תודה, כן, ננסה, אחרת הסיפור עדיין פתוח... זה יעזור לבודד את הבעיה. אבדוק ואשתף את התוצאה.אם נשאר לך עוד כוח לנסות עוד דבר אחד אחרון כדי להפעיל את הRDMA, תתקין שרת Windows Server 2025 עם GUI ועם כמה קליקים תיצור share לתיקיה חדשה - תוודא שהכרטיס מקונפג בשרת הזה כמו שצריך וזה בוודאות יעבוד, מהניסיון שלי....
עם שני breakout DAC זו התוצאה:לגבי הסוויץ'- המאווררים שלו רועשים? ראיתי שיש שניים וזה נראה מתאים ל Rack בעיקר....
מעשית קשה לשמוע את זה, שקט כמעט לחלוטין, תוספת של שני מודולים אופטיים 100G מעלה את הרעש - עדיין סביר. מסיבה זו יש לי שני מאווררים של Noctua 40x20x20 בהזמנה על מנת להחליף את המקוריים ואז ההתקן יהיה שקט כמעט לחלוטין. עשיתי את זה עם ה- CCR2004 והתוצאות טובות מאד.
עלית בדיוק על ה- Tradeoff שקיים בין מעטפת GUI ל-CLI נקי. זה נכון, מעטפת מציגה את כל האינפורמציה מול העיניים בצורה מרוכזת, ותואמת לאופן שבו מנהלים מערכת כזו. כל זה לא קיים עם CLI. כן ניתן לפתור עם סקריפטים כאלה ואחרים אך זה לא יגיע לאותה רמה של יעילות ונוחות. לכן - מטריד? כן, בוודאי, אין מחלוקת.לגבי הTruenas מבאס לשמוע:/ הדבר שהכי מפחיד אותי במערכת נקיה זה כל עניין ההתראות. אני מפחד שיהיה איזה שינוי שיהרוס את ההתראות שאצטרך להגדיר ואז לפספס דיסק שמראה בעיות smart למשל. או לפספס scrub שנה בלי לשים לב בטעות, דברים כאלה. זה לא משהו שיטריד אותך?...
מצד שני ה-GUI גורר מגבלות שעבור תצורות מסוימות אי אפשר לקבל את זה. לצורך הדיון, אם אתעקש על חיבור של יותר מ-25G אז Truenas הוא לא אופציה בגלל העדר התמיכה באותן פונקציות מתקדמות. חשוב לציין שזה לא בגלל בעיה מובנת בגלל שזה GUI, אלא שהמפתחים קבלו החלטה מודעת כיצד המוצר יהיה "נעול" או פתוח וכיצד מתבצעת החלוקה בתכונות בין גרסה חינמית וגרסה בתשלום. זכותם. לכן זה תלוי בהיצע של הפתרונות, ואם יש פיתרון מבוסס ZFS שלא נגוע במגבלות כאלו - בוודאי שאשמח לנסות.
בסוף צריך להחליט מה יותר חשוב.