l33cher כתב:
מה זה באמת לכל החיים? כמה זמן אתה במחיר והחבילה הזו? מצוין בחשבונית שזה לא ישתנה באופן כלשהו\מודגש?
כבר היו פה כמה וכמה מבצעים של שלל הספקיות שהצהירו לכל החיים ושינו אחרי כמה זמן.
...
המחיר הזה מאז 7/2021, לא רשום בחשבונית שלא ישתנה.
לפני שנה, כשהמע"מ עלה מ-17% ל-18%, במשך חצי שנה המחיר השתנה כל חודש באגורות בודדות לשני הכיוונים,
אבל מעבר לכך המחיר יציב.
yuckfou כתב:
סלקום פייבר בחבילת 1000\5000 עם ממיר המדיה שלהם (עם ראוטר פרטי). עיקרי פרטי התוכנית מהחשבונית האחרונה: החל מתאריך 05.10.2025 אינטרנט מושלם פלוס פלוס תשלום חודשי 0 ש"ח למשך 2 חודשים, החל מחודש 3 למשך 10 חודשים התשלום החודשי 119 ש"ח, החל מחודש 13 למשך 12 חודשים התשלום החודשי 139 ש"ח, החל מחודש 25 ואילך התשלום החודשי 159 ש"ח |
הסכומים כוללים מע"מ
לאחר 30 שנה בבזק עברתי לגילת טלקום 1000/250 ב-89 לשנה לאחר מכן 99 .ולאחר יומיים קיבלתי טלפון מבזק למה עברתי ומה אני מקבל מהם.לאחר ששמעה את המחיר היא לא האמינה לי.
gorisrael כתב:
לאחר 30 שנה בבזק עברתי לגילת טלקום 1000/250 ב-89 לשנה לאחר מכן 99 .ולאחר יומיים קיבלתי טלפון מבזק למה עברתי ומה אני מקבל מהם.לאחר ששמעה את המחיר היא לא האמינה לי.
...
תתחדש! המחיר עם ציוד שלהם או פרטי? IP אחרי nat או קבוע?
בעידן הfiber, כל עניין הסיימטריות הוא לדעתי לא אילוץ טכני אלא שיקול מסחרי בלבד.
l33cher כתב:
כותבים לשנה כשזה בפועל לרבעון...לסלכלום הפתרונים.
בהצלחה למתחברים,כבר לא ממליץ עליהם (לכאורה).
...
כן, גם לי קרה אותו סיפור, נציג הבטיח מחיר לשנה, השיחה מוקלטת (ויש לי מספר אסמכתא), בום אחרי חצי שנה המחיר קפץ.
מתקשר לשרות, מתחילים לספר לי סיפורים על הנחה שהייתה ונגמרה ולא נתנו לי לדבר עם מנהל.
האינטרנט עובד טוב, אבל עם שרות כזה, אני לא מוכן לעבוד, הזמנתי את המתאם סיב שהומלץ פה ב10$ מעלי, אעבור לגילת כשיגיע.
כן הם בעייתיים
עד לפני לא מזמן (כמה שבועות) היה להם קבוע באתר 89שח לחודש ל1000\100 ללקוחות חדשים (מי שרוצה ראוטר שלהם - עוד 25שח לחודש)
עכשיו גם זה עלה ל99,אין גבול לחזירות.
שורה תחתונה אין לי ראש לנייד והתקנה חוזרת\תקשורת מחדש עם ספק אחר,כל עוד הכל עובד תקין זה שווה לי,גם אם זה עכשיו אומר שאני משלם 94ש"ח לחודש.
יש גם את ה"טריק" הידוע של לבקש ניתוק,משאירים את זה באוויר יומיים (נותנים לך להתחרט),ובאורח פלא\קסם פתאום חוזר מישהו מהשימור ופתאום המחיר יורד ב10-15ש"ח,ככה,ממש מופע קסמים
תגיד לכל ספק בית פרטי (קרקע) וציוד פרטי (ראוטר) וכאילו שולפים את המחירים היקרים דווקא..
יש לקוח מרוצה,תנו לו מחיר קבוע\מחיר קודם,חלאס עם המשחקי ילדים...(מצד שני איך ירוויחו..)
l33cher כתב:
יש לקוח מרוצה,תנו לו מחיר קבוע\מחיר קודם,חלאס עם המשחקי ילדים...(מצד שני איך ירוויחו..)
...
זה כמו רמי לוי לעומת שופרסל, תעשה מה שיותר משתלם לך, תמכור כמויות בזול או קצת ביקר.
רוב האוכלוסיה לא משנה להם CGNAT או לא, אם גילת יותר זול, יעברו לגילת.
סוף טוב הכל טוב
נתתי לאשתי להתמודד עם החידוש בסלקום.
אחרי דין ודברים עם 2 נציגות ביקשנו ניתוק..חזרו מהשימור והפלא ופלא -
שדרגנו ל1000/100 ב84 לחודש למשך חודשיים ולאחר מכן ב89שח לחודש..מחיר קבוע ללא צורפ בחידוש - לטענתם.
(האומנם? נדע עוד שנה...או אם יגיעו סמסים מקדימים)
ד"א 2026 ועדיין צריך לכבות את הציוד ל 5דק ורק אז זה משתנה ? אי אפשר להחיל את זה אונליין ?