התחדשתי בפנסוניק PH10 אבל יש בעיה קטנה : לא רואים טוב
אני חוזר על עצמי כל חודש ,חבל לזרוק כסף על LCD ,פלאזמה בשביל שידורי טלוויזיה
רוב הפלאזמות מנסות להמיר שידור PAL לרזולוציה המתאימה ללא הצלחה.
בטלוויזיה רגילה CRT איכותית רואים את התמונה הכי טוב שיש גם בגלל שהיא משדרת ביחס הנכון 4:3 ולא 16:9,לכן זאת הסיבה שאני מעדיף לראות את המציאות הכי טוב ולא ללכת שולל על ידי בעלי אינטרסים שונים .הממיר המועדף של הכבלים הוא תומסון דוקסיס.
אישית אני מעדיף LCD כי היא הכי איכותית לשידורי HD ולחיבור למחשב,אינטרנט ולפלייסטיישן .
רוב הפלאזמות מנסות להמיר שידור PAL לרזולוציה המתאימה ללא הצלחה.
בטלוויזיה רגילה CRT איכותית רואים את התמונה הכי טוב שיש גם בגלל שהיא משדרת ביחס הנכון 4:3 ולא 16:9,לכן זאת הסיבה שאני מעדיף לראות את המציאות הכי טוב ולא ללכת שולל על ידי בעלי אינטרסים שונים .הממיר המועדף של הכבלים הוא תומסון דוקסיס.
אישית אני מעדיף LCD כי היא הכי איכותית לשידורי HD ולחיבור למחשב,אינטרנט ולפלייסטיישן .
נכון ששידורי SD יראו הכי טוב בטלוויזיה "ישנה" ולא בפלסמה/LCD גדולה, אך זה מהסיבה שהטלוויזיה הישנה היא קטנה, לא כי היא טובה יותר. לפי אותו הגיון עדיף להסתכל על שידורי טלוויזיה בפלפון שלך, כי אז זה נראה מה זה חד...
לטעמי, עדיף בהרבה טלוויזיה גדולה יותר (42 אינטש לפחות) - אחרי שרואים בגדול (במיוחד dvds), ובטח שבטח HD, אי אפשר לחזור לראות טלוויזיה/סרטים של מסך קטן.
לי כאמור יש פלסמה 42 אינטש מותקנת כרגע (PH10), ולדעתי רואים סביר לגמרי (YES MAX) שמחובר ב-s-video (אם אתה מסתכל על שידור באיכות נמוכה, מאד מקרוב, עדיף באמת לראות את זה בקטן, אך אם האיכות סבירה ולא נדבקים לטלוויזיה, הגודל כן חשוב
.)
יש לי גם פלסמה 50 אינטש (PH9) ומקרן שיקרין בערך על 100 אינטש (שניהם עדיין לא מותקנים), שישמשו יותר לסרטים ופחות לטלוויזיה (יהיה גם מעבד וידאו לדרך ל50 אינטש למקרה שאני ארצה לראות עליו שידורי SD בטעות), כך שבשבילי 42 אינטש זה המינימום
לבסוף, לדעתי, עדיף פלסמה על LCD, אבל זה לא הייתה מטרת השרשור, יש לכך הרבה שרשורים אחרים.
לטעמי, עדיף בהרבה טלוויזיה גדולה יותר (42 אינטש לפחות) - אחרי שרואים בגדול (במיוחד dvds), ובטח שבטח HD, אי אפשר לחזור לראות טלוויזיה/סרטים של מסך קטן.
לי כאמור יש פלסמה 42 אינטש מותקנת כרגע (PH10), ולדעתי רואים סביר לגמרי (YES MAX) שמחובר ב-s-video (אם אתה מסתכל על שידור באיכות נמוכה, מאד מקרוב, עדיף באמת לראות את זה בקטן, אך אם האיכות סבירה ולא נדבקים לטלוויזיה, הגודל כן חשוב
יש לי גם פלסמה 50 אינטש (PH9) ומקרן שיקרין בערך על 100 אינטש (שניהם עדיין לא מותקנים), שישמשו יותר לסרטים ופחות לטלוויזיה (יהיה גם מעבד וידאו לדרך ל50 אינטש למקרה שאני ארצה לראות עליו שידורי SD בטעות), כך שבשבילי 42 אינטש זה המינימום
לבסוף, לדעתי, עדיף פלסמה על LCD, אבל זה לא הייתה מטרת השרשור, יש לכך הרבה שרשורים אחרים.
אמיר.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני כבר מתחיל להצטער שקניתי את ה 50' PH10
אומנם המחיר מצוין
לא קיבלתי אותה ובקשתי לדחות את ההתקנה
עקב מעבר לבית חדש
אבל תמיד אהבתי את התמונה בLCD יותר מזאת של פלזמה
בייחוד זאת של הסוני W האמת קניתי כי הרוב פה אומר שבשידורים
הגרועים פה פלזמה עדיפה וגם בחנויות אומרים זאת
מזל שהבית החדש גדול מקסימום נוריד אותה למרתף
אומנם המחיר מצוין
עקב מעבר לבית חדש
אבל תמיד אהבתי את התמונה בLCD יותר מזאת של פלזמה
בייחוד זאת של הסוני W האמת קניתי כי הרוב פה אומר שבשידורים
הגרועים פה פלזמה עדיפה וגם בחנויות אומרים זאת
מזל שהבית החדש גדול מקסימום נוריד אותה למרתף
אור שפע ואהבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
1. בגלל המלצות של כולםoferlaor כתב:tiptip,
אם אתה אוהב את התמונה של LCD, אז לא הבנתי מדוע לקחת פלזמה?...
2. לי יש בעיות עם ההשתקפויות (אז נשב בחושך
3.לאחר בדיקה באמת רואים יותר טוב בפלזמה בייחוד
שידורי ספורט
4. בגלל שאם הייתי מחכה עם הקניה בחיים לא הייתי קונה
5. בגלל שאני דפוק
אור שפע ואהבה
למרחק הצפיה יש חשיבות, הארטיפקטים בתמונה SD בולטים יותר במסך HD אלא אם כן יש מעבד וידאו נפרד או מסך עם מעבד טוב הממוצע. עפר תמיד היה נותן את המרחק של 4 מטר כסביר למסך HD. כמובן הרגישות לארטיפקטים שונה לכל אחד, אבל אם זה מפריע, אז כדאי להתרחק.
וגם בערוצי הסרטים וערוץ 5 רואים יותר אוב ממשחק כדורגל. לצערינו.
וגם בערוצי הסרטים וערוץ 5 רואים יותר אוב ממשחק כדורגל. לצערינו.
בעיקר ערוץ 5 וערוץ 5 פלוס.
די התרגלתי לערוצים האחרים ונראה לי כאילו זה השתפר איכשהו.
שאלה לגבי כיול: האם אני צריך להוריד את הבהירות והקונטרסט לשעות הראשונות שהטלוויזיה עובדת?
ואם כן איזה פרמטרים מומלצים אני כרגע על מינוס 8 בקונטרסט צבע ובהירות.
חדות על מינוס4
די התרגלתי לערוצים האחרים ונראה לי כאילו זה השתפר איכשהו.
שאלה לגבי כיול: האם אני צריך להוריד את הבהירות והקונטרסט לשעות הראשונות שהטלוויזיה עובדת?
ואם כן איזה פרמטרים מומלצים אני כרגע על מינוס 8 בקונטרסט צבע ובהירות.
חדות על מינוס4
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
ערוצים 5 ו-5+ משודרים באיכות מזעזעת.
בכל מסך גדול רואים אותם גרוע...
בכל מסך גדול רואים אותם גרוע...
אוקיי אם אין מה לעשות אז כנראה שאין.
נקווה שמתישהו ערוצי הספורט יעברו לשידור דיגטלי.
לגבי גאמא בפנסוניק יש כמה אופציות 2 או 2.2. 2.5 SCURVE מה ההבדלים?
כרגע מוגדר על SCURVE האם זה בסדר?
רואים הכי טוב במצב זה יש לציין.
דרך אגב המסך מגיע מקונפג לקונטרסט מקסימלי של שלושיםזה נראה לי קצת הגזמה האם אני צריך להוריד את הפרמטרים כולל הגאמא??
לגבי גאמא בפנסוניק יש כמה אופציות 2 או 2.2. 2.5 SCURVE מה ההבדלים?
כרגע מוגדר על SCURVE האם זה בסדר?
רואים הכי טוב במצב זה יש לציין.
דרך אגב המסך מגיע מקונפג לקונטרסט מקסימלי של שלושיםזה נראה לי קצת הגזמה האם אני צריך להוריד את הפרמטרים כולל הגאמא??