איזה LCD 46-47 FULL HD כדאי לקנות?
איפה אפשר להשיג Samsung M81 ב 17 אלף ?!? במקומות ששאלתי דובר על בסביבות 19 אלף.
גם אני שוקל ללכת על ה samsung. שווה לקנות אותה עכשיו או שהמחירים הולכים לרדת חזק עוד חודש חודשיים (כן כן, אני יודע ההמחיר תמיד יורד ושכל יום יוצא משהו חדש אבל יש את הנקודות האלה בזמן שהמחיר יורד דרסטית יום אחרי שאתה קונה ואז זה ממש מבאס).
גם אני שוקל ללכת על ה samsung. שווה לקנות אותה עכשיו או שהמחירים הולכים לרדת חזק עוד חודש חודשיים (כן כן, אני יודע ההמחיר תמיד יורד ושכל יום יוצא משהו חדש אבל יש את הנקודות האלה בזמן שהמחיר יורד דרסטית יום אחרי שאתה קונה ואז זה ממש מבאס).
אז ככה, ביצעתי סקר שוק ובדקתי עם מקורותי (המוגבלים, יש לאמר, בגלל זה אני כאן שואל שאלות) ולא הצלחתי לקבל הצעת מחיר שקרובה לנאמר כאן.Dalamber כתב:אני חושב שהמחיר העכשווי של ה - M81 הוא ממש סביר ביחס למתחרים שלו.
זה שב - ZAP רשום שהוא עולה מעל 19K לא אומר שאי אפשר להשיג אותו בפחות...
ממליץ לך לבצע סקר שווקים מעמיק, תתפלא לגלות נפלאות......
האמת, זה קצת מתסכל לראות איך תמיד נזרקים מחירים לחלל הפורום אבל כששואלים שאלה קונקרטית "אוקיי, איפה?" פתאום נהיית אוירה ממתיקת סוד והשואל מקבל שיעורי בית בנוסח "יגעת מצאת".
אז בחייכם, אם יש לכם כתובת מאחורי המחיר, שתפו בבקשה. כולנו צרכנים כאן, לא? לכולנו יש אינטרס לתחרות ומחירים נמוכים.
ואם אין כתובת גלויה מאחורי המחיר אז למה לזרוק מחירים סתם? זה לא עושה טוב לצרכן שקנה ביותר וחושב שהוא נדפק ולא למוכר שמבקש מחיר הגון אבל נחשב למופקע כי מישהו אמר בפורום שאיפשהו אפשר להשיג את זה בהרבה פחות...
אוקיי בתור פותח השרשור מחובתי להגיד שקצת גלשתם ולא ממש עניתם לי על השאלה אפילו
האם יש למישהו מושג ונגיד ואני לא קונה את הסאמסונג על הפיליפס הזו?
האם בסדר הגודל של ה14K היא הטוב ביותר (לוידיו בHD דרך מחשב) או שעדיף משהו אחר?
תודה
האם יש למישהו מושג ונגיד ואני לא קונה את הסאמסונג על הפיליפס הזו?
האם בסדר הגודל של ה14K היא הטוב ביותר (לוידיו בHD דרך מחשב) או שעדיף משהו אחר?
תודה
למה לא? הרי לא מדובר כאן בעבירה על בטחון המדינה או חשיפה של פרשיית שחיתות. וזה גם לא שמהמוכר עושה טובה למישהו במחיריו "המיוחדים" - בית העסק מכר במחיר שהשתלם לו למכור מבלי לאבד את הלקוח - ואם השתלם לו למכור לך, כנראה שישתלם לו למכור גם לי במחיר דומה ובטח עדיף לו על פני זה שאקנה ממישהו אחר במחיר גבוה יותר.Dalamber כתב:טבעי שמחירים "מיוחדים" נסגרים בין בית העסק ללקוח. אתה לא מצפה שמחירים כאלה יפורסמו בפרהסיה....
אבל איך אגיע אליו אם מעולם לא שמעתי את שם בית העסק בפרהסיה ?
.Dalamber כתב: המידע שאתה מקבל על עסקאות טובות שנסגרו (קיבלת אחת גם ממני) אמורות לעזור לך בביצוע המו"מ שלך...
אני נאלץ לחלוק עליך כאן - איזה קלף בדיוק אני אמור לשלוף בעת המו"מ? שמישהו זר לי באיזה פורום קנה מבית עסק ששמו לא ניתן לחשוף באלפיים שקלים פחות? לא נראה לי שזה יעשה הרבה רושם על מישהו.
מה שכן, עכשיו אני מהסס לקנות ב 19 אלף כי אשאר עם תחושה נוראה שאולי יצאתי פראייר...
תודה. ואני משוכנע שכוונותך כנות ורצונך לעזור ברור אבל אני באמת לא מבין מה הבעיה פשוט להגיד שם של חנות מומלצת או שתיים בהן ניתן להשיג מחיר טוב יותר מהממוצע.Dalamber כתב: בהצלחה....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
צודק מאה אחוז. כל הסיפורים האלה של "קיבלתי מחיר מיוחד שאסור לי לפרסם", הרי ברור שהמוכר ביקש לא לפרסם משתי סיבות - לגרום לך להרגיש שקיבלת מחיר זול במיוחד, ולגרום לך לא להשוות עם אחרים כדי לא לגלות ששילמת בדיוק את מה שהאחרים שילמו, אולי אפילו יותר. צריך לעשות OUTING לכל המחירים המיוחדים.
Silence speaks louder than words