דעות על Hisense U82Q?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MotiD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אני לא אגיב לכל הודעה כרגע, אבל אציין שקיבלתי תמונה של הקופסא ומצויין בבירור Hi-View AI Engine Pro ותמיכה ב-165hz ו-vrr ב-gaming mode ultra

זה לא באיזה מעבד מדובר אבל נותן רצפה של MT9618 / Pentonic 700 לפי דגמי עבר שלהם
FreeSync גם לא מצויין, אבל זה גם פחות מעניין אותי באופן אישי

עדיין שוקל מה לעשות

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #22 

אם זה המפרט אני הייתי מבטל ואני אסביר - מעבד פנטרוניק 800 שזה MT9655 תומך ב3 או 4 חיבורי HDMI 2.1 , אם אין כאלה, זה חשוד שזה מעבד פנטרוניק700 שזה MT9653
זה רק אומר שאין להם מושג מה הם מביאים, מעמיסים משהו, מתמחרים ודוחפים.
אז כרגע חובת ההוכחה עליהם, ואם הם היו מתאמצים להביא גוגל טיוי, בתמחור תחרותי, היה יכול להיות מעניין בשוק.

עריכה - שמת לב שרק בגודל 65 ו85 זה פאנל VA וכל השאר זה IPS? תשים לב מה בדקו בסקירות ! וכל זה בהנחה ש U8Q =U82Q

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

עריכה 2 - אם זה 165mhz זה אמור להיות המעבד היותר חזק 9655. אבל זה רק רכיב אחד. אני הייתי נמנע מהגודל הזה כי זה כנראה לא מסך VA ונראה שכל הסקירות היו על ה65 אינץ, אני גם בודק עבור חבר

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4287
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #24 

הבעיה היא שבארץ משווק עם המערכת הפעלה שלהם ולא עם גוגל טיוי כמו בארה"ב מבחינתי זה לא עובר

MotiD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

MrMoris כתב: אם זה המפרט אני הייתי מבטל ואני אסביר - מעבד פנטרוניק 800 שזה MT9655 תומך ב3 או 4 חיבורי HDMI 2.1 , אם אין כאלה, זה חשוד שזה מעבד פנטרוניק700 שזה MT9653
זה רק אומר שאין להם מושג מה הם מביאים, מעמיסים משהו, מתמחרים ודוחפים.
אז כרגע חובת ההוכחה עליהם, ואם הם היו מתאמצים להביא גוגל טיוי, בתמחור תחרותי, היה יכול להיות מעניין בשוק.
עריכה - שמת לב שרק בגודל 65 ו85 זה פאנל VA וכל השאר זה IPS? תשים לב מה בדקו בסקירות ! וכל זה בהנחה ש U8Q =U82Q
...
בנוגע לפאנל - צודק, בהנחה שזה תואם לדגמים בחו״ל מדובר בפאנל IPS (או בשם הרשמי ADS Pro, לא יודע בדיוק מה ההבדלים בפועל)

השאלה החשובה היא אם במרחק 2.9 מטר עם 2,880 אזורי תאורה ובהירות שיא של 5,000 זה משהו שיורגש בעין או לא. יכול להיות שזה יכול לפצות על זה בצורה כלשהי, אבל אני לא באמת יכול לדעת ואין דרך לבדוק את זה. אפשר רק למצוא ביקורות וגם אז, זה לא בתנאי הצפייה שלך.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

מיני לד זה לא רק כמות איזורים, זה מימוש אלגוריתם להפעלה שלהם, מהירות השינוי עוצמת תאורה שלהם, זליגת בין אזור לאזור ואיך העסק מתכתב עם הפאנל עצמו.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

Mad-Dog כתב: הבעיה היא שבארץ משווק עם המערכת הפעלה שלהם ולא עם גוגל טיוי כמו בארה"ב מבחינתי זה לא עובר
...
מצד אחד אתה צודק, מצד שני, אברייג ג'ו מפעיל כל טלויזיה שלו עם אפל טיוי, ויש מספיק אנשים שבשבילם לפתוח משתמש בגוגל זה פשוט לא...
קראתי גם המלצה על LG OLED - לעדכן פעם אחת, לנתק מהרשת לנצח ולחבר דרך כבל וידאו. רק מזכיר את הצילומי מסך שכולם עושים לך...
בהנחה שמעדכנים את הממשק הבסיסי, כולל שיפורים ותיקוני באגים שקשורים בצפייה בסיסית, ומי שמראש לא מתכנן להשתמש בטלויזיה כחכמה, אז ממש לא לפסול.
יש אפליקציות של כל שידורי הלייב והסטרימינכ הישראלי כולל רשת קשת כאן?

MotiD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #28 

MrMoris כתב: מיני לד זה לא רק כמות איזורים, זה מימוש אלגוריתם להפעלה שלהם, מהירות השינוי עוצמת תאורה שלהם, זליגת בין אזור לאזור ואיך העסק מתכתב עם הפאנל עצמו.
...
אז איך זה מתכתב עם סוג הפאנל? היית מוותר על טלוויזיה עם מפרט טוב לכאורה בגלל שיש לה IPS ולא VA?

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #29 

MotiD כתב: בנוגע לפאנל - צודק, בהנחה שזה תואם לדגמים בחו״ל מדובר בפאנל IPS (או בשם הרשמי ADS Pro, לא יודע בדיוק מה ההבדלים בפועל)
השאלה החשובה היא אם במרחק 2.9 מטר עם 2,880 אזורי תאורה ובהירות שיא של 5,000 זה משהו שיורגש בעין או לא. יכול להיות שזה יכול לפצות על זה בצורה כלשהי, אבל אני לא באמת יכול לדעת ואין דרך לבדוק את זה. אפשר רק למצוא ביקורות וגם אז, זה לא בתנאי הצפייה שלך.
...
נתונים על הנייר זה יפה מאוד,רק שלא צופים בהם. אין שום הבטחה לכמה זמן המסך יאפשר בהירות מקסימלית.

MotiD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #30 

אתמול התקשרתי ל-New Display, הגעתי למוקד שירות כי זה המקום היחיד שאפשר להגיע אליו.
הנציגה הייתה מאוד נחמדה אבל לא ידעה לענות לי על השאלות ואמרה שכל הצוות הטכנולוגי במילואים והיא לא יודעת מתי הם יחזרו.

התקשר אליי מניופאן מישהו שלא בטוח שהבנתי את תפקידו, אמר לי בגלוי שהוא לא קשור לצד הטכנולוגי ואין לו למי להעביר אותי והמידע היחיד שיש לו הוא מאתר של new display שכאמור אי אפשר לסמוך עליו, והציע לי לפנות שוב כדי לבדוק אם מישהו מהצוות הטכנולוגי חזר. הם לא.

עכשיו קיבלתי תשובה מעולה באימייל שהסירה כל דאגה מליבי. עד ששמתי לב שזה כתוב כמו AI ולא טרחו למחוק את ציטוט המקורות.

באמת שאני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב כבר.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4784
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #31 

חוץ מלנפח פה תעבורה, אני לא מבין מה הרווח שלך מכל הסיפור הזה ? שעת עבודה ממוצעת עולה יותר מההפרש בין הטלוויזיה הזו לטלוויזיה שאתה יודע עליה פרטים מאומתים

fectionn
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה #32 

אשמח לדעת מה בסוף נסגר, קנית? האם קיבלת תשובות?
אני גם מתלבט על הטלויזיה הזאת הציעו לי אותה ה5 אלף 75 אינצ' במחסני.חשמל

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #33 

הטלוויזיות של הייסנס מקבלות באופן עיקבי בקונסיומר ריפורטס ציונים נמוכים בסעיפים:
Predicted reliability
Owner satisfaction
בין הדגמים השנה היו:
75U8QG
75U75QG
75U8N
75U7N
75U8K
לדעתי חבל על הכסף.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”