שדרוג הרמקולים במערכת
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
אוקיי תודה!
שבוע הבא אני אכנס לחנות שבה אני גם מתכוון לקנות את הפלסמה ונראה איזה אופציות יציעו לי שם, גם מבחינת הרמקולים, וגם מבחינת אופן ההצבה שלהם...
שבוע הבא אני אכנס לחנות שבה אני גם מתכוון לקנות את הפלסמה ונראה איזה אופציות יציעו לי שם, גם מבחינת הרמקולים, וגם מבחינת אופן ההצבה שלהם...
- Vick
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1323
בהצלחה!
ואל תשכח לעדכן, ואם אפשר גם קצת תמונות.
ואל תשכח לעדכן, ואם אפשר גם קצת תמונות.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה!
אם הכול ילך כשורה, אז בטוח שיהיו תמונות, כי בעל החנות נוהג לצלם כל התקנה שהוא מבצע...
דרך אגב, לגבי הרמקולים הרצפתיים הדקים שמרטין הזכיר SYSTEM AUDIO:
http://www.aufi.co.il/speakers/index.php?floor
יש לך אולי מושג כמה הם יכולים לעלות? סדר גודל?
ודבר נוסף, האם יש מקומות בהם ניתן למצוא רמקולים "יד שנייה" והאם זה בכלל כדאי?
אם הכול ילך כשורה, אז בטוח שיהיו תמונות, כי בעל החנות נוהג לצלם כל התקנה שהוא מבצע...
דרך אגב, לגבי הרמקולים הרצפתיים הדקים שמרטין הזכיר SYSTEM AUDIO:
http://www.aufi.co.il/speakers/index.php?floor
יש לך אולי מושג כמה הם יכולים לעלות? סדר גודל?
ודבר נוסף, האם יש מקומות בהם ניתן למצוא רמקולים "יד שנייה" והאם זה בכלל כדאי?
- Vick
-
- חבר ותיק

מצטער אני לא יודע את המחיר שלהם. אבל אלה לא רמקולים זולים אם אפשר לכנות את זה כך.
לגבי יד שניה תמיד יש מציאות וכדאי גם לבדוק את האפשרות הזאת. גם אל תשלול רמקולים מתצוגה או רמקולים שהפסיקו לייצר אותם ונשארו כמה במלאי. אני את שלי כך קניתי, וזה עלה קצת פחות מחצי מחיר.
לגבי יד שניה תמיד יש מציאות וכדאי גם לבדוק את האפשרות הזאת. גם אל תשלול רמקולים מתצוגה או רמקולים שהפסיקו לייצר אותם ונשארו כמה במלאי. אני את שלי כך קניתי, וזה עלה קצת פחות מחצי מחיר.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אם ה-SA כאלה יקרים אז פשוט נרד מהם. האם יש רמקולים אחרים באותו סגנון דק, במחיר זול יותר?
אם יציעו לי מחיר אטרקטיבי ואחריות מלאה, אז אין לי בעיה לקנות מתצוגה או מעודפים.
איפה ניתן למצוא מקורות של "יד שניה"?
אם יציעו לי מחיר אטרקטיבי ואחריות מלאה, אז אין לי בעיה לקנות מתצוגה או מעודפים.
איפה ניתן למצוא מקורות של "יד שניה"?
- Vick
-
- חבר ותיק

תכנס חנות חנות ותתעניין מה יש להם למכור מתצוגה או דגם אחרון שנשאר במלאי.
עיתונים
רשת האינטרנט
עיתונים
רשת האינטרנט
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, רשמתי לפניי...
תודה, ידידי

תודה, ידידי
- leshets
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1241
ויק, לדעתי סאב בקולנוע ביתי הוא יצטרך בלי קשר מפני שאני אישית לא מכיר רמקולים רצפתיים שיורדים נמוך הרבה יותר מ 45HZ בצורה אפקטיבית בתקציב המדובר, בנוסף לזה המלצתי על מדפיים לא רק בגלל התמורה לתקציב אלא גם בגלל מימדי החדר אשר לטעמי קטן מדי לרצפתיים.BARIKO יקירי,
אם עיקר העיסוק שלך הוא ק"ב ואתה תבחר דווקא ללכת על מדפיים אז תצטרך לפנות פינה קטנה לסאבוופר. על זה חשבת בכלל?...
מיכאל .
- Vick
-
- חבר ותיק

מיכאל אתה צודק.
- leshets
-
- חבר ותיק

מיכאל אתה צודק....
מיכאל .
- eytan99
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
כנראה זה מצב הרוח בגלל סוף השבוע
, חכה ליום ראשון 
- leshets
-
- חבר ותיק

מיכאל .
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שחשוב לי בעצם זה לשמר עד כמה שאפשר את האפקט שאליו הורגלתי לקבל מהרמקולים הרצפתיים שלי.leshets כתב:ויק, לדעתי סאב בקולנוע ביתי הוא יצטרך בלי קשר מפני שאני אישית לא מכיר רמקולים רצפתיים שיורדים נמוך הרבה יותר מ 45HZ בצורה אפקטיבית בתקציב המדובר, בנוסף לזה המלצתי על מדפיים לא רק בגלל התמורה לתקציב אלא גם בגלל מימדי החדר אשר לטעמי קטן מדי לרצפתיים.BARIKO יקירי,
אם עיקר העיסוק שלך הוא ק"ב ואתה תבחר דווקא ללכת על מדפיים אז תצטרך לפנות פינה קטנה לסאבוופר. על זה חשבת בכלל?......
אם רמקולים מדפיים יכולים לעשות זאת בצורה טובה, אז זו האופציה המועדפת. במידה ולא- אז אני צריך לשקול רכישה של רמקולים "דקיקים" יותר בסגנון של SA
דרך אגב, האם קיימים רמקולים רצפתיים אחרים במידות הצרות של SA ובמחיר נמוך יותר?
- Vick
-
- חבר ותיק

אופס!! שכחתי לשים "לא" בין אתה לבין צודק.....סתם..........leshets כתב:מיכאל אתה צודק....ויק אתה מרגיש בסדר
.
...
מיכאל כשאתה צודק, אין לי בעיה להגיד את זה, חשבת אחרת?
- leshets
-
- חבר ותיק

אופס!! שכחתי לשים "לא" בין אתה לבין צודק.....סתם.............
זה היה בצחוקמיכאל כשאתה צודק, אין לי בעיה להגיד את זה, חשבת אחרת?...
בשלב הזה אתה חייב לדעתי להתחיל לשמוע לשמוע ועוד פעם לשמוע בכדי לגבש דעה משלך בנושא, ולגבי רמקולים דקים אני לא שמעתי משהו טוב כמו SA בעיצוב הרצוי.מה שחשוב לי בעצם זה לשמר עד כמה שאפשר את האפקט שאליו הורגלתי לקבל מהרמקולים הרצפתיים שלי.
אם רמקולים מדפיים יכולים לעשות זאת בצורה טובה, אז זו האופציה המועדפת....
מיכאל .
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מובן שאני מתכוון לשמוע!
פשוט חשבתי שכדאי שיהיה בידיי רשימה של כמה רמקולים מדפיים מומלצים (ויק כבר המליץ על B&W) שמהם אבחר את אלה הנשמעים לי כאיכותיים ביותר (כמובן במסגרת התקציב)...
דרך אגב, האם זה מאוד חשוב שהרמקולים הקדמיים ימוקמו במרחק שווה מהמסך, ואם כן, אז מהו המרחק המומלץ?
פשוט חשבתי שכדאי שיהיה בידיי רשימה של כמה רמקולים מדפיים מומלצים (ויק כבר המליץ על B&W) שמהם אבחר את אלה הנשמעים לי כאיכותיים ביותר (כמובן במסגרת התקציב)...
דרך אגב, האם זה מאוד חשוב שהרמקולים הקדמיים ימוקמו במרחק שווה מהמסך, ואם כן, אז מהו המרחק המומלץ?
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
מה התקציב לרמקולים ?
-
bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

2.5K גג.
יתכן שהסכום שאאלץ להוציא על רמקולים, יקבע לי בסופו של דבר איזה מסך אקנה!
צריך עוד לקחת בחשבון הוצאות על חיווט, ותשלום על התקנה. בנוסף לכך אני גם חייב מכשיר DVD, כי ה-פיוניר 355 שלי, הוא אמנם מכשיר מצוין, אך לא קורא DIVX...
יתכן שהסכום שאאלץ להוציא על רמקולים, יקבע לי בסופו של דבר איזה מסך אקנה!
צריך עוד לקחת בחשבון הוצאות על חיווט, ותשלום על התקנה. בנוסף לכך אני גם חייב מכשיר DVD, כי ה-פיוניר 355 שלי, הוא אמנם מכשיר מצוין, אך לא קורא DIVX...
- Vick
-
- חבר ותיק

עדיף אף מומלץ שהמרחקים יהיו שווים. רוב היצרנים ממליצי על 1.5-4.5 מטרדרך אגב, האם זה מאוד חשוב שהרמקולים הקדמיים ימוקמו במרחק שווה מהמסך, ואם כן, אז מהו המרחק המומלץ?...