איזה LCD 46-47 FULL HD כדאי לקנות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
barduck
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

איפה אפשר להשיג Samsung M81 ב 17 אלף ?!? במקומות ששאלתי דובר על בסביבות 19 אלף.

גם אני שוקל ללכת על ה samsung. שווה לקנות אותה עכשיו או שהמחירים הולכים לרדת חזק עוד חודש חודשיים (כן כן, אני יודע ההמחיר תמיד יורד ושכל יום יוצא משהו חדש אבל יש את הנקודות האלה בזמן שהמחיר יורד דרסטית יום אחרי שאתה קונה ואז זה ממש מבאס).

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

אני חושב שהמחיר העכשווי של ה - M81 הוא ממש סביר ביחס למתחרים שלו.
זה שב - ZAP רשום שהוא עולה מעל 19K לא אומר שאי אפשר להשיג אותו בפחות...
ממליץ לך לבצע סקר שווקים מעמיק, תתפלא לגלות נפלאות...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #23 

MetalliJoe כתב::lol: (Y)

כל עוד רואים טוב ערוץ אחד, אני מבסוט! בדקת אותה בפסוקו של יום?
...
בפסוקו האותיות ממש רוקדות לי בסלון
הילדים לא נרדמים שבוע, הם ראו את אבשלום קור ב46 אינץ

barduck
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

Dalamber כתב:אני חושב שהמחיר העכשווי של ה - M81 הוא ממש סביר ביחס למתחרים שלו.
זה שב - ZAP רשום שהוא עולה מעל 19K לא אומר שאי אפשר להשיג אותו בפחות...
ממליץ לך לבצע סקר שווקים מעמיק, תתפלא לגלות נפלאות...
...
אז ככה, ביצעתי סקר שוק ובדקתי עם מקורותי (המוגבלים, יש לאמר, בגלל זה אני כאן שואל שאלות) ולא הצלחתי לקבל הצעת מחיר שקרובה לנאמר כאן.

האמת, זה קצת מתסכל לראות איך תמיד נזרקים מחירים לחלל הפורום אבל כששואלים שאלה קונקרטית "אוקיי, איפה?" פתאום נהיית אוירה ממתיקת סוד והשואל מקבל שיעורי בית בנוסח "יגעת מצאת".

אז בחייכם, אם יש לכם כתובת מאחורי המחיר, שתפו בבקשה. כולנו צרכנים כאן, לא? לכולנו יש אינטרס לתחרות ומחירים נמוכים.

ואם אין כתובת גלויה מאחורי המחיר אז למה לזרוק מחירים סתם? זה לא עושה טוב לצרכן שקנה ביותר וחושב שהוא נדפק ולא למוכר שמבקש מחיר הגון אבל נחשב למופקע כי מישהו אמר בפורום שאיפשהו אפשר להשיג את זה בהרבה פחות...

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #25 

טבעי שמחירים "מיוחדים" נסגרים בין בית העסק ללקוח. אתה לא מצפה שמחירים כאלה יפורסמו בפרהסיה.

המידע שאתה מקבל על עסקאות טובות שנסגרו (קיבלת אחת גם ממני) אמורות לעזור לך בביצוע המו"מ שלך.

בהצלחה.

Ghost פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 208
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

אוקיי בתור פותח השרשור מחובתי להגיד שקצת גלשתם ולא ממש עניתם לי על השאלה אפילו
האם יש למישהו מושג ונגיד ואני לא קונה את הסאמסונג על הפיליפס הזו?
האם בסדר הגודל של ה14K היא הטוב ביותר (לוידיו בHD דרך מחשב) או שעדיף משהו אחר?
תודה

barduck
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #27 

Dalamber כתב:טבעי שמחירים "מיוחדים" נסגרים בין בית העסק ללקוח. אתה לא מצפה שמחירים כאלה יפורסמו בפרהסיה.
...
למה לא? הרי לא מדובר כאן בעבירה על בטחון המדינה או חשיפה של פרשיית שחיתות. וזה גם לא שמהמוכר עושה טובה למישהו במחיריו "המיוחדים" - בית העסק מכר במחיר שהשתלם לו למכור מבלי לאבד את הלקוח - ואם השתלם לו למכור לך, כנראה שישתלם לו למכור גם לי במחיר דומה ובטח עדיף לו על פני זה שאקנה ממישהו אחר במחיר גבוה יותר.

אבל איך אגיע אליו אם מעולם לא שמעתי את שם בית העסק בפרהסיה ?
Dalamber כתב: המידע שאתה מקבל על עסקאות טובות שנסגרו (קיבלת אחת גם ממני) אמורות לעזור לך בביצוע המו"מ שלך
...
.

אני נאלץ לחלוק עליך כאן - איזה קלף בדיוק אני אמור לשלוף בעת המו"מ? שמישהו זר לי באיזה פורום קנה מבית עסק ששמו לא ניתן לחשוף באלפיים שקלים פחות? לא נראה לי שזה יעשה הרבה רושם על מישהו.

מה שכן, עכשיו אני מהסס לקנות ב 19 אלף כי אשאר עם תחושה נוראה שאולי יצאתי פראייר...
Dalamber כתב: בהצלחה.
...
תודה. ואני משוכנע שכוונותך כנות ורצונך לעזור ברור אבל אני באמת לא מבין מה הבעיה פשוט להגיד שם של חנות מומלצת או שתיים בהן ניתן להשיג מחיר טוב יותר מהממוצע.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #28 

צודק מאה אחוז. כל הסיפורים האלה של "קיבלתי מחיר מיוחד שאסור לי לפרסם", הרי ברור שהמוכר ביקש לא לפרסם משתי סיבות - לגרום לך להרגיש שקיבלת מחיר זול במיוחד, ולגרום לך לא להשוות עם אחרים כדי לא לגלות ששילמת בדיוק את מה שהאחרים שילמו, אולי אפילו יותר. צריך לעשות OUTING לכל המחירים המיוחדים.
Silence speaks louder than words

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”