התחדשתי ב svs pb17
תתחדש ותהנה, תעלה תמונות.
מה שאר הציוד שלך?
מה שאר הציוד שלך?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 696 פעמים
שלח תמונות נציץ לך קצת
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 696 פעמים
תשמע, זה נראה בלי קשר לחלל שלך...
צלם את כל חלל האזנה
צלם את כל חלל האזנה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

וכי למה 200 אלף נזיל ??? ועל מה בדיוק ?!
אתה יכול בכמה אלפים בודדים, אפילו מבלי לחצות סכום של 5 ספרות לשדרג את מה שיש לך כרגע.
אישית, הייתי מתחיל מזה שאת הקדמיים הייתי ממקם על המזנון, סנטר מתחת למסך.
מוסיף מעליהם עוד 2 אליביישן חמודים שיתנו לך במה מלאה ויותר גבוהה.
ואת האחוריים מחליף לזוג ביפולאריים בגובה של כ-60 ס"מ מעל גובה האוזניים (ורחוקים מצד הקיר משהו כמו 30-50 ס"מ).
מבחינת המיקום של הסאב, לא מובן כ"כ מהתמונות איך החלל נראה והאם יש מיקום אחר - עדיף עבורו (אפילו מאחורה).
ואחרי שעשית את כל זה, האזנת, הבנת את החלל והתחברת או שלא לתוצאה - רק אז תתחיל בשדרוג של הציוד: קדמיים >> סנטר >> רסיבר מתקדם יותר.
אתה יכול בכמה אלפים בודדים, אפילו מבלי לחצות סכום של 5 ספרות לשדרג את מה שיש לך כרגע.
ואת האחוריים מחליף לזוג ביפולאריים בגובה של כ-60 ס"מ מעל גובה האוזניים (ורחוקים מצד הקיר משהו כמו 30-50 ס"מ).
מבחינת המיקום של הסאב, לא מובן כ"כ מהתמונות איך החלל נראה והאם יש מיקום אחר - עדיף עבורו (אפילו מאחורה).
ואחרי שעשית את כל זה, האזנת, הבנת את החלל והתחברת או שלא לתוצאה - רק אז תתחיל בשדרוג של הציוד: קדמיים >> סנטר >> רסיבר מתקדם יותר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אני מסכים איתו... אני אישית חושב שהיית צריך להתחיל לשדרג את הקיים ואז שוקל סאב.. אבל לא את הPB17...avihuli כתב: וכי למה 200 אלף נזיל ??? ועל מה בדיוק ?!
ואחרי שעשית את כל זה, האזנת, הבנת את החלל והתחברת או שלא לתוצאה - רק אז תתחיל בשדרוג של הציוד: קדמיים >> סנטר >> רסיבר מתקדם יותר....
-
Dudumoshe
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: David Moshe
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה רבה לכם.
אני יישם את מה שנאמר כאן כמובן..
לגבי ה pb17 אני בזמן הקרוב עובר לדירה עם חלל הרבה יותר גדול וגבוה לא רציתי לקנות משהו שבעוד חודשיים שלוש הצטרך למכור ולקנות חדש זה הכול נבע משיקול עתידי הpb17
לגבי ה pb17 אני בזמן הקרוב עובר לדירה עם חלל הרבה יותר גדול וגבוה לא רציתי לקנות משהו שבעוד חודשיים שלוש הצטרך למכור ולקנות חדש זה הכול נבע משיקול עתידי הpb17
-
Dudumoshe
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: David Moshe
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן אחי כמו שרשמתי הזמנתי אותו כבר אבל בסוף לקחתי את ה pb17 שמעו זה עולם אחר נותן בעיטה משהו לא מעולם הזה אני נהנה ממנו ברמה של ***
בעזרת השם אם היה צורך בבית החדש אני יביא עוד אחד
בעזרת השם אם היה צורך בבית החדש אני יביא עוד אחד
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כל הכבוד על התכנון העתידי קדימה ושיהיה בהצלחה במסע לעולם הק"ב ולדירה החדשה.Dudumoshe כתב: תודה רבה לכם.
לגבי ה pb17 אני בזמן הקרוב עובר לדירה עם חלל הרבה יותר גדול וגבוה לא רציתי לקנות משהו שבעוד חודשיים שלוש הצטרך למכור ולקנות חדש זה הכול נבע משיקול עתידי הpb17...
.
.