVD אז כבר לא מסתדר כמה ימים במיוחד שמורידים בנוסף גם סדרות ב-HD.
וב-NH דברים של 50-40 יום כבר פשוט לא יורדים.
תומר:
שיחקת אותה
- oriberko
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
dragonflyXXL ו-oriberko תודה על הערותיכם,
מאילו קבוצות אתם מורידים את תכני הבלוריים ו-HDDVD , אנו מעוניינים לנסות להוריד מ-NH
ממה שראיתי חבילה ב-GN עולה כ-24$ לחודש, מה ההמלצות בנושא
תודה
ערן
מאילו קבוצות אתם מורידים את תכני הבלוריים ו-HDDVD , אנו מעוניינים לנסות להוריד מ-NH
ממה שראיתי חבילה ב-GN עולה כ-24$ לחודש, מה ההמלצות בנושא
תודה
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
למיטב ידיעתי אני חושב שהקבוצה הכי נפוצה לריפים מלאים היא:
a.b.hdtv
ולריפים ב-x264:
a.b.hdtv.x264
אבל אל תסמוך על המילה שלי.
נסה לחפש באתרים כמו binsearch.info או nzbs.org ולראות אם אתה מוצא מה שאתה מחפש.
a.b.hdtv
ולריפים ב-x264:
a.b.hdtv.x264
אבל אל תסמוך על המילה שלי.
נסה לחפש באתרים כמו binsearch.info או nzbs.org ולראות אם אתה מוצא מה שאתה מחפש.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

בנוסף ל-a.b.hdtv יש גם a.b.bluray וגם repost
- oriberko
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
האמת שלאחרונה בשל מעבר דירה
השבתי נייד קודם לבעליו המקורי ואני משתמש בנייד אנטיקה שהמושג HDTV זר לו.
ובכל הנוגע לחיפוש אני די מפונק בהיבט של שימוש ב SUPERSEARCH
כך שאני לא ממש מתעמק במיקום המקורות בקבוצות השונות.
אורי.
ובכל הנוגע לחיפוש אני די מפונק בהיבט של שימוש ב SUPERSEARCH
כך שאני לא ממש מתעמק במיקום המקורות בקבוצות השונות.
אורי.
- bixente
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1618
כל המקומות האלה הכל בכסף לא?
זה נראה לי קצת נטל לשלם בשביל כל סרט שאני מוריד
זה נראה לי קצת נטל לשלם בשביל כל סרט שאני מוריד