Anthem MRX 540

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #21 

ולכן אני מתייעץ!
עכשיו למדתי שקוראים לו ויקטור.
זה אמנם לא משפר את ההחלטה שלי אבל למדתי 😂

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5166
נתן תודות: 1064 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #22 

עופרפולק כתב: הבנת מי זה ויקטור ??? קוקו על כול הראש במובן החיובי דווקא במקרה שלו . אני יכול להגיד אישית כאחד שמדבר אם ויקטור פה ושם ... מה שהוא שכח לא נדע גם עוד 50 שנה קדימה . מניסיון .
...
הידע והניסיון לא מגיע בקלות.. כל אחד שיכניס ציוד ויתנסה יכול ללמוד ולהשכיל
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7399
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #23 

לא כתבתי סתם על ויקטור ... תראה מה יש לו בבית מה שכתוב למטה וזה התכוונתי קונה מה שאנחנו הרוב יכולים לחלום רק . זה לא לקנות ולשחק אותה מבין גדול ואז אתה קנית משהו שאתה לא מבין בכלל מה קנית . הוא מבין גם מה קנה .... גם עוד משוגע על כול הראש ....יואב
Sony 1040
Monitor mass

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #24 

16/08/2026 22:07  
eyosha כתב:
חח ידעתי שזה יעלה, לאשה אין בעיה. כן בקלנוע החסרון של ה SVS 3000 מורגש אבל אני באמת ממש מרוצה מה QAcoustic 5040 אני חיי בסדר עם זה

מחפש לשפר את האודיו הדו ערוצי ואולי בכלל לחכות ל marantz החדשים זו התשובה? הבנתי ששיפרו שם את הכיול וה DAC
...
כתבת קודם שאתה מכוון יותר לקולנוע. מילא למוזיקה אתה בלי סאב אבל אתה מוותר על סאב בק"ב, זה כבר לוותר על ערוץ יעודי ועל באס שאין סיכוי שהרמקולים שלך מגיעים אליו. היה לך סאב טוב- אפשר לשאול למה החלטת למכור?

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

mulder כתב: כתבת קודם שאתה מכוון יותר לקולנוע. מילא למוזיקה אתה בלי סאב אבל אתה מוותר על סאב בק"ב, זה כבר לוותר על ערוץ יעודי ועל באס שאין סיכוי שהרמקולים שלך מגיעים אליו. היה לך סאב טוב- אפשר לשאול למה החלטת למכור?
...
וודאי.
לא הרגשתי בווליום לפחות שאני והילדים צופים שהוא באמת משהו שאי אפשר בלעדיו.
במוסיקה שזה לא מעט מהזמן לא השתמשתי בו.
בקולנוע הוא עשה עבודה בסרטי אקשן ללא ספק אבל הסלון לא גדול ושהיה צורך לרווח קצת לטובת דברים אחרים הרגשתי שאני יכול לוותר עליו, בניגוד לסנטר שעליו אני לא מוכן לוותר.
גם לא כל הסרטים הם סרטים הם סרטי אקשן

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

eyosha כתב: וודאי.
לא הרגשתי בווליום לפחות שאני והילדים צופים שהוא באמת משהו שאי אפשר בלעדיו.
במוסיקה שזה לא מעט מהזמן לא השתמשתי בו.
בקולנוע הוא עשה עבודה בסרטי אקשן ללא ספק אבל הסלון לא גדול ושהיה צורך לרווח קצת לטובת דברים אחרים הרגשתי שאני יכול לוותר עליו, בניגוד לסנטר שעליו אני לא מוכן לוותר.
גם לא כל הסרטים הם סרטים הם סרטי אקשן
...
אני בנושא הסב סנטר, בדיוק ההפך ממך 🙂
אין מצב שאעדיף לשמןע לראות קולנוע ללא סבוופר אין סיכוי
אני כן יכול לוותר על הסנטר כ מאזין יחיד, יש לי פאנטום סנטר מטורף, מופרד מהרמקולים הקדמים, ברור, ומאוד איכותי, ולא לא חסר לי סנטר בחוויה האישית שלי

אם אוסיף סנטר, זה יהיה רק על מנת לשפר את חוויית הצפייה של מאזינים וצופים נוספים, כלומר משפחה וחברים
כאשר אצפה לבד יהיה פרופיל שמכוייל לקולנוע בלי סנטר פיזי... הווקאל מרחף בין הקדמיים בגובה האוזן המרכז נעול ברור וזורם אתה מקבל את תחושת הגובה הרוחב והעומק בקלילות והרמקולים? לא מתאמצים הם מנגנים, החלל סידור הרמקולים בחלל האזנה איכות הרמקולים ונקודת הישיבה הראשית קובעים את האיזון הראשי של הפאנטום סנטר הרמקול לא עובד שעות נוספות ומתאמץ לייצר במה כזאת, זה פשוט מתקבל כנ"ל

מבחינתי הייתי לא מוותר על סנטר רק אם הוא היה יכול להיות ממוקם בגובה של הטויטרים של הרמקולים הקדמים, כלומר, גובה האוזן שלי במצב האזנה, וזה ניתן לממש וגם להנות מהצפייה בסרט כאשר צופים דרך מקרן קולנוע ואז הרמקולים נמצאים מאחורי מסך הקרנה אקוסטי
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 17/08/2026 21:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7399
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #27 

אני אפילו לא כותב שחבל על הזמן בלי סאב ועוד היה לו את ה 3000 .
Sony 1040
Monitor mass

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

עופרפולק כתב: לא כתבתי סתם על ויקטור ... תראה מה יש לו בבית מה שכתוב למטה וזה התכוונתי קונה מה שאנחנו הרוב יכולים לחלום רק . זה לא לקנות ולשחק אותה מבין גדול ואז אתה קנית משהו שאתה לא מבין בכלל מה קנית . הוא מבין גם מה קנה .... גם עוד משוגע על כול הראש ....יואב
...
יש פה המון חברים עם ציוד ברמה גבוהה מאוד ויש כאלה שיש להם פחות, זה לא משנה מה יש לך. מה שמשנה זה הדרך, וכל אחד בדרכו שלו
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

FastandFurious כתב: יש פה המון חברים עם ציוד ברמה גבוהה מאוד ויש כאלה שיש להם פחות, זה לא משנה מה יש לך. מה שמשנה זה הדרך, וכל אחד בדרכו שלו
...
זה נכון להרבה מאד דברים בחיים.
אבל קיבלתי חומר למחשבה בהחלט.
עם הסטאפ שיש לי. לא בטוח שדווקא השקעה במגבר קב תעשה את ההבדל

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #30 

17/08/2026 21:26  
FastandFurious כתב:
אני בנושא הסב סנטר, בדיוק ההפך ממך 🙂
אין מצב שאעדיף לשמןע לראות קולנוע ללא סבוופר אין סיכוי
אני כן יכול לוותר על הסנטר כ מאזין יחיד, יש לי פאנטום סנטר מטורף, מופרד מהרמקולים הקדמים, ברור, ומאוד איכותי, ולא לא חסר לי סנטר בחוויה האישית שלי

אם אוסיף סנטר, זה יהיה רק על מנת לשפר את חוויית הצפייה של מאזינים וצופים נוספים, כלומר משפחה וחברים
כאשר אצפה לבד יהיה פרופיל שמכוייל לקולנוע בלי סנטר פיזי... הווקאל מרחף בין הקדמיים בגובה האוזן המרכז נעול ברור וזורם אתה מקבל את תחושת הגובה הרוחב והעומק בקלילות והרמקולים? לא מתאמצים הם מנגנים, החלל סידור הרמקולים בחלל האזנה איכות הרמקולים ונקודת הישיבה הראשית קובעים את האיזון הראשי של הפאנטום סנטר הרמקול לא עובד שעות נוספות ומתאמץ לייצר במה כזאת, זה פשוט מתקבל כנ"ל

מבחינתי הייתי לא מוותר על סנטר רק אם הוא היה יכול להיות ממוקם בגובה של הטויטרים של הרמקולים הקדמים, כלומר, גובה האוזן שלי במצב האזנה, וזה ניתן לממש וגם להנות מהצפייה בסרט כאשר צופים דרך מקרן קולנוע ואז הרמקולים נמצאים מאחורי מסך הקרנה אקוסטי
...
עד כמה שניתן לא הייתי מוותר לא על הסנטר ולא על סאב, לשניהם יש תפקיד מוגדר ולא משנה כמה הרמקולים שלך טובים.
סנטר זה לא בשביל שיהיה נוח לאחרים שצופים, אין קשר. ולא חובה מקרן ומסך אקוסטי רק כדי שתוסיף אחד, אני מאחל לך שתגיע לזה אם זה חלום שלך אבל לא הייתי מוותר על סנטר רק אתה לא שם עדיין.
:)

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #31 

eyosha כתב: זה נכון להרבה מאד דברים בחיים.
אבל קיבלתי חומר למחשבה בהחלט.
עם הסטאפ שיש לי. לא בטוח שדווקא השקעה במגבר קב תעשה את ההבדל
...
אם אתה רוצה לשפר סטריאו כבר דברנו על זה, רק מגבר סטריאו איכותי אינטגרייטד

אם אתה רוצה לשפר קולנוע, תכניס סבוופר לסטאפ
ורסיבר עם מערכת כיול איכותית של דירק שתכלול dlbc וART, או רסיבר אנתם עם מערכת הכיול ARC
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

mulder כתב: עד כמה שניתן לא הייתי מוותר לא על הסנטר ולא על סאב, לשניהם יש תפקיד מוגדר ולא משנה כמה הרמקולים שלך טובים.
סנטר זה לא בשביל שיהיה נוח לאחרים שצופים, אין קשר. ולא חובה מקרן ומסך אקוסטי רק כדי שתוסיף אחד, אני מאחל לך שתגיע לזה אם זה חלום שלך אבל לא הייתי מוותר על סנטר רק אתה לא שם עדיין.
תמונה
...
אתה כתבת עכשיו ש"סנטר זה לא בשביל שיהיה נוח לאחרים" לא אני כתבתי...
אני כתבתי שאני כמאזין יחיד נהנה לשמוע ולצפות בקולנוע ללא סנטר
ואם אני אשלב סנטר בסטאפ זה יהיה על מנת לשפר את השמיע כשצופים משפחה או חברים... אז ארחיב, הכוונה שלי היית שסנטר מפזר את הצליל (ובנוסף זה ערוץ נפרד ברור..עם הקלטה יעודית רק לסנטר אבל אם מוגדר שאין אותו אז הוא מתקבל בדיוק עם אותו מידע במצב פאנוום סנטר)
בזמן שפאנטום סנטר מתקיים לצופה בודד, ועל כן הוספה של רמקול הסנטר תוכל להסב הנאה שיש צופים מרובים בייחס לפאנטום סנטר.

אז בבקשה אל תגיד משהו שלא אמרתי

להפך כתבתי באיזה תנאים אני מעדיף סנטר באופן אישי, מלבד זה במצב הנוכחי שלי לא חסר לי הסנטר.. אני צופה לבד נהנה ומקבל סנטר מזוג רמקולים סנטר אמיתי חי ובועט ולא זה לא סיפורים זאת האמת

כשהרסיבר כוייל אצלי אחרי העמדה של הרמקולים בחלל וכיונון שלהם הסנטר בקולנוע נשמע מאוד מופרד מהרמקולים הקדמים, הווקאליות היית בגובה האוזן הצליל תלת מימדי מפורט גדול דינמי כל מה שחולמים שסנטר פיזי יעשה, מאוד קשה לכוונן סנטר פיזי לפחות בסלונים ישראלים שישמע טוב שלא ישטלת שיעלם בחלל! מבחינת הלוקוליזציה שלו, שיעבוד בסינרגיה עם הסבוופר ושהווקאליות תישב בול במקום עם עומק כולל גם מבחינת גודל במה רוחב גובה... לרוב הסנטר לא ברמה של הקדמים מה לעשות זאת האמת, גם ממוקם בצןרה הפוכה מהרמקולים הקדמיים, סנטר עדיף שיהיה זהה לרמקול הקידמי והכי חשוב שימוקם נכון אבל שיהיה נוח לצפות, כמובן לא למקם שלושה רמקולים בגובה האוזן ומעליהם מסך זה לא נוח, לכן כתבתי מסך אקוסטי, זאת בהתרשמות שלי מהניסיון שלי וזאת העדפה שלי.
גם שהיו לי הקליפשים כבר לפני כ 5 שנים פלוס הורדתי את הסנטר מהסטאפ תמיד החזרתי שוב ושוב רק לבדיקות לכמה ימים והאמת שלא מצאתי בזה ייתרון כאשר אני מאזין יחיד, להפך מצאתי יתרון בלעדיו
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #33 

17/08/2026 23:46  
FastandFurious כתב:
אתה כתבת עכשיו ש"סנטר זה לא בשביל שיהיה נוח לאחרים" לא אני כתבתי...
אני כתבתי שאני כמאזין יחיד נהנה לשמוע ולצפות בקולנוע ללא סנטר
ואם אני אשלב סנטר בסטאפ זה יהיה על מנת לשפר את השמיע כשצופים משפחה או חברים... אז ארחיב, הכוונה שלי היית שסנטר מפזר את הצליל (ובנוסף זה ערוץ נפרד ברור..עם הקלטה יעודית רק לסנטר אבל אם מוגדר שאין אותו אז הוא מתקבל בדיוק עם אותו מידע במצב פאנוום סנטר)
בזמן שפאנטום סנטר מתקיים לצופה בודד, ועל כן הוספה של רמקול הסנטר תוכל להסב הנאה שיש צופים מרובים בייחס לפאנטום סנטר.

אז בבקשה אל תגיד משהו שלא אמרתי

להפך כתבתי באיזה תנאים אני מעדיף סנטר באופן אישי, מלבד זה במצב הנוכחי שלי לא חסר לי הסנטר.. אני צופה לבד נהנה ומקבל סנטר מזוג רמקולים סנטר אמיתי חי ובועט ולא זה לא סיפורים זאת האמת

כשהרסיבר כוייל אצלי אחרי העמדה של הרמקולים בחלל וכיונון שלהם הסנטר בקולנוע נשמע מאוד מופרד מהרמקולים הקדמים, הווקאליות היית בגובה האוזן הצליל תלת מימדי מפורט גדול דינמי כל מה שחולמים שסנטר פיזי יעשה, מאוד קשה לכוונן סנטר פיזי לפחות בסלונים ישראלים שישמע טוב שלא ישטלת שיעלם בחלל! מבחינת הלוקוליזציה שלו, שיעבוד בסינרגיה עם הסבוופר ושהווקאליות תישב בול במקום עם עומק כולל גם מבחינת גודל במה רוחב גובה... לרוב הסנטר לא ברמה של הקדמים מה לעשות זאת האמת, גם ממוקם בצןרה הפוכה מהרמקולים הקדמיים, סנטר עדיף שיהיה זהה לרמקול הקידמי והכי חשוב שימוקם נכון אבל שיהיה נוח לצפות, כמובן לא למקם שלושה רמקולים בגובה האוזן ומעליהם מסך זה לא נוח, לכן כתבתי מסך אקוסטי, זאת בהתרשמות שלי מהניסיון שלי וזאת העדפה שלי.
גם שהיו לי הקליפשים כבר לפני כ 5 שנים פלוס הורדתי את הסנטר מהסטאפ תמיד החזרתי שוב ושוב רק לבדיקות לכמה ימים והאמת שלא מצאתי בזה ייתרון כאשר אני מאזין יחיד, להפך מצאתי יתרון בלעדיו
...
ויקטור, עניתי בדיוק לציטוט שלך.
אתה כתבת : "אם אוסיף סנטר, זה יהיה רק על מנת לשפר את חוויית הצפייה של מאזינים וצופים נוספים".
ובהסבר שלך אחרי זה אתה אומר בערך את אותו הדבר.
מה שאתה טוען על פיזור והנאה וכו', אני לא יודע מה הקשר ביניהם לבין ערוץ שמוקלט עבור רמקול מרכזי. אם לא היה צורך אני מניח שכל טכנאי הסאונד היו שמחים לוותר על כל זה ופשוט לזרוק הכל על הקדמיים.
תגיד לי אם אתה יושב בשעתיים של סרט בדיוק באותו גובה ואותו מנח ואם הראש שלך לא זז בכלל. מספיק שקצת תזוז, תשנה את צורת הישיבה והלך הפאנטום, ואתה שומע הכל נוטה יותר לצד שהראש שלך נמצא.
אנשים עושים טעויות עם זה בבית ואז לא שומעים טוב. אל תאשים את הסנטר, הוא רק בא לעבוד.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #34 

mulder כתב: ויקטור, עניתי בדיוק לציטוט שלך.
אתה כתבת : "אם אוסיף סנטר, זה יהיה רק על מנת לשפר את חוויית הצפייה של מאזינים וצופים נוספים".
ובהסבר שלך אחרי זה אתה אומר בערך את אותו הדבר.
מה שאתה טוען על פיזור והנאה וכו', אני לא יודע מה הקשר ביניהם לבין ערוץ שמוקלט עבור רמקול מרכזי. אם לא היה צורך אני מניח שכל טכנאי הסאונד היו שמחים לוותר על כל זה ופשוט לזרוק הכל על הקדמיים.
תגיד לי אם אתה יושב בשעתיים של סרט בדיוק באותו גובה ואותו מנח ואם הראש שלך לא זז בכלל. מספיק שקצת תזוז, תשנה את צורת הישיבה והלך הפאנטום, ואתה שומע הכל נוטה יותר לצד שהראש שלך נמצא.
אנשים עושים טעויות עם זה בבית ואז לא שומעים טוב. אל תאשים את הסנטר, הוא רק בא לעבוד.
אני חושב שאנחנו פשוט מדברים על שני דברים שונים.

אני יודע שבפסקול קולנוע 5.1 ערוץ ה-Center הוא ערוץ דיסקרטי ונפרד. אני לא טוען שאין ערוץ סנטר בהקלטה, ולא טוען שסנטר פיזי הוא מיותר באופן כללי.

אני פשוט בוחר לשחזר את ערוץ הסנטר כ-Phantom Center, באמצעות שני הרמקולים הקדמיים. זה פתרון לגיטימי לחלוטין, ואני אישית מאוד אוהב את התוצאה שלו.

מבחינתי, כשאני יושב באזור המרכז, הדיאלוג ממוקם לי בדיוק באמצע, מול המסך, בלי שאני מרגיש שחסר לי רמקול סנטר. אני גם לא חייב להיות עם הראש נעוץ במילימטרים בנקודת האמצע — אני יכול לזוז קצת ימינה, שמאלה או לשנות מעט את תנוחת הישיבה ועדיין לקבל Phantom Center מצוין.

ה-Perlisten R7t שלי פשוט עוזרים לזה בזכות הפיזור האופקי המבוקר והאחיד שלהם, אבל זו לא הסיבה שבחרתי ב-Phantom Center. גם עם רמקולים אחרים שהיו לי בעבר אהבתי את השיטה הזאת.

אם אני אוסיף בעתיד סנטר פיזי, זה לא יהיה כי גיליתי ש"אי אפשר בלי סנטר". אני אוסיף אותו בעיקר בשביל המשפחה והחברים שיושבים איתי במקומות שונים בחדר, כדי שגם מי שיושב רחוק יותר מהמרכז יקבל דיאלוג ממורכז ויציב.

אז מבחינתי אין כאן שאלה של מה "חייבים" לעשות. יש כאן שתי דרכי שחזור לערוץ ה-Center, ואני פשוט מעדיף כרגע את ה-Phantom Center. לי זה נשמע מצוין.

כאשר אתה בוחר בפאנטום סנטר המעבד/רסיבר פשוט לא שולח את ערוץ ה־Center לרמקול פיזי. במקום זאת הוא מנתב את המידע של ערוץ הסנטר לשני הרמקולים הקדמיים, שמאל וימין, בעוצמה מתאימה ולכן אני מקבל את כל המידע שהסנטר הפיזי היה אמור לתת דרך זוג הקדמים
...
כנראה שלא הבנת אותי ונראה לי שאנחנו פשוט מדברים על שני דברים שונים.

אני יודע שבפסקול קולנוע 5.1 ערוץ הסנטר הוא ערוץ דיסקרטי ונפרד.
אני לא טוען שאין ערוץ סנטר בהקלטה, ולא טוען שסנטר פיזי הוא מיותר באופן כללי.

אני פשוט בוחר לשחזר את ערוץ הסנטר כ פאנטום סנטר באמצעות שני הרמקולים הקדמיים.
זה פתרון לגיטימי לחלוטין, ואני אישית מאוד אוהב את התוצאה שלו.

מבחינתי, כשאני יושב באזור המרכז, הדיאלוג ממוקם לי בדיוק באמצע, מול המסך, בלי שאני מרגיש שחסר לי רמקול סנטר.
אני גם לא חייב להיות עם הראש נעוץ במילימטרים בנקודת האמצע, אני יכול לזוז קצת ימינה, שמאלה או לשנות מעט את תנוחת הישיבה ועדיין לקבל פאנטום סנטר מצוין.

הPerlisten R7t שלי פשוט עוזרים לזה בזכות הפיזור האופקי המבוקר והאחיד שלהם, אבל זו לא הסיבה שבחרתי בפאנטום סנטר, גם עם רמקולים אחרים שהיו לי בעבר אהבתי את השיטה הזאת.

אם אני אוסיף בעתיד סנטר פיזי, זה לא יהיה כי גיליתי ש"אי אפשר בלי סנטר". אני אוסיף אותו בעיקר בשביל המשפחה והחברים שיושבים איתי במקומות שונים בחדר, כדי שגם מי שיושב רחוק יותר מהמרכז יקבל דיאלוג ממורכז ויציב.

אז מבחינתי אין כאן שאלה של מה "חייבים" לעשות.
יש כאן שתי דרכי שחזור לערוץ הסנטר, ואני פשוט מעדיף כרגע את הפאנטום סנטר, לי זה נשמע מצוין.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

ערן, האמת מרגיש לי שאתה מנסה להוציא אותי כ משתמש שלא מבין על מה הוא מדבר והאמת שזה מאוד מפריע לי בפאן האישי... אתה רחוק מזה שנות אור, הידע שצברתי עם השנים והניסיון שיש לי עם ציוד וכיולים הוא עשיר ומגוון ואני יודע בדיוק על מה אני מדבר, אז בבקשה אם אתה רוצה להמשיך לנהל איתי דיון הייתי מציע לך לרדת מהניסיונות הבילתי מוצלחים שלך לנסות להוציא אותי כ אחד שלא מבין מה תפקידו של רמקול הסנטר
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

בעוד אתם מתווכחים על חשיבות הסנטר, אני מתחיל לחשוב בכוון של מגבר marants slim
סטייל cinema 70 אולי אפילו, version 2 שאמור להגיע.
מעליו מגבר סטריאו.
הבעיה?
1.לא ברור שלמרנץ 70 יש מספיק כח להניע את הקדמיים שלי במצב של קולנוע ביתי
2. חוויתי כאב עם ה naim nait שהיה לי והרעש הסטטי שחוויתי שמצב Integrated שראיתי קולנוע

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #37 

18/08/2026 14:12  
FastandFurious כתב:
כנראה שלא הבנת אותי ונראה לי שאנחנו פשוט מדברים על שני דברים שונים.

אני יודע שבפסקול קולנוע 5.1 ערוץ הסנטר הוא ערוץ דיסקרטי ונפרד.
אני לא טוען שאין ערוץ סנטר בהקלטה, ולא טוען שסנטר פיזי הוא מיותר באופן כללי.

אני פשוט בוחר לשחזר את ערוץ הסנטר כ פאנטום סנטר באמצעות שני הרמקולים הקדמיים.
זה פתרון לגיטימי לחלוטין, ואני אישית מאוד אוהב את התוצאה שלו.

מבחינתי, כשאני יושב באזור המרכז, הדיאלוג ממוקם לי בדיוק באמצע, מול המסך, בלי שאני מרגיש שחסר לי רמקול סנטר.
אני גם לא חייב להיות עם הראש נעוץ במילימטרים בנקודת האמצע, אני יכול לזוז קצת ימינה, שמאלה או לשנות מעט את תנוחת הישיבה ועדיין לקבל פאנטום סנטר מצוין.

הPerlisten R7t שלי פשוט עוזרים לזה בזכות הפיזור האופקי המבוקר והאחיד שלהם, אבל זו לא הסיבה שבחרתי בפאנטום סנטר, גם עם רמקולים אחרים שהיו לי בעבר אהבתי את השיטה הזאת.

אז מבחינתי אין כאן שאלה של מה "חייבים" לעשות.
יש כאן שתי דרכי שחזור לערוץ הסנטר, ואני פשוט מעדיף כרגע את הפאנטום סנטר, לי זה נשמע מצוין.
...
מדברים על סנטר או פאנטום, אין כאן אי הבנה בינינו :)
אני לא מנסה להוציא אותך פה בשום דרך, מצטער אם ככה תפסת את זה. כתבת קודם במונחים שלדעתי לא ממש קשורים לעניין, אני רק הגבתי נטו לדברים.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #38 

mulder כתב: מדברים על סנטר או פאנטום, אין כאן אי הבנה בינינו תמונה
אני לא מנסה להוציא אותך פה בשום דרך, מצטער אם ככה תפסת את זה. כתבת קודם במונחים שלדעתי לא ממש קשורים לעניין, אני רק הגבתי נטו לדברים.
...
אם היית מגיע עם ראש פתוח ובנוסף פותח את הלב אני בטוח שהיית מבין על מה אני מדבר

מלבד זה היינו בקבוצת ווצאפ ביחד, זה היה לפני כמה שנים וגם אז עבדתי ללא רמקול סנטר וכתבתי והסברתי עצמי דאז בקבוצה ככה שאתה כבר יודע מה דעתי בנושא

חבל ערן על הניסיון שלך להוציא אותי בור בנושא, הרי אתה יודע טוב מאוד מי אני

בהצלחה בהמשך
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

FastandFurious כתב: אם היית מגיע עם ראש פתוח ובנוסף פותח את הלב אני בטוח שהיית מבין על מה אני מדבר
מלבד זה היינו בקבוצת ווצאפ ביחד, זה היה לפני כמה שנים וגם אז עבדתי ללא רמקול סנטר וכתבתי והסברתי עצמי דאז בקבוצה ככה שאתה כבר יודע מה דעתי בנושא
חבל ערן על הניסיון שלך להוציא אותי בור בנושא, הרי אתה יודע טוב מאוד מי אני
בהצלחה בהמשך
...
בעוד אתם מתווכחים על הסנטר כתבתי משהו למעלה , אשמח לדעתך 🙏

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #40 

eyosha כתב: בעוד אתם מתווכחים על חשיבות הסנטר, אני מתחיל לחשוב בכוון של מגבר marants slim
סטייל cinema 70 אולי אפילו, version 2 שאמור להגיע.
מעליו מגבר סטריאו.
הבעיה?
1.לא ברור שלמרנץ 70 יש מספיק כח להניע את הקדמיים שלי במצב של קולנוע ביתי
2. חוויתי כאב עם ה naim nait שהיה לי והרעש הסטטי שחוויתי שמצב Integrated שראיתי קולנוע
...
אין שום בעיה, מה שהיה לך עם מגבר סטריאו naim שים בצד, זה לא יקרה לך עם כל מגבר שתשלב לרסיבר
קח אליך לבדיקה מגבר סטריאו שמעניין אותך ותבדוק שוב אם יש רעש של גראונד לופ
זה לא אמור להיות, אצלי אין את הרעש שאתה אומר שהיה אצלך
ובקשר לרסיבר אם אתה מחפש פשטות בכיול לך על אנתם אבל עוד מעט תהיה סדרה חדשה אז שוווה לחכות.

בנוסף חכה לאוקטובר יש השקות של מכשירים חדשים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”