הזמנת dac מח"ול

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594

שליחה

abir כתב:שלום לך
אני קניתי DAC של חברת MERIDIAN אני מעוד נהנה והצליל הוא שונה בהרבה יותר אמיתי ואכותיח
בנןסף לזה אוספתי גם פרוססור בניפרד .
...
איפה קנית?
ויטלי

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778

שליחה

Zhaolu are much better DACs than the SB3. I have a modded one if you want to hear.

zemm
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

PoNi כתב:חיפשתי פה בארץ dac היות וכל השירים שלי הם על המחשב,כל מה שמצאתי או שהיה מאוד זו"ל ולא איכותי או שהיה יקר בטירוף או שהיה מתומכר בצורה שערוריתית ביחס למכיר בח"ול(dac שעולה 300 דולר בח"ול נמכר פה ב-2900)

אני מחפש להזמין dac בטווח של 1000-2500 ש"ח,יש דגמים מומלצים בטווח הזה שנמכרים ומצליחים בח"ול וניתן להזמין אותם לארץ?אם למישהו פה יש dac שהוא הזמין מח"ול או לחלופין קנה בארץ והוא מרוצה ממנו ומוכן להזמין אותי להשמעה קצרה אני ממש יודה לו.
...
הזמנתי DAC עם כניסת USB מהונג קונג, הפרטים פה.

עם המכס, המשלוח והכל זה יצא משהו כמו 750 שקל, ואפשר לחסוך איזה 100 אם משחררים מהמכס באופן עצמאי.

לגבי האכות - אני מרוצה ממנו. האם הוא משתווה לבל-קנטו או משהו דומה, אין לי מושג. לא השוויתי.

כשחפשתי DAC-ים, שמתי לב שיש היצע של DAC-ים זולים (מתחת ל500 דולר). אני לא הייתי בטוח שאני אשים לב להבדל, לכן בחרתי במשהו זול יחסית שיכול להתחבר ישירות למחשב.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516

שליחה

באם תהיה מעוניין, יש לי DAC של WOODSIDE ,מכשיר בגודל של CD לערך, מכשיר ישן ואיכותי, מחברי זהב,כניסה דיגיטאלית קואקסיאלית ושני יציאות אנאלוגיות(אין כניסה אופטית),עובד אוטומטית ברגע שעובר דרכו אות כניסה (אין עליו לחצנים או כפתורים)נותן סאונד זהה ל CD של NAD.
אני יכול לתת לך אותו להשמעה, באם תהיה מעוניין לרכוש או להחליף על מוצר סטריאו אחר.

בגדול אני דורש עליו סדר גודל של כ 800 שקל .

משה.

gvarvar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

תנסה את

שליחה

הברינגר עם ה- ROOM CORRECTION.
נמכר בארץ ב- 2000-3000 בערך ובארה"ב ב- 200$. הוא DAC מעולה לפי מבחנים, עושה RC (צריך לקנות מיקרופון בנפרד).
תשלח אותו בים דרך האתרים ששולחים לארץ תוסיף 40$ מעמ ותגיע לאלף שח פלוס מינוס

התמחור בארץ דולר = 10 ש"ח

תבדוק אותי ותראה שאני צודק כמעט תמיד.
החיסרון הוא שאתה ללא אחריות!
בהצלחה, (b)

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”