הגיע הזמן לקנות את הקונסולת המשחקים הבאה שלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi

XBOX 360 או SP3

הסקר נגמר בתאריך 06/11/2007 19:07

XBOX 360
18
50%
PS3
18
50%

סך הכול הצבעות: 36

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229

שליחה

[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]

נ.ב. HALO עדיין שייך למיקרוסופט.

נ.נ.ב
אחת מההודעות היותר פלצניות שלי, נהנתי לכתוב אותה :lol: [behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave] נ.נ.נ.ב
בן דוד שלי מוכר את POS3 שלו כי הוא רוצה XBOX360 יש קונים?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

כל עוד השיחה מתנהלת בצורה תרבותית ואין עברה על חוקי האתר, לכל אחד מותר לכתוב ולהביא דעה בכל שרשור ברחבי הפורום, גם אם לדעתך זה גיבוב של שטויות. הפורום נועד בין היתר בשביל להביא דעה ולתקן במידה ויש צורך.
אם יש הודעה אשר מציקה לכם, השתמשו בכפתור "דווח", ומנהלי האתר יטפלו נקודתית.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הייתה לי תחושה לא נעימה בבטן אחרי שכתבתי את ההודעה, אבל הייתי בטוח שזה הצ'ונט שאכלתי בצהריים.
בכל מקרה, אתה אומר "שלכל אחד מותר לכתוב והלביא דעה", אני מסכים איתך במיליון אחוזים (אינני מבין איפה בהודעה שלי אמרתי שאסור לו לדבר.... אנא הראה לי) ואכן בהודעה שלי הבאתי דעה חוץ ממילה שצינזרתי שבהחלט לא הייתה ראויה (יותר מדי אלכוהול, מכבי הרצליה סוף סוף ניצחה! אני מתנצל) איני רואה מדוע, למרות שאתה אומר שניתן לכל אחד להביא דעה, אינך נותן לי להביא את דעתי. בעל הדעה הוא בעל המאה אני משאר.....

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952

שליחה

OOkladek,
להביע *
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

OOkladek,
אכן, לכל אחד מותר להביע דעה כמו שרשמתי. אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים עם דעה שנכתבה כאן, אתה יכול להביא טענות נגדיות, אך אתה ממש לא יכול להתנסח לגופו של אדם בצורה שאתה נהגת.

הנה שרשור מעניין בנושא ps3 מול 360:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 885#339885

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

על מנת לחסוך לקוראים היקרים את ההתכתבות בינינו אני המשיך את השיחה בפרטי.

CRUSADER תודה על התיקון אני תמיד שמח שמתקנים אותי לצערי יש לי בעיה קשה בכל הקשור לשגיאות כתיב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

יש לנו כפתור "בדיקת כתיב", שווה להשתמש בו לפני פרסום כל תגובה.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ידוע.
עכשיו, בזמנך החופשי, אשר נא אותי במסנגר על מנת לפתוח בדיאלוג מרקסיסטי מעניין.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

guy2233 כתב:תראה לפי דעתי ך את הps3 הxbox כל שני וחימשי יש לו את עין המוות הזאת מדבר מנסיון לאחד שיש גם xbox וגם ps3

בps3 יש לך נגן לבו ריי שלבד עולה בסביבות ה 10000 ש"ח ..

לי יש את ה ps3 מאוד מרוצה ממנו..

רק עכשיו בנג'י החברה שפיתחה את הילו עזבה את מיקורסופט יכול להיות שהיא תעבוד לסוני אז תבדוק..

אני הייתי הולך על הps3//
...
אם הבן אדם מחפש נגן Blu-Ray אז באמת שווה לו לקנות PS3. אבל לפי הכותרת בשרשור הוא מחפש קונסולה - ובקונסולה משחקים.
איפה קראת שבנג'י עזבה את מיקרוסופט? יש קישור?

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

ניר

guy2233
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191

שליחה

גם כקונסולת משחק היא הכי טובה..

תראו מהps3 יודעים לנצל רק 20 אחוז ומהאקסבוקס 40 אחוז לא הרבה נכון??

אבל שימו לב הגראפיקא של האקסבוקס והוני היא אותו דבר וכמעט ולא יודעים לנצל כלום מהps3
לps3 7 מעבדים שיודעים לעשות את העבודה ..

אין בעיות בps3 ובאקסבוקס יש והרבה..

האינטרנט סps3 לא עולה כסף ויש שם די הרבה תוכן לא כמו ב live של xbox אבל הps3 רק בתחילת דרכה...

עוד כמה חודשים יוצא ה home שצריך להיות טוב..

בקנייה של ps3 אתה מקבל גם נגן bluray
אתה יכול לאחסן תמונות שצילמתה מטיולים או מכל מקום ולהעביר לps3//
ברגע שתחבר אותו לאינטרנט כל הקבצים שיש לך במחשב יהיו לך גם בps3 עם תשתמש בתוכנה אחת שאני לא יגיד את שמה כי אני לא זוכר.

לאקסבוקס עדיין אין יבוא רישמי אז אתה יכול רק לדפוק את הראש כשהו מתקלקל מיקרוסופט לא יתקנו לך אותו לפחות בארץ

גם יצא עכשיו גירסא של 40 gb לps3 שתעלה 3000 שקל בארץ ו 1600 ש"ח באמריקה כאילו 400 דולר..

אבל בגירסא יש רק 2 חיבורי usb במקום 4
והוא לא קורה כרטיסי זיכרון ולא משחקי ps ps2

NirCohen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה

אני גם התלבטתי מאוד בנושא.
בסופו של דבר קניתי את ה Xbox360 (מהסיבה שהמשחקים יותר זולים).
לדעתי ה ps3 טובה יותר מה 360 אבל לא ברמה משמעותית.
לפי הנתונים היבשים המעבד של ה ps3 חזק יותר מהמעבד של ה 360.
אבל הכרטיס מסך של ה360 (ATI) חזק יותר מהכרטיס מסך של ה ps3 (של nvidia ),
בכל מקרה ההבדל באיכות הוא במשחקים ייחודים לקונסולה. משחקים משותפים ייראו אותו דבר בשתי הקונסולות.
אני קניתי את ה 360 בחנות בראשון - שנותנת אחריות לשנה גם לאחר הפריצה.

נ.ב
אם אתה קונה בסופו של דבר את ה 360 אני ממליץ לך לקנות גם InterCooler - זה לא יקר וזה מונע את טבעת המוות של המכשיר (אתה לא חייב כי היא מתוקנת תוך דקות מתוקף האחריות, אבל מומלץ)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

guy2233 כתב:גם כקונסולת משחק היא הכי טובה..

אבל שימו לב הגראפיקא של האקסבוקס והוני היא אותו דבר וכמעט ולא יודעים לנצל כלום מהps3
לps3 7 מעבדים שיודעים לעשות את העבודה ..
...
אני משער שכשכתבת "הוני" התכוונת -Wii ואתה טועה. ל-Wii גרפיקה דומה ל-PS2 ואילו נכון לעכשיו XBOX מציג גרפיקה טובה יותר מ-PS3 (אתה יכול לקרוא השוואות שנעשו ב-gamespot למשל).
guy2233 כתב: אתה יכול לאחסן תמונות שצילמתה מטיולים או מכל מקום ולהעביר לps3//
ברגע שתחבר אותו לאינטרנט כל הקבצים שיש לך במחשב יהיו לך גם בps3 עם תשתמש בתוכנה אחת שאני לא יגיד את שמה כי אני לא זוכר.
...
גם ב-XBOX.

בסופו של דבר ל-PS3 יתרונות רבים על ה-XBOX אבל אני חושב שהחסרונות עולים על היתרונות:
אין כמעט משחקים והוא יקר מאוד. כמו שרובנו (מה לעשות) לא קונה את כל המשחקים למחשב ולא קונה את כל ה-DVD שיוצאים אלא מוריד גם ל-XBOX אנשים רוצים משחק במחיר דיסק ריק לצריבה (10-20 ש"ח).
הרבה חנויות בארץ מוכרות היום את ה-XBOX עם צ'יפ או עם firmware upgrade שנותן לקרוא צרובים וכוללים את זה באחריות של החנות. האם זה טוב כמו האחריות של סוני? בוודאי שלא.
XBOX360 רחוקה מלהיות מושלמת ובטווח הרחוק PS3 יקח בהליכה את כל מה שיש היום בשוק. אבל מי שרוצה - שיקנה עוד כמה שנים כשיהיו לזה משחקים...

כששאלתי חבר טוב שלי, בעלים של PS3, מה הוא עושה בדיוק עם הקונסולה שלו הוא ענה: "יש לי הרבה דמואים ואני רואה משם סרטים שאני מוריד". זה נפלא, אבל אני לא הייתי משלם בשביל זה 4,500 שקל.

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

NirCohen, המעבד cell שלהם עושה להם רק כאב ראש, רוב חברות ה-3rd party companys עדיין רק לומדות לפתח עבורו, בזמן שעל האקסבוקס כל המפתחים והמפיקים עם ניצוצות בעיניים שהם מדברים על הפיתוח הקל וכמה שהקונסולה הייתה נחמדה עבורום.
אני מהתחלה ידעתי וחשבתי על זה, עוד שהייתי בן 14-15 ולא ידעתי כמעט מהחיים שלי שום דבר (בתחום כמובן), וישר התחילו לברבר על הcell מהרגע הראשון אמרתי זה שהקונסולה ברת עוצמה עם מעבד חזק לא אומר שמפתחים יצליחו להפיק ממנו את המיטב.
ומן הסתם גרסאות הx360 יותר איכותיות.
בזמן שvirtua fighter 5 יצא לps3 עם jaggies (המדרגות המעצבנות על מודלים שמרצדות בלי הפסקה), גירסאת האקסבוקס 360 העתידית שעומדת לצאת, הגרפיקה אפילו יותר טובה ומופעל עליו Anti-aliasing - דבר שדורש הרבה כוח מהקונסולה כדי להפעיל תפילטר הזה ולהמשיך לגרום למשחק לרוץ חלק.
וזה לא בדיוק מסתדר בזמן שהps3 יותר חזק, זה רק אומר כמה קשה לפתח לקונסולה הזאת, כמה רק חברות ה1st party copantys שמפתחות לps3 ולסוני ידועים איך להתמודד הכי טוב עם הקונסולה ולפתח לה.

ואני לא בא fanboy של המכשיר, אחרי הכל המלצתי לו ללכת על הps3 למרות שלי יש xbox 360, אבל אישית לו מתאים המכשיר, וזה שהוא יותר חזק מהבוקס לא אומר כלום.

kokoman3
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

חברים אני לא יודע אם יצא לכם לשחק בכל הקונסולות אבל בתור אחד שיצא לו
אין כמו חווית המשחק ב-Wii , פשוט כיף לשחק בה
(נכון שהגרפיקה בכלל לא משהו, אבל אם מחפשים כיף ומשחקיות אז אין כמו ה- Wii)

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818

שליחה

רק 360! בלי בכלל לחשוב פעמיים...
ויש לי גם ps3.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

XBOX 360.

יתרונות :מבחר ענק של משחקים , משחקיות , שירות הLIVE.

עוד 3-4 שנים שהPS3 תבשיל (או לא..) ו"תיקח כל קונסולה אחרת בהליכה" .. רק אז נחשוב לקנות אותה.
עכשיו זה הזמן להנות.
XBOX 360 ומשחקי HD !

אגב אני מחכה למסכי 1080P עם יחס ניגודיות של 1 ל10 מיליון..
אני מחכה.
אבל נהנה היום. מאד. מהקיים.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”