yes תסיים את שידורי הלווין בסוף פברואר
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא הייתי בונה על זה שיעלו ערוצים חדשים ללווין
ולו רק מהסיבה שלהעלות ערוץ חדש ללויין דורש אישור ממשרד התקשורת(מהמועצה לשידורי כבלים ולשידורי לוויין) שבאינטרנט לא נדרש
ולו רק מהסיבה שלהעלות ערוץ חדש ללויין דורש אישור ממשרד התקשורת(מהמועצה לשידורי כבלים ולשידורי לוויין) שבאינטרנט לא נדרש
דווקא נתקלתי בחודשים האחרונים בכמה ערוצים חדשים שעלו לאוויר בלוויין (שעבורם לא מופיעים אישורים באתר של המועצה לשידורי כבלים ולוויין, באופן תמוה) - ערוץ יויו לפעוטות, ערוץ 23 "רק ישראלי", וממש בשבוע שעבר עלה גם הערוץ החדש ספורט 6.
כן, שמתי לב לזה. אז אני שואל לגבי11/01/2026 12:51מתןענבר כתב: דווקא נתקלתי בחודשים האחרונים בכמה ערוצים חדשים שעלו לאוויר בלוויין (שעבורם לא מופיעים אישורים באתר של המועצה לשידורי כבלים ולוויין, באופן תמוה) - ערוץ יויו לפעוטות, ערוץ 23 "רק ישראלי", וממש בשבוע שעבר עלה גם הערוץ החדש ספורט 6....
5 Sport 4K
5 Max
האם יש סיכוי שהם יופיעו בשידור לוויין?
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ספורט 4K הם הורידו , למה שיחזירו
MAX- אני מאמין שלא
יויו- הייתה הודעה ב-EPG שהוא משודר באופן זמני בלווין
23- נמצא כבר שנים, היה קודם בשם אחר
ספורט 6- אולי כשהם ביקשו אישור להוריד את ספורט 1, הם ביקשו על הדרך אישור להעלות את ספורט 6
MAX- אני מאמין שלא
יויו- הייתה הודעה ב-EPG שהוא משודר באופן זמני בלווין
23- נמצא כבר שנים, היה קודם בשם אחר
ספורט 6- אולי כשהם ביקשו אישור להוריד את ספורט 1, הם ביקשו על הדרך אישור להעלות את ספורט 6
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
הם מתכננים להוריד למינימום את הערוצים שם, למה שיוסיפו ערוצים ללויין?
בקיצר, אין סיכוי.
בקיצר, אין סיכוי.
מעניין לדעת לפי הכתבה שפה שיס תשדר ממרץ 2026 דרך הלווין דרור מי הם הלקוחות הפרטיים המאושרים שיוכלו לקבל את השידור הזה כמובן בלי דילי , לא שזה משנה לכל הישראלים אם באמת יש שם חבילות שפה זרה11/01/2026 18:21oferlaor כתב: הם מתכננים להוריד למינימום את הערוצים שם, למה שיוסיפו ערוצים ללויין?
בקיצר, אין סיכוי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני חושב שכל הלויינים האלה ממוצבים פחות או יותר באותו איזור, מה שאומר שאין שינוי מבחינת כיוון הצלחות ואז כל מי שיש לו ממיר רק יקבל עדכון תוכנה שיאפשר לו להשתמש בתדרים העדכניים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני מניח שמדובר ביישובי פריפריה שאין בהם תשתית אינטרנט טובה.14/01/2026 14:46נבדיקה כתב: מעניין לדעת לפי הכתבה שפה שיס תשדר ממרץ 2026 דרך הלווין דרור מי הם הלקוחות הפרטיים המאושרים שיוכלו לקבל את השידור הזה כמובן בלי דילי , לא שזה משנה לכל הישראלים אם באמת יש שם חבילות שפה זרה...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אתם חושבים על לקוחות פרטיים,
תחשבו בגדול יותר - מנו ספנות למשל מקבלים שידורים דרך יס, תחשבו על בתי חולים, בסיסי צה"ל, מלונות, בתי אבות ועוד....
בשביל לקוחות עסקיים הם ישאירו את המינימום האפשרי ועדיין תיהיה פנייה ללווין בשבילם.
תחשבו בגדול יותר - מנו ספנות למשל מקבלים שידורים דרך יס, תחשבו על בתי חולים, בסיסי צה"ל, מלונות, בתי אבות ועוד....
בשביל לקוחות עסקיים הם ישאירו את המינימום האפשרי ועדיין תיהיה פנייה ללווין בשבילם.
אני יכול לאשר ש14/01/2026 19:01oferlaor כתב: אני חושב שכל הלויינים האלה ממוצבים פחות או יותר באותו איזור, מה שאומר שאין שינוי מבחינת כיוון הצלחות ואז כל מי שיש לו ממיר רק יקבל עדכון תוכנה שיאפשר לו להשתמש בתדרים העדכניים...
דרור-1 באותו מיקום כמו עמוס-3
ב-4 מעלות מערב
אם אתה צריך לנחש14/01/2026 19:01oferlaor כתב: אני חושב שכל הלויינים האלה ממוצבים פחות או יותר באותו איזור, מה שאומר שאין שינוי מבחינת כיוון הצלחות ואז כל מי שיש לו ממיר רק יקבל עדכון תוכנה שיאפשר לו להשתמש בתדרים העדכניים...
בחודש מרץ שיס תשדר בלווין החדש, אז רוב הערוצים שהיא הורידה מהלווין עמוס, יחזרו אל הלווין דרור?
כי כתוב שמנכל יס אמר שבלווין דרור לא ישודרו ערוצים זרים חוץ מברוסית כאשר הוא לא פירט בקשר לערוצים מישראל
אבל קשה לי להאמין שהיא לא תחזיר את הערוצים מישראל ללווין החדש באם השירות לווין החדש זה למי שבאמת לא יכול לראות את יס דרך האינטרנט ולא ידוע לי שהשירות ללווין החדש הוא זמני
לצערי הם ניצחו את המלחמה מול אמא שלי ברגע ביטלו לה הערוצים האמריקאים שאהבה של WILD, TCL והאליפויות סקי, אז נכנעה ועברה לשידור האינטרנטי ביס+ ,הגיע אליהם במקרה אחרי שאיימתי שאנתק את ערוצי החדשות עוד בתקופת המלחמה.. עכשיו בגילאי ה-70 תצטרך ללמוד UIUX חדש עם שלט קטן בלי מספרים, שזה גם יקפיץ לה כל כמה שעות הודעה האם היא עדיין צופה...ואולי גם בקרוב פרסומות.. סליחה אמא.
לי יש ממיר V2.03/02/2026 20:29shaked כתב: יש שלט מספרים ואם דורשים תשלום, אפשר לפנות לשימור. על הדרך כדאי גם לדרוש החלפת ממיר, V3 מהיר יותר...
האם ההבדל ניכר?
האם לך החליפו ללא עלות?
במידה וכן, מה ממליץ לעשות כדי שיחליפו לי גם ללא עלות?