התחדשתי בשארפ WD1E 32LCD - נושא סיקור.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מבריק
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
חברים יקרים!
נא לא לגעת ב RA1 !! יש פרטי להסברים
תחכו כמה ימים צריך להגיע משלוח נוסף של WD1 ואפשר להשיג אותה בכל מקום בסביבות 4800 ש"ח
צריך להכנס גם RD שזה דגם עם 4 MS וחלקם FULL HD אבל המחירים כרגע גבוהים מאוד מאוד!
בכל מקרה המלצה שלי: אם אתם בקטע של שארפ אז רק WD1 , כשיצא 2 MS או פחות אז תחליפו...
תשובות: יציאת הקומפוננט בממיר לא פעילה, כי אין... הממיר מחובר ב SCART RGB אם ה RGB זה קומפוננט אז סבבה.
סופ"ש אני מעלה תמונות נוספות ועוד כמה סקורים קטנים
תודה על הפרגון!
נא לא לגעת ב RA1 !! יש פרטי להסברים
תחכו כמה ימים צריך להגיע משלוח נוסף של WD1 ואפשר להשיג אותה בכל מקום בסביבות 4800 ש"ח
צריך להכנס גם RD שזה דגם עם 4 MS וחלקם FULL HD אבל המחירים כרגע גבוהים מאוד מאוד!
בכל מקרה המלצה שלי: אם אתם בקטע של שארפ אז רק WD1 , כשיצא 2 MS או פחות אז תחליפו...
תשובות: יציאת הקומפוננט בממיר לא פעילה, כי אין... הממיר מחובר ב SCART RGB אם ה RGB זה קומפוננט אז סבבה.
סופ"ש אני מעלה תמונות נוספות ועוד כמה סקורים קטנים
תודה על הפרגון!
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אפשר לדעת בנוגע לפריים איפה בדיוק אפשר לדעת מה המקסימום ?
shaiso, אם אני זוכר נכון לטלויזיה יש יכולת קליטת אותות 1080P אבל כמובן היא עושה להם "הקטנה" ל-720P כי זה מה שהיא יכולה להראות.
nimi, האם כבר חיברת את הטלויזיה למחשב בכבל hdmi-dvi? אם כן אז האם רואים טוב (כלומר אפשר לגלוש באינטרנט ולקרוא את הטקסטים) ומה קצב הרענון שהמסך נותן לך דרך הכבל הנ"ל ברזולוציה הכי גבוהה?
האם חיבורי ה-HDMI הם בגירסא 1.3 כמו בטושיבה A3500?
והאם אחד משני חיבורי ה-HDMI הוא יעודי לחיבור למחשב כמו בטושיבה?
nimi, האם כבר חיברת את הטלויזיה למחשב בכבל hdmi-dvi? אם כן אז האם רואים טוב (כלומר אפשר לגלוש באינטרנט ולקרוא את הטקסטים) ומה קצב הרענון שהמסך נותן לך דרך הכבל הנ"ל ברזולוציה הכי גבוהה?
האם חיבורי ה-HDMI הם בגירסא 1.3 כמו בטושיבה A3500?
והאם אחד משני חיבורי ה-HDMI הוא יעודי לחיבור למחשב כמו בטושיבה?
לא ראיתי בשום מקום שאחת מהכניסות HDMI מיוחדת למחשב.
חיברתי DVI-HDMI מהמחשב והתמונה ברורה ואפשר בקלות לגלוש באינטרנט. הכרטיס מסך שליי הוא כמעט סטנדרטי עם 256 זיכרון אז זה יכול עוד להשתפר עם כרטיס טוב יותר.
והכניסות HDMI הן לא 1.3 בוודאות.
והטלויזיה מזהה אות 1080P אבל אוטומטית היא משדרת אותו ב 1080I
חיברתי DVI-HDMI מהמחשב והתמונה ברורה ואפשר בקלות לגלוש באינטרנט. הכרטיס מסך שליי הוא כמעט סטנדרטי עם 256 זיכרון אז זה יכול עוד להשתפר עם כרטיס טוב יותר.
והכניסות HDMI הן לא 1.3 בוודאות.
והטלויזיה מזהה אות 1080P אבל אוטומטית היא משדרת אותו ב 1080I
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תתחדש ותהנה! גם אני קניתי את הwd1e אבל את ה37 .. אחלה טלויזיה .. אבל האם יש פה הסכמה באמת לגבי חיבור למחשב בצורה הטובה ביותר? DVI ל HDMI?
אם אני לוקח סרט bluray ומנגן אותו במחשב כשזה מחובר לHDMI האם תיראה ההשפעה של החיבור? ( לעומת חיבורים אחרים vga ~~ vga)?
אם אני לוקח סרט bluray ומנגן אותו במחשב כשזה מחובר לHDMI האם תיראה ההשפעה של החיבור? ( לעומת חיבורים אחרים vga ~~ vga)?
Why so serious?
אין לי מושג...
אני אישית נתתי את הכבל לדוד שלי כי אני בקושי משתמש במחשב על הטלויזיה , יש לי את ה PS3 שמשותף למחשב ויש לו כונן בלו ריי.
עכשיו אני משתמש ב VGA ל VGA ארוך ואין כמעט הבדל לפי דעתי , ואגב, לא ניסיתי להפעיל HD מהמחשב ככה שאיף פעם לא ראיתי איך זה נראה.
אני אישית נתתי את הכבל לדוד שלי כי אני בקושי משתמש במחשב על הטלויזיה , יש לי את ה PS3 שמשותף למחשב ויש לו כונן בלו ריי.
עכשיו אני משתמש ב VGA ל VGA ארוך ואין כמעט הבדל לפי דעתי , ואגב, לא ניסיתי להפעיל HD מהמחשב ככה שאיף פעם לא ראיתי איך זה נראה.
יש לי שאלה לחברה פה.
האם למישהו יצא לראות את הRA1??
היה לי את הWD1 שהוחלף ע"י הRA1 ורואים פחות טוב בRA1.
הרי לRA1 יש את התוספת של הTRU-D שאמור להפוך אותו לטוב יותר אך זה לא כך
הRA1 עולה ב1000 שקל יותר מאשר הWD1 אבל לפי נסיוני הWD1 נראה יותר טוב.
למה הRA1 עולה יותר? רק בגלל התוספת הזאת? למישהו יצא לבדוק מה באמת עומד מאחורי הקטע הזה?
האם למישהו יצא לראות את הRA1??
היה לי את הWD1 שהוחלף ע"י הRA1 ורואים פחות טוב בRA1.
הרי לRA1 יש את התוספת של הTRU-D שאמור להפוך אותו לטוב יותר אך זה לא כך
הRA1 עולה ב1000 שקל יותר מאשר הWD1 אבל לפי נסיוני הWD1 נראה יותר טוב.
למה הRA1 עולה יותר? רק בגלל התוספת הזאת? למישהו יצא לבדוק מה באמת עומד מאחורי הקטע הזה?
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בכל הבדיקות שעשיתי לפני הרכישה לא מצאתי הבדלים בין הRA1 ל wd1 פרט לטכנולוגיית "TRU D" האמורה לתת תמונה אחידה וצלולה ..
אבל למען האמת לא ראיתי הבדל גם בין הwd1 לGA8E (שהוא דגם נחות יותר כביכול) חוץ מהקומפוזיט + Svideo בצד המסך שיש לwd1 (שזה סבבה מבחינת נוחות)
אבל למען האמת לא ראיתי הבדל גם בין הwd1 לGA8E (שהוא דגם נחות יותר כביכול) חוץ מהקומפוזיט + Svideo בצד המסך שיש לwd1 (שזה סבבה מבחינת נוחות)
נערך לאחרונה על ידי tamirushb20 ב 05/01/2008 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.