התחדשתי - סט קדמי SVS Ultra Evolution + סאב SB-3000 R|Evolution
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1063 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
הם יכולים לעלות ברמת מערכת הכיול אם הם יוסיפו דירק, הם יכולים להיות שחקן חזק מאוד, אין לי מושג מה קורה עם החברה ולמה הם לא נכנסים כמו כל המיינסטרים עם דירק...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
יתכן שמדובר בשיקולים עיסקיים עלות/תועלת או בעיה להודות שמערכת הכיול שלהם בתכלס ......... .23/02/2026 20:55FastandFurious כתב: הם יכולים לעלות ברמת מערכת הכיול אם הם יוסיפו דירק, הם יכולים להיות שחקן חזק מאוד, אין לי מושג מה קורה עם החברה ולמה הם לא נכנסים כמו כל המיינסטרים עם דירק...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

בגלל זה שאולי לא אכפת להם הם נשארו מאחורה בתחום הרסיברים פרוססורים, אז מה העניין להמשיך?24/02/2026 8:01עופרפולק כתב: שהם יודעים שהם חברה חזקה אם שם טוב בעולם אז מה אכפת להם שהכיול יהיה מעפן והכי פשוט...
בטוח שהמכירות שלהם נמוכות בשנים האחרונות בייחס משמעותי משנים קודמות
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אבי מברוק
זוכר שהצעת לי משחה למרוח פעמיים ביום נגד השדרגת החובקת?
אז מרחתי ולא סיימתי עדיין את מסע השדרוג כך שהמשחה לא ממש עוזרת
אז לך אני מציע כדורים
תתחדש ותהנה
זוכר שהצעת לי משחה למרוח פעמיים ביום נגד השדרגת החובקת?

אז מרחתי ולא סיימתי עדיין את מסע השדרוג כך שהמשחה לא ממש עוזרת
אז לך אני מציע כדורים

תתחדש ותהנה
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9016
- נתן תודות: 1574 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
לגבי הימהה, אני תמיד יכול להגיד שאני עובר לסטריאו ואז יש שם כפתור סודי שברקע שלוחצים עליו הוא נדלק בכחול מגניב ומנתק את כל המעגלים ומעביר PURE AS IS
בהתייחס למערכת הכיול שלהם שלכאורה נשארה מאחור, אז לשמחתי הרבה החלל שלי בכלל לא בעייתי, אפילו מאוד סלחני ומציג (מדוד) בתחום התחתון גרף שהוא כמעט FLAT לחלוטין כך שאני עקרונית לא צריך משהו עתיר משאבים בשביל "ליישר" את העקומת בחלל.
@molvy
נראה לי יותר בכיוון של כדורי הרגעה עד שיגיע הסאב החדש.
מקווה שיהיה לי זמן לחבר את העסק היום בערב ואז נוכל לתת גם רשמי סאונד "מפוצצים" כאלה של: רבדים, דינמיקה, נעלמים בחלל, עומק השחור, מיקום הנגן וסוג החצובה של המיקרופון של הזמר/ת.
בהתייחס למערכת הכיול שלהם שלכאורה נשארה מאחור, אז לשמחתי הרבה החלל שלי בכלל לא בעייתי, אפילו מאוד סלחני ומציג (מדוד) בתחום התחתון גרף שהוא כמעט FLAT לחלוטין כך שאני עקרונית לא צריך משהו עתיר משאבים בשביל "ליישר" את העקומת בחלל.
@molvy
מקווה שיהיה לי זמן לחבר את העסק היום בערב ואז נוכל לתת גם רשמי סאונד "מפוצצים" כאלה של: רבדים, דינמיקה, נעלמים בחלל, עומק השחור, מיקום הנגן וסוג החצובה של המיקרופון של הזמר/ת.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

איזה מדידות עשית בחלל שלך? דרך rew? אשמח שתשתף את המדידות פה בשרשור24/02/2026 11:15avihuli כתב: לגבי הימהה, אני תמיד יכול להגיד שאני עובר לסטריאו ואז יש שם כפתור סודי שברקע שלוחצים עליו הוא נדלק בכחול מגניב ומנתק את כל המעגלים ומעביר PURE AS IS
![]()
@molvy
מקווה שיהיה לי זמן לחבר את העסק היום בערב ואז נוכל לתת גם רשמי סאונד "מפוצצים" כאלה של: רבדים, דינמיקה, נעלמים בחלל, עומק השחור, מיקום הנגן וסוג החצובה של המיקרופון של הזמר/ת....
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הי ויקטור, בבקשה.
מניח שבגלל שהמדידות נעשו לפני המון שנים, אז אם נמדוד עכשיו התוצאות בטח רק השתבחו עם הזמן (כמו יין
)
מניח שבגלל שהמדידות נעשו לפני המון שנים, אז אם נמדוד עכשיו התוצאות בטח רק השתבחו עם הזמן (כמו יין
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תתחדש אבי התותח! אין עליך בשיתוף וההרגשה,תהנה יקירי!
כיף חיים.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
...
בזמנו שסאונד יונייטד נמכרה להרמן, הסוגיה הזאת עלתה כבר וכתב מישהו בפורום (לא זוכר את שמו אבל שמרתי את הציטות שלו)23/02/2026 20:55FastandFurious כתב: הם יכולים לעלות ברמת מערכת הכיול אם הם יוסיפו דירק, הם יכולים להיות שחקן חזק מאוד, אין לי מושג מה קורה עם החברה ולמה הם לא נכנסים כמו כל המיינסטרים עם דירק...
דברים חכמים על הנושא (לפחות לפי דעתי).
זה אולי ישפוך לשניכם קצת אור, למה אין התקדמות בתחום הרסיברים , גם בימהה, וזה לא כ"כ קשור לכן דירק או לא דירק.
רוב האנשים מאבדים עניין ברסיברי קולנוע ומעדיפים סאונד באר זול.
מימהה ככל הנראה כבר לעולם לא נראה עוד רסיברים.
גם אונקיו-פיוניר כנראה הולכים לסגור את חטיבת פיוניר ולהשאר רק עם אונקיו.
נראה שכל תחום ה אודיו וה AV הולך לדעוך כי 90% מהדור ה Z שומע מוסיקה דרך יוטיוב או ספוטיפי עי הטלפון ורואה סרטים וסדרות מנטפליקס גם דרך הטלפון. במקרה הטוב יש להם סאונדבר שנרכש מאיזו רשת סופרמרקט במסגרת מבצע
לשם השוואה, מאסימו שלמה 1.5 מיליארד על דנון-מרנץ ומוכרת אותם במחיר הפסד של 350 מילון דולר בלבד.
אם HARMAN לא תצליח להוציא את המוצרים הללו משפל שיא של מכירות, כנראה שגם הם יעלמו.
בסוף כמו שה BLUERAY נעלם, גם רסיברים קולנוע יעלמו מלבד חברות בוטיק שמו TRINNOVE שגם גם מוכרות לנתח שוק מאד קטן במחירים מופקעים.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

התאוריה הזו, לדעתי , לא מחזיקה מים.24/02/2026 16:31Akila כתב: בזמנו שסאונד יונייטד נמכרה להרמן, הסוגיה הזאת עלתה כבר וכתב מישהו בפורום (לא זוכר את שמו אבל שמרתי את הציטות שלו)
דברים חכמים על הנושא (לפחות לפי דעתי).
זה אולי ישפוך לשניכם קצת אור, למה אין התקדמות בתחום הרסיברים , גם בימהה, וזה לא כ"כ קשור לכן דירק או לא דירק.
רוב האנשים מאבדים עניין ברסיברי קולנוע ומעדיפים סאונד באר זול.
מימהה ככל הנראה כבר לעולם לא נראה עוד רסיברים.
גם אונקיו-פיוניר כנראה הולכים לסגור את חטיבת פיוניר ולהשאר רק עם אונקיו.
נראה שכל תחום ה אודיו וה AV הולך לדעוך כי 90% מהדור ה Z שומע מוסיקה דרך יוטיוב או ספוטיפי עי הטלפון ורואה סרטים וסדרות מנטפליקס גם דרך הטלפון. במקרה הטוב יש להם סאונדבר שנרכש מאיזו רשת סופרמרקט במסגרת מבצע
לשם השוואה, מאסימו שלמה 1.5 מיליארד על דנון-מרנץ ומוכרת אותם במחיר הפסד של 350 מילון דולר בלבד.
אם HARMAN לא תצליח להוציא את המוצרים הללו משפל שיא של מכירות, כנראה שגם הם יעלמו.
בסוף כמו שה BLUERAY נעלם, גם רסיברים קולנוע יעלמו מלבד חברות בוטיק שמו TRINNOVE שגם גם מוכרות לנתח שוק מאד קטן במחירים מופקעים....
דנון/מרנץ/אונקיו/ארקם שחררו דגמים חדשים שכולם כוללים דיראק כלומר הם הבינו את המגמה ורצון המשתמשים והחליטו לזרום.
אנתם גם שחררו ,יחסית לא מזמן, סידרה של מוצרים עם מערכת כיול איכותית.
הם אחת לכמה שנים משחררים.
כשתהיה סיבה הם בטוח ישחררו עוד.
ימאהה משיקולים כאלו ואחרים החליטו להתקע במקום.
חבל
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
חוץ מסדרות פרמיום הם לא שחררו שום דור חדש מאז 2022, הם רק שחררו דגמים שונים מאותו דור.24/02/2026 18:17istarmini כתב: התאוריה הזו, לדעתי , לא מחזיקה מים.
דנון/מרנץ/אונקיו/ארקם שחררו דגמים חדשים שכולם כוללים דיראק כלומר הם הבינו את המגמה ורצון המשתמשים והחליטו לזרום.
אנתם גם שחררו ,יחסית לא מזמן, סידרה של מוצרים עם מערכת כיול איכותית.
הם אחת לכמה שנים משחררים.
כשתהיה סיבה הם בטוח ישחררו עוד.
ימאהה משיקולים כאלו ואחרים החליטו להתקע במקום.
חבל...
אני עדיין מאמין שרסיברים Mid-Range לאט לאט יעלמו מהעולם, ונשאר או עם משהו מאד מכוון למוזיקה, או רסיברים פרמיום.
בגלל חוסר עניין הציבור לרסיברים ושליטת שוק מלאה ע"י סאונדברים שתופסו את מקומם לרוב האוכלוסיה, במיוחד אכלוסיה צעירה או חדשה בתחום. בעיקר בגלל קלות התקנה ומבלי צורך להריץ כבלים בכל החדר.. פתרון All In One כזה שמושך את כולם.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
השוק לא מת, הוא נהיה נישתי.
מי שרוצה נוחות וקישוט קונה סאונדבר, מי שרוצה תוצאה אמיתית נשאר עם AVR/פרוססור, ופה העולם רק נפתח...
התחום פשוט הפסיק להיות מוצר מדף להמונים, והפך להיות תחום של אנשים שבאמת אכפת להם מסאונד...וכל עוד יש מי שחשוב לו איכות סאונד...התחום ישאר, בין אם זה Hifi חביב ועד לאולטרה הייאנד...קצה.
מי שרוצה נוחות וקישוט קונה סאונדבר, מי שרוצה תוצאה אמיתית נשאר עם AVR/פרוססור, ופה העולם רק נפתח...
התחום פשוט הפסיק להיות מוצר מדף להמונים, והפך להיות תחום של אנשים שבאמת אכפת להם מסאונד...וכל עוד יש מי שחשוב לו איכות סאונד...התחום ישאר, בין אם זה Hifi חביב ועד לאולטרה הייאנד...קצה.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזו טכנולוגיה קיימת ולא מיושמת ברסיברים החדשים מהזול ועד היקר ??? הכל מיושם.24/02/2026 19:09Akila כתב: חוץ מסדרות פרמיום הם לא שחררו שום דור חדש מאז 2022, הם רק שחררו דגמים שונים מאותו דור.
אני עדיין מאמין שרסיברים Mid-Range לאט לאט יעלמו מהעולם, ונשאר או עם משהו מאד מכוון למוזיקה, או רסיברים פרמיום.
בגלל חוסר עניין הציבור לרסיברים ושליטת שוק מלאה ע"י סאונדברים שתופסו את מקומם לרוב האוכלוסיה, במיוחד אכלוסיה צעירה או חדשה בתחום. בעיקר בגלל קלות התקנה ומבלי צורך להריץ כבלים בכל החדר.. פתרון All In One כזה שמושך את כולם....
4k/דיראק ברמות השונות/אטמוס.
אין כרגע שום סיבה לשחרר דגמים חדשים כי אין שום טכנולוגית סאונד/וידאו חדשה אז למה לשחרר דגמים חדשים בלי סוף ??
חברות שהבינו את חשיבות הכיול הטמיעו דיראק ומי שלא , פשוט יעלם.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11495
- נתן תודות: 1191 פעמים
- קיבל תודות: 2417 פעמים
תתחדש. המזנון נראה יפה ומאסיבי.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הרמקולים הותקנו / חוברו עכשיו. הכל על הכיול הישן כי אין טעם לעשות חדש עד שלא יגיע הסאב.
ואז אישתי החליטה שהיא הולכת לישון מוקדם היום, אז אני לא יכול "לפוצץ"
מבחינת הרושם הראשוני של השניות הממש ראשונות של הסאונד - באזור של הגבוהים: צלילות, חדות מטורפת ומאוד מפורט.
הייתי אומר כרגע אפילו מפורט מדיי.
נדגמו:
Bass I Love You - הציפורים שמצייצות, היסטרי.
Make Us Stornger - שגם ככה הפסקול שם "גבוה" מלכתחילה.
Tin Pan Alley - הפריטה על הגיטרה, משהו פסיכי.
ברצלונה של ג'ו עמר - ווקאל מרשים.
ניסיתי גם לבדוק טיפונת את אזור הבאס עם הקטע של מטאליקה (ONE) בשניות הראשונות שנכנסים התופים.
אין לי מסקנה כלשהי, כי אי אפשר להגביר למשהו שייתן אינדיקציה.
נחזור אליכם עם משהו מבוסס יותר בהמשך.
תמונות מהתהליך.
ואז אישתי החליטה שהיא הולכת לישון מוקדם היום, אז אני לא יכול "לפוצץ"
מבחינת הרושם הראשוני של השניות הממש ראשונות של הסאונד - באזור של הגבוהים: צלילות, חדות מטורפת ומאוד מפורט.
נדגמו:
ניסיתי גם לבדוק טיפונת את אזור הבאס עם הקטע של מטאליקה (ONE) בשניות הראשונות שנכנסים התופים.
תמונות מהתהליך.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד תמונות
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

והתוצאה הסופית.
.
.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
נראה מצוין24/02/2026 22:57avihuli כתב: הרמקולים הותקנו / חוברו עכשיו. הכל על הכיול הישן כי אין טעם לעשות חדש עד שלא יגיע הסאב.
ואז אישתי החליטה שהיא הולכת לישון מוקדם היום, אז אני לא יכול "לפוצץ"![]()
נדגמו:
תמונות מהתהליך....
עדיין השאלה הגדולה היא לגבי ה directivity